Ranskanpastillitryffelit

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: gluteenitonreseptitsuklaaJulkaistu seuraavalla sivustolla

Nämä ranskanpastillitryffelit kehittyivät gluteenittomista suklaatryffeleistä, kun kaupasta tarttu mukaan Rainbow’n ihanan iso ranskanpastillipaketti. Rainbow’n pastillit ovat muuten vegaanisia, paitsi että punaisissa pastilleissa on väriainetta E120, joka tehdään kirvoista. Itse en ole ollut sen kanssa niin tarkka. Mutta siis, nämä ovat niin ihania! Olen tehnyt näitä vähän liiankin useana…
...  RANSKANPASTILLITRYFFELIT50 g margariinia0,5dl raakaruokosokeria2 dl ranskanpastilleja (esim. Rainbow tai Avec)0,5 dl soija- tai kauramaitoa2 dl tai tarvittava määrä Semperin fin mix -jauhoja, joista osan voi korvata mantelijauholla1/4 tl suolaaKuorrutukseen:150-200...

Läheiset reseptit

Ranskanpastillitryffelit

... Nämä ranskanpastillitryffelit kehittyivät gluteenittomista suklaatryffeleistä, kun kaupasta tarttu mukaan Rainbow’n ihanan iso ranskanpastillipaketti. Rainbow’n pastillit ovat muuten vegaanisia, paitsi että punaisissa pastilleissa on väriainetta E120, joka...