Lidl, Goody cao kaakao

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Tarjoiluehdotusten suhteen Lidl on osoittanut seikkailevansa ihan omassa ulottovuudessaan ja tämä Goody caon tarjoiluehdotus on jopa Lidlin asteikolla täysin omaa luokkaansa. 
Kaakaopurkissa on kuva riippukeinussa makoilevasta hattupäisestä apinasta, joka imee pillillä kaakaota lasista. Riippukeinu on viritetty parin kaakaopuun välille ja löytyypä kuvasta muutama kaakaopapukin. Vastaavanlaisia kuvia löytyy toki joka…
...Julkaistu seuraavalla sivustolla Tarjoiluehdotusten suhteen Lidl on osoittanut seikkailevansa ihan omassa ulottovuudessaan ja tämä Goody caon tarjoiluehdotus on jopa Lidlin asteikolla täysin omaa luokkaansa. Kaakaopurkissa on kuva riippukeinussa makoilevasta hattupäisestä...

Läheiset reseptit

Lidl, Goody cao kaakao

... Tarjoiluehdotusten suhteen Lidl on osoittanut seikkailevansa ihan omassa ulottovuudessaan ja tämä Goody caon tarjoiluehdotus on jopa Lidlin asteikolla täysin omaa luokkaansa. Kaakaopurkissa on kuva riippukeinussa makoilevasta hattupäisestä...

Kaakao-kookospatukat {makumuisteloita muilta mailta}

...vaan kaakao-kookos-chiaraakapatukat. Jo heti pöydässä istuessa totesin, että näitä tulisin tekemään myös kotona. Ja niin kävi. Kahvilan raakapatukoissa oli paljon kookosta ja chiaa, ja kaakaota sopivasti – ei hallitsemattoman päällekäyvästi,...

Lidl:n Ben & Jerry's kopiot

... Moni varmaankin jo tietää, että Lidl:ssä myydään herkullisuudestaan tunnettujen Ben & Jerry’s jäätelöiden halpaversioita. Tottahan toki jäätelösyöpön oli pakko päästä näitä maistamaan ja sainkin vihdoin ja...

Lidl Suomen grillikauden avajaistapahtuma ja Grillimaisteri tuotteet

... Lidl Suomi järjesti grillikauden avajaistapahtuman Helsingin Kaapelitehtaalla, johon oli kutsuttu median edustajia, sekä muutamia ruokabloggareita. S:n kanssa edustimme Viiniä ja Ruokaa blogia. Tapahtuman teemana oli entisestään...

Kaakao-tahinipalloset

...voi edes kuvitella kaurapuuroa tai mustikkasmoothieta ilman sitä. Ja nyt sitä on myös palleroisissa!Tahini on muuten kalsiumpitoisuudeltaan juuston luokkaa, ei mikään turhake siis! Kaakao-tahinipalloset  n. 18 kpl 14 kuivattua taatelia3...

Näin syntyy paras kuuma kaakao ikinä!

...suklainen. Liioittelematta paras! Paras kaakao ikinäTarvitset: – 1 osa tummaa kaakaojauhetta esim. Van Houten Cacao -jauhetta (laitoin 4 rkl)– 2 osaa hienoa sokeria (laitoin 8rkl)– hyppysellinen suolaa– puolikas hyppysellinen caiyannepippuria...

Suklaa-vadelmacrumble ja kaakao-vaniljamacarons

...aineet yhteen. Nypi murumaiseksi. Levitä taikina uunipellille. Paista 180-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia, kunnes crumble on saanut kauniin värin.Kaakao-Vaniljamacarons1 Vaniljatanko3 Munanvalkuaista3rkl Sokeria225g Tomusokeria2dl Mantelijauhetta3rjl KaakaojauhettaLeikkaa vaniljatanko poikki ja raavi siemenet...

Lidl "valmis"muffinsit

Halusin kokeilla tälläistä ”valmista” muffinssi pakettia.Paketin lisäksi tarvittiin:50g voita200g tuorrejuustoa1 kananmunan1dl maitoa1dl ruokaöljyäSuosittelen käyttämään jo valmiiksi maustettua tuorrejuustoa ja lisäämään sokeria kuorrutukseen oman maun mukaan....

Kaakao-pekaani välipalaleivokset - raw food -herkkua

...pekaanipähkinöitä (itse käytin 70 g pekaanipähkinöitä ja 150 g cashewpähkinöitä)50 g hyvälaatuista kaakaojauhoa1/6 tl merisuolaa10 pehmeää taatelia (Medjool)0,6 dl agavesiirappia Kuorrutus4 pehmeää taatelia1 kypsä avokado25 g kaakaojauhetta0,6 dl agavesiirappia Poista...

Jouluinen juustokakku ja aikuisen joulumieli – Jôulune juustukook ja täiskasvanud inimese jôulumeel

...Rakkaus tekee paremmaksi ihmiseksi. Kuvassa oleva tuote on Urtekramilta – Pildil olev toode Urtekramilt Kakusta. Kakku tuli joululle sopivasti mystisen hyvä. Urtekramin vähärasvainen kaakao on kevyttä ja tomusokerimaista pölyä. Valmistin...

Tooooodella herkulliset ja helpot raakabrowniet

...on keskeinen vaikutus mielialaamme ja sitä erittyy aina kun koemme autuutta ja onnellisuutta. Kaakao on toistaiseksi ainut ruoka-aine, jonka tiedämme sisältävän näitä yhdisteitä. Kyseinen lipidi syntetisoidaan aivoissa alueella, joka on...

Raakasuklaan peruskurssi

...alue sen kasvulle on vain noin 20 astetta päiväntasaajan molemmin puolin. Norsunluurannikolta tulee 35% kaakaon tuotannosta. Kiloon suklaata tarvitaan 300-600 kaakaopapua ja yhdessä hedelmässä papuja on 30-40 kappaletta. Kaakao on yksi...

Juustokakku ilman liivatetta.

...Nyt vastusti oikein kunnolla, jostain syystä lidl vispikerma ei halunnut vaahdottua! Kuohukermaan laitoin lorauksen vispikermaa jatkeeksi ja ei meinnunnut millään vaahdottua, tuli sellainen kiiltävä enemmän munavaahtoa muistuttava koostumus. Yritin vatkata...

Suomalainen ruokaholhousyhteiskunta

...tulokseen, että jahka Lidl Loimaalle avataan, niin siirrämme ostovoimamme suoraan sinne. Jo pelkästään ajatus siitä, että edellisen Lidl-reissumme ostosten loppusumma oli noin 20 euroa pienempi kuin mitä vastaavasta ruokamäärästä olisimme...

Crusti Croc, roasted garlic and salt perunalastut

... Lidl, tuo kaikkien kapeaviiksisten miesten suosikkiliike, on jäänyt minulle varsin tuntemattomaksi. Saksalaisten äärimmilleen viety ankeus, anteeksi, tarkoitin tietenkin tehokkuus, on tuntunut siinä määrin luotaantyöntävältä, että olen...

LAUANTAI HYVÄÄ

...1 rkl sipulijauhetta 1 rkl chilijauhetta (savustettua) 1 rkl cayannepippuria 1 rkl suolaa 1 rkl savustettua paprikajauhetta 1 rkl mustapippurirouhetta 2,5 dl fariinisokeria Muistin, että olin ostanut Lidl’stä American steakhouse...

Valentinuksen laku-sitruunapalat

...1/3 ja sekoita siihen kaakao ja lakritsijauhe. Sekoita vaaleaan taikinaan sitruunan kuori. Kaada taikinat raidoiksi leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja tee lusikalla ”kuopautuksia”, jotta tumma ja vaalea taikina sekoittuvat raidalliseksi. Paista...

Rapuleivos meksikolaisittain ja texmex lohta, mokkaruudut

...dl maitoa tai vettä100g sulatettua voita170 g taloussuklaata paloina Vispaa munat ja sokeri, lisää jauhot ja kaakao siivilöitynä, sekä loput ainekset. Levitä pellille ja lisää taloussuklaan palat taikinaan. Paista 200...

Juhannuksen pienet suklaakakut

...sähkövatkaimella voi ja sokerit. Sekoita kuivat aineet, eli jauhot, kaakao, espresso -jauhe, leivinjauhe, ruokasooda ja vanilja keskenään.Laita ruokalusikallinen jauhoseosta muanvaahtoon ja lisää yksi kananmuna. Vatkaa se kunnolla sekaisin. Lisää taas lusikallinen...

Minttusuklaakakku

...vesihauteessa ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Vatkaa huoneenlämpöinen voi, kaakao ja tomusokeri vatkaimen keskinopeudella sekaisin (noin minuutin ajan). Pienennä nopeutta ja vatkaa sekaan kerma, vaniljauute ja sula suklaa. Vatkaa keskinopeudella parin...

Suklainen porkkanakakku

...dl maustamatonta jogurttia1 dl kaakaota4,5 dl vehnäjauhoja1,5 tl leivinjauhettaripaus suolaa Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Voitele ja jauhota noin 1,5 litran vetoinen kakkuvuoka. Siivilöi yhteen kaakao, jauhot, suola ja leivinjauhe....

Kaurajogurttia kahdellakymmenellä tapaa

...inkivääriäOatlyn maustamatonta kaurajogurttia pari desiä SURRRRURRURRRRURURRR. Ideoitahan alkoi pulppuamaan pilvin pimein!Valitse seuraavista vähintään kaksi ainesosaa herkkujogurttiisi. Enemmänkin saa toki olla.Jotain…-voimakkaan makuista (puolukat, mustaherukat, tyrni, karpalo, inkivääri, kahvi, kaakao)-makeaa (mango, banaani,...

almiakki-suklaajuustokakku/Salty Licoriche and Chocolate Cheesecake

...veteen likoamaan vähintään 5 minuutiksi. Kuumenna maito kattilassa kiehuvaksi ja lisää kaakaojauhe ja sokeri. Sekoita, kunnes kaakao ja sokeri on liuennut tasaisesti maitoon. Lisää salmiakki-mixer ja sekoita hyvin. Purista liivatteista...

Super Bowl kakku

...työpöydälle ja ripottele sen päälle kaakaota. Vaivaa marsipaania käsin, kunnes kaakao on sekoittunut. Kaakaota lisätään sekoittamisen edetessä tarpeen mukaan. Kun marsipaanin väri on kohdallaan, muotoile marsipaanista pallo ja  ripottele alustalle...

Cashewpähkinäkaakao

...kermainen kaakao – olen tähän ihan koukussa :). Ja jos se on edes vähän terveellistä, niin thumbs up :). Cashewpähkinäkaakao 100 g cashewpähkinöitä30 g kaakaojauhetta (sokeritonta)1 ruokalusikallinen kookosöljyä2 ruokalusikallista agaavesiirappia...

Kengurua ja Tildakirjoja

...kaupungin kaupat, mutta mistään en saanut sitä. Nyt Lidl mainosti kengurunlihaa ja onneksi ehdin ajoissa kauppaan, sillä se oli viimeinen annos.Tein pippuripihvejä. Maustoin 3- pippurin mausteella lihat ja paistoin molemmilta...

Viimeviikko kuvina osa 4

...siellä päädyssä missä on lidl.Siellä on älyttömän hyvät ruuat sieltä saa vaikka mitä tofu ja kasvisruokiakin 🙂 Tatuoinnin suunittelua ja haaveilua.. Taas kauhea kasa pieneks jääneitä vaatteita.. 🙁Hirveetä vauhtia tuo poika...

Uskomattoman nopea antipasto: bresaola con rucola

...(ainakin joulun aikaan) joistakin Lidl:eistä, mutta muutaman kuukauden ajan se on kuulunut myös Pirkka Parhaat -sarjaan, joten K-ryhmän kaupoista ainakin bresaolaa on ympäri vuoden saatavilla. Bresaolasta valmistuu aivan käden käänteessä tämä...

Ähtärin eläinpuistossa

...tennarit Reima, housut Lindex, hupparit Lidl, pipot Pipsaliina –Kierroksen ehdottomat kohokohdat olivat tietenkin lumileopardi sekä karhut. Toisessa aitauksessa eräs karhu otti varsin rennosti, selällään ja tassut mahan  päällä makoillen! Nythän...

Helppoa ruokaa helteellä

...ja vasta nyt alkavat pakastimen tarjottavat vedellä viimeisiään.Broilerin fileepihvien kanssa olen syönyt salaattia raaka-aineita vaihdellen. Suomalaiset kasvikset ovat nyt edullisia, joten pyrin käyttämään niitä mahdollisimman runsaasti. Eilen ystävämme Lidl kauppasi...