resepti:Kevyet uuniperunat by:Chef Curtis Stone

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Kokkailuja

Katselin tuossa Suurinta Pudottajaa ja siellä Curtis Stone kokkasi tällä reseptillä. Etsin reseptin netistä ja suomensin sen. Tuli tuossa kokattua perheelle ruuaksi ja hyvää oli. Muuttelin hieman reseptiä allergian takia, mutta lisään loppuun linkin alkuperäiseen reseptiin.
4 annosta

>>> AINESOSAT <<<

chiliin:

1…
...Muuttelin hieman reseptiä allergian takia, mutta lisään loppuun linkin alkuperäiseen reseptiin.4 annosta >>> AINESOSAT <<< chiliin: 1 ½ rkl oliiviöljyä 1 iso sipuli,keskikokoisiksi  kuutioiksi 1 valkosipulin kynsi, silputtuna 1 pieni...

Läheiset reseptit

resepti:Kevyet uuniperunat by:Chef Curtis Stone

... Kokkailuja Katselin tuossa Suurinta Pudottajaa ja siellä Curtis Stone kokkasi tällä reseptillä. Etsin reseptin netistä ja suomensin sen. Tuli tuossa kokattua perheelle ruuaksi ja hyvää oli....

Fantasiapikkuleipä resepti

... Olen testaillut aika monia fantasiapikkuleiville soveltuvia reseptejä. Viimeisin käyttämäni resepti on ollut toimiva, mutta en ole ollut 100% tyytyväinen kokonaisuuteen. Maku on ollut ihan ok, muttei...

Suvun paras resepti, Mamman pihvipaisti ja lanttu-porkkanakuutiot

... Tällä isoäitini vanhalla reseptillä osallistuin Knorrin ja Otavamedian järjestämään blogihaasteeseen. Kilpailu on jo loppusuoralla, mutta vielä ehdit antaa äänesi tästä linkistä. Kilpailu päättyy 31.8. Tästä tulee...

Resepti hukassa

... Leivoin viime viikolla persimmon kuppikakkuja. Alkuperäinen resepti jota lähdin muokkailemaan löytyy täältä. Se kuinka itse kuppikakut leivoin on nyt vähän hukassa. Koko työhuone on muutenkin ihan...

Punainen kanapestopasta | resepti

...herkullinen arkiruoka, josta voi myös tuunata omanlaisen. Käytin tähän valmista pestoa, mutta jos aikaa on, tietenkin senkin voi tehdä itse. Punainen kanapestopasta resepti Punainen kanapestopasta resepti Ainekset:Vihreää tagliatellepastaa (tai muukin pasta...

Cheddar uuniperunat

... Cheddar perunankuoret ts. uuniperunat. Tarkoitus oli täyttää perunat kinkkusuikaleilla, mutta joku oli kerennyt ne jo syömään. Minulla oli myös varattuna jauhoista uuniperunaa ruokaa varten, mutta senkin...

Lohitäytteiset uuniperunat

... Ruokaisat uuniperunat riittävät syötäväksi sellaisenaan tai salaatin kanssa. Peruna on kesällä maukkaimmillaan ja uuniperuna sopii valmistettavaksi myös grillissä miedolla lämmöllä 🙂 Tällä samalla reseptillä voit kokeilla...

Uuniperunat

... Uuniperunoiden täytteen voit valmistaa joko ranskankermaan tai kermaviiliin. Tarjoile perunat erimerkiksi lihan lisukkeena tai ihan sellainenaan vaikka salaatin kanssa. Uuniperunat: 2-4 isoa rosamunda perunaa1 kermaviili1 salottisipuli2rkl...

Uuniperunat lisukkeilla

...  TASVIKKEETNeljä annosta 8 Pestyä ruokaperunaa4 Maa artisokkaaPieni rasiallinen mini luumutomaatteja2 AvokaadoaKurkkuaValkosipuli oliiviöljyäBasilika oliiviöljyäPippuriaSuolaaPaprikamaustetta½dl Tomaattimurskaa2dl KookosmaitoaPersilija maustettaKasvisliemikuutio UUNIPERUNAT Tee perunoihin syvät viillot.Voitele perunat kauttaaltaan valkosipuli oliiviöljyssä, myös...

Moussakaa, musakaa, munakoisolootaa ja Chef's tablea

...joten tekemistä ei siltä osin oikein enää riittänyt, joten päätin tuhlata aikani koneella istuskellen ainakin alkuun. Löysin netflixistä dokumentti sarjan Chef”s table joka vei minut mennessään. Sarjassa käydään läpi kuusi...

Suklainen kakku resepti

...uunissa 200asteessa n.45minuuttia, tai kunnes taikina ei tartu enään tikkuun. Anna kakun jäähtyä. Sulata valkoista ja tummaasuklaata ja levittele sitä kakun päälle. The post Suklainen kakku resepti appeared first on...

Valkosipulikalaa ja pinjansiemeniä resepti

...uunin keskiosassa 15-20 minuttia.Tarjoile paistetun pinaatin ja keitettyjen koko perunoiden tai riisin kanssa.onpahan maukasta! The post Valkosipulikalaa ja pinjansiemeniä resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Kesäinen Mansikkapirtelö resepti

...Ohjeet Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen. Sekoita jonkun aikaa. Kaada pirtelö tarjoilulaseihin, ja nauti! Nautitaan pillillä The post Kesäinen Mansikkapirtelö resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Kesäinen broilerisalaatti resepti

...Leikkaa broileri viipeleiksi ja asettele salaatin päälle. Voit myös paloitella broilerin pienemmiksi paloiksi ja sekoittaa joukkoon. The post Kesäinen broilerisalaatti resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Omenapihvit resepti

...ne kullankeltaisiksi. Paista pihvit ja omenaviipaleet ruskeiksi. Laita omenaviipaleet ensin vadille, sitten pihvit ja sipulit päälle. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja haluamasi kastikkeen kera. The post Omenapihvit resepti appeared first on...

Makkara-kasvispannu resepti

...paprika ja sipuli. Viipaloi makkara. Kypsennä kukkakaali hetki itsekseen ja lisää loput ainekset ja kypsennä, kunnes kasvikset ovat pehmentyneet. Mausta grillausmausteella tai yrttiaromisuolalla. The post Makkara-kasvispannu resepti appeared first on...

Scotch Broth eli lammaskeitto resepti

...melko sakeaa.Mausta keitto maun mukaan ja koristele silputulla persilijalla.Tarjoile höyryävän kuumana.Tämä on ihan oikeasti maukasta. The post Scotch Broth eli lammaskeitto resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja...

Muikuilla hunnutettu kasvislaatikko resepti

...myöskin leivinuunin jälkilämmöllä mutta silloin siihen menee 150 asteessa noin 5 tuntia aikaa.Muikkujen tilalla voit käyttää myöskin esim.silakoita. The post Muikuilla hunnutettu kasvislaatikko resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella –...

Valokakku resepti

...min. Ohje on vuodelta 1926. Alkuperäisessä ohjeessa ei ollut leivinjauhetta, mutta lisäsin sen koska nousee paremmin. The post Valokakku resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Pesto resepti

...ja oliiviöljyä ovat aineet joita tarvitaan. pirskuttele oliiviöljyä tasaisesti patongin viipaleiden päälle. paahda pinta rapeaksi. Levitä pestoa leipien päälle ja tarjoile! The post Pesto resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella...

Inkiväärimuikut ja maustekastike resepti

...ja tarjoa kylmänä. Koristele ohuiksi leikatuilla paprikasiivuilla. Syö kalat kokonaisina, friteraus pehmentää kyllä ruodot. The post Inkiväärimuikut ja maustekastike resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

suklaa-rahkakakku resepti

...sulatetun rasvan kanssa.lisää lopuksi pähkinä-ja suklaarouhe.paista kakku voidellussa,jauhotetussa kakkuvuoassa 175 asteessa uunissa alimmalla ritilätasolla 50-60 minuuttia. The post suklaa-rahkakakku resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Nopea rahkajälkiruoka resepti

...niin että vadelmien rakenne rikkoutuu. Koristele annos esimerkiksi kekseillä, marjoilla, kuivatuilla mansikoilla tai pursotetulla kermalla The post Nopea rahkajälkiruoka resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Uusi resepti: Viljaton vuokaleipä ilman maitoa, kookosta ja vuokaa :D

...reseptin vaningossa ja vedin sen saman tien takaisin. En saa kuitenkaan enää muutettua julkaisupäivää, joten päätin tässä ilmoittaa, että huhtikuulle on lisätty uusi resepti. Löydät sen helposti klikkaamalla tästä....

Juustokakku resepti

...kymmenen minuuttia. 4. Anna kakun jäähtyä muutama tunti jääkaapissa, mitä pitempään jäähtyy, sitä paremmalta maistuu. Nauti! The post Juustokakku resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Makaronilaatikko Sassen tapaan resepti

...lihalientä niin että ainekset peittyvät. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista uunissa 200 asteessa 30-40 min. The post Makaronilaatikko Sassen tapaan resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Raikas hedelmäsalaatti resepti

...lisätä myös viimeiseksi). Kuori omenat ja paloittele. Puolita sitruuna ja purista mehu hedelmien päälle. Sekoita. The post Raikas hedelmäsalaatti resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Liptai-juusto (Saksa,Itävalta, peräisin Unkarista) resepti

...ruukkuun ja ripottele ruohosipulisilppu pinnalle. Pidä kylmässä tarjoamishetkeen asti. Säilyvyys: 2-3 vrk jääkaapissa. The post Liptai-juusto (Saksa,Itävalta, peräisin Unkarista) resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Chilinen tonnikala-pastasaatti resepti

...leipägrutonkeja Ohjeet Viipaloi tomaatti ja punasipuli, revi salaatti. Keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kaikki ainekset yhteen. The post Chilinen tonnikala-pastasaatti resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja...

Lihaa & vihanneksia kiinalaisittain resepti

...ja parsakaali. Lisää tarvittaessa vettä. Anna kiehua n. 5 min. Tarjoa riisin kanssa. The post Lihaa & vihanneksia kiinalaisittain resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....