Silmävaurio

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: kanareseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Mikähän siinäkin on, että kaikkein rumimmat ateriat maistuvat aina ja ikuisesti parhailta. Niin kävi taas tänään, kun nälkä ajoi lieden ääreen. Nuutuneena heitin jääkaapin hellalle ja söin itseni turvoksiin. Naurattaa lähinnä, miten kamalia sotkuja sitä saakaan aikaiseksi. Pistäkää ihmiset silmät kiinni ja kokkailkaa käsituntumalla. Silmäongelmia aiheuttava esilounas on kuitenkin…
...🙂 2 rkl kookosöljyä2 valkosipulin kynttä ( luomua tai tulee pallosalama päähän! )1 luomusipuli1 tl jauhettua inkivääriä1 tl jauhettua juustokuminaalaatikollinen kanan tissisuikaleita ( 300g )luomukaaliatuoretta ananasta suolaaHämmennä murskattua valkosipulia ja mausteita tovi...

Läheiset reseptit

Silmävaurio

Mikähän siinäkin on, että kaikkein rumimmat ateriat maistuvat aina ja ikuisesti parhailta. Niin kävi taas tänään, kun nälkä ajoi lieden ääreen. Nuutuneena heitin jääkaapin hellalle...