Etsintä jatkuu

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: KakkujareseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Tämä on tosi herkullista..

 
Tässä pohjana on ”normaali” mudcake
Pohja:150g suklaata150g voita1,5dl vehnäjauhoja0,5dl kaakaojauhetta1tl leivinjauhetta1/4tl suolaa4 munaa2,5dl sokeria
Sulata suklaa kattilassa, lisää sulatettu ja hieman jäähtynyt voi sulaneen suklaan joukkoon.Yhdista venhäjauhot, kakkaojauhe, leivinjauhe ja suola.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää jauhoseos ja suklaa-voi seos …
...Julkaistu seuraavalla sivustolla Tämä on tosi herkullista..   Tässä pohjana on ”normaali” mudcakePohja:150g suklaata150g voita1,5dl vehnäjauhoja0,5dl kaakaojauhetta1tl leivinjauhetta1/4tl suolaa4 munaa2,5dl sokeriaSulata suklaa kattilassa, lisää sulatettu ja hieman jäähtynyt voi...

Läheiset reseptit

Etsintä jatkuu

Tämä on tosi herkullista..   Tässä pohjana on ”normaali” mudcakePohja:150g suklaata150g voita1,5dl vehnäjauhoja0,5dl kaakaojauhetta1tl leivinjauhetta1/4tl suolaa4 munaa2,5dl sokeriaSulata suklaa kattilassa, lisää sulatettu ja hieman jäähtynyt...

Halloween valmistelut jatkuu - kurkkaa lisää helppoja ohjeita!

... Halloween valmistelut jatkuu täyttä laukkaa. ”Verinen kynttilä” on helppo askarrellavaluttamalla punaista steariinia valkoisen kynttilän reunoille. Myös suklaaputous on päätetty ottaa Halloween kattaukseen mukaan- ripulikakka-putoukseksi tietenkin!Suklaaputous mm....

Muuttolinnut laulavat – kokkaus jatkuu uudessa osoitteessa!

Kaikki hyvät tarinat alkavat samoin: Eräänä kauniina helmikuisena pakkaspäivänä söin viattomana ja tietämättömänä päivän kommelluksista maapähkinävoinokareella koristettua aamupuuroa.  (Koska ei kai aamua voi aloittaa muuten...

Karitsaa ja viiniä pöytään, pääsiäinen jatkuu!

Kyllähän pääsiäisenä pitää saada lammasta pöytään. Muodossa tahi toisessa. Olen varmaan aikaisemminkin kertonut, että lapsuuden kodissani ei lammasta tai karitsaa syöty. Se johtui varmastikin isän...

Rapean rapsakat vohvelit...ja arvonta jatkuu...

Me vietämme mieheni kanssa tänään hääpäivää. Tein miehelleni aamiaiseksi rapeita vohveleita. Tällä kertaa taikinasta tulikin oikein extra-rapea. Vohvelit eivät tosin odottele syöjiään, vaan ne on...

Rakvere ja Turin kukkamarkkinareissu Beiben kanssa jatkuu! Osa 2.

Ei olisi edellisillan syömisten ja juomisten jälkeen uskonut, että aamulla kello 6.30 oli nälkä! Ehkäpä piehtarointi liian kuumassa hotellihuoneessa ja aivan liian pehmeässä sängyssä, oli...

Laulasmaa, 9.-11.5.-15, osa 3

... Kertomus jatkuu, hieman myöhässä, mutta jatkuu kuitenkin! 😉  Viime postauksessa jäätiin siihen, että palasimme pyöräreissulta hotellille. Reissulla oli alkanut olla jo sopivasti nälkä, joten päätimme mennä...

Gluteeniton Mansikkatartaletti

...yksi suosikeistani! Minusta parhaat sarjat ovat sellaisia, joissa tarina jatkuu ja jatkuu aina seuraavalta levyltä toiselle. Ihmiset kasvavat ja tilanteet muuttuvat. Parasta on myös se, että alkuperäinen ympäristö ja paikka...

... Projekti Kalevankatu jatkuu nyt! Olen potenut huonoa omatuntoa siitä, että en ole kirjoittanut tänne blogiin uusista ravintolatuttavuuksista. Niitä ei vain viime aikoina ole ollut. Hommia on...

Arki uutisten takana

...yhteenotot. Viimeisen viikon aikana turvallisuustilanne on kiristynyt, uusien iskujen pelko leijuu ilmassa ja kaikki tuntuvat olevan odottavalla kannalla. Mitä seuraavaksi? Arki jatkuu Izmirissä suhteellisen normaalisti sillä sen on jatkuttava. Ihmisten...

Kävely Mango Baylle Thaimaan Koh Taolla

...kahta ihmistä. Oli hirvittävän kuuma ja minä jouduin silloin ajelutaidottomana kävelemään ylämäet. Noin puolivälissä matkaa tuumasin että en pysty, jos semmoinen jatkuu että on sekä ala- että ylämäkiä eikä enää...

Panzanella ja muutama räpsy Italiaa

...kohdallaan. Tähän lähikauppaan ei käynyt mitkään bonuskortit. Olin ihmeissäni????Tässä aivan rannasta napattu valokuva Comojärveltä. Tätä jatkuu ja jatkuu…..Barchetta, paikallinen suosittu ravintola. Mallaspossu ja Kekkonen oli kovassa seurassa. Ilmankos Urkilla on...

HIIT - avain rasvanpolttoon

...ovat niitä, jotka kuluttavat jo itsessään paljon energiaa lyhyessä ajassa ja laittavat kropan niin koville, että energian kulutus jatkuu ja jatkuu.  Lihakset kuluttavat paljon energiaa ja niiden haastaminen on painonpudotuksessa...

Sri Lanka, part 1

...ilmastoinnin), nyt tämä maksaa 50 euroa yöltä. Mutta tämä on paratiisi! Pitkä päivitys viikon lomalta. Matka jatkuu tästä siis ensin kohti Yalan kansallispuistoa (odotan jo jännityksellä, että näkyykö leopardeja!). Kaikenkaikkiaan...

Viikko 20

...kiire ja väsymys muuten jatkuu edelleen. Mä veikkaan, että tuleva kesäloma tulee todella tarpeeseen, sillä joka paikassa saa nyt vetää ihan täysiä. Vime viikolla ei oikeastaan tapahtunut mitään muuta normaalin...

Oxbringa, beef brisket, häränrintaa

...it. Beat the sour cream, mix in remaining ingredients. Serve the meat with sour cream. (You can use less horseradish but we like it strong). Häränrintaa Kolea kesä jatkuu ja...

Reissussa ja vapaalla ajatukset selkeytyvät

...aloittaa hetken ollessa oikea ja se jatkuu ja jatkuu ja jää mielen syövereihin myöhemminkin musteltavaksi ja omia tekoja muokkaavaksi. Eilen melonia mutustellessa, ranta-aalloissa läpsytellessä ja tyhjässä tavernassa istuskellessa mietiskeltiin onnellisuuden löytymistä....

Lähes kestämättömän ihanaa!

...Beibekin ihan herkkis on! Ei olla kumpikaan mitään seiloreita ja pitikin vähän netistä kattoo, miltä puolelta mitäkin merkkejä ohitellaan. Ei oikein päästy selville, opiskelu jatkuu!Kahvit kuitenkin juotiin Maljasten salmella. Oli...

Kuluneen viikon kuulumisia!

...öitä neitokaisen puuhaillessa omiaan aamuyön tunteina mahtuu viikkoon useampi putkeen. Huoneenvaihto on kaikesta päätellen pistetty vireille, mutta vapaita huoneita ei oo vielä tähän päivään mennessä ilmaantunut ja yhteiselo jatkuu tämänkaltaisena...

Paras.

...kuva, otettu eilen illalla.Ehkä jotain aavistusta keväästä on aistittavissa.Ainakin multapussit muurin vieressä.Eikä ole lunta missään! Ensi viikolla tulee minikaivuri pihalle.Tuohon muurin viereen. missä Viiru istuu tehdään uusi laattakäytävä,käytävä jatkuu kasvihuoneelle asti.Käytävän...

Teemana pakastimen tyhjennys, vuorossa lohi

... Pakastimen systemaattinen tyhjennys jatkuu. Teeman ydin on siis siinä, että valmistettavan ruuan pääraaka-aine on kaivettava pakastimen syövereistä. Nyt kaivoin sieltä muhkean lohifileen. Kaivoin, koska törmäsin ohjeeseen...

Sloppiaisen Sloppy Joet eli Sotku-Joosepit

... Sloppy Joe-leipäAmerikan keittiön ekskursioni jatkuu. Tämä ruokalaji ei ehtinyt pitkään to do-listalla odotella, vaan tein tätä ihan hetken mielijohteesta selailtuani keittokirjoja ja nettiä. Sloppy Joe tarkoittaa...

Maistuva nakkikastike

...muistelemaa lapsuuden täydellisyyttä, kun jauhot oli viittä vaille palaneet, mutta ei kuitenkaan aivan. Harjoittelu jatkuu.Tämän jälkeen pannulle n. 5 dl vettä, lisäsin vähitellen (muovi)vispilällä sekoittaen, jotta jauhot ei jäisi paakkuun....

Pikaruuasta tuli slow foodia.

... Lisäksi hyvä pulled pork resepti. Pikaruoka, katuruoka, streetfood. Katuruoan suosio jatkuu. Nopeaa, simppeliä mutta maukasta pitää olla. Vuoden takainen artikkeli on edelleen ajankohtainen. Medikokki Nuori Lääkäri-lehdessä...

Kesäsalaatti soijasuikaleista

... Kesä jatkuu, ainakin meidän keittiössä. Ilmojen lämmettyä on taas tehnyt mieli enemmän viileitä ruokia, joten olen tehnyt salaatteja ja smoothieita. Mökkikeittiössä ei tee mieli muutenkaan valmistaa...

Hapanleipä

...jauhotetulla pöydällä pikkuhiljaa kämmenellä litteäksi välillä (ainakin kerran) alle jauhoja lisäten. Mikäli käytät sähköuunia voit tehdä taputtelun suoraan pellille. Tämä ohje jatkuu leivinuuni versiona!Siirrä leipä jauhotetulle pöydälle kohoamaan liinan alle....

SYYSKODISSA MIKSATAAN TYYLEJÄ

...7. App2 vuodesohva harmaa Jatkuu.. 8. Koodi Carbon tyynynpäällinen 9. Koodi Arte tyynynpäällinen petroli 10. Maku hillopurkkimukit 11. Musta metalliverkkotuoli 12. Koodi Lepo t orkkupeitto harmaa  – Astu sisään Hobby Hall verkkokauppaan ja tutustu tarkemmin syksyn kivoihin uutuuksiin! ...

Satoa, satoa, liikaa satoa

...Vaikka satoa on kerätty varmasti ennätyksellinen määrä, on raakaa satoa oksat notkollaan. Eli tämä hullu tilanne jatkuu vielä niin pitkään kun kasvihuonetta pystyy pitämään lämpimänä. Lannoituksen suhteen olen siirtynyt käyttämään...

Laulasmaa, 9.-11.5.-15, osa 2

... Matkakertomus jatkuu! Viime osassa jäimme siihen, että kävimme syömässä hotellin kahvila Kohwiccassa, jonka jälkeen suuntasimme takaisin hotellihuoneeseen vaihtamaan vaatteita. Tämä siksi, että olimme päättäneet mennä tutustumaan...

Hän on täällä taas!

...viime kuukaudet kylmää kalkkunaa, toivon uusien tekstien tavoittavan vegaaniruuan ystävät jälleen. Sen lisäksi, että vanha tuttu linja eläinystävällisten reseptien kautta jatkuu, haluan laventaa tonttiani. Ruoka on hyvää nälkää vastaan, mutta...