Vanilja kuppikakkuja

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: kuppikakkureseptitvaniljavanilla extractJulkaistu seuraavalla sivustolla

Ihan sieniä! Onneksi muoto
ei makuun vaikuta! :DMiksi aina kun yritän tosta mun ameriikan-tuliais-kirjasta leipoo, ni muffinsseista/kuppikakuista tulee sieniä? Siis muodoltansa sieniä – ei ne nyt muuten mitenkään sienimäisiä ole. Ite asiassa varsin hyviä tuli, ei nyt mitään ihmeellisiä, mutta oikein syötäviä kuitenkin. Seuraavan kerran kun leivon jonku…
...puolilleen! Double vanilla cupcakes2 munaa, 125 g pehmeää voita (käytin margariinia), 1 kuppi hienoasokeria (laitoin 2½ dl), ½ kuppia piimää (laitoin 1½ dl), 2 kuppia itsestään kohoavaa jauhoa (laitoin 4½...

Läheiset reseptit

Vanilja minikuppikset vanilja-vadelmakuorrutteella (Mini Vanilla cupcakes with vanilla-rasberry frosting), vegaani/gluteeniton/maidoton/munaton

...🙂 Kokeilin tällä kertaa kuorrutteeseen makuyhdistelmää vanilja-vadelma, näytti maistuvan oikein hyvin. Vanilja minikuppikakut (24kpl)2,35dl soijamaitoa1 tl omenaviinietikkaa2,4dl Sunnuntai gluteeniton jauhoseos (vaalea)n. 0,5dl Provena kaurajauhoa2 rkl maizenaa (laitoin No-Egg jauhoseosta)3/4 tl...

Vapuksi vaahtokarkki-vanilja -kuppikakkuja!

... Vappu lähestyy ja vappupöytään tekisi mieli donitsien ja munkkien rinnalle jotakin muutakin. Tukholman reissullani käteeni osui ihania pieniä vaahtokarkkeja, kuin pieniä ilmapalloja. Ne koristavatkin herkullisia vaniljakuppikakkuja....

Vanilja kuppikakkuja

...margariinia, 100 g tuorejuustoa, 3 dl tomusokeria, 1 tl vaniljasokeria (Kirjan kuorrute: 1½ kuppia tomusokeria, 125 g pehmeää voita, 1 vanilijatangon siemenet)Vatkaa kuorrutteen aineet hyvin keskenään. Kuorruta jäähtyneet kuppikakut. Nää ei...

Vanilja-kuppikakut (vegaani/munaton, maidoton)

... Aatu-mussukka kysyi yks päivä voisinko tehdä joku päivä sellaisia kuppikakkuja, joita hänkin voisi syödä. No ilman muuta niitä piti sitten tehdä 🙂 Osasta tein Alman versioita...

VANILJA-RUUSUKUPPIKAKUT

... KUPPIKAKUT12 kpl 2 dl Vehnäjauhoja1 tl Leivinjauhetta½ tl Suolaa90 g Voita huoneenlämpöisenä2 Kananmunaa150 g Hienoa sokeria1 rkl Vanilja-aromia1 dl Maitoa1-2 rkl Ruusuvettä1. Yhdistä vehnäjauhot, leivinjauhe ja...

Suklaa-vadelma- ja Vanilja-mansikka tartaletit

...työtä ja hommia. Onneksi nyt on jälleen  aikaa kirjoitella! 🙂  Tässä olisi nyt kaksi ihanaa täytettä tartaletteihin; Ensimmäisenä täytteenä on ihana vanilja-mansikkatäyte. Vanilja-mansikka tartaletit ovat ihanan raikkaita ja sopivat kaikkiin...

Mansikkainen vanilja-mascarponekakku

...1 prk (250 g) mascarponejuustoa 1 prk (200 g) maustettua rahkaa, vanilja (Valio)½ dl sokeria2 tl vaniljasokeria2 rkl vettä tai mansikkamehuaKiille250-300 g kotimaisia mansikoita1 dl hyytelösokeri Multia1 dl mansikkamehutiivistettä½ dl vettäMurustele...

Kanelilla maustettu omena-vanilja ProteinSmoothie-kakku

...pystyy puhdasta kauraa nauttimaan. Hiilihydraattejakin Proegg Smoothiessa on suhteellisen vähän + – 7. Smoothie makuja on 2. Omena-vanilja, sekä mustikka-mustaherukka. Smoothieissa on käytetty aitoa marjaa ja hedelmää. Proegg Smoothiet löytyvät kaupan...

Gluteeniton raparperi-vanilja juustokakku, pala raparperitaivasta?

...makea, ei yhtään liian ällö. Koostumus on pehmeä ja päällisen ansiosta ja rapareprin rouheaakin rakennetta näkyvissä. Pidän myös siitä että vanilja ja raparperi näkyy ja maistuu myös juustomassasta. Lisäksi tuli...

Vanilja-suklaamoussekakku

...”pakko kokeilla” -reseptiä. Joten menin kauppaan ja ostin tunteen mukaan jotain.Täytteestä tuli positiviista palautetta, kehuttiin täyteläiseksi ja parhaaksi moussetäytteeksi ikinä. 200g philadelphia tuorejuustoapurkki Violan Vanilja tuorejuustoa2,5dl kermaa200g maitosuklaata2 liivatelehteä Vatkaa kerma vaahdoksi.Vatkaa...

Vanilja-mansikkasmoothie

... Tehän tiiätte että meikkis tykkää smoothie-juomista, varsinkin aamupala. No tääkin sopii aamupalaksi, tosin on hieman makeampi kuin edelliset smoothiet mitä oon tehnyt. Toi vaniljajogurtti on älyttömän...

Mustikka-vanilja-kerroskakku

...syövereissä etsimässä ratkaisua. Päädyin lopulta tekemään Kinuskikissan reseptillä vaniljaisen panna cotta -kerroksen, joka osoittautui mustikalle loistavaksi pariksi. Tästä kakusta tuli lempeän marjainen ihanuus, jota kyllä kelpaa katsella. Taidan mennä ottamaan...

Vanilja-Mustikkapiirakka:

... Kesän ensimmäinen mustikkapiirakka 😛 minulla sattuu olemaan vaniljakreemijauhetta kaapissa,joten sitäpä sitten laitoin täytteeksi mustikoiden päälle.NAMI ….einsiinä kauaa mennyt,kun piirasvuoka oli tyhjä 😂 VANILJA-MUSTIKKAPIIRAKKA: 150 g margariinia...

Vanilja-mansikkatartaletit

... Sain pyynnön tehdä vaniljakreemillä täytettyjä mansikkatartaletteja eli pieniä annospiirakoita, joissa on rapea pohja. Päätin valmistaa pohjan itse tehdyistä viljattomista digestive-kekseistä perinteisen keksipohjan tapaan lisäämällä joukkoon sulaa...

Vanilja-mangonektariinikakku

...tällä kertaa kevyt ja hedelmäinen.  Sly-parini lähetti sopivasti useitakin ohjeita ja minä päätin tehdä nopean juustokakun Vanilja-mansikkakakun ohjeella. Vaihdoin mansikat  mangolla ja nektariinilla. Tuli tosi hyvää.Ohje kuulosti mielenkiintoiselta, sillä tähän...

Vanilja-raparperipiirakka

... Halusin viime kesänä tehdä jonkun ihan täysin erilaisen raparperipiirakan, ja tämä resepti olikin ihan huikea valinta! Täytteessä on vaniljakreemiä, valkosuklaata ja raparperiä, eikä mitään muuta. Niin...

Red Velvet Cheesecake

...philadelphia tuorejuustoa3,5 dl sokeria0,6 dl maissitärkkelystä (Maizena)1 rkl vanilja aromia2 munaa2 munan valkuaista1,2 dl kuohukermaa Lämmitä uuni 175 asteeseen. Ota kaksi irtopohjavuokaa ja vuoraa pohjat foliolla ja kiinnitä pohja. Voitele...

Hertsun ihanat vanilja-suklaasuukot

...oli ihana ohje näiden herkkujen valmistukseen. Alkuperäinen resepti tästä. Minusta se on oiva lahja ystävälle herkuksi. Muuntelin reseptiä hieman omanlaiseksi.Hertsun suukot Tarvitset:1pkt mariekeksejäTäyte:3kpl kananmunan valkuaisia1rkl sokeria1tl vaniljasokeria1tl vanilja-aromia1 3/4 sokeria1/2dl glukoosisiirappia1/2dl...

Vanilja-marjapiirakka

... Tein vappupöytään vanilja-marjapiirakan samaan tapaan kuin aikaisemmin tekemäni marjatartaletit. Itse pidän ehkä enemmän pienistä tartaleteista, mutta yksi iso piirakka on vaivattomampi tehdä. Täytteenä on leipurinkermaa, eli...

Vanilja-Mustikkamuffinssit:

...muffinssit,Kiitos pikku ”kokkikerholaisille” <3 Nappasin vinkkejä netistä ja muokkasin taas ohjeen meille sopivaksi.(hieman olin tyttöjen apukäsinä) VANILJA-MUSTIKKAMUFFINSSIT: 100 g margariinia 1 dl sokeria 2 tl vaniljasokeria 1 kanamuna 2 dl...

Vanilja-kinuskisuukkokakku

...eri täytettä: kinuski ja vanilja. Päällä tuoreet mansikat ja hyytelösokerikiille.    Pohja: 65g voita sulatettuna 200g kaurakeksejä murskattuna Kinuskitäyte: itse keitetty kinuski vaahdotetaan jäähtyneenä (2dl kuohukermaa, 1½dl fariinisokeria, ripaus suolaa)...

Pieni vanilja-valkosuklaajuustokakku

... Päätin tehdä pienen juustokakun kauniin kesäpäivän kunniaksi. Täytteeseen käytin Valion makeutettua vaniljatuorejuustoa, joten jätin lisäsokerit suosiolla pois. Toki kakun voi tehdä myös tavallisesta tuorejuustosta sokeria ja...

Superhelppo vanilja-raparperipiirakka

...halunnut turvautua vanhoihin resepteihin, vaan kokeilla jotain uutta. Löysin Kinuskikissalta herkullisen kuuloisen reseptin, jota sitten kokeilin – tosin aikapulan vuoksi turvauduin kaupan piirakkapohjaan. Superhelppo vanilja-raparperipiirakka(täytteen ohje Kinuskikissa) Pohja:kaupan valmispohja (tai...

Terveellisiä kuppikakkuja

Tavallisimmat kuppikakut sisältää vain lähinnä voita, valkoisia jauhoja ja valkoista sokeria. Nämä terveysihmeet sisältävätkin mm. ruista, tummaa sokeria ja kookosmaitoa. Ehkä herkullisin ja täyteläisin kuppikakkuresepti,...

Vanilja-lakritsi jäätelö.

... 4 kananmunan keltuaista0,5 dl sokeria1 vaniljatanko150 g creme fraichea250 ml flora vanillaalakritsikastikettaVatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. Kaavi siemenet vaniljatangosta ja lisää ne vaahtoon. Lisää myös creme...

Vanilja -valkosuklaapannacotta

... 3 kpl liivatelehteä1 kpl vaniljatanko4 dl kuohukermaa0,25 dl sokeria1 pkt Pandan valkosuklaata (130g)6kpl Passiohedelmää1-2 rkl sokeria0,25 dl AppelsiinimehuaPehmitä liivatelehdet kylmässä vedessä. Halkaise vaniljatanko ja pane puolikkaat,...

Mustikkapiirakka vanilja-valkosuklaatäytteellä

Julkaistu seuraavalla...

Jäätelökakku (suklaa-vanilja)

... AINEKSET:(2kpl kakkua)Pohja:200g maitosuklaatan. 8dl riisimurojaTäyte:1 prk kondensoitua maitoa8dl kermaa (kuohu-, tai vispi)1tl vaniljasokeria1tl vaniljajauhettasuklaakerrokseen:150g tummaa suklaataPäälle:1 litra mansikoitan. 50g tummaa suklaata1. Sulata maitosuklaa ja sekoita joukkoon...

Vanilja tuulihatut

...mutta niitä ei ollut saatavilla, joten makua tuomaan laitoin mansikkahilloa. Tuoreilla marjoilla saa myös paljon näyttävyyttä. KUORET100g margariinia2dl vettä2,5dl vehnäjauhoja3 kananmunaa TÄYTE2,5dl vispikermaa400g (2prk) vaniljarahkaahilloa, tuoreita marjoja yms. Aloita kiehauttamalla...

Vanilja tuulihatut

...mutta niitä ei ollut saatavilla, joten makua tuomaan laitoin mansikkahilloa. Tuoreilla marjoilla saa myös paljon näyttävyyttä. KUORET100g margariinia2dl vettä2,5dl vehnäjauhoja3 kananmunaa TÄYTE2,5dl vispikermaa400g (2prk) vaniljarahkaahilloa, tuoreita marjoja yms. Aloita kiehauttamalla...