Vadelmainen Pannacotta

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: cottaGluteiinitonhalpahelppoherkkujälkiruokakermaMakeaMarjapannapannacottareseptitVadelmavadelmainenviljatonJulkaistu seuraavalla sivustolla

Kultani on kinunnut kohta ikuisuuden että ostaisimme pannacotat. Halusin mielummin tehdä ne itse.

Sain ohjeen pohjan upeasta blogista. Muokkasin sitä kuitenkin omiin tarkoituksiini sopivaksi.

Vadelmakuorrutuksen voi tehdä millä tahansa marjoilla, esimerkiksi mansikka ja mustikka sopivat ihan yhtä hyvin.

8 hengelle

Vadelmakerros


Läheiset reseptit

Vadelmainen Pannacotta

...lisää liivatelehdet. Sekoita huolellisesti.4. Ota kattila hellalta ja anna jäähtyä ihan hetken. (n. 1 min)5. Kaada pannacotta vadelmakerroksen päälle kuppeihin. 6. Anna jähmettyä mielellään seuraavaan päivään.7. Kumoa pannacotta lautaselle kun...

Pehmeä pannacotta ja mansikkavaahto – Pehme pannacotta ja maasikavaht

...vähintään 4 tuntia. Nosta maljat huoneenlämpöön, silloin kun aloitetaan ruokailu, koska pannacotta on silloin jälkiruoan syömisen aikana sopivasti lusikoitava ja pehmeä sekä suussa sulava. *** Sôime pehmet pannacotat ja maasikavahtu...

Raparperi-pannacotta kakku

...jäähtynyt pannacotta, jäähtyneen pohjan päälle ja aseta kakku hetkeksi pakastimeen. Kiille/Päällinen: Raparperimehua 2dl Pilkottuja raparperejä 2dl (mielellään niitä aivan pieniä ja maukkaita) Liivate 4 kpl Sokeria (tarvittaessa) Laita liivatteet likoamaan....

Ananas pannacotta !

... Kesäisen grilliruoan päätteeksi sopii jälkiruoka joka on makea ja raikas ananas pannacotta. Ananas on nyt ”se” juttu ruoanlaitossa,vaate printeissä ja sisustus tekstiileissä ym. Meillä ei tuoretta...

Mango-pannacotta

... Kermainen pannacotta on taatusti maistuva helppo jälkkäri, jonka valmistamiseen ei mene kuin kymmenisen minuuttia. Tämä herkku tulee kuitenkin valmistaa vähintään muutamaa tuntia ennen tarjoilua tai vaikkapa...

Valkosuklaa pannacotta ja raparperia kahdella tapaa

... 4 henkilöä Valkosuklaa pannacotta1 vaniljatanko4 dl kuohukermaa1 dl maitoa4 liivatelehteä1 rkl sokeria Kiehauta kerma ja halkaistu vaniljatanko.Kaavi vaniljatangosta malto seokseen ja heitä kuoret pois.Lisää maito,suklaa ja...

Valkosuklaa pannacotta

... Pannacotta on ehkä helpoin jälkkäri mitä tiedän. Silti sitä ei ollut tullut tehtyä. Otin itseäni niskasta kiinni ja valmistin meille perhelounaalle lasilliset ihanaa valkosuklaa panncottaa. Tämä...

Limoncello-pannacotta

...on ollut paljon työtä. Jos nyt kuitenkin koittaisi vähän katkaista tätä hiljaiseloa, ja laitetaan nyt ensin vaikka jakoon pääsiäisen jälkiruokaresepti. Erilaiset pannacottat ovat yksiä jälkiruokasuosikkejani. Pannacotta on helppo ja nopea...

Pannacotta mustikkamelballa

... Pannacotta on helppoudessaan kiva jälkkäri. On vielä kaikenlisäksi nopea tehdäkin… tai siis itse tekeminen ei vie kauaa mutta pannacotan tekeytyminen ottaakin sitten monta tuntia. Pannacotta (noin...

Vadelmainen Chia-vanukas

...        Vadelmainen Chia-vanukas (4 henk.)                                            ...

RAW /// ALOITTELIJAN HERKULLINEN VADELMAINEN RAAKA"JUUSTO"KAKKU

...ollut ongelma, mutta ehkä asia jota kannattaa miettiä jos kookos ei maistu lainkaan.Vadelmainen raakajuustokakkuPohja:Reilu 1dl pekaanipähkinöitä ja/tai manteleitaVajaa 1dl pehmeitä taateleitaRipaus merisuolaa (tai vuorisuolaa)Täyte:3dl liotettuja cashewpähkinöitä 2 sitruunan mehu1 vaniljatangon siemenet...

Vadelmainen raakajuustokakku

...kulhoon vadelmat.    Aseta aika 1 min / nopeus 10.4. Levitä vadelmainen täyte edellisen päälle.5. Laita kakku pakastimeen jäähtymään. Kakun koosta riippuen se on valmista parin tunnin kuluttua.Mikäli säilytät kakkua...

Vadelmainen uunipuuro

...hieman kookosmaitoa (johon olen nykyisin ihan in love!) ja juoksevaa hunajaa makeutukseksi. Ja oli muuten hyvää 🙂 Vadelmainen uunipuuro ilman lisukkeitaOtin talteen kaikki tuolta Lunnin sivulta löytyvät puurovaihtoehdot, ja tähän...

Vadelmainen Mariannejuustokakku (liivatteeton)

...Vadelmainen Mariannejuustokakku Pohja:350 g Dominoja (2 pötköä)100 g voita Täyte:1 pss Mariannekarkkeja 5 dl vispikermaa400 g vaniljatuorejuustoavaniljakreemijauhettahieman sokeria (maun mukaan) Päälle:vadelmia (pakastettuja)vaniljasokeria(sokeria)Mariannepalloja Murskaa Mariannet monitoimikoneessa (tai vastaavassa, voit myös laittaa karkit...

Pannacotta vadelmilla ja hedelmillä

...perunajauhoja hyydyttämiseen. Pannacotta meni täydestä.Eipä sitä jäänyt lusikallistakaan, kun osa halusi santsata.   2 1/2 dl kermaa ja  8 dl rasvatonta maitoa5 tl vaniljasokeria4 rkl puristettua sitruunamehua4 rkl perunajauhoja 1 3/4...

Valkosuklainen pannacotta

...Kermaan tehtynä tästä tulee vaan niiiin… Nams. Pannacotta (4-6 annosta)5 dl kermaa1 dl hyytelösokeria (Multi)50 g valkosuklaataKoristeluunmansikoitavalkosuklaataRouhi valkosuklaa pieneksi. Mittaa kattilaan kerma ja hyytelösokeri. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä ½ minuuttia....

Lime-valkosuklaa pannacotta, mansikoilla

...missä Pipsa Hurmerinta on tuomarina. Yritän onneani. LIME-VALKOSUKLAA PANNACOTTA Liivatetta 3 kpl (levyä)Kuohukermaa 4 dlSokeria 0.25 dlValkosuklaata 100 gLimen mehua yhdestä limestäMansikoita riittäväsi Purista yhden limen mehu ja liota 3...

Pannacotta lakkahillolla resepti

...ainakin 4-5 tuntia.lisää pinalle ennen tarjoilua lakkahilloa.Täma on herkku joka maistuu jokaiselle jolla ei suu ole tuohta. The post Pannacotta lakkahillolla resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja...

Pannacotta paahdetusta valkosuklaasta ja raparperia

...Hesarissa viikko, pari sitten julkaistuun ohjeeseen. PANNACOTTA PAAHDETUSTA VALKOSUKLAASTA JA RAPARPERIA 100 g valkosuklaata2 liivatelehteä2 dl kermaa2 rkl sokeria1 ½ dl maitoa Haudutettu raparperi: 2 raparperin vartta2 limetin raastettu kuori1 dl vettä3/4...

Ihana lakritsi pannacotta!

... Pannacotta on helppo ja nopea jälkiruoka, miksei myös kahvipöydän tarjottava. Perinteisen pannacottan voi maustaa eri tavoin, vaikkapa lakritsilla tai sitrushedelmillä. Rahka keventää; osan kermasta voi korvata...

Vanilja-rahka-pannacotta ja vadelmakastike

... Ihanaa, yksinkertaista ja helppoa. Rahka-pannacotta vadelmakastikkeella valmistuu kuin itsestään. Valmistus (4 Annosta) Pannacotta3 dl Kuohukermaa1 dl Maitoa½ dl Sokeria2 Liivatelehteä2 dl Sitruunarahkaa1 Vaniljatanko Laita liivatelehdet likoamaan...

Kinuski-pannacotta

...annosta. Kinuski pannacotta:1tlk kondensoitua maitoa1l kuohukermaa2dl sokeria2 vaniljatankoa4 liivatettatuoreita marjoja Lisää kattilaan reilusti vettä ja kuumenna kiehuvaksi. Nosta kondensoitu maitotölkki kattilaan ja keitä kolme tuntia. Kun kinuski on keitetty voit...

Jogurtti-valkosuklaa-pannacotta

Tässä on erittäin simppeli jälkiruoka, joka valmistuu ihan kädenkäänteessä, nämä raakaaineet itellä yleensä löytyy kaapista, joten on helppo yllättää esim. oma mies tai ystävä herkkujälkkärillä....

Pannacotta hyytelösokerilla

...kokeilla pannacotan tekemistä Multilla. Tällä kertaa koemaistajiksi joutuivat kaikki 3 siskoani sekä 2-vuotias siskonpoikani ja poikaystäväni. Tarjosin pannacottaa pakasteesta sulatetulla (itsekeräämälläni) hillalla sekä pakastevadelmilla. Pannacotta maistui kaikille erinomaisesti! 🙂 Ainoa...

Suklaa pannacotta

...odottelemaan. Suklaapannacottani maustoin lorauksella Baileysiä. Suklaa pannacotta (4 aika isoa annosta) 3 liivatelehteä4dl kermaa100g tummaa suklaata rouhittuna1/3dl sokeria1/2dl Baileysiä Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Kiehauta kerma ja sokeri pinnotetussa kattilassa...

23. päivä pannacotta

...värimaailmakin sopii jouluun paremmin kuin hyvin. Pannacotta 6 dl kuohukermaa1 vaniljatanko1 tl vaniljauutetta3/4 dl sokeria3 liivatelehteä puolukka kiisseli pannacottan päälle 2 dl puolukoita½  mehutiivistettä1 liivatelehtivettä Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan...

Jouluinen pannacotta

... Jouluinen pannacotta Ohje:  2,5 dl maitoa110 g sokeria2,5 dl maustettu rahka piparkakku2,5 dl vaahtoutuva vaninjakastikettavaniljasokeria4 liivalehteä1. Laita liivatelehdet likoomaan kylmään veteen2.Kiehauta maito ja sokeri ja nosta...

Vadelmainen raakakakku

Pitkästä aikaa eloa tässäkin blogissa. En ole pitkään aikaan kokeillut mitään uutta, mistä olisin voinut kirjoittaa. Tällä kertaa vuorossa on raakakakku jonka löysin Syötävän hyvä...

Vadelmainen raakasuklaakakku

Olen nykyään yrittänyt vältellä makeutusaineita kaikin tavoin, niidenhän nyt sanotaan olevan haitallisia jatkuvassa käytössä ainakin. Niinpä olen perehtynyt näihin trendikkäisiin raakaleivonnaisiin. Kaikenlaisia raakaruokakirjoja löytyy tällä...

Vadelmainen Mango-Passionkakku

Pääsiäisenä koti saa uutta ilmettä keväisistä väreistä sekä värikkäistä kukista. Pienet jalat tömistävät ja riemunkiljahduksilta ei voida välttyä, kun lapset etsivät mummun piilottamia suklaamunia omiin...