Savujuustoperunat

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: hasselpähkinälisäkePerunareseptitsavujuustoJulkaistu seuraavalla sivustolla

Sanottakoon kärkeen, että en paljon perunasta perusta. En tiedä miksi. Jotenkin se on vaan raaka-aineena vähän plääh… Toki toimiviakin perunareseptejä on, mutta harvoin tulee tehtyä. Nyt tuli. Saanko esitellä: savujuustoperunat. Kohtuullisen simppeli resepti ja sopii lisäkkeeksi vaikka minkälaiselle lihalle. Tosin Pirkan Leppäsavusulatejuustoviipaleet eivät sulamiskäyttäytyneet ihan odotusten mukaisesti, mutta…
...tuli. Saanko esitellä: savujuustoperunat. Kohtuullisen simppeli resepti ja sopii lisäkkeeksi vaikka minkälaiselle lihalle. Tosin Pirkan Leppäsavusulatejuustoviipaleet eivät sulamiskäyttäytyneet ihan odotusten mukaisesti, mutta ei se lopputulosta haitannut.Ainekset:8 kiinteää perunaa2 rkl voita ripaus...

Läheiset reseptit

Savujuustoperunat

...tuli. Saanko esitellä: savujuustoperunat. Kohtuullisen simppeli resepti ja sopii lisäkkeeksi vaikka minkälaiselle lihalle. Tosin Pirkan Leppäsavusulatejuustoviipaleet eivät sulamiskäyttäytyneet ihan odotusten mukaisesti, mutta ei se lopputulosta haitannut.Ainekset:8 kiinteää perunaa2 rkl voita ripaus...