Red Velvet Cheesecake

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: AmerikkaCheesecake factoryred velvet cheesecakereseptireseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla
Jos Amerikan reissuiltani pitäisi valita jonkin herkku, joka kerta kaikkiaan oli niin hyvää että sanat loppuivat kesken niin se on varmasti Cheesecake Factory- ravintolan Red velvet cheesecake. Cheesecake Factorysta saa nimensäkin mukaisesti juustokakkuja, ja ei vain muutamaa laatua, vaan erilaisia makuja on niin…
...täysin ja siirrä sen jälkeen vuoat jääkaappiin yön yli. Red Velvet kakkuun tarvitset: 1,8 dl piimää3/4 tl vanilja aromia4,7 dl jauhoja2 rkl tummaa kaakojauhetta1 tl kanelia3/4 tl ruokasoodaa1/2 tl suolaa3...

Läheiset reseptit

Red Velvet Cheesecake

...(Brown Eyed Baker)12 annosta Cheesecake 900 g huoneenlämpöistä tuorejuustoa1 1/4 cups sokeria4 kananmunaa3/4 cup kuohukermaa1 rkl vaniljasokeria Red Velvet Cake 225 g huoneenlämpöistä margariinia1 1/2 cups sokeria2 kananmunaa1/4 cup +...

Red Velvet Cheesecake

... Jos Amerikan reissuiltani pitäisi valita jonkin herkku, joka kerta kaikkiaan oli niin hyvää että sanat loppuivat kesken niin se on varmasti Cheesecake Factory- ravintolan Red velvet...

Red Velvet kuppikakut - Red Velvet Cupcakes

...joka lähtöön. Tässä esimerkiksi Red Velvet kuppikakkujen ohje. punaiset kuppikakut (Red Velvet Cupcakes) 12 kpl60g suolatonta voita (huoneenlämpöisenä)150g sokeria1 kananmuna10g kaakaojauhetta0,2dl punaista elintarvikeväriä (Dr. Oetker)0,5tl vaniljauute1,2dl piimää150g vehnäjauhoja0,5tl suolaa0,5tl ruokasoodaa1,5tl...

Red velvet kuppikakut / Red velvet cupcakes with cream cheese frosting

...the bowl of a stand mixer fitted with the paddle attachment, beat together the oil, buttermilk, eggs, white vinegar, vanilla extract and enough red food coloring until the mixture is...

Samettinen Red Velvet Cake

... Tätä herkkukakkua minun on pitänyt testata jo pitkään. Jostain syystä trendileivonnaisangstini väistyi ja päätin antaa Red Velvet -kakulle mahdollisuuden. Ehkä tuo mystinen väri on se, mikä...

Red velvet muffinsit

...cakes , kuppikakut vai millä nimellä niitä kuvailisi, niihin päädyin. Red velvet muffinsit ovat olleet tekolistalla jo jonkun aikaa ja Kinuskikissan sivuilta löysin niihin hyvältä kuulostavan ohjeen.  Red velvet muffinsitTuo kuorrutus on...

red velvet cheesecake

... Hesarin Ruokatorstaissa oli niin houkuttelevan näköinen red velvet- kakku, että oli pakko kokeilla. Ja ehdottoman suositeltava, aivan superhyvä! Tämä kannattaa tehdä edellisenä päivänä valmiiksi ja laittaa jääkaappiin makustumaan yön...

Red Velvet -kakku

... Red Velvet on pitkään ollut leipomuslistallani. Jostain syystä sen tekeminen on tuntunut hankalalta (ehkä vierastan hieman elintarvikevärin käyttöä), mutta kun löysin syksyllä kaupasta valmiin kakkujauhepaketin, niin...

Yksi Red Latte, kiitos!

... Ystäväni kertoi juoneensa Tampereella Fazer Cafe Tempossa herkullista juomaa nimeltä Red Latte ja suositukset olivat niin vahvat että pakko oli päästä maistamaan!Uudehko Fazerin kahvila oli vielä...

Täydellinen Red Velvet kakku !

...tosissani halusin päästä testaamaan. Kyseinen leipomus oli Red Velvet kakku valkosuklaavoikreemillä kuorrutettuna. Mmmm, nam! Nyt ajattelin jakaa tämän minun mielestäni täydellisen ohjeen teidän kanssanne:    Red Velvet  113 g voita340...

Piece of cake: Red velvet cake

... Red velvet cake on ollut to do -listallani jo parisen kuukautta. Vapun kunniaksi sain sen vihdoin tehtyä, koska luvassa oli jälleen kerran pippalot suuremmalla tyttöporukalla. Tämän...

Ystävänpäivä 2015 - Red Velvet Cupcakes

... Ystävänpäivä on vaaleanpunainen, sydämiä ja ystäviä tietenkin. Näillä otimme sekä töissä että kotona varaslähdön ystävänpäivään tänä vuonna… Red Velvet Cupcakes. Olen aikaisemmin tehnyt kakkumuodossa, mutta päätin...

Red Velvet -kääretorttu

... Tein äitienpäivän jälkiruoaksi Suklaapossun reseptillä red velvet -kääretortun, koska aika ei vaan kertakaikkiaan riittänyt mihinkään suuritöisempään leipomukseen töiden takia. Töitä kun tekee samalla sekä yökerhossa että...

YSTÄVÄNPÄIVÄ! #Red Velvet Cake

... Päätin tässä taannoin, että ystävänpäiväksi pitää kokeilla tuota kuuluisaa Red Velvet Cakea.. Punainen kakkupohja oli aika kivan ja mielenkiintoisen näköinen.. Noo..sitten rupesin etsimään ohjetta..niitä oli miljoona...

Thaimaalainen Red Curry

...curry. Aiemmin olen raahannut Kaakkois-Aasian reissuilta kotiin käteviä red curry paste -pusseja, mutta tällä kertaa päätin tehdä myös tahnan itse – ja oli kyllä todellakin sen arvoista! Lopputulos oli lähestulkoon...

Red velvet protein bars

Joitain viikkoja sitten tehtailin jälleen proteiinipatukoita, tällä kertaa hieman toiseen tapaan kuin aiemmin. Aiemmat patukat ovat olleet pitkälti siemen-kuivahedelmä-proteiinijauhe -pohjaisia, kun taas tällä kertaa siemenet...

Red velvet kuppikakut

n. 9 isoa kuppikakkuaAinekset 85 g voita2 dl sokeria1 muna1 tl punaista pastaväriä2 ¾ dl vehnäjauhoja2 rkl tummaa kaakaojauhetta1 tl vaniljasokeriaripaus suolaa1 ¾ dl vaniljajogurttia2/3...

Munaton Red velvet kakku

AINEKSET:(20cm vuoka)250g vehnäjauhoja200g sokeria1tl ruokasoodaa0,5tl suolaa1rkl kaakaojauhetta2,4dl maitoa(tai piimää/jogurttia)2tl vaniljasokeria3/4dl öljyä 1rkl etikkaa2 3/4 rkl punaista elintarvikeväriä1. Lämmitä uuni 180 asteeseen.2. Sekoita kulhossa kuivat aineet keskenään.3....

Velvet- muffinsit

... Alunperin nää oli red velvet muffinsit coca-colalla, mutta koska mulla ei oo pastaväriä jolla nää sais oikeasti punaiseksi, ne ei oo Red, ja kokis ei näistä...

Kiss cake that is bound to steal everyone’s heart

...chocolate and strawberry cheesecake. The base is a traditional crispy biscuit base, flavoured with cocoa powder. The top is filled with a bunch of fresh strawberries topped with a sugar...

Blue Velvet

...että aine ”vaikeuttaa tarkkaavaisuutta ja aiheuttaa keskittymishäiriöitä”, mutta onko sillä mitään väliä jos voi nauttia herkullisen sinisestä kakusta? Sininen on aina ollut lempimakuni, ja olen yrittänyt perinteisen red velvet -kakun...

almiakki-suklaajuustokakku/Salty Licoriche and Chocolate Cheesecake

...bought one to take to the studio for taste testing. Kuppi & Muffini’s cupcake didn’t have very much licorice taste to it, so I decided that my cheesecake version would properly...

Mustikka-juustokakku / Blueberry cheesecake

...obviously had to make this beautiful cake. And I dare to say, this will be one of the most delicious cheesecakes you’ve ever made.Blueberries should actually marry cheesecake. You know,...

Red Kitchen Christmas

... Photos ⎮ kuvat: Sini Pennanen (Sininen Kuva) ENG This year Recyclie sends her Christmas wishes from photographer Sini’s red kitchen!  The kitchen houses new, self-made and recycled objects in perfect harmony. –...

A red goddess is born: punaisen pizzan lumoissa

...lisätäytteellä vahvistettua pizzaa. Pienen testailun jälkeen syntyi uusi rakkauteni, red goddess, joka kätkee sisällensä kolme salaisuutta. Salaisuus 1: Aloita pizzan valmistaminen jo edellisiltana. Todellakin. Maussa, rakenteessa ja leivottavuudessa on PALJON eroa, jos teet...

White Chocolate Cheesecake with Raspberries

...of this Cheesecake recipe to enable both my English speaking friends, as well as the followers of Elisabet52 Pinterest site to bake this delicious cake. My son turned two years...

Nutella-valkosuklaa juustokakku/Nutella and White Chocolate Cheesecake

...with Samppa’s approval. Even though the Triple Chocolate Cheesecake has been quite popular, it was not well received by Samppa. He is not a friend of dark chocolate and he...

Oreo Cheesecake Brownies

...hetkinen lemppari: Oreo Cheesecake Brownies! Nam! Pelkkä nimikin kuulostaa jo todella herkulliselta. Alkuperäisen reseptin löysin lemppari blogistani: *click.* Suosittelen kaikkien kokeiltavaksi tätä reseptiä 🙂 Brownie osaan: 250g   tummaa suklaata200g...

Mango-juustokakku/Mango Cheesecake

...kesällä, ei vain koskaan oikein voi täysin suunnitella koristelua. Kauppojen valikoimat määräävät kakun ulkonäön… The Cakewalk cake family has got a new member: a mango flavor cheesecake. I’ve made quite...

Red Hot Chili Pepper broilerin koipireisipalat resepti

...dl vettä 125 g pinattia Piri piri kastike: ½ sitruunan mehu 1/4 dl oliiviöljyä 2 tl Red Hot Chili Pepper Ohjeet Kuumenna uuni 225 asteseen.Laita broilerinpalat,kuoritut ja puolitetut sipulit sekä...