Kinkku-oliivileipä

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: IkisuosikitleivätreseptitSuolaiset herkutJulkaistu seuraavalla sivustolla

Kesän helpoin leipä


Terveisiä kesämökiltä! Blogini on saanut olla hetken hiljaa keskittyessäni saunomiseen, trampoliinilla pomppimiseen ja grilliherkkujen maisteluun luonnon helmassa. Perheemme viikoksi vuokraama kesämökki oli oikea paratiisi pienen järven rannalla. Työviikkokin tuntui aivan erilaiselta, kun työpäivien jälkeen sai viettää mökkielämää perheen tai mökillä vierailleiden ystävien seurassa….
...ja veitsiä. Piknikeväänä mitä parhain!Kinkku-oliivileipä 4 kananmunaadl oliiviöljyä 1½ dl valkoviiniä tai omenamehua 4 dl vehnäjauhoja 2 tl leivinjauhetta ¼ tl suolaa 100 g emmentalraastetta 150 g savukinkkua...

Läheiset reseptit

Kinkku-oliivileipä

...pinnalle kivettömiä oliiveja, oreganoa ja juustoraastetta Paistaminen: 180 °C, noin 45 minuuttia Vatkaa munat kevyesti rikki, lisää öljy ja vaahdota. Lisää valkoviini, suola, jauhot, leivinjauhe, juustoraaste ja kinkku pieninä kuutioina....

Seitankinkku jouluksi

...mahdotonta, joten antaa kinkun tulla sen muotoiseksi kuin se tulee.Lisää keittämisaineet kattilaan ja lämmitä kiehuvaksi. Kippaa seitankinkku kattilaan, kun vesi kiehuu. Keitä kinkkua puolisen tuntia kattilassa – tänä aikana kinkku...

Kinkku-salamipiirakka

...aikakin. Suolaiset piirakat maistuvat aina niin kahvipöydässä kuin väli- ja iltapalanakin. Kinkun ja salamin lisäksi laitoin täytteeseen juustoa, paprikaa ja sipuleita, sekä muna-kerma-jogurttiseoksen. Mehevää kuin mikä, ja kinkku ja salami...

Pepperoni-kinkku -juustokakku

...erottanut. Sitruunan voi kuitenkin mielestäni korvata vedellä, joten laitan sen vaihtoehdon suoraan ohjeeseen. Kinkku ei kovin vahvasti tullu esiin, joten sitä olisi voinut olla vaikka tuplasi enemmänkin. Ja pepperoniakin olisi...

Tehtiimpä sitten mustikkapiirakka, kinkku-juusto- sarvia ja pikkupizzoja :)

... Olin tuossa viikko sitten kotona käymässä ja päätettiin sitten kaverin kanssa ensin leipoa kinkku-juusto- sarvia ja mustikkapiirakka. Pari päivää sen jälkeen tehtiin pikkupizzoja ihan vaan päähänpiston...

Kinkku-suolakurkku voileipäkakku

...ohjeet oli kyseessä. Tämän kirjoituksen päähenkilö eli kinkku-suolakurkku voileipäkakku on Liian Hyvää blogista. En ole itse paljoa tehnyt voileipäkakkua, joten otin kokonaan ohjeen toiselta. Laitan ainekset tähän, mutta valmistunohjeen saatte kurkata alkuperäiseltä...

Kinkku-salamivoileipäkakku

...palvikinkkua50 – 100 g emmentaljuustoraastetta Leikkaa kinkku, maustekurkku ja purjo pieniksi kuutioiksi. Sekoita joukkoon yrttituorejuusto, ranskankerma, majoneesi ja sinappi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa hieman suolaa ja mustapippuria. Kuutioi salamin/meetvurstinsiivut...

Kinkku-meetvurstivoileipäkakku

...g maustamatonta tuorejuustoa 200 g majoneesia2 kpl suolakurkkujapersiljaa   kostutus lihalientä koristeet kinkkuleikkeitämeetvurstia  maustamatonta tuorejuustoa maidolla notkistettuna tomaatteja kurkkuasalaattiasipuli   Hienonna suolakurkku, kinkku, meetvursti, ja paprika.  Sekoita tuorejuustot, sinappikurkkusalaatti ja majoneesi sekaisin. Sekoita joukkoon...

Kinkku-aurajuustopiiraset

... Vappu lähestyy ja monella onkin suunnitelmissa vappupiknik. Nämä kinkku-aurajuustopiiraset sopivatkin ihanasti vaikka piknikin suolaiseksi tarjottavavaksi. Piiraset ovat melko nopeita ja helppoja valmistaa ja niitä on helppo varioida oman...

Suolaiset piirakat kinkku-aura-ananas- ja tonnikalatäytteillä

...pienellä salaattilisällä. Tuolla ajatuksella leivoin meille Helatorstain kunniaksi päivälliseksi kinkku- ja tonnikalapiirakat. Molempien piirakoiden kuvat vilahtivatkin jo instagramissa. Sain miltei samantein kuvan julkaisemisen jälkeen pyynnön laittaa ohjeen, blogiin, joten tässä...

Kun joulun kinkku ja graavilohi alkaa kyllästyttää

...leikattunaperunoita kuutioiksi/suikaleiksi paloiteltunasipulia silputtunaruokakermaa/maitoasuolaa(mustapippuria) (juustoraastetta)ruokaöljyä vuoan voiteluun Voitele uunivuoka öljyllä. Paloittele kinkku, kuori perunat ja sipuli ja paloittele molemmat. Heittele ainekset voideltuun uunivuokaan ja sekaan myös vähän suolaa (muista, että...

Kinkku-juustohyrrät

...emmental-juustoraastetta Sulata pakastetaikina huoneenlämmössä.Leikkaa kinkku ja paprika pieniksi paloiksi ja purjo pieneksi hakkelukseksi.Kauli taikina jauhotetulla pöydällä ohueksi levyksi (n. 30 x 40 cm). Ripottele taikinalevylle kinkku, paprika, purjo ja juustoraaste....

Kinkku-mozzarella-suppilovahveropizza

...tomaatit ja sipulit ovat pehmenneet vähän. Valuta jalapenot ja mozzarellapallot. Kuutioi kinkku. Kaulitse taikina leivinpaperin päällä ja laita se uunipellille. Levitä päälle paseerattu tomaatti ja sipuli-tomaatti-sieniseos. Laita seuraavaksi pohjan päälle jalapenoviipaleet ja...

Kinkku-munapiiras

...syönyt elävältä… No, elokuussa uudelleen ja paremman tuurin kanssa! ☺ Kalaa reissusta onneksi muutama tuli ja sehän se oli tämän reissun tarkoituskin.Mutta sitten takaisin kinkku-munapiiraaseen. Tätä on tullut tehtyä jo...

Kinkku-juustocroissantit ja Nutella-croissantit

... Olen ihan koukussa Lidlin kinkku-juustocroissantteihin. Onneksi lähin Lidl on 15 kilometrin päässä, ettei niitä tule ihan joka päivä haettua. Minun on pitänyt jo pitkään kokeilla croissanttien...

Kinkku-fetapannari

...erilaisia versioita, välillä vegenä (yrttejä, kasviksia ja erilaisia juustoja), välillä tuhdisti pekonilla, mutta tämä kinkku-feta-versio tuntuu olevan kestosuosikki. KINKKU-FETA PANNARI 3 munaa8 dl maitoa4 dl vehnäjauhoja25g sulatettua voita1/2-1 tl suolaamustapippuriapaprikajauhettachilijauhetta...

Kinkku-kasvispiirakka eli Saunaillan piirakka

...1 tlk smetanaa2 dl ruokakermaa2 munaa100 g Aura-juustomurua150 g juustoraastetta Sulata lehtitaikinalevy ohjeen mukaaan ja kauli uunipellille sopivaksi. Levitä päälle kasvissuikaleet ja pilkottu kinkku. Riottele homejuusto ja juustoraaste piirakan päälle....

Kinkku-kasvismunakas

...jauhettua paprikaa1 tl mustapippurirouhettavoita paistamiseen Valmistus:Pilko kinkku, kirsikkatomaatit, paprika ja sipulit. Viipaloi pieni pala juustoa tai tee juustosta raastetta. Riko kananmunat haarukalla kulhossa. Sekoita maito ja mausteet munien joukkoon. Laita...

Kinkku- ja sipulipiirakat juhliin (paleo & LCHF)

...cm) pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa uunissa 175 ⁰C asteessa noin 10 minuuttia, kunnes reunat rupeavat saamaan hieman väriä. Kuutioi kinkku ja pilko kevätsipuli. Levitä kinkkukuutiot ja kevätsipuli tasaiseksi kerrokseksi...

Kinkku-pekoni voileipäkakku!

...vuorottele täytteiden kanssa (1. väli pekoni 2. väli kinkku, 3. pekoni, 4 väli kinkku.) Täytteitä on aika naftisti, että jos haluaa todella runsaat täyttee, voipi nuo 1,5 kertaistaa vaikka. Levittele...

Gluteeniton kinkku-paprikapiirakka

...voidellun vuuan pohjalle ja reunoille. Jos et pidä tiskistä, valmistä myös täyte kattilassa, jossa valmistit taikinan, niin minä laiskana aina teen 😀  Täyte: 200g valkosipuli-tuorejuustoa100g kinkkua1 paprika Pilko kinkku ja paprika pieniksi kuutioiksi, sekoita...

Mehevä kinkku-juustopiirakka

...mutta onneksi keräsi koska tämä piirakka on herkullinen! Salaisuus on pohjassa, jossa on mukana reilusti juustoraastetta. Ja täytteessä jossa ei kaloreita säästellä. Keventää voit tarjoamalla lisukkeeksi salaattia. 🙂 Mehevä kinkku-juustopiirakka4...

Kinkku-piparjuuriquesadillat

...quesadillan kasvimaan antimilla ja kinkulla. KINKKU-PIPARJUURIQUESADILLAT2 annosta 2 tortillalettua2 – 3 rkl piparjuurituorejuustoa Levitä tuorejuusto toiselle letulle.2 isoa viipaletta hyvää kinkkua1 iso tomaattibasilikan lehtiäjuustoraastettaAsettele ainekset tuorejuuston päälle. Paina kanneksi toinen...

Rice is nice, but we like pasta! - ihastuttava sinappinen kinkku-pastagratiini

...mapin esiin ja kävin reseptit ihan ajatuksen kanssa läpi. Yksi ohje pääsi testattavaksi ja osoittautui varsin maukkaaksi arkiruoaksi. Tähän voi hyvin käyttää edelliseltä päivältä yli jääneet pastat. Sinappinen kinkku-pastagratiinin. 300...

Helpot ja herkulliset kinkku-juustoneliöt

...mietin, kuinka parantaa hänen oloaan. Voimakkaan päänsäryn takia ei hän ole oikein syönytkään, joten ajattelin tehdä hänelle jotain hyvää. Pakastinta ja jääkaappia tutkailtuani päädyin sitten tekemään tällaisia kinkkuneliöitä, sillä pakastimesta löytyi...

Kinkku-juustosarvet

...niitä tavallisia ”kiireisiä” viikonloppuja! Jopas tuli avauduttua, nyt voidaan jatkaa otsikonsuuntaiseen aiheeseen =)  Eli sillon aiemmin veljeni rippijuhliin leivoin kinkku-juustosarvia ja tässä ohje niille. Otin taikinan ja täytteen ohjeen netistä...

KINKKU-KARPPIPIIRAKKA

...pss kinkkusuikaleita1 pss suikalejuureksia2 dl ruokakermaa½ rss valkosipuli-yrtit tuorejuustoa2 kananmunaa1 dl juustoraastetta2 tomaattia Nypi voi ja kuivat aineet, lisää kylmä vesi ja juustoraaste.Sekoita taikina tasaiseksi ja painele vuoan pohjalle.Ohjeessa pohjaa...

Kinkku-paprika-aurajuustomuffinit

...vuoallista minimuffareita ja yksi tavallisen kokoinen pellillinen, 12 kpl. Muffinit olivat meheviä ja maukkaita, pikku ripaus lisäsuolaa olisi ollut paikallaan. Tätä ohjetta käytän jatkossakin! Kinkku-paprika-aurajuustomuffinit, 12 kpl 2,5 dl vehnäjauhoja1,25...

Kinkku-makaronisalaatti

... Tänään tuli tehtyä Kinkku-makaronisalaattia, pitkästä pitkästä aikaa.No, kyllä se sitten maistuikin niin hyvälle, että tuli syötyä samaan syssyyn kaksi isoa lautasellistä.Nyt kävin lisäämässä loppuun salaattiin ylläriksi...

Kinkku-parsakaalipasta

... Helppo ja nopea pasta syntyy melkein mistä vaan. Tänään tyhjensin pakastinta ja käytin kinkkurouhetta ja parsakaalia. KINKKU-PARSAKAALIPASTA täysjyväspagettia (250 g)1 pss parsakaalia pakasteena öljyä paistamiseen 1...