Kalakakkusia / kalapihvejä / kalapuikkoja…

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: kalareseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Mitäs nämä nyt sitten ikinä ovatkaan, jotain lohipihvejä kuitenkin 🙂 Sikke Sumarin Ruokaa rakkaudella ohjelmaa katsoin eräs päivä ja siitä sainkin vinkin tehdä tällaisia.

n. 15 pihviä: 

400 g ruodotonta lohifilettä
½ purjosipuli
tilliä
sitruunapippuria
1 luomu sitruunan kuori (käytä luomua jotta voit käyttää kuorenkin)
1…
...pihviä:  400 g ruodotonta lohifilettä½ purjosipulitilliäsitruunapippuria1 luomu sitruunan kuori (käytä luomua jotta voit käyttää kuorenkin)1 valkosipulinkynsi2 kananmunaa 2 dl korppujauhoja½ dl ruisjauhoja 1. Poista kalasta nahka. Ripottele päälle suolaa ja...

Läheiset reseptit

Kalakakkusia / kalapihvejä / kalapuikkoja...

Mitäs nämä nyt sitten ikinä ovatkaan, jotain lohipihvejä kuitenkin 🙂 Sikke Sumarin Ruokaa rakkaudella ohjelmaa katsoin eräs päivä ja siitä sainkin vinkin tehdä tällaisia. n....

Gluteenittomia kalapuikkoja, mustikkamuffinssia ja tummaa leipää

... Kävin lasten kanssa ruokakaupassa tavallisuudesta poiketen Maksimakasiinissa, joka on Tokmanni -konsernin kauppa. Olimme sopineet, että ostamme kalapuikkoja ruoaksi. Pakastehyllyjä katsellessani silmäni sattui gluteenittomiin kalapuikkoihin! En ole...

Kalapihvejä ja kasvispaistos

Kalapihvien/pullien teko on ollut monesti mielessä.En omista lihamyllyä -pitäisi kai hankkia..Onnistui näiden teko ilmankin mutta en ihan joka viikko viitsi näin tehdä ;)Sauvasekoittimella hienonsin ensin...

Hellurei taasen! :)

...tekaisimme ranskalaisia ja kalapuikkoja, joita söimme sitten maanantainakin 🙂 Se on ainakin helppo, halpa ja hyvä kalaresepti, vieläkun kalaa olisi hyvä syödä ainakin kaksi kertaa viikossa. Kalapuikkojen hintaa en nyt...

Lisää ruokaa! :)

... Tällä viikolla suunnitelmissamme on ollut syödä:Maanantaina vielä kalapuikkoja ja ranskalaisia, sekä salaattia niiden lisänä. Näin teimme.Tiistaina eli eilen pohjanmaalta tuomiamme perunoita, sekä wilhelm grillipihvit + salaattia.Keskiviikkona...

Friterade mujkor, deep fried vendace, friteeratut muikut

...pitää katsoa löydänkö sieltä kivoja kuvia. Kokeilkaa ihmeessä tätä reseptiä ja antakaa lastenkin maistaa, on vähän tylsää jos lapset syövät vain kalapuikkoja tai lohta silloin kun syövät kalaa. Tillimajoneesi maistuu...