Hilpin mango-kookoskakku

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: digestivepohjagluteenitonJuustokakutKookosmangoreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Olemme äitini kanssa hurahtaneet syömään tuoreita (tai niin tuoreita, kun Suomesta voi vain saada) mangoja. Päätinkin yhtenä pimeänä talvi-iltana tehdä omalla reseptilläni kakun, jossa yhdistyvät trooppiset maut, mango ja kookos. Tuoretta mangoa käytin kakun koristeissa, mutta täytteeseen soseutin yhden säilykemangopurkin sisällön. Kookos pääsi kakkuun hiutaleiden sekä…
...7  kpl liivatelehteä 2  dl 1 prk                      1 prk kuohukermaa säilykemangoja soseena mangotuorejuustoa 2  dl kookoskermaa 1  dl sokeria 3  rkl                  ...

Läheiset reseptit

Mango-juustokakku/Mango Cheesecake

...nyt aurinkoista on ollutkin – on ihan kiva tehdä värikäs ja iloinen kakku. Jahka ilmat tosissaan viilenevät ja illat pimenevät, voin sitten tehdä luumu- ja glögikakkuja tunnelman mukaan. Mango on...

Hilpin mango-kookoskakku

...maut, mango ja kookos. Tuoretta mangoa käytin kakun koristeissa, mutta täytteeseen soseutin yhden säilykemangopurkin sisällön. Kookos pääsi kakkuun hiutaleiden sekä kerman muodossa. Kakku oli ihanan raikasta. Mieleen tuli heti Valion...

Kylmä mango-pistaasikanarulla ja mango chutney

...kanarulla taas maistuisi vihreän salaatin kera. Koska rakastan kaikenlaisia kastikkeita, tahnoja jne., nytkin kehitin seuraksi herkullisen mango chutneyn, jolla voi monipuolisesti maustaa monia muitakin pöydän antimia. Vaikka hieman jännitin pysyykö...

Mango-ananas-Fataliikastike / Mango Pineapple Fatalii Hot Sauce

...voi käyttää samoin tein, mutta suuremmat määrät kannattaa säilöä. Mango-ananas-FataliikastikeMango Pineapple Fatalii Hot SauceMietiskelin hetken mitä voisin tehdä raikkaan hedelmäisistä Fatalii-chileistä. Niissä on häivähdys sitruunaa ja polte on voimakas. Täydellistä...

Suklainen mango-passionjuustokakku

...takia täytyi tehdä pikaisia päätöksiä, mitä tehdä ja koska. Jälkiruoaksi valmistuikin sitten mango-passion-suklaajuustokakku. Reseptin helppouden takana ovat Blåbandin Mango-passionmousse sekä Blåbandin suklaamousse. Pohjaksi laitoin tavallisia Domino-keksejä tuomaan lisää suklaisuutta kakkuun. Ihan...

Mango-piimäkakkua ja kahvia uudesta mukista - Mango-sour milk cake and my new coffee cup

...mango ja sekoita kuutiot jauhoihin. Sekoita siirappi sulatettuun voihin. Lisää piimää ja voi-siirappiseosta vuorotellen jauhoihin. Lisää mangosose. Kaada taikina voideltuun vuokaan tai paista 2½  dl kokoisissa kertakäyttömukeissa tai muffinssivuokissa. Kokeile kypsyyttä...

Mango-suklaaraakakakku

...Kaada sitten raakasuklaa kookosmaidon sekaan ja sekoita tasaiseksi. Kaada täyte kaurahiutalepohjan päälle, tasoita lusikalla ja laita pakastimeen odottamaan mangotäytteen valmistumista.Mangotäyte:1 kypsä mango kuorittuna tai 250g pakastemangokuutioita200g kookoskermaa tai kerma yhdestä...

Blogisynttäreiden 3-kerroskakku - CT4U 2 vuotta

...g voita3 dl tomusokeria3 tl vaniljaan. 3 rkl maitoa MANGO-ANANASHILLO: Paloittele kattilaan ananasrenkaat pienemmiksi paloiksi. Kaada myös mehu kattilaan. Lisää mango.Keitä hiljaisella lämmöllä, välillä sekoitellen,  pienessä kattilassa noin 10 minuuttia....

Taivaallinen sushin ystävän mango-avokadosalaatti

...annos piristämään talvi-iltoja, sillä sekä mango että avokado ovat nyt sesongissa, joten ne ovat maukkaimillaan sekä edullisimmillaan. Sushin ystävän mango-avokadosalaattiResepti kahdelle hengelle 1 kypsä mangoMango-avokadosalaatti kohtaa sushin makumaailman1 kypsä avokado1...

Mango- suklaatäyte

... MangoFlora vispiä 2,5 dlVaniljasokeria 2 tlRahkaa 200 gArla Ingman Luonto+ mango jogurtti prkMango Piltti prkSitruunamehuaSokeriaVaniljakreemijauhetta 2 – 3 rkl 1 prk pähkinäsuklaalevitettä Pilko mango pienen pieniksi...

Aasialaiset ankkahodarit ja mango slaw

...ja dippikastikkeissa. Tässä sitä on käytetty maustamaan nyhtöankan kastiketta. Mango slaw nostaa tutun kaalisalaatin aivan uudelle tasolle ja toimii raikkaana lisäkkeenä lukuisille muillekin kesän grilliruuille. Kokeile ja ihastu! AASIALAISET ANKKAHODARIT...

Mango-vuohenjuustobroileri

...Leikkaa broilerifileet 4 osaan. Kuori ja kuutioi mango. Lado sipulit, broileripalat ja mangot uunivuokaan. Mausta broilerit suolalla ja mustapippurilla. Kaada päälle kerma. Revi vuohenjuusto sekaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30-40...

Kävely Mango Baylle Thaimaan Koh Taolla

... Perillä Ao Muangilla. Kävely on sukeltamisen lisäksi toinen hyvä harrastus Koh Taon saarella Thaimaassa. Saimme vihdoin käveltyä saaren pohjoisimmalle rannalle Mango Baylle, Ao Muangille. Aiemmin olemme...

Mango-passionjuustokakku (ø26cm)

... Moi!Tein naapuriin valmistujaisjuhliin tälläisen mango-passionjuustokakun. Koristeeksi laitoin amppelimansikoiden lehtiä, mansikan paloja, kotimaisia vadelmia ja punaherukoita. Ihanan raikas ja kesäinen kakku tuli! Onnea vielä kerran naapurin Veikolle! 😀  Minulla...

Mango kakku Gluteenittomana ja laktoosittomana 18 cm vuokaan

... Tänä keväänä on mango nostanut suosiotaan keittiössäni ja olenkin tehnyt vähän erilaisilla aineilla kokeillen mikä olisi tähän kakkuun paras yhdistelmä. Ja aina kun kakku on valmistunut,...

Mango-vaniljajuustokakku

...sekoittaen tuorejuusto-rahkaseokseen. Lisää lopuksivaahdotettu vaniljavaahto. Päälle:1 dl        vettä3/4         hyytelösokeria200 g     mango-pilttiä Kiehauta kirkkaaksi vesi ja hyytelösokeri kattilassa.Lisää mango ja kiehauta.Anna jäähtyä hieman ja kaada varovasti kakun päälle.Nosta kylmään hyytymään.  Pajunkissakoristeet...

Mango-Chilikana

...kanapalat pienemmiksi ja paista pannulla kypsiksi.- Paloittele mango paloiksi.- Silppua chili, sipuli ja valkosipuli.- Kuullota sipulia hetki pannulla ja lisää perään kanafondi, chili, valkosipuli ja raastettu inkivääri.- Ripota pannulle curry,...

Mango-passion-mansikkamoussekakku

...Mango-passionmousse:2,5 dl vispikermaa2 dl tuorejuustoa2 dl mangososetta (Bonnen mangosose)2 passionhedelmää(2 rkl passionsiirappia)1 tl vaniljauutetta1 dl tomusokeria4 liivatetta3 rkl vettä Kiille:1,5 dl mangososetta1 dl vettä2 rkl tomusokeria2,5 liivatetta Koristelu:Tuoreita mansikoitaValkosuklaapallojaMansikankukkia ja...

Mango cheesecake

...Myllyn paras pyöreä makea piirakka pohja Täyte: 200g valion mango tuorejuustoa2 prk (a` 250g) pehmeää maitorahkaa1dl vispikermaa2dl ruokokidesokeria3rkl perunajauhoja4 kananmunaa1tl vaniljasokeria1tl sitruunanmehua2 purkki piltti mango pilttiä Sekoita tuorejuusto,maitorahkat ja kerma....

Raaka vegaaninen mango-passionjuustokakku ja taivaan portit ovat auki

...dl mantelijauhoa2 rkl kookoshiutaleitaripaus vaniljasokeriaripaus merisuolaaTäyte:2 dl cashewpähkinöitä (liotettuna yön yli*)1 iso kypsä mango tai 2 pienempää eli n. 300 g hedelmälihaa (jätä vähän koristeluun)3/4 dl kylmäpuristettua kookosöljyä (lämmitä juoksevaksi...

Mango-unelmatorttu

...tl leivinjauhetta Täyte:100 g voita1 dl tomusokeria1 rs (200 g) Valio Viola mango tuorejuustoa1 prk mangoa Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vaahdota kulhossa kananmunat ja sokeri. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat...

Mango - passion juustokakku

...sosetta mukana. Ja tässä itse ohje: TÄYTE: 6 dl vispikermaa 1 mangorahka1 mango tuorejuusto3,5 dl Bonnen mangososetta1,5 dl passion-kastiketta0,5 – 1 dl tomusokeria1,5 rkl vaniljasokeria8 Dr Oetkerin liivatetta KIILLE: 0,5...

Lakka-mango smoothie

... Tämä smoothie on ihanan pirteän värinen ja herkullinen juoma. Se on helppo pyöräyttää vaikka töihin välipalaksi mukaan. Lakka ja mango on aika mainio makupari! Lakka-mangosmoothie1 iso...

Mango-porkkanakääretorttu

... Puutarhan kunnostuksen lomassa ehtii jossain välissä vähän leipoakin. Mitään suuritöistä ei taida ehtiä ennen juhlia, mutta jotain sentään.  Tällaisen mangotäytteisen porkkanakääretortun ohjeen olin nähnyt Kermaruusun blogissa...

Mango-persikkajuustokakku

...🙂 Tässä olisi tarjolla olleen mango-persikkajuustokakun resepti! Kuvat: © Esa Salonen Mango-persikkajuustokakku Pohja:100 g voita16 kpl Digestive-keksejä Täyte:  5-6 liivatettatilkka mangotölkin lientä reilu 250 g säilykemangoa tai -persikkaa(itse laitan noin puolet...

Mango-Passionkakku gluteenittomasti ilman kananmunaa

...heti: Leikkaa se sahalaitaisella veitsellä kahteen (tai kolmeen) osaan. Täyte: 1 mango2 passionhedelmää0,5 dl sokeria0,5 dl limen mehua4 liivatetta2,5 dl kaurapohjaista vaniljakastiketta Kuori mango ja leikkaa hedelmäliha teräskattilaan. Halkaise passionit...

Helppo vegaaninen mango-kookoskastike resepti

...(rypsi-/ seesami-/ kookos-/ auringonkukka-/ avokado-)1 rkl soijakastikettasuolaapuoli punttia hiennonettua tuoretta korianteria1 iso mango kuutioina6 tomaattia paloina3 rkl cashewpähkinöitä2 keskikokoista porkkanaa2 mietoa chiliä tai 1 tulinen chili1 keltasipuli2 valkosipulin kynttä1 tlk...

Mansikka-mango-sitruunaraakakakku (gluteeniton, viljaton, ei valkoista sokeria, munaton, maidoton, paleo, vegaaninen vaihtoehto)

...aikaa millaisen kakun valmistaisin. Pyörittelin mielessäni niin kookosta, mangoa kuin mansikkaakin. Suklaa ja toffee taisivat myös olla jossain vaiheessa mielessä.Lopulta päätin tehdä kaksikerroksisen kakun käyttäen mansikkaa, sillä se sopii hyvin...

Unelmapehmyt mango-tyrnismoothie

...unissani. 1,5 pientä pakastettua banaania (tai yksi iso) 1 kypsä mango 2 dl pakastettuja tyrnimarjoja 1-2 rkl kuorittuja hampunsiemeniä 1-2 rkl chia-siemeniä maitoa ja kermaa (voit korvata nämä millä […]...

Helppo sticky rice & mango

... Sticky rice eli ”tahmariisi” on suosittu jälkiruoka mm. Thaimaassa.  Se tarjoillaan usein makean ja herkullisen mangon kera. Sticky rice & mango (4:lle)Tarvitset:2 dl puuroriisiä1,5 dl vettä2 prk...