Tyttäreltä äidille rakkaudella tehtyä

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: KaakaoKakkumansikkamarianne-karkitreseptitsoijavispisuklaaJulkaistu seuraavalla sivustolla

Sunnuntaina oli taas toukokuun toinen sunnuntai eli äitienpäivä. Äitini on minun kiveni, tukeni, järkkymätön voimavara, johon voin aina tarvittaessa tukeutua sekä ihminen, jolle voin soittaa ilman mitään asiaa. Äitienpäivä on päivä, jolloin haluan muistuttaa omaa äitiäni, siitä kuinka rakas ja tärkeä ihminen hän on minulle <3 Tottakai osoitan sen…
...tl ruokasoodaaripaus suolaa2,6 dl vehnäjauhoja1,6 dl riisimaitoa (tai muuta kasvimaitoa)puoli levyä (Pandan) tummaa suklaata Täyte(kahteen väliin)1 prk Alpro Airy & Creamy -vispiä1 prk Oatly vaniljakastiketta1 tl vanilja-aromia1 pss marianne-karkkeja4 liivatelehteä1...

Läheiset reseptit

Tyttäreltä äidille rakkaudella tehtyä

Sunnuntaina oli taas toukokuun toinen sunnuntai eli äitienpäivä. Äitini on minun kiveni, tukeni, järkkymätön voimavara, johon voin aina tarvittaessa tukeutua sekä ihminen, jolle voin soittaa...

Rakkaudella tehtyä sunnuntairuokaa

... Rakkaudella tehty ruoka kuuluu sunnuntaihin. Kuvasta tuli vähän kehno, mutta maku oli taivaallinen. Tästä ei paljon sunnuntailounas voi parantua. Mmmm… Porsaan pihvit tomaatti-pekoni-herkkusienikastikkeen ja muusin kera...

Juhannustunnelmia & ihan itse tehtyä suklaajätskiä

Tässä vielä niitä lupaamiani juhannustunnelmia. Ja voitteko uskoa, en ottanut kovin montaa ruokakuvaa! ☺ Vaikka mulla onkin uus puhelin, ja siinä tosi hyvä kamera, niin...

Seesamimaito + kaksi siitä tehtyä herkkujuomaa

Omien kasvimaitojen tekeminen on helppoa. Lopputulos on herkumpi ja ravintorikkaampi kuin kaupan valmiiden juomien. Puhumattakaan siitä itte tehdyn tunteesta 😀 Armi katselee kuvassa, että ”kaikkea...

Äidille, maailman paras äiti!

Äitienpäivä on parin päivän päästä. Mattimyöhäiset miettivät, mistä äidille kakku tai mitä tarjota äitienpäivä brunssilla, tai aamiaisella. Minä sen tiedän! Äidit tykkää kyllä yllätyksistä, muistamisesta,...

Raakakakku äidille

Helppo ja terveellinen ylläri äidille. Voit tehdä tämän jo aiemmin ja antaa olla pakasteessa äitienpäivään. Ota sulamaan paria tuntia ennen tarjoilua. Kakku on hyvää pikkaisen...

Kukkakakku äidille pioneilla ja fresitamoussella

Tässä meidän äitienpäivän terveiset!  Äitimme sai nautiskella muunmuassa mitä ihanimmista kukista sekä tästä oikeilla pioneilla koristellusta ja tähän astisista luomuksista ehkä  parhaan makuisesta,  itsetehdystä  kakusta....

ÄIDILLE (5 reseptiä)

Kokosin tähän menuehdotuksen joka sisältää kurkkusalaattia, melonisalsaa, pilahviriisiä ja possua siiderikastikkeessa ja vielä pala punaista hyytelökakkua jälkiruoaksi. Tämä maistuva kokonaisuus sopii tarjottavaksi vaikka äitienpäivänä. KURKKUSALAATTI200...

Mudcake äidille

Meidän perheen poikien vakiokakku äidille on ollut jo parin vuoden ajan mudcake. Tänään taas leivotaan. Meidän versioon kuuluu Strömsö ohjelmasta pongattu Dajm-murske. Mudcake 4 kpl munia2...

Herkkuja lapselle, herkkuja äidille

Teen pääasiassa tytön ruuat itse. Kiinnitän paljon huomiota syömäni ruuan puhtauteen ja terveellisyyteen, joten on luonnollista tehdä samoin tytön ruokien kohdalla. En niin tässä kuin...

Ruusuja äidille

Facebook on ihmeellinen paikka! Olen ”löytänyt” muutaman entisen luokkakaverini ja huomaan miten hauskaa onkaan seurata heidän elämäänsä. Yhden entisen luokkakaverini tapasin Roomassa, maailman kaikista paikoista,...

Äidille - Pavlova mascarponevaahdolla

Pavlova on minulle ennen kaikkea kesäkauden jälkiruoka, näyttäähän kaakku jo itsessään niin kepeän kesäiseltä.  Mikäpä siis sopisi paremmin juhlistamaan keväistä äitienpäivää kuin tämä päältä rapean...

Kukkakakku äidille

Heipsan!Enpä voi käsittää sitä, että nyt huidellaan jo toukokuun puolivälissä. Jo parin viikon päästä juhlitaan tämän kevään valkolakkeja, enkä ole ehtinyt uhrata ajatustakaan juhlamekolle. Hirveesti...

Äidille kakkua! Koristelu vinkkejä ja mansikka suklaa hyydykekakun ohje

Mansikat kruunaa kakun ja kermavaahdolla saa niin kauniita pursotuksia että ei siinä sitten paljon muuta koristelua enää kaipaa, muutama mansikka niin se on siinä! Mansikat...

Äidille kakkua

Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille! Minun äitini sai lahjaksi kaksi toiveensa mukaista ja erittäin herkullista kakkua. Mitäpä muutakaan kuin bravuurini suolainen voileipäkakku ja ihanan raikas ja...

Banaani blondiet äidille

Blondiet on sukua suursuosikeille mokkapaloille vai brownielle..en tiedä, mutta hyvää joka tapauksessa. Tähän reseptiin voi kätevästi käyttää tummuneet banaanit..Ja helppokin tämä on tehdä jos vaikka...

Rakkaudella vakuutusyhtiölle

Suklaa auttaa aina. Myös silloin, kun tulee vähemmän mukava kirje vakuutusyhtiöltä. Ei se väärin ole, että ovat periaatteen miehiä. Eikä sekään ole väärin, jos vihapäissään...

Rakkaudella Omena-persikkapiirakkaa

Me ihmiset olemme kuin rakennuksia. Meidät on rakennettu vuosien saatossa. Osa meistä on vankkoja kivijaloillaan tukevasti seisovia taloja, osa korkeita pilvenpiirtäjiä ja osa taas hökkeleitä,...

Miäs tää on sulle rakkaudella!

Ruokapankki on mukana Indiedaysin ja Vaasan ”Sano se leivällä” -kampanjassa. Miäs tää on sulle, herkkuaamupala viikonlopulle. Vähän paistettuja munia, pekonia sekä herkullista Vaasan Taika Herkku Kaura...

Rakasta ruokaasi ja itseästi - ja muita hyvän olon kulmakiviä

...rakkaudella. Nautiskellen, kunnolla pureskellen ja hyvällä fiiliksellä. Niin kuin joogitkin ovat opettaneet jo tuhansia vuosia sitten, ruoka tulisi valmistaakin vain hyvälä fiiliksellä, positiivisilla energioilla. Sama koskee syömistä. Kiireessä syöden, ruokaan...

SINÄ LOUKKASIT MINUA

...–  Rakkaudella Hannele  –  Reborn Beast  –  Rouva Y  –  Ruusumäki  –  Saijis  –  Smagatsoff  –  Something different by Emilia  –  Spread your wings  –  Syvältä  –  Tassuttelijan päiväkirja  – ...

Omenapiirakka

...keskiosassa noin 30 minuuttia.Tarjoile lämmin piirakka kera vaniljasåsin tahi -jäätelön. Anoppi löysi siiamilaiset omenat! Tätä kaunokaista ei raaskinut piirakan sekaan laittaa!Rakkaudella,Paulap.s. jos innostuit pääkuvan kakkulautasesta, käy kurkkaamassa lisää tekijän sivuilta  osoitteesta:...

Muikuilla hunnutettu kasvislaatikko resepti

...myöskin leivinuunin jälkilämmöllä mutta silloin siihen menee 150 asteessa noin 5 tuntia aikaa.Muikkujen tilalla voit käyttää myöskin esim.silakoita. The post Muikuilla hunnutettu kasvislaatikko resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella –...

Scotch Broth eli lammaskeitto resepti

...melko sakeaa.Mausta keitto maun mukaan ja koristele silputulla persilijalla.Tarjoile höyryävän kuumana.Tämä on ihan oikeasti maukasta. The post Scotch Broth eli lammaskeitto resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja...

Sienipiirakka

...päälle paistetut sienet ja sipulit. Halkaise tomaatit ja lado ne sienten päälle. Ripottele lopuksi päälle juustoraaste. Paista piirakkaa 200 asteessa noin 30 minuuttia.Tarjoile lämmin piirakka silputun persiljan kanssa. Rakkaudella,Paula...

Rukiinen savu-puolukkaleipä

...keskiosassa noin 40-50 minuuttia. Leipä on valmis, kun sen pohjaa kopauttaessa kuuluu kumea ääni.Anna leipien jäähtyä hyvin ennen tarjoilua. Parhaimmillaan leivät ovat pari päivää paistamisen jälkeen. Antoisia makunautintoja!Rakkaudella, Paula...

Makkara-kasvispannu resepti

...hetki itsekseen ja lisää loput ainekset ja kypsennä, kunnes kasvikset ovat pehmentyneet. Mausta grillausmausteella tai yrttiaromisuolalla. The post Makkara-kasvispannu resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Valokakku resepti

...min. Ohje on vuodelta 1926. Alkuperäisessä ohjeessa ei ollut leivinjauhetta, mutta lisäsin sen koska nousee paremmin. The post Valokakku resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Igorilla lanttu leikkaa resepti

...sitruunan mehu ja mausta rakuunalla tai currylla. Tarjoa kylmä jugurtti eri astiasta lantun kastikkeena. The post Igorilla lanttu leikkaa resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Hapatettu ohra-spelttileipä

...noin 40-50 minuuttia. Leivän kypsyyden voi kokeilla kopauttamalla leivän pohjaa. Jos sieltä kuuluu kumea ääni, leipä on valmis.Leivän sisustasta näkee, että leipä on ilmava ja mehevä.Mahtavan makoisia leivontahetkiä kaikille!Rakkaudella,Paula...