Mustaherukkahillo

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: HilloMarjatreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Poika tuli yksi päivä eskarista ja kertoi miten ihanaa mustaherukkahilloa oli ollut ruuaksi. Herukat oli jo poimittu ja ikävä kyllä mummultakin. No mentiin vielä puskiin pikkuisen hilloannoksen toivossa. Aikaisemmin raakana puskiin jätettyjä marjoja olikin 1850grammaa kuin aivan kaikki mustat ja hiukan vihreitäkin noukittiin. Tehtiin tuosta määrästä hillo ja vaikka…
...Tässä ohje seuraavaa kertaa varten, vähemmällä marjamäärällä. Iltapuuro, keksein kuvata vasta tämän ”kauniin” hillon lättäilyn jälkeen..Mustaherukkahillo 1700g mustaherukoita1kg hillosokeria1dl vettä Pestään ja perataan marjat. Lämmitetään marjoja ja vettä kunnes seos...

Läheiset reseptit

Mustaherukkahillo

...Tässä ohje seuraavaa kertaa varten, vähemmällä marjamäärällä. Iltapuuro, keksein kuvata vasta tämän ”kauniin” hillon lättäilyn jälkeen..Mustaherukkahillo 1700g mustaherukoita1kg hillosokeria1dl vettä Pestään ja perataan marjat. Lämmitetään marjoja ja vettä kunnes seos...

Syntymäpäiväkakkua

... 5 munan sokerikakkupohjaKostutus maidollaVälissä mustaherukkahillo ja mustaherukkamoussePäällä vispikermaa ja suklaamunia...

Mustaherukkaleivokset

...suklaakiilteellä. Mustaherukkaleivokset Mustaherukkamousse: 1. mustaherukkahillo: 3 1/2 dl mustaherukoita1 1/2 dl hillo-marmeladisokeria – laita kattilaan pieni tilkka vettä, mustaherukat ja sokeri. Keitä paketin ohjeen mukaan n.2-5 min. Poraa sauvasekoittimella tasaiseksi....

Vaniljaiset kesähillot

...kansi huolellisesti. (Itse yleensä keitän purkkeja ja kansia kattilassa viitisen minuuttia ja nostan kattilan viereen juuri ennen purkitusta.)6. Anna hillon jäähtyä huoneen lämmössä seuraavaan päivään. Säilytä mieluiten jääkaapissa. Mustaherukkahillo1 kg...