Makoisat suklaapallot

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Erittäin helppohampunsiemen-suklaapallotherkulliset suklaapallotJälkiruuat ja leivonnaisetkaakaopallotraakasuklaapallotreseptitsuklaapallotsuklaiset pallotterveelliset suklaapallotJulkaistu seuraavalla sivustolla

Ulkonäöstään huolimatta nämä suklaapallot ovat herkullisia ja ehkä myös hieman terveellisempiä kuin tavalliset.

Vaikeusaste: erittäin helppo

n. 30 kpl

100 g voita
3 rkl raakakaakaojauhetta
3 rkl…
...kaakaojauhetta3 dl kaurahiutaleita1 rkl hampunsiemeniä1 rkl raakakaakaonibsejä(sokeria) Anna voin pehmetä huoneenlämmössä tai sulata sitä hieman ja sekoita ainekset. Jos sokeroitu kaakaojauhe ei mielestäsi anna tarpeeksi makeutta, lisää sokeria (halutessasi voit...

Läheiset reseptit

Makoisat suklaapallot

... Ulkonäöstään huolimatta nämä suklaapallot ovat herkullisia ja ehkä myös hieman terveellisempiä kuin tavalliset. Vaikeusaste: erittäin helppo n. 30 kpl 100 g voita3 rkl raakakaakaojauhetta3 rkl sokeroitua...

Suklaapallot

... Tein tänään makumatkan lapsuuteen. Jos minun pitäisi nimetä yksi herkku joka on jäänyt lapsuudesta mieleeni, niin ne ovat suklaapallot. Ruotsissa näitä tehtiin jatkuvasti, ja aina vaan...

Suklaapallot

...  Nämä suklaapallot on superhelppoja ja nopeita tehdä. Niihin ei tarvitse kuin ihan perus raaka-aineita ja uuniakaan ei näin helteellä tarvitse lämmittää! 🙂 Pehmennä mikrossa 100 g voita. Heitä...

Suklaapallot

...vaniljasokeria100 g huoneenlämpöistä voita tai margariiniä1-2 dl kookoshiutaleita tai raesokeria Valmistus: Sekoita ainekset keskenään.Laita kookoshiutaleet tai raesokerit erilliselle lautasellePyöritä taikinasta pieniä pyöreitä palloja.Rullaa taikinapallot raesokerissaSäilytä suklaapallot kannellisessa purkissa kylmässä....

Ihanan makoisat Suklaasarvet

Minulla on pitkään jo ollut listalla tehdä suklaasarvia ja niin oli Leivotaan lehden toimitus , ihan kuin kuullut ajtukseni ja  uusimmassa numerossa sitten löytyi ohjekin....

Makoisat Porkkanasämpylät

n 22 sämpylää 5 dl laktoositonta kevytmaitoa50 g hiivaa1 tl suolaa5 rkl siirappia4 keskikokoista porkkanaa1/2 dl oliiviöljyä1 dl auringonkukansiemeniän. 8 dl sämpyläjauhoja4 dl vehnäjauhoja 1....

Nopeat & makeat suklaapallot

Äkillisen sokeri- ja suklaahimon yllättäessä kannattaa kokeilla näitä supernopeita ja simppeleitä suklaa/kaakao/kookospalloja! Nämä on todella makeita, eli muutama riittää hyvin tainnuttamaan kaikki suklaiset mieliteot. 🙂...

Brigadeiro (brasilialaiset suklaapallot)

Brigadeiro on Brasiliasta kotoisin oleva makeinen. Se on äärettömän helppo valmistaa. Brasiliassa se on suosittu tarjoiltava mm. syntymäpäivillä ja erityisesti lapset tykkäävät niistä. Brigadeiro on...

Suklaapallot

... Paras hätävara makeannälkään 🙂 Näitä meillä pyöritellään aina silloin tällöin. Leilan resepti toimii ja on kyllä useasti meillä se, joka valitaan, kun näillä herkutellaan.Suklaapallot100 g pehmeää...

Appelsiiniset aprikoosi-suklaaherkut

... Anna jähmettyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan. Ota lusikalla suklaamassasta nokareita ja pyörittele ne nopeasti palloiksi, ettei suklaa ehdi sulaa. Pyörittele kaakaojauheen ja tomusokerin seoksessa.  Nosta suklaapallot vielä jääkaappiin ennen tarjoilua. ...

Pekonimuffinit

...jauhoja, juustoja ja jogurttia ja mausteeksi kaikkia kaappien jämiä ja purkinloppuja. Näin lopulta hetkessä syntyivät ihanan makoisat muffinit, joita on helppo valmistaa tarvittaessa suurempiakin määriä. Suolaiset muffinit käyvät hyvin keittojen...

Tosi mehevät Suklaa-Banaani kuppikakut Pääsiäisteemalla

... Yhtenä aamuna banaanit kurkki minua aamiaispöydässä, joten se innoitti minua tekemään muffareita.   Kaapista aineet kasaan ja sekoitus ja siinä syntyy nopeasti helpot ja makoisat muffinssit....

Pohjolan pihat

...myös munkkikahvilassa makoisat munkit. Aurinkoinen päivä ja paljon ihasteltavaa. Siitä on mukava kesäpäivä tehty. Suosittelen käymään! Ensi vuonna tulee varmasti lähdettyä uudemman kerran.Nyt jännittämään Suomi voittoon! Mukavaa lauantaita Sinulle!...

Malaxin jauhelihapihvit

...http://www.kottdisken.fi/fi/. Ja koska mökillä oltiin, kaikkia alkuperäisen reseptin raaka-aineita ei kaapista löytynyt, joten piti vähän soveltaa ohjeita. Liha ja pihvit olivat niiin makoisat, että ohje oli pakko tallettaa – vaikkakin...

Juustokukat

... Kukkia ei voi koskaan olla liikaa – varsinkaan jos ne ovat juustokukkia. Nämä makoisat suolaiset leivinjauheleivonnaiset esiintyvät Kinuskikissan reseptissä juustoritareina, jotka ovat kuin pienoiskokoisia voisilmäpullia, mutta...

Hello Kitty-kakku

...ne oli oikein makoisat ja komppasivat hyvin yhteen mutta lapset pitävät enemmän miedommista mauista ja lakritsi kakun välissä jäi syömättä. Siskolle voi aina ehdottaa uusien makujen kokeilua ja nyt on...

Juhlaa, lämpöinen kohtaaminen, puheita ja hyvää hiljaisuutta*

...nautittiin hyvästä ruuasta* Tosin Kiilan burgeri petti tällä kertaa, raaka  jauhelihapihvi. Saimme uudet annokset, muttei sekään ollut sitä mitä halusin. Mutta Raffaellon tapakset olivat onneksi herkullisia sekä Strindbergin makoisat macarons-keksit....

Frozen synttärit

...Värjätty kermavaahto siihen päälle sekä syötävää hilettä. Myös perinteiset appelsiini-suklaapallot olivat tarjolla. Päällä oli niin maitosuklaata kuin värjättyä valkosuklaata. Lisäksi vaahtokarkkeja oli tarjolla. Suolaisena oli coctail-tikkuja sekä itse leivottua pizzaa....

Retrot kauralastu-puffetjäätelöt!

...kookos-suklaapallot ja riisimurosuklaa olivat suosikkiherkkuja lastenkutsuilla ja koulun pullamyyjäisissä. Edellisiä on tullut tehtyä myös aikuisena, joten ne eivät valikoituneet tähän haasteeseen.  Halusin jotakin, jota en ole tehnyt sitten lapsuuteni. Pitkään...

Valkosuklaa-sitruunatryffelit mustapippurilla

...ja lisää haluamasi määrä mustapippuria. Mustapippuri ei paljon maistu mutta siitä tulee kiva potku.Dippaa suklaapallot pippurisuklaa seokseen ja laita takaisin jääkaappiin. Kun päällynen jähmettynyt, voit siirtää ne esimerkik paperivuokiin....

Chiang Main kasvisruokatarjontaa kaupungin länsipuolella

...hinnat tulivat per jäätelöpallo, jotka olivat sitten tavallisen isoja. Otimme täyteläisen oloisia, hedelmäisiä ja raikkaita makuja vaihtelun vuoksi. Yllätykseksi suklaapallot eivät olleet parhaita. Paras oli ”Korean yoghurt” -niminen hieman hapan...