Chilinen broileripiirakka

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: broilerichilireseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

3 dl vehnäjauhoja
100 g voita
1/2 tl suolaa
1 muna
1 rkl vettä

Täyte

1 sipuli
1 rkl öljyä
300 g maustamattomia
     broilerin fileesuikaleita
suolaa
1 punainen paprika
1 punainen chili
1 tlk ananasta
2 dl ruokakermaa
1 muna
1/2 dl sweet…
...Julkaistu seuraavalla sivustolla 3 dl vehnäjauhoja100 g voita1/2 tl suolaa 1 muna1 rkl vettä Täyte 1 sipuli1 rkl öljyä300 g maustamattomia     broilerin fileesuikaleitasuolaa 1 punainen paprika1 punainen chili1 tlk...

Läheiset reseptit

Chilinen broileripiirakka

3 dl vehnäjauhoja100 g voita1/2 tl suolaa 1 muna1 rkl vettä Täyte 1 sipuli1 rkl öljyä300 g maustamattomia     broilerin fileesuikaleitasuolaa 1 punainen paprika1 punainen chili1...

Broileripiirakka

... Tänään tein broileripiirakan juhannukseksi, tai oikeastaan piirakoita. Ohjeen löysin Kotikokki.netistä. Alkuperäisessä ohjeessa käytettiin vehnä- ja grahamjauhoja, joiden sijasta käytin spelttijauhoa. Broileripiirakka Broileripiirakka Pohja: 100 g voita...

Broileripiirakka

... Tämä broileripiirakka on tehty samaan tapaan kuin Jauhelihapiirakka. Ruokaisa ja maukas arkiruoka, josta riittää useammalle henkilölle tai pariksi päiväksi syötävää. Broileripiirakka(Pellillinen)2pkt isoa lehtitaikinalevyä 700g maustamatonta broilerinfileesuikaleita1...

Chilinen olutmarinadi porsaanlihalle

... Chilinen olutmarinadi porsaanlihalle antaa kivasti potkua kesäisiin grillipihveihin. Jos vain mahdollista, lihan kannattaa antaa marinoitua yön yli. Jos et ole tottunut tuliseen chiliin, kannattaa sitä käyttää...

Ruokaisa broileripiirakka

...ei kermaa ja juustoa säästellä. Tämä piirakka on kuitenkin vähän kevyempi ja arkisempi, lämmitettynäkin oikein toimiva! Broileripiirakka 1 dl täysjyvävehnäjauhoja1 dl vehnäjauhoja½ dl ruisjauhojaripaus suolaa100 g voita Täyte:250 g kypsää...

Broileripiirakka ja tonnikala-rieskarullat

...Hellapoliisilta. Broileripiirakka Pohja:1 dl perunasosejauhetta4 dl vehnäjauhoja1 tl leivinjauhetta1 tl suolaa200 g pehmeää voita4 dl vettäTäyte: 800 g broilerin fileesuikaleita (marinoitu tai maustamattomia)300 g aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustoa + tilkka maitoa2 punasipulia...

Feta-broileripiirakka (pellillinen)

... Hei!Toinen suolainen piirakka tyttäreni 1-vuotissyntymäpäivillä oli tämä feta-broileripiirakka. Tämä piirakka on muunnos Pienet herkkusuut-blogin Maijun feta-broileripiirakasta, muutin pohjan vaan rukiiseen rahkavoitaikinaan. Tämä on todella hyvää! 😀 Pohja...

Chilinen tonnikala-pastasaatti resepti

...leipägrutonkeja Ohjeet Viipaloi tomaatti ja punasipuli, revi salaatti. Keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kaikki ainekset yhteen. The post Chilinen tonnikala-pastasaatti resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja...

Grillatut härän grilliluut ja chilinen perunasalaatti

...maku, laita vähemmän halutessasi)0,25-0,5 dl valkosipulijauhetta0,5 dl sipulijauhetta0,5 dl sinappijauhetta *Omassa seoksessani käytin chiliä Aribibi Gusano. Chilinen perunasalaatti Kuten grilliluutkin, tämä salaattikin sai vaikutteita Teksasista. 2 dl majoneesia (tein itse,...

Lempeän chilinen tomaattikastike

...sopii hyvin kaveriksi esim. kanalle tai lihapullille tai sitten papupihveille jos haluat kasvisruokaa. Pelkkä lautasellinen höyryävän kuumaa pastaa ja tätä kastiketta käy mainiosti lounaasta. Herkkua! Lempeän chilinen tomaattikastike 2 tölkkiä...

Chilinen soijapiirakka

...tulisuutta, muuten melko pehmeille ja miedoille mauille. Pohjan ohje on Ulla Svenskin Lempileivonnaiset-kirjasta.  Chilinen soijapiirakka(n. 10 annosta)Pohja100 g margariinia50 g juustoraastetta (esim. Polar)1/3 tl suolaa½ dl kermaa2 dl jauhojaTäyte1 pieni...

Sano hyvästit kaupan kastikkeille - Chilinen raparperihilloke

...itselle juuri sopivan tymäkkää hilloketta. Vielä ehdit hyvin keitellä omat purkit juhannukseksi. Sopii lihan glaseeraukseen, grilliruokien kylkeen, jogurtin tai vaikka jäätelön kanssa. Chilinen raparperihilloke 1/2 l raparperipaloja1 pieni punasipuli1/2 –...

Broileripiirakka

Tällaisen suolaisen piirakan leivoin viikonloppuna. Hieman vaihtelua perinteiseen kinkku tai jauhelihapiirakkaan, ja oli kyllä hyvää! Pohja150 g voita3 dl vehnäjauhoja½ tl suolaa½ dl kylmää vettä...

Broileripiirakka ( gluteeniton)

Iltapalaksi uunituoretta broilerpiirakkaa , ei huono. Tein tämän gluteenittomana versiona, kun olen niitä nyt innostunut testaamaan, mutta ihan yhtälailla onnistuu tavallisissa vehnäjauhoilla , Ja sekaan...

Feta-Broileripiirakka (pellillinen)

Viime viikonloppuna juhlittiin tosiaan meidän esikoisen syntymäpäiviä ja toisena suolaisena vaihtoehtona meillä tarjoiltiin tätä ihanaa feta-broileripiirakkaa. Ohje löytyy blogista ennestäänkin (täältä, klik) pienempään vuokaan tehtynä, mutta...

Broileripiirakka

Tein tuossa toissapäivänä iltapalaksi broiskupiirakkaa ja hyväähän siitä tuli, vaikka unohdin parsakaalit pakkaseen… Olisin nimittäin laittanut niitä tuomaan vähän enemmän ruokaisuutta piirakkaan, mutta hyvinhän tuo...

Chilinen katkarapukastike

Tarvitset:200g Jätti katkarapuja1 chili tai 1 rkl chilitahnaa2 rkl tuoretta  raastettua inkivääriä2 valkosipulinkynttä2 salottisipulia1/2 sitruunan mehu1 tlk kookosmaitoa1 pkt chili tomaattimurskaa1/2 pkt kotijuustoa150g vihreitä papuja1...

Chilinen mansikkahillo

Tannisen Chilisen uutuustuotteen Mansikkahillon maun monipuolisuus syntyy kotimaisista mansikoista, raparperista, karviaisista – ja tietysti chilistä. Chilisyys tulee hillossa esiin hienostuneesti nostaen mansikkaiset aromit esiin ilman...

Chilinen teeleipä

Kaikkihan meistä on joskus tehnyt teeleipää. Ajattelin kuitenkin jakaa tänne oman lemppariohjeeni, chilillä höystettynä tottakai! 🙂 Chiliä leipään -innostus pamahti päälle tuolla vehnäoluen sateisessa kotimaassa,...

Chilinen pinaatti-fetapiirakka & maitorahkapohja

Uus viikonloppu, uus resepti, on tahti, jota vois koittaa pitää yllä täs jonkun aikaa. On hiukan ehtiny kertymään noita kokeiltavia juttuja täs viime aikoina.. Mut...

Lakkiaiset, häät ja rippijuhlat

...kuvia juuri ollenkaan. Alla olevat räpsyt ovat tyttäreni ottamia. Niistä ei saa minkäänlaista kokonaiskuvaa tarjottavista. Laitan tähän siksi menyyn: Flat bread  -leivätAvokadotahnaKurkku-omenatsatsikiVoi Broileripiirakka (mm. pinaattipohjainen, broileria, parsakaalta, maissia, oliiveja, fetaa,...

Chilisuklaakakku

... Haluan toivottaa lukijoilleni Oikein Ihanaa Ja Rentouttavaa Pääsiäistä tämän kakkureseptin myötä! Chilinen suklaakakku mangotwistillä.n. 12-16 palaa 200 g tummaa suklaata1-2 rkl tuoretta chiliä pieneksi hienonnettuna ja...

Kylmäsavuporoa ja ruista – kotimaiset herkkumaut yhdessä

...tuorejuusto ja chilinen kurkkusalaatti kunnolla sekaisin. Maistele ja mausta mustapippurilla. Lusikoi tai pursota seosta ruissipsien sisään jo koristele pieneksi pilkotulla poronlihalla ja tuoreella persiljalla tai ruohosipulilla. Jos tarjoilet näitä juhlissa,...

Katkarapu-makkaravartaat Sriracha-majoneesin kera

... Grillatut katkarapu-makkaravartaat sopivat vähän hienompiin juhliin alku- tai pääruoksi. Tai sitten ihan vaan perheen iloksi kesäisen grillauksen yhteydessä. Niiden kanssa sopii ihanasti chilinen Sriracha-majoneesi, joka sekin...

Äidille kakkua

...juustokakku. (Unohdetaan se karppaus taas hetkeksi :D) Chilinen kinkku-voileipäkakku1 ps ruispaahtoleipää1 ps vaaleaa paahtoleipäämaitoa kostutukseentäyte 1:1 pkt Korpelan kinkkusuikaleita tai 200 g palvikinkkuaCreme Bonjour Cuisine paprika & chili1 pieni paprikaruohosipuliatäyte...

Mansikka-kookospallot

...hillo pannukakkujen, lettujen ja jäätelön kanssa. Tannisen chilinen mansikkahillo on mun aivan ehdoton suosikki. Olen myös tehnyt vastaavantyyppistä itse täältäkaivelemallani ohjeella. Mansikka-kookospallot n. 25 kpl1,5 dl tomusokeria  0,75 dl kookoskermaa...

T-BBQ paahdettu kokonainen kana

...T*mun kastiketta (Lempeän chilinen, Sauna, Haba, Naga tai Paprika) 0,5dl öljyä Aloita sitruunasta. Laita sitruna kokonaisena kattilaan, peitä se vedellä ja keitä levyllä n. 10 min. Odotellessa tee maustetahna: anna...

Piristävä pasta

... Chilinen broileripasta (4 annosta) 300 g maustamattomia    broilerin  fileesuikaleitaloraus öljyä 2 tl mango currya2 tl paprikajauhetta1 tl jauhettua chiliä1 prk ananaspaloja + mehu2 rkl sweet chili-kastiketta2 dl...