Kookoskanawokki

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Aineet:

300 g kanasuikaleita (naturell)
pussi pakastewokkivihanneksia
½ dl Sweet Chili-saucea
1 prk kookosmaitoa
valkosipulia
n. ½ dl öljyä
currya
suolaa
(chilijauhetta)

riisiä/pastaa/nuudeleita

Ohje:

1. Laita riisit/pasta/nuudelit kiehumaan ja valmista ne paketin kyljessä olevan ohjeen mukaisesti.

2. Laita öljyä kuumalle pannulle noin ½ dl…
...Julkaistu seuraavalla sivustolla Aineet: 300 g kanasuikaleita (naturell)pussi pakastewokkivihanneksia½ dl Sweet Chili-saucea1 prk kookosmaitoavalkosipulian. ½ dl öljyäcurryasuolaa(chilijauhetta) riisiä/pastaa/nuudeleita Ohje: 1. Laita riisit/pasta/nuudelit kiehumaan ja valmista ne paketin kyljessä olevan...

Läheiset reseptit

Kookoskanawokki

Aineet: 300 g kanasuikaleita (naturell)pussi pakastewokkivihanneksia½ dl Sweet Chili-saucea1 prk kookosmaitoavalkosipulian. ½ dl öljyäcurryasuolaa(chilijauhetta) riisiä/pastaa/nuudeleita Ohje: 1. Laita riisit/pasta/nuudelit kiehumaan ja valmista ne paketin kyljessä...