Vadelma-vaniljahyydykekakku browniepohjalla

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: hyydykekakutreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla


Brownie-pohja
100 g voita175 g sokeria75 g ruskeaa sokeria125 g tummaa suklaata1 rkl siirappia–> kuumenna kattilassa seosta, kunnes se on tasaista ja jäähdytä seos kunnolla
2 munaa 1 tl vaniljasokeria–> vatkaa keskenään ja yhdistä suklaaseoksen kanssa
100 g jauhoja2 rkl kaakaojauhetta0,5 tl leivinjauhetta–> sekoita keskenään ja lisää…
...Julkaistu seuraavalla sivustolla Brownie-pohja100 g voita175 g sokeria75 g ruskeaa sokeria125 g tummaa suklaata1 rkl siirappia–> kuumenna kattilassa seosta, kunnes se on tasaista ja jäähdytä seos kunnolla2 munaa 1...

Läheiset reseptit

Vadelma-vaniljahyydykekakku browniepohjalla

...pitää olla sisältä vielä kostea. Kun reunat alkavat irrota vuuasta, niin brownie alkaa olla valmis.Vadelmahyydyke: 2 dl vadelmasosetta2 keltuaista2 rkl sokeria–> kuumenna seos, kunnes se saostuu. –> lisää 4 liivatelehteä...

Muhkea vadelma-raparperipiirakka

...napattua valmiista piirakasta pari kuvaa äidin pokkarilla. Rempan takia kaikki on ollut niin sekaisin, ja sekasorto vaan tuntuu jatkuvan!! Runsas viikko sitten Annen tehtyä tätä muhkeaa vadelma-raparperipiirakkaa (Annen blogissa on...

Vadelma-suklaakakku leivokset

... Ihania tuoreita vadelmia ja suklaakakkua yhdistettynä…. Suklaakakkupohja on tämä blogistani jo löytyvä ohje, mutta paistoin sen isommassa vuuassa (25cm halk.). Vadelmatäytteen kehittelin ja maistelin tehdessä. Vadelma-suklaakakku:3...

Vadelma-raakasuklaakakku

... Löysin täältä niin herkullisen kuuloisen vadelma-raakasuklaakakun ohjeen, että oli aivan pakko sitä kokeilla. Ja hyväähän se oli! Suklaa ja vadelma ovat yksi lempiyhdistelmistäni eikä se pettänyt tälläkään...

Appelsiini-daim-vadelma-valkosuklaa-kerrosjuustokakku!

...vispikermaa250g mascarpone-juustoa200g appelsiinituorejuustoa75g appelsiini-mangojogurttia4 palaa fazerin tumma suklaa -patukasta1 daim-patukka (56g)2prk lasten vadelma-omenasosetta50g valkosuklaata2tl vanilja-aromia6 liivatelehteä2rkl maitoa2rkl appelsiinimehua2rkl appelsiini-vadelmamehua Otin suoraan kolme kulhoa käyttöön, ettei tarvitsisi liikaa  kikkailla. Yhdessä vatkasin...

Vadelma macarons

...Ripple makutomusokeria/ostettu Confetista)150 g mantelijauhoa55 g valkuaisia(haluamaasi pastaväriä, minulla rosaa näihin vadelma macaroneihin) Italialainen marenki:150 g sokeria37,5 g vettä55 g valkuaisia Pierre Hermén ohjeesta poiketen, olen tehnyt suurimman osan viime...

Vadelma-suklaakääretorttu / Raspberry-chocolate swiss roll

... Teki mieli leipoa jotain makeaa ja suklaista. Vadelma-suklaa on yksi lempi yhdistelmistäni, joten tälläinen vadelma-suklaakääretorttu sitten tuli. Kuorrute on aika tuhtia, joten pienempi pala tätä herkkua...

Kuulumisia ja viimeaikaisia tekeleitä

...koristelusta. Koitan ryhdistäytyä, kehitellä ja testailla uusia reseptejä sekä laittaa niitä sitten tänne. Mutta tässä teille nyt mun viimeaikaisia leipomuksia. Mukavaa loppuviikkoa!  Jogurtti-herukkaTummasuklaa-vadelmaVadelma-piparminttu mutakakkupohjallaValkosuklaa-lakritsi mutakakkupohjallaTummasuklaa-moussekakku suklaa-ganachellaKinuski-vadelmaMaitosuklaa-mustikkaValkosuklaa-PätkisMinttusuklaa valkosuklaa-ganachellaMaitosuklaa-DaimValkosuklaa-vadelmaValkosuklaa-vadelmaValkosuklaa-vadelmaValkosuklaa-vadelma ja maitosuklaa-vadelma...

Täyteläinen suklaajuustokakku vadelma-kirsikkatäytteellä ja suklaaganachella

...palan. Kakun tekeminen on siis aloitettava siitä, että tekee ensiksi tuon sisälle tulevan vadelma-kirsikkamoussen ja antaa sen hyytyä muutaman tunnin, jonka jälkeen tekee varsinaiselle kakulle keksipohjan, siirtää marjahyydykkeen keksipohjan päälle...

Suklaa-vadelma- ja Vanilja-mansikka tartaletit

...Suklaa ja vadelma hyvin klassinen ja herkullinen makupari. ValmistusMuropohja (30 kpl)400g Vehnäjauhoja140g Tomusokeria200g Voita60g KananmunaaNypi voi ja kuivat aineet keskenään. Lisää sekaan kananmunat ja sekoita tasaiseksi massaksi. Laita taikina lepäämään...

Vadelma-punaherukka-vaniljakakku

... Naapuri’tädin’ päiväkodin opettajakollegoita ilahduttamaan tein tämän vaniljaisen kakun vadelma-punaherukka-valkosuklaatäytteellä. Harvemmin on tullut tehtyä lapsenmielisiä koristeita, mutta niiden väsääminenhän oli ihan superkivaa! Kakkupohjaan oli ihan ehdottomasti kokeiltava Suklaapossun...

Vadelma-laku smoothie

...   Boooom! Nostalgiaa. Muistatteko irtokarkkilaarista ne isot ja kovat vadelmalakusalmiakkikarkit? Sellaiset vähän kuutiomaiset, joiden sisällä oli kirpeää jauhetta. Ne olivat imeskeltäviä ja jos niitä söi liikaa,...

Sweet thing, you make my heart sing! - hurmaava gluteeniton suklaajuustokakku browniepohjalla

...ja sen seurauksena syntyi älyttömän hyvä kinuskinen suklaajuustokakku browniepohjalla. Pohjaan käytin Urtekram kaurajauhoja, jotka toivat pohjaan oman makunsa ja mukavan rouhean rakenteen. Täytteeseen käytin pääasiassa laktoosittomia tuotteita, joskin suklaassa on...

Vadelma #moreismore Tartletit (V, Gf)

...kasvisvaahtoutuvaa, esim soijavispiä tai kauravispiä. Vadelma tuo tähän mukavasti makua, joten jos pelkäät kookoksen ominaismakua, tässä se ei ole kovin voimakkaasti mukana. Pohjasta tulee noin 8 pientä vuokaa, riippuen toki vuoan...

KOLMEN JÄLKIRUOAN SUNNUNTAINA: LIME & SUKLAA & VADELMA & APPELSIINI

...uunivuokaan ja paista noin 20-30 min, anna jäähtyä vuoassa ritilän päällä. Kumoa jäähtyneenä pois vuoasta. Siirrä kakku jääkaappiin ja anna vetäytyä yön yli. Anna ”temperoitua” huoneenlämpöiseksi ennen tarjoilua. Vadelma-suklaa chantilly100...

Vadelma-sitruuna cupcakes

... Cupcakesit maistuvat raikkaalle sitruualle ja vadelmalle. Upota muffinssien sisälle muutama vadelma ja jätä loput koristeiksi. Ohjeesta tulee kahdeksan cupcakesia.Vadelma-sitruuna cupcakes:110g sokeria1 sitruunankuori100g pehmeää voita2 kananmunaa2½rkl kermaviiliä1tl...

Vadelma-suklaakakku

... Maukas kakku, joka on parhaimmillaan silloin, kun se on saanut rauhassa mehevöityä pari päivää.  Vadelma-suklaakakku:16 hlö:lle Pohja:4 munaa1 ½ dl sokeria1 ½ dl vehnäjauhoja¾ dl kaakaojauhetta1 tl...

Vadelma-piparminttukakku

...ettei tartte itse syödä kaikkea ja kauhistella housujen kireytymistä 😀 Tämän kakun tein, kun lähdin lauantaina Seinäjoelle kavereita ja perhettä moikkaamaan. Vadelma sopii yllättävän hyvin piparmintun kanssa, raikkaita kun ovat...

Täytekakku vadelma-mustaherukkamoussella

...mustaherukkaa.   Pohjana on tavallinen vaalea kakkupohja, jota usein tykkään käyttää. Väliin halusin pinkkiä. Täytteen väri tulee pääasiassa mustaherukoista, joiden seurana on muutama vadelma. Mustaherukka ja vadelma toimii yllättävän hyvin...

Vadelma-ankkasalaatti

... Tytär käväisi Helsingissä viikon mittaisella vierailulla ja tottakai tein myös hänen lempiruokaansa vadelma-ankkaa, tosin hieman uudella kulmalla. Annos on jo itsessään ranskalaisen yksinkertainen, joten se taipuu...

Vadelma-limepiirakka

... Tämä vadelma-limepiirakka on saanut inspiraation Key lime piesta.Rakastan limepiirakkaa, mutta nyt halusin mukaan myös vähän väriä Vadelma-limepiirakka8-10 hlöPohja:175 g kaurakeksejä75 g voisulaaMurskaa keksit ja lisää voisula.Painele...

Vadelma-Valkosuklaa juustokakku

...muussaa vadelmat. Sulata suklaa. Yhdistä paseerattu vadelma tuorejuustoseokseen. Lisää tämän jälkeen sulatettu ja jäähdytettu suklaa vadelma tuorejuustoseokseen. Mausta tomusokerilla makusi mukaan. Liota liivatelehdet kuumaan sitruunaveteen.Ja kaada se nauhana vadelmasuklaa-tuorejuustoseokseen. Kääntele...

Vadelma-valkosuklaajuustokakku!

...että sekaan ei tarvita sokeria, vaikka kirpeää vadelma onkin. Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois ja laita ne kattilaan mehun kanssa. Sulata liivatteet mehun joukkoon ja kaada ohuena nauhana täytteen sekaan...

Vadelma-valkosuklaajuustokakku

... Tässä postuksessa on resepti kunnon vadelma-valkosuklaa-kerma unelmaan! Yritin löytää mieluisan jouluisen, uunissa paistettavaa juustokakun ohjeen netistä, mutta en löytänyt. Oli luumujuustokakkua, piparinmakuista juustokakkua ja paljon liivattaille...

Vadelma-kinuskijuustokakku

... Mie teen yleensä kaikista kakuista mahdollisimman suklaisia 😛 Tällä kertaa halusin kokeilla jotain muuta. Tästä tulikin oikein hyvää! Vadelma ja kinuski sopivat hyvin yhteen 🙂 Mie...

Vadelma-salmiakkivaahto

...jälkkäri kelpasi hänellekkin. Vadelma-salmiakkivaahto (6-8 annosta) 200 g jäisiä kotimaisia vadelmia2 dl kuohukermaa0,5 dl murskattua Turkinpippurirouhetta1 rkl agavesiirappia2 liivatelehteä0,5 sitruunan mehuLaita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen.Murskaa Turkinpippurit esimerkiksi yleiskoneen leikkuuterällä tai...

Vadelma-valkosuklaakakku

... Tein viikonlopuksi Katjan ohjeella kauniin Vadelma-valkosuklaakakun. Täyte oli ihanan pehmeä ja moussemainen. Kotimaiset vadelmat ovat nyt parhaimmillaan ja raikkaat tuoreet vadelmat sopivatkin mainiosti yhteen makean valkosuklaan...

Ensimmäinen raakakakkuni - mutainen vadelma-suklaakakku ilman pähkinää

...Kakkua luonnehdittiin mutaiseksi vadelma-suklaakakuksi. Jotenkin tuntui, että kakkua piti syödä aina kunnon lusikallinen, muuten maku ei ollut ”kokonainen” eikä niin miellyttävä. Tämän huomasi myös tyttäreni, joka pienen maistiaisen maistettuaan tänä...

Vadelma macaronsit

... Itse tehty vadelmahillo on nopea ja helppo valmistaa macaronsien väliin. Ohjeesta tulee noin 30 macaronsia Vadelma macarons: 150g valkuaista160g mantelijauhetta 36g hienoa sokeria 300g tomusokeriavaaleanpunaista elintarvikeväriä...

vadelma-mustikka moussekakku

...Huom! Huomioi, että jos teet kakun samana päivänä, että se ehtii varmasti hyytyä! Pohja n. 200g  digestive keksejä n. 75g voita  Vadelma- mustikka mousse 5 liivatetta 3 dl vadelmia 1,5...