Marinoidut punasipulit

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: balsamicolisäkereseptitsipuliJulkaistu seuraavalla sivustolla

Hyväkin ruoka-annos jää vaisuksi ilman kunnon lisukkeita. Tässä näin laiskan lauantaiaamun kunniaksi oivallinen resepti, joka sopii lisäkkeeksi moneen annokseen. Nopeaa ja helppoa, tätä ei rähmäisinkään käpälä pysty ryssimään.
Ainekset:1 iso punasipuli2 rkl balsamicoa3 rkl oliiviöljyä1 tl sokeriahieman suolaa
Leikkaa sipulit ohuiksi renkaiksi. Sekoita marinadin ainekset ja kaada laakeassa…
...pysty ryssimään.Ainekset:1 iso punasipuli2 rkl balsamicoa3 rkl oliiviöljyä1 tl sokeriahieman suolaaLeikkaa sipulit ohuiksi renkaiksi. Sekoita marinadin ainekset ja kaada laakeassa astiassa lepääville sipuleille. Sekoittele hyvin, niin että kaikki sipulit kostuvat....

Läheiset reseptit

Maailman parhaat marinoidut punasipulit

...keskikokoisia)n. 125 g vaaleaa balsamico -kastiketta1/2 sitruunan mehu (isohkosta sitruunasta)1,5 rkl sokeria Kuori ja leikkaa punasipulit suikaleiksi ja laita ne ilmatiiviiseen purkkiin.Sekoita balsamico, sitruunamehu ja sokeri ja kaada sipuleiden päälle....

Marinoidut punasipulit

Hyväkin ruoka-annos jää vaisuksi ilman kunnon lisukkeita. Tässä näin laiskan lauantaiaamun kunniaksi oivallinen resepti, joka sopii lisäkkeeksi moneen annokseen. Nopeaa ja helppoa, tätä ei rähmäisinkään...

Pikkelöidyt punasipulit

...kasviöljyä Kuori ja siivuta punasipulit. Irrota renkaat toisistaan. Laita kaikki muut aineet paitsi öljy kattilaan ja anna kiehahtaa. Hauduta hiljaa poreillen ja välillä varovasti sekoitellen noin 7 min. Ota kattila...

Paahdetut, marinoidut paprikat ja uunissa kuivatut tomaatit

...Paahdetut paprikat ennen kuorimista   Paahdetut, marinoidut paprikat (erivärisiä) paprikoita balsamico-etikkaa hyvää neitsytoliiviöljyä merisuolaa mustapippuria Kuumenna uuni 250 asteeseen ja laita grillivastus päälle. Leikkaa paprikat lohkoiksi ja laita ne uunipellille...

Aasialaisittain marinoidut jättikatkaravunpyrstöt

...Aasialaisittain marinoidut jättikatkaravunpyrstöt10 kpl jättikatkaravunpyrstöä1 rkl oliiviöljyä1 rkl soijaa2 tl kalakastiketta2 rkl limen mehua puolikas iso punainen chilikolmasosa ruukkua korianteriapeukalon kokoinen pala inkivääriä raastettuna1 rkl ruokosokeria 2 valkosipulinkynttä ripaus paprikajauhettaripaus...

Marinoidut Herkkusienet (Antipasti)

...kokoelma iltapalaks tai iltaa viettävälle porukalle, suosittelen väsäämään yhteen kupposeen tätä. Toisis kipoissa vois esim. olla oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja, mukavia salamisiivuja, juustomöhkäleitä ja mitä näitä nyt on. Marinoidut Herkkusienet (Antipasti)Pienehköön...

Jouluiset sieniherkut: Jauheliha-Sienipiirakka, Herkkusienisalaatti ja Glögi-marinoidut herkkusienet

...ja aavistuksen hapokas lisäke joulupöytään ovat marinoidut herkkusienet. Joulun kunniaksi voit lorauttaa joukkoon vaikka glögiä tai lisätä suosikkimarinadiisi jouluisia mausteita. Marinoituja herkkusieniä on kiva tarjoilla muutenkin. Maustamisen variaatioita on monia...

Sitruunasiika ja marinoidut punajuuret blinitäytteinä

...pätee yhä. Täytteitä oli perinteisiä ja uusia. Perinnelinjaa edusti tietysti ikisuosikki maustekurkku-hunaja-smetana. Toimii aina ja on suosikkini. Uudempina kokeilin marinoituja punajuuria sekä sitruunasiikaa. Marinoidut punajuuretPunajuurethan sopivat venäläiseen keittiöön ymmärtääkseni hyvin ja ovatkin...

Marinoidut munakoisopalat fetalla

Tässä tulee tämänhetkinen munakoisosuosikkini! Munakoisot pilkotaan lehdenohuiksi, marinoidaan hunajalla, yrteillä ja sitruunalla, paistetaan ja peitellään fetaan, pinjansiemeniin ja tomaattiin. Kannattaa kokeilla! 2 munakoisoa 3 rkl öljyä...

Marinoidut punajuuret

Kävin läheisen viljeliän suoramyynnissä shoppailemassa, mukaan tarttui perunoita, valkosipuleita, sipuleita, avomaankurkkua, porkkanoita ja punajuuria.  Paikka on aivan ihana, myynti alkaa ennen juhannusta uusilla perunoilla ja...

MARINOIDUT PORKKANAT PANNULLA

Ah, ihanat kesäporkkanat! Niitä on tullut syötyä nipuittain välipalana erilailla maustettuna ja pannulla paistettuna. Tämä resepti sopii siis erityisen hyvin pienille kesäporkkanoille, mutta tietty muillekin...

Marinoidut beluga-linssit

Ohje täältä. 3 dl beluga linssejä Marinadi3/4 dl neitsyt oliiviöljyä2 rkl valkoviinietikkaa1 kpl valkosipulin kynsi hienonnettuna1 dl tuoretta tilliä hienonnettuna1 tl Dijon-sinappia1 tl hunajaasuolaamustapippuria myllystä...

Limoncello-marinoidut mansikat

-Tämä on raikas, makea ja todella kesäinen jälkiruokaherkku.-Limoncellosta tulee marinadiin vain pieni osa normaalikokoisesta pullosta. Loput kannattaakin säilyttää pakastimessa, sillä jääkylmänä tämä sitruunalikööri on kesäauringon...

Balsamicossa ja oliiviöljyssä marinoidut sienet kaalimössötystäytteellä

Lainasin kirjastosta uuden raakaruokakirjan (Bailey, Christine: Raakaravinto – Tie terveyteen, vireyteen ja painonhallintaan), joka oli ehkä hieman jenkkityylinen, mutta sisälsi kuitenkin paljon makoisia reseptejä. Esittelen...

Naistenpäivän ranskalainen ateria

...mutta ihan ehdoton suosikkini olivat itse marinoidut herkkusienet. Niin helppoa ja niin hyvää! Burgundinpata ottaa valmistuakseen reilut pari tuntia, mutta sehän kypsyy itsekseen. Kun juustokakun tekee edellisenä päivän, niin menu...

Tapastellen

...Marinoidut herkkusienet- Marinoidut paprikat- Perunatortilla- Mojo kastike ja ryppyperunoita- Oliiveja – Lihapullia vuohenjuusto-aurinkokuivattutomaatti täytteellä- Lihapullia tomaattikastikkeessa- ValkosipulikatkarapujaLeipä on tehty vaivaamattoman leivän tyyliin, mutta taikinaan lisäsin oliiveja ja aurinkokuivattuja tomaatteja. En paistanut leipää vuoassa...

Suolaiset Punasipuli-Pinaattileivokset

...suorastaan ihastuvat. Tätä parempaa suolaista kasvisleivosta ei ole!  Valmistus (42 kappaletta)21 Viipaletta Isoja PaahtoleipiäPunasipulihilloke400g Punasipuleita3/4dl Punaviinietikkaa3/4dl Hillosokeria1/2tl PippuriaSilputtua Tuoretta TimjamiaPane Kuoritut ja kuutioidut punasipulit kattilaan. Lisää etikka, sokeri ja mausteet....

Pulled boar burger - revittyä villisikaa

...tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile esim. grillatun ciabattan, juuston, rucolan ja marinoitujen punasipulien kera. Marinoidut punasipulit2 punasipulia0,5 dl balsamiviinietikkaaripaus suolaarouhaisu mustapippuria1 rkl sokeria Viipaloi punasipulit ja laita ne laakealle lautaselle....

Marinoitu punasipuli

... Juhannus lähestyy. Pidämme huomenna Juhannus-etkot eli grillaamme ulkona itsetehtyjä hampurilaisia erilaisilla lisukkeilla. Tänään on vuorossa marinoidut punasipulit sekä jälkiruoka…. Mikä, selviää huomenna, mutta vinkkinä – siihen...

Nyhtölammas-pitaleivät marinoitujen punasipulien kera

...väsättiin pitaleipiä, tsatsikia ja marinoituja punasipuleja. Nam nam nam. Kaikki reseptit on tosi helppoja toteuttaa, mutta aikaahan näissä menee, joten suosittelen kokeilemaan jonain rauhallisena viikonloppuna.Marinoidut punasipulit2 punasipulia0,75 dl sokeria 0,75...

Lihaton Lokakuu starttasi kasviruokailubuumin

...ollessa kohoamassa, kannattaa salaatin ainesosat käsitellä valmiiksi. Tapas-salaatti Marinoidut punasipulitpunasipuliasuolaa, mustapippuria, sokeriaoliiviöljyämansikkaviinietikkaa Viipaloi sipulit ja sekoita ainekset sekaisin. Anna maustua kylmässä. Marinoidut paprikatpunaista paprikaasuolaa, mustapippuria, oliiviöljyä Paahda halkaistut paprikat uunissa...

Paluu blogiin + pihvi-chiabata

...mustapippuria  Ota marinoidut tai marinoimattomat ulkofilepihvit lämpenemään hyvissä ajoin ennen paistamista. Jos olet ostanut chiabatan esipaistettuna, paista leipä ohjeen mukaan.Paista pihvejä n. 3 min per puoli ja kääri folioon vähintään...

Kana-nachovuoka kera mustikka-keksi-mascarpone-kermavaahto -lasijälkkärin :)

...juoksevalla kasvisrasvalevitteellä (tai millä nyt haluat)3. Avaa maissipurkki valmiiksi ja valuta ylimääräinen vesi pois4. Pilko punasipulit, ei liian pieneksi, muttei liian isoksi, ihan sen kokoiseksi kun tykkäät Uunista otettuna…5. Paista...

♥ Pekoni-vuohenjuustopiirakka

...2dl maitoa 4 munaa 200g raastettua emmentaljuustoa 1. Pilko pekoni pieniksi siivuiksi ja paista pannulla rapeaksi. Leikkaa vuohenjuusto siivuiksi.2. Pilko punasipulit renkaiksi ja kuullota pannulla öljyssä. Lisää pannulle sokeria ja...

Kun aika on | Mustapapuburgerit

...Pirkka korppujauhojahieman valkopippuriasuolaaoliiviöljyä paistamiseen Pikamarinoidut punasipulit1 punasipuli2 rkl omenaviinietikkaa1 tl suolaa1 tl sokeria Mehevä maustesalaatti3 rkl Pirkka kermaviiliä1 rkl ketsuppia1 tl sriracha-kastiketta1 tl worcestershire-kastiketta1/4 kerä jäävuorisalaattia 4 sämpylää1 avokado1 iso...

♥ Muffinssimunakkaat

...leivän kera. Tortillaillasta yli jääneet marinoidut punasipulit sopivat hyvin munakkaiden kanssa. Lisäksi tarjolla oli tuoretta salaattia ja paprikaa sekä paahdettua leipää. Näitä meillä tehdään varmasti jatkossakin, nam! Leppoisaa sunnuntaita!...

Kanafilee burger

...Fileet löin bbq-kastikkeeseen marinoitumaan pariksi tunniksi. Tällä välin valmistin marinoidut punasipulit. Siivutin kolme punasipulia ohuiksi renkaiksi, tässä hyvänä apuna toimii mandoliinileikkuri. Marinaadiksi sekoittelin lorauksen oliiviöljyä, 1 tl suolaa, 1 tl...

Ihana joulunaika ja uuden vuoden bileet

...rkl Dijon sinaappia1 tl sokeria1/4 tl suolaa Raasta kaali ja porkkanat. Sekoita kaikki muut ainekset ja sekoita ne raasteeseen. Anna maustua jääkaapissa yön yli. Marinoidut punasipulit: 0,5 dl punaviinietikkaa2 rkl...

Laita meloni grilliin ja nauti elämästäsi

...Pilko vesimeloni lohkoiksi. Fetajuustoa laitat ”murustellen” kulhoon. Kannattaa käyttää grillausalustaa. Folio toimii hyvin. Lisää vesimelonilohkot siihen ja grilli kuumaksi. Kääntele muutaman kerran. Laita melonit tarjoilualustalle, lisää marinoidut punasipulit ja juustomuru...

Joulupöytä 2014 teemalla "A Feast of Seven Fishes"

...kopioitu  HS jouluresepteistä, ja tarjolla on matjessilliä keitettyä kanamunaa (valkuainen ja keltuainen omana raitanaan), suolakurkkukuutioita ja punajuurikuutioita. (himskatti, sipulikuutiot unohtui, no ne löytyi matilautaselta tarvitseville) Marinoidut äyriäisetTämä oli vähän sellainen...