Pannukakkujen pannukakku ;D

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: jälkiruokareseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla


Tänä aamuna taas muistin, miksen juurikaan leivo, ja mistä sen huomaa…

Tarina menee näin: Joku kertoi Facebookissa tehneensä pannarin, innostuin. Olimme Mikon kanssa ostaneet maitoa ja munia perjantaina, joten ajattelin, että kyllähän meiltä löytyy pannariainekset.

Mitä pannariin sitten noin niinkuin suunnilleen tarvitaan ja mitä kaapeissa…
...Julkaistu seuraavalla sivustolla Tänä aamuna taas muistin, miksen juurikaan leivo, ja mistä sen huomaa… Tarina menee näin: Joku kertoi Facebookissa tehneensä pannarin, innostuin. Olimme Mikon kanssa ostaneet maitoa ja...

Läheiset reseptit

Pannukakkujen pannukakku ;D

Tänä aamuna taas muistin, miksen juurikaan leivo, ja mistä sen huomaa… Tarina menee näin: Joku kertoi Facebookissa tehneensä pannarin, innostuin. Olimme Mikon kanssa ostaneet maitoa...

Ahvenanmaan pannukakku on koko maan paras pannukakku

...olevaan vuokaan.  Neljälle – kuudelle Ahvenanmaan pannukakku: 5 dl täysmaitoa (Valion Kiehu on tähän erinomainen)0,75 dl mannaryynejä 2 kananmunaa3/4 tl vanilja-aromia tai vaniljasokeria4 rkl sokeria1/2 tl suolaa1,5 tl kardemummaa1 tl...

HOLLANTILAINEN PANNUKAKKU ELI DUTCH BABY (GF) MUSTIKKAKASTIKKEELLA

... Onko hollantilainen pannukakku eli dutch baby tuttu tapaus? Itse etsin aina uusia tapoja piristää viikonlopun aamiais- tai brunssipöytää, ja tämä pannari on oikein mainio lisä repertuaariin,...

Vegaaniset amerikkalaiset pannukakut

...kriteeristöni kirkkaasti. Ohjeessa myös kerrotaan runsaasti hyviä vinkkejä pannukakkujen tekoon noin yleisesti, joten lähdin kokeilemaan innostuneesti! Ohjeessa käytän amerikkalaista mittaa, eli kuppia, joka vastaa n. 2½ desilitraa. Jos avaat alkuperäisen...

Huikean täydellinen pannukakku

...herkullinen. Ehkä sait käsityksen, että kyseessä on todella hyvä pannari. Uskaltaisinko sanoa, että paras kaikista, mitä olen elämäni aikana maistanut. Uskallan. Elämäni paras pannukakku. Toisaalta mitä enemmän tätä pannaria kehun,...

Ahvenanmaan pannukakku

...asteessa n. 30 min. Pannukakku on valmis, kun se on kiinteytynyt ja pinta on kauniin ruskistunut. Muuta: Tarjoile pannukakku eli pannari esimerkiksi perinteisesti luumukiisselin ja kermavaahdon kera. Muita vaihtoehtoja ovat...

Suolainen pannukakku

...kelpasi toinen palanen.Pannari sopii mielestäni hyvin välipalaksi tai iltapalaksi ja sen lisäksi, että pannukakku on helppotekoinen, on sitä helppo varioida sen mukaan, mitä kaapista sattuu löytymään. Meillä pannariin pääsi kinkkua,...

Sormiruokailijan pannukakku

... Pannukakkua vauvalleSormiruokailijan pannukakku2 dl vauvasi käyttämää maitoa (esim. korviketta)1 kananmuna1 dl vehnäjauhojaloraus rypsiöljyäVatkaa ainekset yhteen ja anna turvota hieman. Öljyä pieni uunivuoka ja kaada seos siihen....

Pannukakku ja kanelijäätelö!!

... Tein tässä yksi päivä sitten pannukakkua ja kanelijätelöä herkuksi ja jopa kaverini pitivät siitä 😀 Pannukakku ohje:4 kananmunaa1 1/2 tl suolaa1 dl sokeria1 l maitoan. 8...

Pannukakkujen aatelia ♥

...tämä oli kyllä loistavaa.  Kuohkea pannukakku3 kananmunaa8 dl (täys)maitoa4 dl vehnäjauhoja1 tl leivinjauhetta½ tl suolaa1 dl sokeria2 tl vaniljasokeria½-1 tl kardemummaa100 g voita sulatettuna  Riko munien rakenne isossa kulhossa. Sekoita...

Kesäinen pannukakku!

... Kesältä maistuva pannukakku3 munaa8 dl maitoa4 dl vehnäjauhoja1 tl leivinjauhetta1/2 tl suolaa2 rkl sokeria2 tl vaniljasokeria2 rkl kookosöljyän.30-50 g voita Vatkaa munat rikki kulhossa ja lisää...

Pannukakku | Finnish pancake

...jäähtyä ja sekoita taikinaan. Kaada leivinpaperilla vuoratulle korkeareunaiselle uunipeltille ja paista 225 asteessa noin puoli tuntia. Anna jäähtyä hieman. The post Pannukakku | Finnish pancake appeared first on Maiskis!....

Gluteeniton pannukakku

...pannaritaikinaanvai onko se jokin meidän rannikkoruotsalaisten oikku? Gluteeniton pannukakku 4 dl täysmaitoa125 g maitorahkaa3 kananmunaa0,5 dl tapiokatärkkelystä0,5 dl kookosjauhoa1,5 dl hirssijauhoa1 rkl psylliumia1 rkl vaniljakreemijauhetta1 tl leivinjauhetta1 tl kardemummaa1 rkl...

Gluteeniton suolainen pannukakku kalkkunasta, paprikasta ja ruohosipulista

...syödä sitä. Onnistui todella hyvin ja eroa vehnäjauhoilla tehtyihin ei todellakaan huomaa. Käyhän tykkäämässä Ruokausrffauksesta myös Facebookissa saat kaikki uudet reseptit uutisvirtaasi ja pääset mukaan kivaan kokkailevaan porukkaan! Gluteeniton suolainen pannukakku kalkkunasta,...

Pannukakku:

... Aamupalaksi herkullista,ehkä hieman terveellisempää pannaria.Lisäsin taikinan kaurahiutaleita ja pellavansiemenrouhetta. PANNUKAKKU: 3 1/2 dl jauhoja 1 dl kaurahiutaleita 1 rkl pellavansiemenrouhetta 1 rkl sokeria 1 tl vaniljadokeria...

Ahvenanmaalainen pannukakku

...(Huom! Pelti tulee tosi täyteen!) ja siirrä varovaisesti 220 asteiseen uuniin. Paista n. 35-45 minuuttia, kunnes pannukakku on hyytynyt ja pinta on ruskehtava. Tarjoile jäähtyneenä vadelmahillon ja kermavaahdon kera....

Täydellinen pannukakku

...Kaupankin hillo nousee ihan eri tasolle kun silppuat sekaan tuoretta sitruunamelissaa tai raastat vähän limenkuorta. Täydellinen pannukakku (pellillinen) 4 dl vehnäjauhoja1,5 dl sokeria1 tl suolaa1 tl leivinjauhetta1 tl vaniljasokeria8 dl...

Pannukakku

...Siispä pannarin tekoon. Ja tällä kertaa peruspannarin sijaan tuli muhkean mehevä pannari, johon sain upotettua toisen maitolitran ihan kokonaan. Pannukakku 4 kananmunaa1 l maitoa5 dl jauhoja0,75 dl sokeria1 tl suolaa...

kardemumma pannukakku Vhh

... Vähähiilihydraattinen kardemummalla maustettu pannukakku.Torstai on toivoa täynnä sanotaan. Tällä oli kuitenkin totaalinen jääkausi päässä ja aivot löivät aivan tyhjää miettiessäni päivän ruokaa. Aarreaittani arkkupakastin onneksi tarjosi...

Suolainen pannukakku kinkusta ja paistetusta sipulista

...välipalaa olemassa. Näihin tarkoituksiin tämä on loistava. Käykäähän liittymässä Ruokasurffakseen Facebook-ryhmään, saatte kaikki uusimmat reseptit uutisvirtaanne. Ryhmässä lisäksi paljon muuta keskustelua kivassa porukassa 🙂 Suolainen pannukakku kinkusta ja paistetusta sipulista...

Maailman paras pannukakku

... Pannukakku on ihana välipala/jälkiruoka/iltapala.Tälläkertaa mun pannukakkuun tuli täytettäkin mustikoista, vadelmista ja banaanikin sai oman raitansa. Kokeilin ennen moniakin ohjeita ja sitten löysin jostain tämän. Kokeiluni jälkeen...

Pannukakku

...kotitekoista omenasosetta on vieläkin tähteenä, joten sitä laitettiin pannarin päälle tai osa meistä söi pannarin ihan tuollaisenaan. Pannukakku (pellillinen 36 x 33 cm) 8 dl maitoa 4 dl vehnäjauhoja 3...

Suolainen pannukakku - ruokaa tyhjästä

...aina ainekset suolaisen pannariin. Lisää höystettä löytyi pakastimesta. *Suolainen pannukakku4 munaa7 dl maitoa3 dl vehnäjauhoja0,5 dl öljyäöljyäsipuli200 g kinkkua1 pss(150g) pakastepinaattiapunainen paprikamustapippuria suolaaOta pinaatti sulamaan. Kuullottele pannulla öljyssä sipulia, kinkkua ja...

Pannukakku ternimaidosta

...voin epäonnistua aina näissä kaista helpoimmissa ohjeissa XD Tällä kertaa pannari nautittiin appelsiini-valkosuklaamoussen ja tietysti hillon kera, jota ilman pannaria ei voi syödä 😉 Pannukakkutaikina:5 dl ternimaitoa1/2 tl suolaa1 1/2...

Pannukakku

...toisenlaista ratkaisua ja päädyin tällaiseen. Pannukakku 50 g voita4 kananmunaa1 L maitoa½ dl sokeria4 dl vehnäjauhojaripaus suolaa Sulata rasva.Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon puolet maidosta.Sekoita joukkoon kuivat aineet...

Gluteeniton ja vegaaninen pannukakku

...jättää psylliumin pois.  Pannukakku (gluteeniton, vegaani)½ l soijamaitoa1 dl soijajugurttia2 rkl öljyä 2 rkl pellavansiemeniä2½ dl jauhoja (käytin tattari-, riisi- ja kaurajauhoseosta) 1 rkl (kookos)sokeria1 tl leivinjauhetta1 tl psylliumia (valinnainen)...

Maailman paras pannukakku

... Mitä tehdään kun purkki maitoa on menossa  vanhaksi? No tietenkin maailman parasta pannukakkua! Pannukakku on minulle muistorikas herkku, koska mummoni tapasi tehdä maailman parasta pannukakkua jääkaapissaan...

Mansikka-Raparperi Pannukakku (V, Gf)

...aikaisemmin päähäni idean tehdä pannukakkua.  Pannukakun suurin ystävä en ole koskaan ollut, sillä fanitan kovasti pannulla tehtyjä lettuja. Uunipannukakku kuitenkin houkuttaa helppoutensa vuoksi. Lisäksi mietin aina, jos herkku pitäisi viedä...

Uusi resepti: Viljaton vuokaleipä ilman maitoa, kookosta ja vuokaa :D

 Tässä kävi samoin kuin raitaisella raakakakulla eli luonnosvaiheessa julkaisin tämän reseptin vaningossa ja vedin sen saman tien takaisin. En saa kuitenkaan enää muutettua julkaisupäivää, joten...

Bloggarin lempparit :D

...pehmeä, ja ei liian makea. Kinuski.. no haloo KINUSKI! nomnomnom… ja kuorrute on miedon minttuinen.. just oikee määrä, koska pepsodenttiä en lähteny hakemaan ;D Ongelma tässä on se, että pitää...