Pippurinen pinaattilasagne

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: pastaperusreseptitUuniruoatJulkaistu seuraavalla sivustolla

-Tämä on siis pieni variantti aikaisemmin blogissa esitellystä kasvislasagnestani. Muutokset eivät ole kovinkaan suuria, mutta tarpeeksi tuomaan pientä vaihtelua makuun.
-Lasagnesta voi tehdä joko eksoottisen makuisen version savutofulla tai välimerellisen käyttämällä fetaa. Kukaan ei kiellä käyttämästä molempia, mutten lupaa etteivät savuaromi ja feta riitele keskenään.
-Lasagne on…
...pakastepinaattia-3 isoa porkkanaa-2 isoa sipulia-4 valkosipulin kynttä-400 g tomaattimurskaa (yrtti-, valkosipuli- tai tavallinen)-2 dl vettä-chilijauhetta-paprikajauhetta-suolaa-balsamiviinietikkaa Juustokastikkeeseen-5 dl maitoa-3 rkl (n. ½ dl) rypsiöljyä-3 rkl (n. ½ dl) vehnäjauhoja-2 pkt (à...

Läheiset reseptit

Pippurinen pinaattilasagne

-Tämä on siis pieni variantti aikaisemmin blogissa esitellystä kasvislasagnestani. Muutokset eivät ole kovinkaan suuria, mutta tarpeeksi tuomaan pientä vaihtelua makuun.-Lasagnesta voi tehdä joko eksoottisen makuisen...

Helppo pinaattilasagne

...Helppo pinaattilasagnenoin 4 annosta / alkuperäinen ohje Valio 2 sipulia1-2 valkosipulin kynttä 2 pussia pakastepinaattiaöljyä paistamiseen1 tlk yrttimaustettua tomaattimurskaa (esim. basilikalla maustettua Muttia)1 prk maustettua ruokakermaa oman maun mukaan (esim....

Pippurinen lihapata

...🙂Pippurinen lihapata: 1 kg naudan paistia2 rkl voita2 tl suolaa3 sipulia200 g herkkusieniä5 dl vettä70 g tomaattipyreetä2 pkt Mustapekka-juustoa2 rkl vehnäjauhoja Poista lihasta kalvot ja leikkaa paisti reilun kokoisiksi kuutioksi....

Pesto-perunamuusi ja pippurinen sienikastike

...saat mieluisen koostumuksen.4. Lisää pesto ja sekoita hyvin.5. Tarjoile! Pippurinen sienikastikeAinekset:1dl kuivattuja suppilovahveroita1 sipulilaktoositonta voita1 rkl vehnäjauhoja1 prk laktoositon ruokakermakoskenlaskija sulatejuustoa20 murskattua viherpippuriasuolaaOhjeet:1. Liota kuivattuja suppilovahveroita vedessä 4-6 tuntia.2. Pilko...

Soija-pinaattilasagne

... Kasvisruokapäivä ja ensimmäistä kertaa pääosassa soijarouhe. No ensimmäisen kokeilun jälkeen voin todeta, että tätä meillä kyllä tullaan käyttämään uudelleenkin. 1 pkt Pinaattilasagnelevyjä Tomaattikastike:1.5 dl tummaa soijarouhetta1...

Pippurinen mansikkajäätelö

Parhaimpaan mansikka-aikaan kannattaa valmistaa jäätelö aivan tuoreista mansikoista. Vitamiinit säilyvät ja tulevat käyttöön herkullisessa muodossa. Jäätelön maustamiseen saa hyviä ideoita aivan muiden ruokalajien resepteistä. Tämän...

Pippurinen makaronilaatikko

sipuli silputtuna 2 porkkanaa raastettuna 400 g jauhelihaa 8 dl vettä 2 lihaliemikuutiota (tai lihafondia) 180 g kevytpippurituorejuustoa 400 g pastaa Ruskista jauheliha ja lisää...

Churrot + pippurinen kinuskikastike

Churrot ovat aina olleet yksi rakkaimmista salaisista paheistani. Näissä lattariherkuissa on vaan jotain täysin vastustamatonta. Tämän paheen kanssa minulla ei ole kuitenkaan ollut erityisen suurta...

Pippurinen makaronilaatikko

sipuli silputtuna 2 porkkanaa raastettuna 400 g jauhelihaa 8 dl vettä 2 lihaliemikuutiota (tai lihafondia) 180 g kevytpippurituorejuustoa 400 g pastaa Ruskista jauheliha ja lisää...

Pippurinen pihvibravuuri

Aurinko paistaa ja kevät tulla jolkottaa. Viikonloppuna on ollut kiva touhuilla ulkona ja tehdä kaikenlaista kevät puuhaa. Tänä talvena vähäiselle käytölle jääneet potkukelkat laitoin takaisin...

Porsaan ulkofilee ja pippurinen sinappikermakastike

Tämä resepti on todella helppo ja nopea. Tarvitset 4. lleporsaan ulkofilepihvejämustapippuriasuolaavoita tai oliiviöljyä paistamiseen Kastikkeeseen:2 dl kermaa0.5 dl vettä2 tl kookos tai palmusokeria, tai muuta...

MEHEVÄN MUHEVA JA ENNENKAIKKEA SUPERMAUKAS KASVISLASAGNE

... Tehtiin toissa viikonloppuna tätä kasvislasagnea, jota syödessä mietin, että taisi jauhelihaversio löytää voittajansa. Vaikka on tämä munakoiso-jauhelihalasagnekin ollut herkkua. Kuten myös tämä aiempi kasvisversio ricotta-pinaattilasagne (voi...

Mausteinen luumu-pähkinäankka

...ja luumu-pinaattilasagne (4 henkilölle) 2 kpl ankan rintafileitä 400 g Sunsweet kuivattuja luumuja 2 tl jauhettua chiliä 2 tl korianterinsiemeniä 2 tl fenkolinsiemeniä ½ dl raastettua tuoretta inkivääriä 1 rkl...

Kuumottava fetapasta / Pasta with Feta and Chili

...Talvikynteli on oiva mauste jopa korvaamaan pippurin. Talvikynteli – pippurinen yrttiWinter Savory – peppery herbValmistus:Keitä pasta al denteksi. (Lisää keitinveteen suolaa ennen pastan lisäämistä.)Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla kullanruskeiksi.Hienonna talvikyntelin lehdet...

Thaimaalaista valkosipuli-pippurikanaa - ไก่ผัดกระเทียม - gai pad gratiem

... Tämä on uusi lemppariruokani, superhelppo ja nopea – sekä tietysti täydellisen makuinen! Pippurinen- ja voimakkaasti valkosipulinen ruoka mehevillä ja maukkailla kanapaloilla 😛 Ohje on suoraan yhdestä...

Kuumottava fetapasta / Pasta with Feta and Chili

...Talvikynteli on oiva mauste jopa korvaamaan pippurin. Talvikynteli – pippurinen yrttiWinter Savory – peppery herbValmistus:Keitä pasta al denteksi. (Lisää keitinveteen suolaa ennen pastan lisäämistä.)Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla kullanruskeiksi.Hienonna talvikyntelin lehdet...

Broileri-tattikastike

...(sienillä höystettynä), kermainen suppilovahverokastike, suppilovahvero-broilerikastike (ruukussa, taikinakuoren alla), tattikastike (sulatejuustolla höystettynä, kastike kuorruttaa uunipossufileet), pippurinen kanttarellimuhennos, pekoni-tattimuhennos, kanttarellimuhennos tuorejuustolla ja kanttarellikastike. Kuten joistakin resepteistä voi huomata, olen käyttänyt sienikastikkeita kuorruttamaan possufileitä uunissa. Samoja...

Porkkanavuoka

... Simppeli pippurinen porkkanavuoka ilman riisiä. Kaikista porkkanalaatikoista tykkään eniten omasta ohraisesta versiosta. Linkki on tässä.  PORKKANAVUOKA 6 isoa porkkanaa200 g tuorejuustoa3 dl maitoavalkopippuriaroseepippuriasuolaa korppujauhoja Voitele vuoka....

Kukkaruokaa: Syötävät kukat valloittavat!

...pakastamisen.• Ruiskaunokki on maultaan mieto. Soveltuu salaatteihin, kakkuihin ja jälkiruokiin.• Kääpiösamettikukka maistuu makealta ja sitruunaiselta. Sopii jälkiruokien, kakkujen ja juomien koristeeksi tai jopa kastikkeiden valmistukseen mm. samettikukkamajoneesi on kokeilemisen arvoinen.• Krassin kukassa on hiukan pippurinen maku....

Jambalaya-muunnelma

...tätä hyvällä ruokahalulla. Alla luetelma käyttämistäni aineksista ja vähän ohjeentynkää, jos joku muukin innostuisi versioimaan itselleen sopivaa riisisörssöä. Jambalaya (noin kuudelle hengelle) 300 g chorizo-raakamakkara 350 g broiskusuikaleita, pehmeän pippurinen...

Lipeäkalaa kunnon munakastikkeessa

...ja sekoita tasaiseksi. Lisää munat ja ripaus suolaa ja valkopippuria. Sekoita tasaiseksi ja tarkista maku. Lisää mausteita maun mukaan. Kastikkeesta ei ole tarkoitus tulla kauhean suolainen tai pippurinen, sillä niitä...

Eat Cobb

...4 keitettyä kananmunaa puolitettuina 1 iso syöntikypsä avocado isoina suikaleina + päälle pusersin sitruunasta mehua 4 isoa tomaattia lohkoina kypsää broileria paloina ( meillä broilerin sisäfileitä, lempeä pippurinen 600 g...

Täyteläinen kanttarellikeitto

...tai sienikeittoihin liittyviä.seljanka-kalakeitto (käytin suppilovahveroita keitossa)suppilovahverokeitto (klassikko)tom kha gai -thaimaalainen kanakeitto (käytin herkkusieniä)kanttarelli-parmesaanipiirakka sienillä höystetty jauheliha-kesäkurpitsalaatikko (kanttarelleistä, mutta muutkin sopivat)kermainen kanttarellikastike (blogissa suosituin kanttarellireseptini!)kanttarelli-lehtikaalimuhennos kanttarelli-porokeitto paistetut kanttarellit Julia Childin tapaan pippurinen kanttarellimuhennos kanttarellimuhennos...

Appelsiini-vuohenjuustopasta - kevään ensimmäinen tuulahdus

...pippurinen maku sopii hyvin kokonaisuuteen. Onkin aika siis kattaa lautaset ja siirtyä vaivihkaa keittiön puolelle viinirypäleitä puolittamaan. Ei nimittäin ole kovin vaikea kuvitella kenen tahansa olevan sulaa vahaa viimeistään ensihaarukallisen...

Tulinen palsternakka-makkara-tomaattikeitto

...Napoli Piccante, löytyy ainakin Prismasta) 225g, mutta me olemme käyttäneet ihanaa italialaista salamia, jossa on kokonaisia pippureita seassa. Salami sopii myös huippuhyvin pastaan tai pizzaankin. Makkara on itsessään jo niin pippurinen...

Kanakastikkeella täytetyt grillipaprikat kahdelle

...ruoka oli sekä hyvää että kevyttä. Paprikoiden täytteenä oli kanaa, jossa oli kermainen kastike. Kanakastikkeella täytetyt grillipaprikat kahdelle 2-3 paprikaa 300 g marinoituja broilerisuikaleita (pehmeän pippurinen) voita + kasviöljyä ½...

Naudan paahtopaistikastike

...ruoka! 1.2 kg HK Naudan pippurinen paahtopaisti (tai marinoi itse)½ kesäkurpitsa2 isoa sipulia3 porkkanaa1 parsakaali1 lihaliemikuution. 1 l vettä2 dl kermaa 1) Kuori ja pilko vihannekset uunivuokaan. Aseta paisti vihanneksien...