Taivaalliset mannamunkit

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

 

Joku aika sitten julkaisin ohjeen hunajavohveleihin. Syy hunajavohveleiden tekoon liittyi erääseen koulutehtävään, joka liittyi toiseen Mooseksen kirjaan ja kertomukseen mannasta ja viiriäisistä. Pohdiskelin tuota mannaa varsin paljon ja lopulta mietin, kuinka saisin tehtyä sellaista Raamatun-mukaista mannaa – eli ohutta, rapeaa, korianterin siementen näköistä ja hunajaleivän/kakun/vohvelin makuista. Jotenkin…
...jäänyt yli, mutta miksei puuroa voisi keitellä tätäkin varten. Ohjeesta tulee noin 14 kpl.   2 dl mannapuuroa 1 muna 1,5 dl vehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta 0,5 tl jauhettua korianteria...

Läheiset reseptit

Taivaalliset mannamunkit

  Joku aika sitten julkaisin ohjeen hunajavohveleihin. Syy hunajavohveleiden tekoon liittyi erääseen koulutehtävään, joka liittyi toiseen Mooseksen kirjaan ja kertomukseen mannasta ja viiriäisistä. Pohdiskelin tuota...

Taivaalliset kanaleivät uunissa

Näistä en huomannut napata kuvaa, mutta pakko laittaa silti tämä ohje, koska nämä uunissa valmistetut lämpimät leivät olivat helposta valmistuksesta huolimatta TODELLA herkullisia! Pohjaksi vaaleaa...

Taivaalliset daim-muffinit

Ohje Hellapoliisilta. Hyviä olivat! 2 munaa1,5 dl sokeria1 rkl vaniljasokeria1 tl leivinjauhetta2 rkl perunajauhoa2,5 dl vehnäjauhoa0,75 dl Flora Vanillaa (varmasti mikä tahansa maitovalmiste/muu neste sopii)1dl...

Krustadit kylmäsavulohella, pinjansiemenillä ja ruohosipulilla

...sitten pääsin tekemään näitä uudestaan, kun mun pari kaveria tuli viettämään iltaa mun luokse. Ensimmäinen krustadikokeilu silloin viime vuonna oli herkullinen, mutta Exotic Snacksin taivaalliset pinjansiemenet sopivat lohen ja ruohosipulin...

You Want Some Of This? - lohturuokana pähkinäiset kookos-raparperipaistokset

...niin mahtuu tähän päivään jotain hyvääkin. Nimittäin taivaalliset pähkinäiset kookos-raparperipaistokset. Nämä meni täysin lohturuokaosastoon, sillä jotain herkkua oli saatava. Näissä paistoksissa yhdistyy ihanan kirpeä raparperi ja mukavan makea ja pähkinäinen...

Oreokakku / Cookies and cream layer cake

...kärsivällisyyttä. Voit viimeistellä kakun tasoittimella. *Voit käyttää reseptiin myös muita keksejä. Ole luova!Resepti on Linda Lomelinon kirjasta Taivaalliset täytekakut. Recipe:Vanilla-cookie cake:50 g butter, room temperature3/4 cup sugar1/2 cup milk1 tsp...

Porkkanakakku (luxusversio)

... Porkkanakakku De Luxe, ohje on Linda Lomelinon kirjasta Taivaalliset täytekakut.Ostin sen itselleni joululahjaksi viime vuonnaja kokeilin heti tätä ohjetta. Siihen pystyi survoa kaiken ihananja sesonkiin kuuluvan, kuten...