Naudan paistisuikale kastike

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: LiharuokiareseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

4 annosta400 g naudan paistisuikaleita1 paprika1/2 kesäkurpitsa1 dl vettä4 rkl ruokakermaa (4%)mustapippuriasuolaalihaliemikuutio
Kuumenna paistinpannu ja lisää paistisuikaleita vähän kerrallaan pannulle paistumaan. Kun paistisuikaleet ovat saaneet hieman väriä, lisää viipaloidut paprikat ja kuutioidut kesäkurpitsat. Mausta suolalla ja pippurilla. Kun lihat ovat kypsiä lisää ruokakerma, vesi ja lihaliemikuutio.  Keitä…
...Julkaistu seuraavalla sivustolla 4 annosta400 g naudan paistisuikaleita1 paprika1/2 kesäkurpitsa1 dl vettä4 rkl ruokakermaa (4%)mustapippuriasuolaalihaliemikuutio Kuumenna paistinpannu ja lisää paistisuikaleita vähän kerrallaan pannulle paistumaan. Kun paistisuikaleet ovat saaneet hieman...

Läheiset reseptit

Naudan paistisuikale kastike

... 4 annosta400 g naudan paistisuikaleita1 paprika1/2 kesäkurpitsa1 dl vettä4 rkl ruokakermaa (4%)mustapippuriasuolaalihaliemikuutio Kuumenna paistinpannu ja lisää paistisuikaleita vähän kerrallaan pannulle paistumaan. Kun paistisuikaleet ovat saaneet hieman...

Oma Sriracha kastike

...suolasta . Kastike on paksumpaa ja vähemmän tulista kuin esimerkiksi Tabasco .[1]. Yhdysvalloissa ja Euroopassa tunnetuin sriracha-kastike on yhdysvaltalaisen Huy Fong Foodsin Tuong Ot Sriracha (”Sriracha-chilikastike”). Huy Fong Foodsin perustaja...

Grillattu Naudan sisäfilevarras, sweet chili-kastike ja parsarisotto

... 4 henkilöä 600g Naudan sisäfilettä (150g/henkilö) Perkaa sisäfileestä ylimääräiset kudokset ja kalvot (ohjeet täältä)Leikkaa file pihveiksi ja jaa pihvit kolmeen tai neljään osaan.Jätä pikkupihvit huoneenlämpöön. Vartaat1...

Onnistunut satay-kastike ensiyrittämällä

... Satay onnistui heti ensiyrittämällä loistavasti. Kastikkeesta tuli omaan (ja perheen) suuhun sopivaa. Vaikka kastike onnistui, kuvat eivät, tai niitä tuli napsittua vähän laiskanlaisesti. Kirjaan kuitenkin reseptin...

Kalavelute-kastike (valkoinen kastike)

... Tätä kastiketta valmistimme savusiialle ja toimi erittäin hyvin. Alkuperäisen reseptin otin Kastike nimisestä kirjasta. Vaihdoin sinisimpukkaliemen kalaliemeen, sekä lorautin hieman valkoviiniä joukkoon. Niin ja kokille kaadoin...

Naudan ribsit - BBQ Beef Ribs

...luupuolelta (tämä on tärkeää, sillä kalvo naudan ribeseissä on todella sitkeää kumia ja estää myös mausteiden imeytymisen). Poista myös roikkuvat lihapalat ja ylimääräinen rasva. Sekoita kastikeainekset kattilassa ja keitä 5...

Pihvit naudan sisäpaistista ja pippurikermakastike

...kertaa kokeilin valmiiksi marinoitua, harmaasuolattua naudan paistia. Suutuntuma oli että todella pehmoista lihaa mutta maku oli vähän liian teollinen mun/meidän makuun kun ollaan totuttu ihan suola-pippuri linjalle. Kastike onneksi pelasti...

Ramenkeitto naudan kuvepaistilla

...erilaisia kasviksia, sieniä, lihaa, kalaa, mereneläviä tai vaikka tofua; keittoa voikin varioida rajattomasti oman maun mukaan. Tämän loppukesän ramenkeittoni päätähtenä loisti japanilaisittain marinoitu ja grillin kautta keittoon päätynyt naudan kuvepaisti,...

Naudan kyljys, friteeratun bataatin, papu-tomaattipaistoksen ja hp-voin kera

... Resepti neljälle! 1,2kg Naudan kyljystä(300g/henkilö) Aloita laittamalla sopivan kokoinen kattila täynnäsyväpaistoöljyä  lämpenemään miedolle lämmölle. (”kolmoselle”) Leikkaa kyljyksestä neljä pihviä jajätä nämä huoneenlämpöön lämpeämään. HP-voi100g voita1rkl HP-kastiketta1tl...

Naudan sisäfilee ja jaloviinakastike

...sen neljäksi kahden hengen annoksiksi. Kolme annoksista meni siis pakkaseen odottamaan seuraavaa herkuttelupäivää. Kastike on yksinkertainen ja erittäin herkullinen! Tarvitset (2:lle):400g naudan sisäfileetä (2 x 200g pihvit)suolaamustapippuriavoita ja oliiviöljyäKastike:Lihasta jääneet...

Opiskelijan ruokaohjeita

...11 minuuttia. KASTIKE 1 sipuli 1 pullea valkosipulin kynsi tai pari pienempää loraus öljyä (noin 1 rkl) 1 – 2 tlk tonnikalaa, kertaruualle riittää 1 tlk (itse käytän ABBA-tonnikalaa öljyssä)...

Makumatka Kiinaan Osa 1: Kanton

...Jaa nuudelit neljään kulhoon, nosta kastiketta päälle, ripottele päälle rapeat valkosipulisiivut ja pähkinät, koristele korianterilla.   Wokattua nautaa osterikastikkeessa Nautaa osterikastikkeessa. Nam.Ainekset: 500g naudan paistia Marinadi: 2rkl tummaa soijakastiketta1rkl Shaoxing-viiniä tai kuivaa...

Grillikastike ja kastike paistoliemestä

...sekä paiston alussa että paiston aikana. Huomenna kun grillaan ribsit, voitelen ne tällä ensin. NAMI!!! KASTIKE LIEMESTÄ Kuten sanoin, kastikkeet ei ole mun juttu. No, tämä kastike syntyi näin (jotta...

Naudan etuselkää oluessa

...euroa / kg). Hylkäsimme samantien suunnitelmat kalaruoasta ja päädyimme hauduttelemaan padalliseen mureaa lihaa. Kahvi ja tumma suklaa voimistavat oluen makua, joka pitkän hauduttamisen aikana saattaisi hiipua. Naudan etuselkää oluessa (4–6:lle...

Grillattua naudan sisäfilettä, bearnaisekastiketta ja perunaa kahdella tapaa

... 4 henkilöä 720g Naudan sisäfilettä Poista sisäfileestä kalvot ja ”ylimääräiset” osat.Leikkaa fileestä 180g pihvejä. Marinadi1dl rypsiöljyä½dl soijaa3 valkosipulinkynttä1 chili2 rkl balsamicosiirappia1 tl suolaa Sekoita muut ainekset...

Salaatti grillatuista harissaporkkanoista & kastike säilötyistä sitruunoista

...saa nimittäin uutta twistiä moneen ruokaan.Säilötyistä sitruunoista ja oliiviöljystä pyöräytetty kastike vie tämänkin grillatuista porkkanoista, fetasta, mintusta ja paahdetuista manteleista valmistetun salaatin seuraavalle tasolle. Tämä on varmasti yksi vasta-alkaneen grillikauden...

Täydelliset Ribsit ja BBQ-kastike

...herkkuja niin vähempikin riittää.Jos olet järjestämässä grillijuhlia ja kaikkea muutakin puuhaa on paljon, niin marinadi, BBQ-kastike kastike kannattaa valmistaa jo edellisenä päivänä. Samoin ribsit voi hyvin keittää myös etukäteen. Keittoliemi...

Shakshuka – kananmunia tomaattikastikkeessa

...näin mainitaan Yotaman Ottolenghin ja Sami Taminin Jerusalem-keittokirjassa, josta pidän paljon ja josta olen reseptin lainannut. Shaksukan kastike on mielestäni tunisialainen marinara, tomaattikastike. Ihanan makuinen kastike! En tiedä kuinka sen ennättää valmistaa...

Näin pelastat juhannuksen - päräyttävä bbq-kastike

...ja järjestää maistelukoe. Kastike oli niin hyvää, että nauroin monta kertaa silkasta ilosta. Jamie Oliver sanoisi: ”you’ll be laughing”. Naurettavan hyvää. Voit siis unohtaa kauppaan ne kaikki valmiit grillikastikkeet. Sinuna...

Chilitunarin savuinen jerk-kastike

...chiliä. Etsin monista lähteistä jerk-kastikkeen ohjetta, mutta en löytänyt aivan mieleistäni ja niinpä päädyin soveltamaan. Lennosta sovellettu kastike oli mielestäni onnistunut. Joten laitanpa tämän jakoon heti tuoreeltaan. 🙂 Ainekset: 100g...

Kevätkääryle taikina ja täyte ja kastike

... Kevätkääryle taikina, täyte ja sitten vielä kastike, johon kevätkääryleitä voi dipata. Kastike on varsin hapokas ja sitä kannattaa dippailla vain pikkusen. Saa niitä kääryleitä syödä ihan...

Keitetty (ja kevyesti savustettu) naudan kieli

... Silloin tällöin on kehittävää poistua omalta mukavuusalueeltaan ja kokeilla rohkeasti jotain uutta. Päätin tässä jokin aika sitten haastaa itseni ostamalla läheisestä lihakaupasta elämäni ensimmäisen naudan kielen....

Punaviinimarinoitu naudan kuvepaisti & kirsikkatomaattisalaatti

... Trendikäs naudan kuvepaisti (flank steak) on tänä kesänä eksynyt pariin otteeseen meikäläisenkin grilliin. Murea kuvepaisti sopiikin erityisesti juuri grillattavaksi, ja siitä saa loihdittua nopeasti ruokaa isommallekin...

Viinisiskojen katuruokafestarit

...-lehden kannessa, joten olin todella onnessani tästä valinnasta. Emäntämme oli sämpylät tehnyt jo etukäteen kotona, mutta kaikki muu tehtiin sitten porukalla mökillä. Italialainen hampurilainenGlorian Ruoka&Viini 4/2015 4 annosta600 g naudan jauhelihaa...

Bearnaise kastike

...ettei tule ”kokkeloita”)Lisää lopuksi paloiteltu voi ja sekoita, kunnes voi on sulanut joukkoon. Nauti hyvän pihvin kanssa. Kuvassa on pippuroitu naudan sisäfile mediumiksi paistettuna.  Alkuperäinen resepti osoitteesta –> http://www.hellapoliisi.fi/kastikkeet/3551-bearnaisekastike...

Hollandaise-kastike

...kuuman vesikattilan päälle. Kulhon ei tarvitse osua veteen. Vatkaa kunnes keltuaismassa alkaa saeta. Lisää sula voi vähän kerrallaan, koko ajan vatkaten. Nosta kastike pois keittolevyltä ja mausta. Tarjoa haaleana....

Kastike kruunaa keisarin - Caesar-salaatti on kesäherkku!

...sardellifilettä)(suolaa jos tarpeen)mustapippuriapieni valkosipulinkynsioliiviöljyä2 rkl raastettua ParmesanjuustoaTee kastike suoraan (mieluiten puiseen) salaattikulhoon. Murskaa pieni valkosipulinkynsi hyvin hienoksi tahnaksi (suolan kanssa onnistuu hyvin vaikka veitsen lappeella). Erottele tuore keltuinen ja sinappi...

Kana-katkarapuveneet ja sweet chili kastike

...2 dl riisietiikkaa 100 g sokeria 2 valkosipulikynttä hienonnettuna Hienonna kaikki kastikkeen ainekset esim. sauvasekoittimella. Kaada seos pieneen kattilaan ja keitä keskilämmöllä 10-15 minuuttia välillä sekoittaen. Jäähdytä valmis kastike. ...

Kastike Uunilohelle (tai mille vaan kalalle)

...semmoset jämäsoossilohet on vähän ikäviä seuraavana päivänä. Tässä erittäin herkullinen ja helppo resepti taivaallisen täyteläiselle kastikkeelle, joka syntyy ihan itsestään samalla kun lohi paistuu kypsäksi. Kastike Uunilohelle(Tästä annoksesta riittää aineskin...

Kadai paneer, intialainen kastike

...(fenugreek leaves, kasoori methi) jätin pois kun eivät meillä maustekaapin vakiovalikoimaan kuulu. Ihanan mausteinen ja maukas kastike tuli tästäkin versiosta! VINKKI: Tomaattikastike toimii myös ilman paneer-osiota eli juustoa; oiva vaihtoehto...