Mehevä tonnikalapiirakka

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: parsakaalipiirakkareseptitruokaTonnikalavhhJulkaistu seuraavalla sivustolla


Kattelin aamulla jääkaappiin ja mietin mitä sapuskaa sitä tänään laittais. Jääkaapissa oli parsakaalta ja juustoa ja muistin kuivakaapissa olevat tonnikalapurkit. Päätin sitten tehdä tonnikalapiirakkaa. Fetajuusto olisi sopinut tähän mahtavasti, mutta sitä ei nyt sattunut olemaan. Mutta hyvin on näyttänyt menneen kaupaksi!
Testailin tänään pohjassa ksantaania. Se kuulemma…
...jota kannattaa pirskotella täytteiden päälle ennnen uuniin laittoa. Se kokoaa maut yhteen.Tonnikalapiirakka Pohja:250 g mascarponea tai muuta tuorejuustoa2 munaa2 tl psylliumia1 tl ksantaania1 tl leivinjauhetta0,5 dl sokerijuurikaskuituaPuolen kämmenen verran auringonkukansiemeniäKämmenen...

Läheiset reseptit

Mehevä tonnikalapiirakka

...jota kannattaa pirskotella täytteiden päälle ennnen uuniin laittoa. Se kokoaa maut yhteen.Tonnikalapiirakka Pohja:250 g mascarponea tai muuta tuorejuustoa2 munaa2 tl psylliumia1 tl ksantaania1 tl leivinjauhetta0,5 dl sokerijuurikaskuituaPuolen kämmenen verran auringonkukansiemeniäKämmenen...

Gluteiiniton tonnikalapiirakka

... Kun tälle gluteiinittomalle teemalle lähdettiin, niin teimpä mie gluteiinitonta piirakkaakin. En ollut ennen käyttänyt gluteiinittomia jauhoja, joten vähän jänskätti, mutta hyvinhän se toimi. Gluteiiniton tonnikalapiirakka Tarvitset:125g...

Kevyt tonnikalapiirakka avokadopohjalla

...jokainen valitsee itselleen mieluisat täytteet. Kevyt tonnikalapiirakka avokadopohjallaPohja:1 iso avokado1 muna2,5 dl täysjyvävehnä- tai spelttijauhoja1 tl suolaaTäyte:200g maustamatonta rasvatonta rahkaa½ dl valmista punaista pestoa1 kananmuna1 prk tonnikalaa (vedessä)punaista paprikaapunasipuliaFetajuustoa (8%)Soseuta...

Tonnikalapiirakka

...tässä lähiakoina pohjaa, jossa voi korvataan terveellisemmällä vaihtoehdolla. mutta ei siitä sen enempää tässä vaiheessa. Tässä nyt kuitenkin ensin tätä piirakkaa vaikka viikonloppuna nautittavaksi. TonnikalapiirakkaPohja50 g voita1 dl täysjyvävehnäjauhoja½ dl...

Sipulinen tonnikalapiirakka

...niinkin! 🙂 Sipulinen tonnikalapiirakka:Pohja:1 dl perunasosehiutaleita1 tl leivinjauhetta2 dl vehnäjauhoja1 tl valkosipulijauhetta1 tl suolaa1 tl vettä1 dl sulanutta rasvaaTäyte:2 prk tonnikalaa öljyssä1-2 sipulia2 dl emmental-juustoraastetta  Munamaito:1 kananmuna1,5 dl maitoa/kermaa2 rkl...

Tonnikalapiirakka

... Löysin reseptikätköistäni vanhan ohjeen.Peräisin entisen työkaverini vaimolta 10 vuoden takaa 🙂Työkaverilla oli tätä usein töissä eväänä. Oli pakko testata gluteenittomanaja TOIMII 🙂   *** Tonnikalapiirakka  Pohja100g voita tai...

Tonnikalapiirakka

... Pikku-siskoni rippijuhlia juhlittiin eilen. Kakun sijasta vein kahveille muutaman suolaisen piirakan. Tässä tonnikalapiirakka, joka maistui vallan hyvältä. Pohja 150  g  voita 1  dl  vehnäjauhoja 1  dl ...

Jauheliha tonnikalapiirakka

Ihanan mehevä piirakka vaikka illanistujaisiin. Pellillinen piirakkaa hupeni ihan silmissä nälkäiselle perheelleni 🙂  Pohja: 1dl öljyä1dl maitoa1dl vettä4dl vehnäjauhoja3tl leivinjauhetta1tl suolaa Sekoita nesteet sekaisin ja...

Tonnikalapiirakka

Viime keskiviikkona kävi vähän harvinaisempia vieraita ja ajattelin tarjota heille jotain suolaista piirakkaa makean piirakan (ohje tulee myöhemmin ;)) lisäksi. Jälleen kerran löysin hyvän ohjeen...

Chili-tonnikalapiirakka

Kokeilin Kinuskikissan Chili-tonnikalapiirakan tekoa ja voin kehua todella hyväksi reseptiksi. Tässä postauksessa saatte reseptin, kuvaa ei valitettavasti löydy minun sivuiltani, koska se jäi kuvaamatta. Todella...

tonnikalapiirakka

Tein tämän pienehköön kertakäyttövuokaan. Jos haluat isompaan tehdä niin suurenna pohjan ohje. Täyte kyllä riittää.pohja:100g voita2,5dl jauhojahippunen suolaarkl kylmää vettäPaista pohjaa reilu 5 minsaa 225...

Tonnikalapiirakka

  1 pkt Pirkka piirakkataikinaa   Täyte: sinappia 1 prk tonnikalaa 2 tomaattia tuoretta tilliä hienonnettuna   Juustoseos:  1 dl maitoa 100 g Viola Tilli...

Mehevä kehnäsienipiirakka!

Lupaan, että kunhan tämä sienikausi on ohi, niin plokkaan muustakin kuin sienistä, mutta kun niitä on niin paljon, niin monenlaisia ja ne on pakko joko...

Mexican heaven! - mehevä meksikolainen broileri-perunapannu

Tämä ”Kesäruokaa”-kirjasta löytynyt meksikolainen ruoka on kyllä kesäruokaa parhaimmillaan! Ihanan mehevää broileria uusien perunoiden ja kasvisten kera. Voiko sitä muuta toivoakaan? Lisäksi meetvursti ja tuoreet...

Mehevä uunikana

Löysin pakastimen uumenista kokonaisen kanan. Vähän aikaa ihmettelin, mitä se siellä luuhasi, mutta turha sitä sen enempää oli mietiskellä, ruokaahan siitä oli valmistettava. Yleensä maustan...

Mehevä omena-karamellikeikauskakku ja Urtekram paras gluteiiniton leivonnainen reseptikilpailu

Kun näin, että Urtekram järjestää reseptikilpailun ilmoittauduin heti mukaan asiaa sen enempää miettimättä. Sitten sain postitse laatikollisen gluteiinittomia jauheseoksia ja tajusin, että minähän en ole...

♥ Mehevä ja herkullinen marjapiirakka

Viime lauantaina aurinko paistoi heti aamusta ja oli tosi hyvä fiilis. Vapaapäivinä ihan parasta on siemailla aamukahvia ja leipoa samalla. Istuin koiran kanssa takapihan terassilla...

Mehevä raparperipiirakka ja muutama juhannuskuva

Vietimme juhannuksen mökillä ja siellä kokkailu on aina hauskaa ja luovaa, koska pitää tulla toimeen niillä välineillä, mitä sieltä sattuu löytämään. Tunnelmaa tuovat mummon vanhat...

Mehevä Texmex-paistos yhdellä pannulla

Välillä tuntuu, että kokkaamisesta syntyy ihan turhan paljon jälkipyykkiä. Tietysti kyse on pitkälti myös oman työskentelynsä järjestelystä, mutta toisinaan myös reseptien monimutkaisuudesta. Vastikään tuli vastaan...

Mehevä Tiikerikakku

mehevätiikerikakku250 g voita4 dl sokeria4 munaa0,5 dl kermaa tai maitoa5,5 dl vehnäjauhoja1 tl leivinjauhetta1 tl vaniljasokeria2 rkl kaakaojauhetta Vaahdota huoneen lämpöinen voi ja sokeri keskenään.Lisää...

Mehevä kanasalaatti

Kevyet kesäruoat ovat nyt suosiossani ja eilen teinkin lounaaksi tällaisen kanasalaatin. Salaatti valmistuu nopeasti, kun ostaa valmiina grillattua kanaa. Salaatinkastike on hieman erilainen, koska siihen...

Mehevä marjapiirakka ♥

Löysin Minkan blogista Kaakao kermavaahdolla mehevän marjapiirakan ohjeen, jota päätinkin sitten heti kokeilla. Kannatti! Piirakka on tosi hyvää ja kaurahiutaleet antavat siihen mukavaa suutuntumaa. Puolet...

Mehevä Raparperipiirakka

Tämä mehevä raparperipiirakka on tehty maku.fi ohjeella, joka löytyy täältä. Koostumus on täydellisen mehevä verrattuna tähän toiseen blogissani olevaan reseptiin. Mehevä Raparperipiirakka: Muruseos:250 g voita8...

Mehevä punaherukkapiirakka

Noniin. Täältä se tulee. Ehkä paras punaherukkapiirakka-resepi ikinä. No, toki voi olla parempiakin, mutta tämä nousee omassa asteikossani kyllä todella korkealle. Mehukas, maukas ja helppotekoinen…mitä...

Mehevä omena-toscapiirakka

Pohja:150 g voita2 dl sokeria2 kananmunaa2½ dl vehnäjauhoja2 tl leivinjauhetta1 tl kaardemummaa4 pientä omenaaVatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon kananmunat. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja...

Pulla x 2 & mehevä porkkanakakku + ohje

Eilinen meni ihan koomassa, en päässyt päivään sitten millään mukaan. Kaikki tuntui ottavan kupoliin eikä hymyä kovin herkästi näille suupielille saanut nousemaan. Mietin jo aamulla,...

Mehevä mokkapiirakka

Tämä mokkapiirakka eroaa mokkapaloista siten, että kahvi tuleekin kuorrutteen sijaan pohjaan. Mehevyyttä piirakkaan tuo kermaviili. Helppo ja nopea makeanhimon taltuttaja! Alkuperäinen ohje täältä: Texas sheet cake...

Mehevä pikapulla

3,5 dl vehnäjauhoja1 dl sokeria2 tl leivinjauhetta2 tl vaniljasokeria½ tl suolaa1 tl kardemummaa2 dl maitoa½ dl voisulaa1 muna Sekoita kuivat aineet kulhossa, ja maito, voisula...

Mehevä suklaakakku

Mitä yhteistä on suklaakakulla ja ystävällä? Molemmat osaavat mukautua tilanteeseen kuin tilanteeseen ja ovat näin ollen täydellistä seuraa sekä elon pohja- että huippuhetkissä. (Entä mitä...

Sitruunainen ja mehevä jälkiruokakakku

Otetaanpa välillä taas kakkuohje. Tämän sitruunakakun olen leiponut jo pariin kertaan ja kummallakin kerralla tykännyt sen yllättävästä kosteudesta ja reippaan sitruunaisesta puraisusta. Ulkonäkö on vaatimaton,...