Juusto-makaronilaatikko

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: juustokermamakaronireseptitsinihomejuustoJulkaistu seuraavalla sivustolla

Miehen mielestä makaronilaatikko ilman lihaa ei ole makaronilaatikkoa ollenkaan, mutta tämä juusto-makaronilaatikko kelpaa kyllä hänellekin.

Juusto-makaronilaatikko

500 g makaronia
170 g sinihomejuustoa
2 dl ruokakermaa
100 g juustoraastetta
valkopippuria
(suolaa)

Keitä makaronit paketin ohjeen mukaan. Kaada keitetyt, valutetut makaronit uunivuokaan ja murustele sinihomejuusto päälle….
...Julkaistu seuraavalla sivustolla Miehen mielestä makaronilaatikko ilman lihaa ei ole makaronilaatikkoa ollenkaan, mutta tämä juusto-makaronilaatikko kelpaa kyllä hänellekin. Juusto-makaronilaatikko 500 g makaronia170 g sinihomejuustoa2 dl ruokakermaa100 g juustoraastettavalkopippuria(suolaa) Keitä...

Läheiset reseptit

Juusto-makaronilaatikko

... Miehen mielestä makaronilaatikko ilman lihaa ei ole makaronilaatikkoa ollenkaan, mutta tämä juusto-makaronilaatikko kelpaa kyllä hänellekin. Juusto-makaronilaatikko 500 g makaronia170 g sinihomejuustoa2 dl ruokakermaa100 g juustoraastettavalkopippuria(suolaa) Keitä...

Juustoinen liha-makaronilaatikko

...päivänä maistuu, kannattaa tehdä reilu annos. Juustohan ei koskaan ruokia pahenna, joten makaronilaatikkoonkin laitan usein mukaan juustoraastetta. Juusto antaa laatikolle lisää makua, eikä kananmuniakaan tarvita niin montaa kiinteyttämään laatikkoa. Juustoinen...

Paneer-juusto

...– juuston valmistukseen kului aktiivista valmistusaikaa alle 20 minuuttia ja se onnistui ihan keittiön perusvälineillä. Kun juusto vielä maksoi vähemmän kuin kotijuusto, jota olen tähän asti käyttänyt ja kesti kuumennusta...

Lohi-piparjuurirulla, punajuuricarpaccio ja pähkinäinen manchego-juusto (Yhdeksäs luukku)

...Kypsennä punajuuria 220-asteisessa uunissa  noin 50 minuuttia. Kuori ja leikkaa punajuuret ohuiksi siivuiksi Pähkinäinen manchego-juusto100 g Manchego-juustoa 50 g Saksanpähkinöitä 3 tl Hunajaa  Leikkaa juusto pieniksi kuutioiksi ja pyörittele sitten...

Nostalginen juusto-savukalasalaatti

...sitruunanmehuhienonnettua tilliäValmista ensin kastike, että se ehtii makuuntua. Valmista sitten salaatti. Kuutioi juusto ja meloni, revi salaatti sekä leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi. Kokoa salaatti laakealle astialle tai suoraan lautasille. Koristele...

Tehtiimpä sitten mustikkapiirakka, kinkku-juusto- sarvia ja pikkupizzoja :)

...seurauksena, mutta en valita hyviä oli. 🙂 Kinkku-juusto- sarvien aineet: (3×8=24 kpl) 7 1/2 dl vehnäjauhoja200 g voita2 1/2 dl maitoa1/2 hiiva1 tl suolaakinkkusuikaleita ja juusto täytteeksi Kinkku-juusto- sarvien ohje:...

Makaronilaatikko

... Viikonlopun herkkuruokana makaronilaatikkoa. Makaronilaatikkoon uutta twistiä saatiin hirvenjauhelihasta, pekonista ja koskenlaskija-juustosta. Makaronilaatikko Laatikko ennen uunia400 – 500 g Jauhelihaa 1 pkt pekonia2 sipuliavalkosipulia maun mukaan1 pss...

Kauraiset juusto-porkkanasämpylät

... Mikä onkaan sen herkullisempaa kuin tuoreet, juuri uunista tulleet sämpylät! Juusto sekä porkkanaraaste antavat näille sämpylöille sekä hyvää makua, väriä että kosteutta. Vehnäjauhojen lisäksi käytän sekä...

Vegejuustot esittelyssä

...Juusto on kuitenkin suurta herkkuani, joten juustosta luopuminen tuntui aluksi hankalalta, vaikkakin erityisesti ekologisessa mielessä niin tärkeältä, että aloin tutustua vegejuustotarjontaan. Onhan juuston hiilijalanjälki hyvin lähellä naudanlihan hiilijalanjälkeä, joten jos kasvissyö ekologisten...

Liha-makaronilaatikko

... Liha-makaronilaatikko on niitä klassikoita,joita tekee kerta toisensa jälkeen.Liha-makaronilaattiko tuo mieleen lapsuuden kultaiset muistot ja huolettomat ajat,tietenkin sen lisäksi, että se on helppoa, edullista ja hyvää.Kunnon satsista...

Tomaattinen makaronilaatikko a' la meidän perhe

... Makaronilaatikko onkin jännä juttu meidän perheessä. Lapsethan tunnetusti arvostaa hyvää makrulootaa, se on edullista ja siitä saa yleensä ainakin 2 päiväksi ruokaa pöytään. Nythän on kuitenkin...

Makaronilaatikko Sulatejuustolla

...eri hakukoneita käyttäen. Makaronilaatikko on kaikessa yksinkertaisuudessaan loistava arkiruoka. Se ei vaadi suuria valmisteluja ja erilaisia makuvariaatioita on loputtomiin. Makaronilaatikko on myös yksi vanhemman tyttäreni lempiruuista (ketsupilla tietenkin) joten loput on helppo...

Popchefin makaronilaatikko

...terävin kärki erottui joukosta. Popchefin tehtävänä oli tehdä kolmesta eniten ääniä saaneesta reseptistä päivitetyt versiot ja mikäli mahdollista pienellä australialaisella twistillä. Toiseksi eniten ääniä sai legendaarinen makaronilaatikko. Yksi Suomen suosituimmista kotiruoista...

Uusi postaussarja alkaa: arkisafkaa & makaronilaatikko

...makaronilaatikko. Makaronilaatikko (4-6:lle)loraus hyvälaatuista oliiviöljyä2 isoa sipulia3 valkosipulinkynttä 400g (naudan paisti)jauhelihaa paprikajauhettasormisuolaarouhittua mustapippuria280g (1 pss) ruis-kaurapastaasuolaa keitinveteen Kermamaito: 2 dl ruokakermaa3 dl maitoa 2 kananmunaaLaatikon pinnalle:pari kourallista emmental-juustoraastetta Valmistusohje:Kuori ja...

Tomaattinen makaronilaatikko a' la meidän perhe

... Makaronilaatikko onkin jännä juttu meidän perheessä. Lapsethan tunnetusti arvostaa hyvää makrulootaa, se on edullista ja siitä saa yleensä ainakin 2 päiväksi ruokaa pöytään. Nythän on kuitenkin...

Perinteinen makaronilaatikko

...ole kirjoitellut, jos sellasta on edes ollut. Muistikuvaa ei ainakaan ole. No olin tehnyt tai en, makaronilaatikko on aina ollut mielestäni kotiruokien aatelia. Toki se kotitekoinen loora on aina ollut...

Makaronilaatikko

...päälle. Paista makaronilaatikkoa 200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia kunnes pinta on saanut väriä. Tarjoa ketsupin kera. Kategoria(t): Laatikkoruoat, Liharuoat Tagged: Herkkusieni, Jauheliha, Laatikkoruoat, Liha-makaronilaatikko, Liharuoat, Makaronilaatikko, Persilja, Porkkana, Rosmariini,...

Piimäjuusto

...sekä itse tehty juusto. Päätinkin tänä vuonna kokeilla juhannuspöytään jotain uutta juusto-ohjetta, ja koska Pohjois-Pohjanmaan perinteisen juhannusjuuston keittämiseen ei aikaa tai hermoja vielä löytynyt, valmistui keskikesän juhlapöytääni tällä erää tämä...

Juusto-salvia schnitzel

...niitä. Korvaajana siis korppujauhot. Meillä on jääkaapissa aina parmesaania tai pecorinoa, paitsi nyt. Kokkaaminen oli sen verran pitkällä, etten halunnut lähteä kauppaan, vaan sovelsin ja käytin pääsiäiseltä jäänyttä västerbottensostia. Juusto oli...

Vegaaninen banaani-maapähkinä"juusto"kakku

...siitä tule ähky olo vaikka sitä söisi miten paljon. Tässä ohjeessa juusto korvataan cashew-pähkinöillä ja silken-tofulla. Resepti: Pohja: 200 g digestive-keksejä 75 g (vegaanista) margariinia ”Juusto”kakkumassa: 3 dl (250 g)...

Liptai-juusto (Saksa,Itävalta, peräisin Unkarista) resepti

...Laita tahna kylmään pariksi tunniksi. Muotoile pyöreäksi juustoksi ja kiertele ruohosipulisilpussa. Tai pakkaa juusto ruukkuun ja ripottele ruohosipulisilppu pinnalle. Pidä kylmässä tarjoamishetkeen asti. Säilyvyys: 2-3 vrk jääkaapissa. The post Liptai-juusto...

Paras pekoni-juusto-salaatti

...todella ruokaisaa, mutta samalla kertaa raikasta. Salaattiin tarvitaan: Pekoni-juusto-salaattiPekonia 1-2 pktEdamjuustoaCashewpähkinöitäPinjansiemeniäSalaattia (esim jäävuorisalaatti, mutta kaikki muutkin käyvät)Hunajamelonia tai cantaloupemelonia Pekonit pilkotaan ja paistetaan. Pinjansiemenet paahdetaan puolestaan pienessä tilkassa oliiviöljyä. Juusto kuutioidaan,...

Makaronilaatikko

... Makaronilaatikko on helppo ja edullinen arkiruoka. Kun olin lapsi, meillä syötiin kotona hyvin monesti makaronilaatikkoa ja se olikin yksi lempiruuistani. Aikuistumisen jälkeen en ole kuitenkaan ihan...

Munaton makaronilaatikko

...ei niin kovasti tavallisesta poikkeavaa, eikä jäänyt kananmunia kaipailemaan. Pikkaisen tuli muokkailtua, näin tein: Munaton makaronilaatikko (4:lle)3 dl raakaa makaronia keitettynä350g jauhelihaa1 sipuli raasteena1 valkosipulinkynsi hienonnettuna1tl suolaatuoretta persiljaa½ tl mustapippuria...

Välimeren Makaronilaatikko

...halusin sitä nyt tähän ruokaan sitten upottaa, kun sitä jääkaapissakin sattui olemaan :).  Välimeren makaronilaatikko 400g naudan paistijauhelihaa1 sipuli1 porkkanapala palsternakkaa (n. 70g)1 valkosipulinkynsi1 Fond du Chef Liha1 tl suolaa1...

Kesävakioita - erilainen makaronilaatikko ja chili-sitruunapastaa

...kuin ensimmäinen viikko… Tämä tuunattu makaronilaatikko on meillä pelastanut useammin kuin kerran, kun on äidin mielikuvitus pettänyt ja lapset ruokittava. Alunperin resepti on bongattu Jamies Dinners-kirjasta vuosia sitten, vielä se...

Makaronilaatikko Sassen tapaan resepti

...lihalientä niin että ainekset peittyvät. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista uunissa 200 asteessa 30-40 min. The post Makaronilaatikko Sassen tapaan resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Maukas porkkanalla ja koskenlaskijalla tuunattu makaronilaatikko

... Miten saada mies syömään porkkanaraastetta? Noh, piilottamalla se makaronilaatikkoon! 😀 Makaronilaatikko on maukasta arkiruokaa ja siitä riittää monelle päivälle. Mieheni mummi tuunaa makaronilaatikon aina koskenlaskijalla, näin...

Juustoinen jauheliha-makaronilaatikko

... Pitkästä aikaa tuli eilen tehtyä ruokaa kotosalla. Toivelistalla oli ihan tavallista makaronilaatikkoa. Juustoiseksi versioksi ohje muuntui, jotta sain tuhottua käytettävän juustoraasteen lopun jääkaapista. Laatikossa on juustoraastetta...

Paneer-juusto

...maitoa riittää.-Maito kannattaa valita oman maun mukaan. Juustoa voi tehdä vaikka rasvattomasta maidosta, mutta rasvaton juusto on usein aika mautonta. Juustoa varten voi hankkia kevytmaitoa, tai jopa, ehkä, kukaties! –...