Vadelmaiset pullamuffinssit

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: MuffinssitreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla


Enpä ole aikoihin leiponut mitään! Leivontahaluttomuus johtuu siitä, että asutaan vielä parisen kuukautta pienessä kerrostalokaksiossa, jonka keittiö ei kooltaan oikein houkuttele leipomaan. Mutta ehkä asia korjaantuu sitten kun päästään muuttamaan uuteen kotiin.
Sadepäivän ajankuluksi päätettiin lasten kanssa jotain helppoa ja nopeaa. Etsiskelin…
...nopea tehdä!Vadelmaiset pullamuffinssit (12 kpl)2 munaa1 dl sokeria1 dl maitoa100 g sulaa margariinia tai voita2 ½ dl vehnäjauhoja1 ½ tl leivinjauhetta2 tl vaniljasokeria2 tl kardemummaaPäällevadelmamarmeladiaraesokeriaSekoita munat ja sokeri kulhossa. Sekoita...

Läheiset reseptit

Vadelmaiset pullamuffinssit

...nopea tehdä!Vadelmaiset pullamuffinssit (12 kpl)2 munaa1 dl sokeria1 dl maitoa100 g sulaa margariinia tai voita2 ½ dl vehnäjauhoja1 ½ tl leivinjauhetta2 tl vaniljasokeria2 tl kardemummaaPäällevadelmamarmeladiaraesokeriaSekoita munat ja sokeri kulhossa. Sekoita...

Vadelmaiset jogurttijädet

...5-6 annosta.Vadelmaiset jogurttijäätelöpuikotvadelmasose: 100 g vadelmia0,25 dl sokeriapuolikkaan sitruunan kuori 1 rkl sitruunamehua jogurttiseos:2,5 dl turkkilaista jogurttia1 rkl sitruunamehua2 rkl juoksevaa hunajaa Laita vadelmat, sokeri, hienoksi raastettu puolikkaan sitruunan kuori...

Vadelmaiset minimuffinit

...Vadelmaiset minimuffinit (Kuvaa ei löytynyt :()Ainekset25 kappaletta100 gvoita200 gappelsiinituorejuustoa1kananmuna1,5 dlsokeria2 dlpakastemustaherukoita tai -vadelmia3 dlvehnäjauhoja2 tlleivinjauhettaKuorrutus (Ei ole pakko, itse en laittanut)100 gappelsiinituorejuustoa2 dltomusokeria1 tlvaniljasokeria(tilkka) sitruunamehuaKoristeeksiströsseliäOhjeetSulata voi. Sekoita siihen tuorejuusto ja...

Vadelmaiset laskiaispullat

Tällä kertaa laskispullat saivat vadelmaisen täytteen. Täytteessä yhdistyy hillo ja kerma. Perinteinen kermavaahto sai myös lisäpotkua mascarponesta. Täytteestä riittää täytettä 12 isoon pullaan. (Tein puolen...

SITÄ PAREMPI SOPPA 2: VADELMARAAKAPALLOT

...perinteisiä ohjeita kokoavat (niitäkään tietenkään väheksymättä). Lisäksi olen hyvin iloinen siitä että Mari on innostunut raakaleivonnasta! Jälkkäripuolelta testasinkin vadelmaisten raakatryffeleiden ohjetta (hieman muokattuna), jotka maistuivat nopeana välipalana oikein kivasti. Vadelmaiset...

Helppo vadelma-chiahillo

...olen ottanut itseäni niskasta kiinni. Kuumentamattomista marjoista kun voi saada esimerkiksi noroviruksen tai A-hepatiitin. Ei kuullosta kovin kivalta, eihän? Koska vadelmaiset piti joka tapauksessa kuumentaa, ajattelin valmistaa niistä hilloa chiasiementen...