Gluteenittomat wilhelmiinat

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: gluteenitonleivontapikkuleivätreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla


Halusin leipoa jotain tuliaisiksi, ja etsiskelin suht vaivattomia gluteenittomia reseptejä. Gluteenitonta leivontaa -blogi on ennenkin pelastanut minut pulasta – niin kuin nytkin. Välttelin gluteenin lisäksi myös laktoosia, joten pyörähdin kaupan kautta noutamassa laktoositonta voita.
Wilhelmiinat:

200 g laktoositonta voita
1½ dl sokeria
2 rkl tummaa…
...laktoosia, joten pyörähdin kaupan kautta noutamassa laktoositonta voita.Wilhelmiinat: 200 g laktoositonta voitadl sokeria2 rkl tummaa siirappia1 keltuainen5 dl Semperin hienoa jauhoseosta1 rkl vaniljasokeria2 tl ruokasoodaa(kanelia) Vatkaa voi, siirappi ja...

Läheiset reseptit

Gluteenittomat wilhelmiinat

...laktoosia, joten pyörähdin kaupan kautta noutamassa laktoositonta voita.Wilhelmiinat: 200 g laktoositonta voita1½ dl sokeria2 rkl tummaa siirappia1 keltuainen5 dl Semperin hienoa jauhoseosta1 rkl vaniljasokeria2 tl ruokasoodaa(kanelia) Vatkaa voi, siirappi ja...

Gluteenittomat pinaattiletut ja kalan suolausvinkki

...oppinut olemaan aika tarkka kokkailussa käytettävien raaka-aineiden, hygienian ja välineiden suhteen, koska keliaakikko ei kestä vaikka sitä, että gluteenipitoiset ja gluteenittomat tarjottavat olisivat samalla tarjottimella tai ruoan valmistuksessa olisi käytetty esim. samaa veistä tai...

Gluteenittomat lihapullat

...huomioon ottaen. Gluteenittomat lihapullat sopivat kaikkien syötäväksi, samoin kuin chilikatkaravut ja peruna-savusiikasalaatti. Rieskarullista tein kaksi eri versiota. Keliaakikolle tikutin gluteenittomat pakastejuustorieskat täytteineen ja muulle porukalle suorakaiteen muotoiset rullarieskat. Gluteenittomet lihapullat...

Sitruunaiset gluteenittomat munkkirinkilät

...gluteeniton ruokavalio auttaisi, niin olen kyllä valmis testaamaan. Nyt vappuna kokeiluun lähtee gluteenittomat munkkirinkilät – katsotaan miten onnistuu. Ja samalla nämä ovat myös maidottomat ja munattomat munkit. Sitruunaiset gluteenittomat munkkirinkilät...

Wilhelmiinat

... Wilhelmiinat on sellaisia keksejä, jotka aiheuttavat jonkin asteista riippuvuutta. Yhden kun ottaa, on pakko ottaa toinen…ja kolmas. Nämä on myös varmaankin helppotekoisimpia keksejä mitä on olemassa,...

Gluteenittomat korvapuustit

...kokeiluun lähti gluteenittomat korvapuustit. Olen lukenut monen monta kauhutarinaa gluteenittomasta leivonnasta ja erityisesti pullataikinasta, mutta tämän ohjeen kanssa ei mikään mennyt pieleen. Selailin netistä erilaisia ohjeita ja tämä tuntui parhaimmalta,...

Gluteenittomat herkkublinit

...Blinit saavat aina seuraksensa silputun punasipulin, smetanaa, mätiä ja kylmäsavulohta. Jos blinejä paistaisikin liikaa, ne saa jälleen rapeiksi ja maistuviksi kovalla lämmöllä uunissa käyttämällä. GLUTEENITTOMAT BLINIT (n. 10 kpl) 2 dl...

Gluteenittomat vohvelit

...vetelikin niitä hyvällä ruokahalulla 4! Gluteenittomat vohvelit eivät häviä maussa mitenkään vehnäjauhoista tehdyille ja minäkin sain syödä niitä. Gluteenittomat vohvelit (n. 12 kpl) 5 dl maitoa5 dl gluteenitonta jauhoseosta 2...

Gluteenittomat seesamitonnikalapyörykät - mielihyvää syksyyn

... Haluatko tarjota pyöryköitä, jotka maistuvat sekä lapsille että aikuisille ja jotka ovat sekä ravitsevia että helppoja valmistaa? Maku -sivuston tonnikalapyöryköistä inspiroituneena päätin valmistaa gluteenittomat ja maidottomat...

Gluteenittomat kesäkurpitsavohvelit & tonnikala-fetatahna

...vähän käytetty) vohvelipannu esille. Ennen makeita vohveleita, halusin testata miten kesäkurpitsa vohvelitaikinassa ja gluteenittomassa sellaisessa toimisi. Ja toimihan se. Viljelyslaatikosta leikkuulaudalle pääsi tämä suloinen tapaus! GLUTEENITTOMAT KESÄKURPITSAVOHVELIT (10 kpl) 2 kananmunaa...

Gluteenittomat muhkupullat merkkipäivän kunniaksi!

...niin tee niistä suussa sulavia köyhiä ritareita kastamalla puolitetut pullaviipaleet maitoon ja paistamalla voissa kullanruskeiksi! GLUTEENITTOMAT VOIPULLAT 12 kpl (L, G, M) 2 1/2 dl nestettä (vettä, riisimaitoa tai laktoositonta maitojuomaa)...

Gluteenittomat Carmelitas -neliöt

...Paista kakkua uunin keskitasossa vielä noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä ja leikkaa neliöiksi. With ♥ from beach house kitchen The post Gluteenittomat Carmelitas -neliöt appeared first on beach house kitchen....

Gluteenittomat pinchokset. Grillattu parsa, minttu ja lime. Rosmariinibroileri, tzatziki ja kreikkalainen salaatti.

...  ”Kohota punaisella malja menneelle, puhdista aistit samppanjalla ja kohota valkoisella malja tulevalle.”  Lue lisää viinipäiväntasauksesta täältä:hellanjaviinilasinvalissa Vallattoman Keittiön menu:Gluteenittomat pinchoksetkera punaisenGrillattu parsa, minttu ja limekera kuplienRosmariinibroileri,tzatziki ja kreikkalainen salaattikera...

Punajuuritapenade ja gluteenittomat pyörykkäpiirakat

... Ruoka.fi ja Moilas gluteenittomat riisipiirakat etsivät Tuunaa piirakka -kisassa uusia herkullisia tapoja nauttia uutuusriisipiirakoista, joiden kuori on leivottu tattari- ja riisijauhoista. Aivan perinteisten riisipiirakoiden veroinen herkku...

Wilhelmiinat

... Näitä oon tehnyt aina juhliin. Oli meidän häissä ja poikien ristiäisissä. Ei ole kummosen näköisia mutta sitäkin paremipia. Valkosuklaaraidoilla saa vähän juhlavamman näköisiä.Wilhelmiinat200g voita2.5dl sokeria1 keltuainen1rkl...

Wilhelmiinat

...vielä harjoitella uudemman kerran. Vehnäjauhoista tehdyt keksit sen sijaan onnistuivat hyvin. Onneksi oli siis jotain töihinkin viemistä ja keksit maistuivat työkavereille 🙂 Wilhelmiinat (25 kpl):100 g voita1 dl sokeria1 tl...

Wilhelmiinat

...selkeästi lohduttaa, ja söi niitä ensimmäisen satsin keksejä, eivät kuulemma olleet ihan syömäkelvottomia. Eiväthän ne mustaksi saakka palaneet, mutta selkeästi liian tummiksi ne menivät. Noh, oppia ikä kaikki.Wilhelmiinat n. 40 kpl200...

Wehnättömät Wilhelmiinat

...keksiä. Gluteenittomat Wilhelmiinat200 g voita1 kananmunan keltuainen1 dl sokeria0,5 dl fariinisokeria2 rkl siirappia1,5 dl teff-jauhoa1,5 dl durraa1,5 dl hirssijauhoa1,5 dl perunajauhoa1,5 tl ksantaania1 rkl soodaa1 rkl vaniljasokeriaVaahdota voi, keltuainen, sokerit...

Gluteenittomat sämpylät

...vehnäjauhon käyttöä. Tattaripuuroakin kokeilin ja sekin tekee ihmeitä vatsalle! Ei muuta kuin kokeilemaan 🙂   Gluteenittomat sämpylät 10-15 sämpylää 5 dl vettä 1 rkl psylliumia 25 g hiivaa 1 tl...

Gluteenittomat "skonssit" ja kirjavinkkejä

...Gluten-free baker), on brittiläinen kirja, jossa gluteenittoman leivonnan ”sitkottajana” käytetään ksantaania. Toinen taas on ruotsalaisen Elisabeth Ekstrand Hemmingssonin Gluteenittomat suosikit (Glutenfria favoriter), jossa samaan tarkoitukseen käytetään psylliumia. Psylliumia keittiöstä jo...

Gluteenittomat ja maidottomat joulupiparit & pakuriglögi

... Kaikkihan tietävät, että valkoinen sokeri ei ole ihmiselle tarpeellista ravitsemuksn kannalta. Siitä on ennemmin haittaa terveydellemme. Silti sitä on joka paikassa. Jouluherkkuja pystyy tosin nauttimaan ilmankin!Gluteenittomat...

Gluteenittomat Runebergin tortut

...:DNyt tosiaan ajattelin aina laittaa postauksien otsikoihin, kun on leipomisista kyse, niin esim. Gluteeniton Omenapiirakka, sillä hoksasin että netistä gluteenittomat ohjeeni löytyvät tällä keinolla paaaljon helpommin. Ymmärrätte varmaankin mitä haen....

Gluteenittomat amerikkalaiset suklaahippukeksit

...palasiksi. Vatkaa huoneenlämpöinen pehmeä voi tai margariini ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi noin 2-3 minuuttia sähkövatkaimella. lisää kananmuna ja vatkaa voimakkaasti. Sekoita gluteenittomat jauhot, vaniljasokeri, ruokasooda sekä suola kulhossa ja lisää...

Gluteenittomat letut

...kannatti. Ai ai, sokeria vaan vähän päälle ja ääntä kohden <3 Gluteenittomat letut 4 dl maitoa1 muna1,5 dl gluteenitonta jauhoseosta½ tl suolaa½ rkl psylliumia½ dl voisulaa voita paistamiseen Sekoita kaikki...

Gluteenittomat porkkanasämpylät

...ottamasta toista, tai kolmatta sämpylää… 🙂 Gluteenittomat porkkanasämpylät (20 kpl)2 rkl tattarihiutaleita2 reilua tl psylliumia2 reilua tl leivinjauhetta2 dl kaurajauhoja (GL)2 dl teff-jauhoja (GL)2 rkl seesaminsiemeniä2 dl juustoraastetta2 dl porkkanaraastetta6...

Gluteenittomat perunarieskat

...ja nautiskelen yhden. Toisen. Vielä kolmannenkin. Kuin huomaamatta pellit tyhjenevät… Gluteenittomat perunarieskat5 keitettyä perunaa2-3 keitettyä keskikokoista porkkanaan. 2dl Provenan gluteenitonta kaurajauhoa3-4 rkl sulaa voita/öljyävettä/keitinlientäripaus suolaaKeitä perunat ja porkkanat kypsiksi. Surauta...

Gluteenittomat donitsit ja munkit

...suihin =) Hyvä ja pehmeä ohje, hieman muffinssimainen. Gluteenittomat donitsit (donitsipelti 9kpl)1,5dl vaalea gluteeniton jauhoseos1dl sokeri1tl leivinjauhe1tl vaniljasokeri1tl kardemummaa0,75dl maitoa0,25dl öljyä1 kananmunaSekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet joukkoonSekoita...

Gluteenittomat silakkapihvit

...varten, pienemmät paistettiin pyrstöineen päivineen näkkärin päälle. Tillipestolla ja ruohosipulituorejuustollatäytetyt silakkapihvit pyöräytin suolalla maustetussa tattarijauhossa.Tattarijauho sai kiitosta ruokailijoilta,korvasi kuulemma ruisjauhon erinomaisesti. Pihvit paistuivat voissa muurikkapannulla. Gluteenittomat silakkapihvit(35 pihviä)70 silakkafilettätillipestoa1 rasia Creme...

Gluteenittomat raviolit ricotta-pinaattitäytteellä

...silputtua persiljaa. * Yhteistyössä Fondberg Oy. Suositusviini: Castillo Murviedro Tempranillo 13,29€/1.5 l. With ♥ from beach house kitchen The post Gluteenittomat raviolit ricotta-pinaattitäytteellä appeared first on beach house kitchen....

Maailman mehevimmät gluteenittomat sämpylät

...on Feel good kitchenin Ainon ja tälläkin kertaa täys kymppi! Kannattaa ehdottomasti kokeilla  😉 MAailman mehevimmät gluteenittomat sämpylät1 pss kuivahiivaa4 dl käden lämpöistä vettä1 iso rkl psylliumia1 rkl Chia-siemeniäripaus suolaa...