Grillattu broileri ananas salaatti

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: LinnutreseptitruokaSalaatitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Tässä erittäin herkullinen salaatti kun haluat jotain nopeasti ja vaivattomasti. Tämä toimii niin pääruokana kuin pienempänä annoksena alkuruokanakin. Reseptin alkuperäinen versio on otettu erinomaisesta Ruoasta Viiniin kirjasta, jota tässä olemme hieman muokanneet. Neljälle 4kpl broilerin fileetä 1/2 tuore ananas rapeaa frisee- tai jääsalaattia rucolaa tummaa balsamiviinietikkaa muutama ruokalusikka oliiviöljyä 1rkl sokeria 2rkl…
...tässä olemme hieman muokanneet. Neljälle 4kpl broilerin fileetä 1/2 tuore ananas rapeaa frisee- tai jääsalaattia rucolaa tummaa balsamiviinietikkaa muutama ruokalusikka oliiviöljyä 1rkl sokeria 2rkl voita mustapippuria myllystä curria paprikajauhoa suolaa …...

Läheiset reseptit

Grillattu broileri ananas salaatti

...1/2 tuore ananas rapeaa frisee- tai jääsalaattia rucolaa tummaa balsamiviinietikkaa muutama ruokalusikka oliiviöljyä 1rkl sokeria 2rkl voita mustapippuria myllystä curria paprikajauhoa suolaa … Jatka lukemista Grillattu broileri ananas salaatti →...

Kokonainen broileri makealla yrttikastikkeella - parasta sormiruokaa ikinä!

...myöntää, että uskallus on puuttunut. Pelkään että se jää joko raa’aksi tai kuivuu eli mokaaminen pelottaa. Kokonainen broileri on edullista lihaa ja sillä ruokkii isonkin joukon. Kaltaiseni yksineläjä (jos ei...

Ananas-broileri vartaat❤️

...    Ananas-broileri vartaatTarvikkeet:500g broileria1 punainen paprika1 keltainen paprika2-3 punasipuliaTuoretta ananastaMarinadi:0,75dl ananas mehua2rkl soya kastiketta3rkl hunajaa2rkl viinietikkaa1rkl seesami öljyä tai rypsiöljyä2rkl oliiviöljyän.20g pala tuoretta inkivääriä2 valkosipulin kynttäGrillaus kastike:1,25dl ananas mehua2rkl hunajaa1rkl...

Ananas pannacotta !

...tehdä vaikka isommallekkin porukalle ja tämän voit tehdä jo etukäteen hyvissä ajoin ennen ruokailua. Ohjeeseen menee puolikas ananas toisen puolen voit käyttää vaikka salaattiin. Ananas pannacotta(4-6 hengelle) 1 dl  Dan...

Avokadoranskalaiset ja Cobbin salaatti meksikolaisittain

...talteen ja tarvittaessa ohenna dippiä liemellä. Tarjoa tomaattidippiä avokadoranskalaisten kera. Cobbin salaatti meksikolaisittain4:lle 2–3    salaatinkerää (esimerkiksi romainea, punaista salanovaa ja rucolaa) silputtuna2        broilerin rintafilettä140 g pekonia2...

VISKIRIBSIT JA GRILLATTU SALAATTI SINIHOMEJUUSTOKASTIKKEELLA

...ja sivele valmiit ribsit kastikkeella. Anna kastikkeen ja ribsien ottaa viimeinen voitelu ja väri ennen tarjoulua kuumassa grillissä! grillattu salaatti sinihomejuustokastikkeella2 romainesalaatin kerää (tai esim. cosmopolitan -salaatin kerää)1dl majoneesia1dl turkkilaista...

Gluteenittomat pinchokset. Grillattu parsa, minttu ja lime. Rosmariinibroileri, tzatziki ja kreikkalainen salaatti.

...  ”Kohota punaisella malja menneelle, puhdista aistit samppanjalla ja kohota valkoisella malja tulevalle.”  Lue lisää viinipäiväntasauksesta täältä:hellanjaviinilasinvalissa Vallattoman Keittiön menu:Gluteenittomat pinchoksetkera punaisenGrillattu parsa, minttu ja limekera kuplienRosmariinibroileri,tzatziki ja kreikkalainen salaattikera...

Hapanimelät broilerin siivet, hapanimeläkastike – Magushapud broileri tiivad, magushapu kaste

...Hapanimelämarinadi ja –kastike:3 dl ananastäysmehua 2 rkl maizenaa3 rkl soijakastiketta2 rkl valkoviinietikkaa2 rkl juoksevaa hunajaa2 valkosipulin kynttä3-4 rkl tomaattisosetta 800 g maustamattomia broilerin siipiä Kuori ja hienonna valkosipulit ja laita...

kana-pastasalaatti, broileri-pastasalaatti

...maukas gruyere, vaikka pehmeämpi juusto onkin.  Kana-pastasalaatti, resepti7 dl värikästä perhospastaa1 kpl kanaliemikuutio pastan keitinveteen 1 kpl grillattu tai paistettu broilerin rintafile kuutioituna (voit laittaa enemmänkin)1 prk säilykepersikoita (pieni) kutioituna1...

Goi Ga – Vietnamilainen broileri-kaalisalaatti

...pois ja hienonna karkeasti Lisää yrtit kulhoon Lisää sitten joukkoon marinoitu broileri Lisää lopuksi salaattikastike – juuri ennen tarjoilua – ja hämmennä kaikki ainekset kunnolla sekaisin Muuta: Resepti on yhdistelmä...

Broileri pasta salaatti ton-ton-ton

...maustumaan ja paista sillä aikaa broileri tilkassa öljyä. Mausta lihat suolalla, pippurilla, paprikalla ja valkosipulijauheella. Kaada kypsät broilerit pastan sekaan, sekoita ja nosta kylmään viilenemään. Kun pastat ja broiskut ovat...

♥ Grillattu kana-halloumisalaatti

...kivasti makua ja makea soijakastike tasapainottaa sopivasti suolaisempia raaka-aineita kuten halloumia. Tässä salaatissa riittää makua ja väriä! Grillattu kana-halloumisalaatti neljälle 4 kanan rintafilettä 1 ruukku salaattia 1 ruukku rucolaa marinoituja...

Inkivääri-chilimarinoitu grillattu broileri

... Itse marinoitu broilerinfile saa kauniin värin grillissäKoska vältän kaupan marinadeja, on ihana keksiä omia erilaisia sekoituksia ja maustaa ruoat mieleisekseen, omiin aisteihin luottaen. Juhannuksena olin perheeni...

Caesar-salaatti

... Koko päivän teki jostakin syystä mieli Caesar-salaattia. Kaupassa oli tarjouksessa erilaiset salaattisekoitus-pussit, joten sellainen lähti mukaan ja samalla Parmesan-lastuja, ranskanleipä ja kokonainen grillattu broileri (sekin sattui...

Rankan päivän illan caesar-salaatti

...ja salaatti tuoksui, näytti ja maistui palalta taivasta. Ohessa ohje: Caesar-salaatti (kastike) 1 muna (osa käyttää pelkän keltuaisen; me laitoimme koko munan)1 dl rypsi- tai oliiviöljyä1 rkl dijon sinappia2 anjovisfilettä1...

Rakastavaisten salaatti

...tai ihan juuri silloin kun haluaa omaa kumppaniansa ilahduttaa. Tässä ovat juuri ne ainesosat jotka ovat minulle niitä maailman parhaita! Maistuisiko tämä salaatti myös sinulle…?   RAKASTAVAISTEN SALAATTI rapeaa salaattia paahdettuja paprikoita...

seitsemän salaatin sarja: Charlottesvillen salaatti

... Tämä on aivan mahtava salaatti! Ihana yhdistelmä suolaisuutta, makeutta ja hapanta. 🙂 Arkipäivän pelastaja, koska resepti on helppo. Salaatti myös kruunaisi juhlapöydän, kaikki ketkä tätä ovat...

Flank steak salaatti

... Flank steak salaatti mahtuu hienosti hävikistä herkuksi kategoriaan. Ruokaisa, lihaisa salaattiTodella yksinkertainen ja helppo salaatti flank steakin lihasta. Flank steak salaatti on täynnä väriä, makua ja...

Grillattu Varhaiskaali ja Broilerivartaat

...keskiosa. Pilko ananas kirsikkatomaattia hieman isommiksi paloiksi. Kaupassa kypsän ananaksen tunnistaa siitä, että keskimmäiset lehdet irtoavat helposti kevyesti nyppäämällä.Laita isolle lautaselle korppujauhot ja mausta. Sekoita huolellisesti ja pyörittele broilerin sisäfileet...

Broileri-tattikastike

... Broileri-tattikastike on yksinkertaisen hyvää ja tuhtia juhlaruokaa, myös arkeen. Jos tattisaalis on suuri, raaskii helppotekoisesta sienikastikkeesta nauttia syksyn parhaimpiin kuuluvana arkiruokana. Ihan mielettömän hyvää! Broileri sopii...

Paras pekoni-juusto-salaatti

...tai erityisen tapahtuman yhteydessä. Ihan arkiruokaa se ei siis tässä taloudessa ole.  Söin salaattia joskus ystäväni Elinan luona ja pakkohan sen ohje oli pyytää itsellekin. Ohje on alkujaan Elinan äidiltä. Salaatti on...

Ihana Couscous -salaatti

... Olen pitkään kaivannut hyvää ja helpohkoa couscous -salaatin ohjetta ja vihdoin sellaisen löysin. Tämä on ihanan hapokas, pehmeän tulinen ja mukavan raikas salaatti. Resepti on muokattu...

Salaatti päärynöistä, halloumista ja nigellansiemenistä

...Tämä salaatti on kirjasta Orient Express (Silvena Rowe), ja se yhdistelee kivasti suolaista ja makeaa. Siinä on nigellansiementen ja halloumin myötä lievä eksoottinen ote, ja tuore tilli viimeistelee kastikkeen viehkosti.Salaatti...

Grillattu paahtokylki

... Grillattu paahtokylki on todella siis todella mehukas ja lurps grilliherkku, joka maistuu taatusti kaikille lihanystäville! Grillattu paahtokylki maistuu parhaalta sormilla syöden ja kyytipojaksi vaikka perunasalaattia ja kylmää...

Mango-ananas-Fataliikastike / Mango Pineapple Fatalii Hot Sauce

...ananas1,5 dl hunaja-omenaviinietikkaa1 rkl hunajaaripaus sormisuolaa7 Fatalii-chiliä1 sitruunan mehuSoseuta tehosekoittimella kaikki muut ainekset paitsi sitruunanmehu ja kaada kattilaan.Keittele hiljalleen 10 minuuttia ja lisää loppuvaiheessa sitruuna.Purkita puhtaisiin lasiastioihin ja siirrä jäähtyneenä...

Kermainen ananas-vadelmasorbetti

...pakastettu (puolikas ananas)1 limen mehu1 dl kermaa90g kondensoitua maitoa (1 pieni prk)1 dl vadelmiaPilko ananas pieniksi paloiksi, pakasta. Ananas jäätyy parissa tunnissa.Laita tehosekoittimeen jäiset ananaspalat, limen mehu, kerma ja kondensoitu...

Kasariruokaklassikko: Pyhäpäivän broileri

...225 asteessa kunnes pinta on kullanruskea. Noin 30-40 minuuttia.Jos minulta kysytään niin tämän kylkeen sopii kasarihenkeen tehty porkkanaraaste joko appelsiini- tai ananaslohkoilla. Toinen mainio partneri on kiinankaali-ananas salaatti. 🙂...

Broileri-pekoni kastike resepti

...ja paloittele broileri reilun kokoisiksi paloiksi. Aloita kypsennys pekonista. Kun pekonista on irronnut hieman rasvaa pannulle lisää broileri ja sipuli silputtuna. Kypsennä kunnes pekoni on rapeaa ja kana kypsää. Sen...

Broileri-pastasalaatti

...vedessä. Valuta vedet pois ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerinfileesuikaleet pannulla öljyssä tai rasvassa ja mausta. Anna hieman jäähtyä ennen kuin sekoitat salaatin joukkoon. Pilko salaatti pienemmäksi. Pilko kurkut, tomaatit, sipuli ja...

Paneroitu broileri ja couscoussalaatti

... Kokkailin vapaan maanantain ratoksi äärettömän hyvän päivällisen. Festariviikonlopun rasvaisten ruokien jälkeen teki mieli tehdä jotain raikasta, kevyttä ruokaa. Mikäs sen parempi, kuin ruokaisa salaatti. Näillä ohjeilla...