Ihana kesä!

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: broileriiloaporttikuvatreseptitsalaattivalokuviaJulkaistu seuraavalla sivustolla

Oikeasti en ole yhtään helleihminen. Aurinkoinen sää saa pään särkemään ja olon tukalan hikiseksi ja väsyneeksi. Kesä on silti ihanaa aikaa. Parasta ovat viileät aamut, jotka vasta lupailevat hikistä iltapäivää, ja se kuuluisa raikas sateen jälkeinen tuoksu. Kesäillat menevät myös lempiasioideni listassa…
...basilikaa—1 ruukku salaattiakirsikkatomaattejapuolikas kurkku1 avokadopuolikas vesimeloni1 prk fetajuustoa—1 paprikapuolikas kesäkurpitsa2 punasipulia/sipulia3-4 herkkusientäsitruunamehuaoliiviöljyäripaus suolaaripaus sokeriapippuria—(3-4 viipaletta paahtoleipääsuolaapippuriayrttejäoliiviöljyä) Kuumenna öljy pannulla ja lisää broilerin suikaleet. Mausta suolalla ja pippurilla (ja muilla haluamillasi...

Läheiset reseptit

Ihana Ihana-kahvila!

... Jos ette ole vielä käyneet tutustumassa Kalasataman Ihana-kahvilaan, kannattaa se todella. Varsinkin keskellä päivää saa paikassa olla melkein omassa yksinäisyydessään: keskellä kaupunkia mutta kaikkien ulottumattomissa. Itse...

Oi ihana kesä ja kuuma grilli

...nälkäiset pikkupedot (ja isommat) kärsivällisinä. Ilmassa leijuu ihana savun tuoksu. Se on onnea se. Rosé oli tällä kertaa uusi kokeilu. Yleensä pullomme kyljessä lukee Tavel, mutta tällä kertaa vaihdettiin ja...

Puffetit ja Susu-jäätelöä ilman konetta, kesä mikä ihana tekosyy!

...heijakkaa. Ihana kokonaisuus! Seuraavalla kerralla teen näistä kekseistä hitusen pienempiä, vois olla jopa puolet pienempi puffet. Jäätelöohje on napattu suoraan mestarilta eli Kinuskikissalta ja puffet pohjien ohje löytyi Foodilicious By Anne blogista. Toki...

Ihana kesä!

... Oikeasti en ole yhtään helleihminen. Aurinkoinen sää saa pään särkemään ja olon tukalan hikiseksi ja väsyneeksi. Kesä on silti ihanaa aikaa. Parasta ovat viileät aamut, jotka...

Ihana suklaakakku! ♥

... Täydellinen, suklaistakin suklaisempi mehevä ihana suklaakakku kultani syntymäpäiväksi! ♥  Halusin täydellisyyttä hipovan suklaakakun, joten reseptien metsästämisessä menikin taas monena päivänä tuntikausia 😀 Halusin ehdottomasti todella mehevän...

Kesä via Instagram

...järjestelyäUudet Nappula -kynttilänjalatVirkattu viirinauha pääsi seinälleVaraston kätköistä löytyi ihanat, vanhat taitoluistelupuvutSiivouspäivän jälkeinen tunnelmaKesän kirppislöytöjen kermaaKeittiön syysverhona Marimekon VatruskaAlkukesän sommitelmaIlta-auringon säteet yläkerran oleskelutilassaSyysuutta Marimekolta, ihana KukkuluuruuTaitoluistimet pääsi taas elokuussa käyttöön ja...

Ihana mustikkapiirakkajäätelö + Arvonta

...ihanasta Emman kakut, leivokset ja jäätelöt kirjasta, jonka sain arvosteltavaksi.Jäätelön ihana ulkonäkö, sekä herkulliselta kuulostava nimi; mustikkapiirakkajäätelö saivat veden kielelle ja päätös ensimmäisenä kokeiltavasta reseptistä oli valmis. Kirjassa luvattiin, että jäätelön...

Ihana broilerikeitto

... Tämäkin ihana broilerikeitto syntyi sekoittamalla kaikkia mahdollista sekaisin ja niitä mitä kaapista löytyi 😉 Mutta tuli todella hyvän makuista!:-P Ihana broilerikeitto n. 1,5l vettä1/2 pss rakettispaghettia700g...

Ihana tomaattikastike ja tomaattisalaatti

...öljyyn. Jos ihan muuten vaan haluat tehdä jotain vähän erilaista tomaateista, kokeile paahteista tomaattijuustokakkua. Sekin on niin hyvää! Ihana tomaattikastike ja -salaatti löytyi Hesarin kuukausiliitteestä 7/2015. Lisäsin kastikkeeseen valkosipulia ja basilikaa,...

Ihana loma Italiassa - Osa 2, Sirmione

...ihana ja spesiaali paikka se on :). Tällä kertaa olemme taas yhtä kokemusta rikkaampia sillä kävimme veneajelulla saaren ympäri, mikä oli aivan ihana uusi kokemus. Suosittelen kokeilemaan, sillä veneellä Sirmionen...

Tervetuloa kesä ja aurinko

...oli mopo. Itkuhan siitä tuli, kun pois piti lähteä. Ihana rakas vahvatahtoinen ja uhmaikäinen lapseni. ♥ Oon lähiaikoina miettinyt, että pitäisi ostaa jotkut oikein joustavat jumppahousut nyt raskauden viimeisille viikoille. Yhdet...

Ihana mansikka-suklaakakku (gluteeniton)

...Kakku pysyi maltillisen makeana ja eikä ensimmäisen palan jälkeen tehnyt lainkaan tiukkaa ottaa toinenkin pala 😉 Tässä vielä tämän herkkukakun ohje.Ihana gluteeniton mansikka-suklaakakku 20 cm kakku, n. 10 hlölle Pohja:1...

Ihana lakritsi pannacotta!

...Muut tähän pätee sama kuin kaikkeen muuhunkin: kohtuus kaikessa! Maltillisesti käytettynä lakritsi on ihana mauste.Raw Liquorice Powder – lakritsijauhetta saa ainakin Stockmannilta ja herkkukaupoista, tai tilaamalla. Jos tätä ei saa käsiinsä,...

Ihana joulunaika ja uuden vuoden bileet

...tulos oli 34! Onneksi olin edeltä viisas ja pyysin lomaa tälle väliviikolle. Ollaan siivouttu, leivottu ja illat ollaan istuttu ruokapöydän ympärillä ja vaihdettu kuulumisia oikein ajan kanssa. Ihana huomata, ettei...

Gluteiiniton ihana sitruunatorttu ja -vaahto

...Jauhona oli Ultekramin yleisleivonta mix. Kampanjassa mukana Ultekram ja Ruoka.fi sivusto. Äänestämään tätä torttua pääset alla olevasta, mustasta lätkästä klikkaamalla. Kiitos, tämä on oikeasti kaunista! 😉 Vote ihana sitruunatorttuni! 😉...

Tallipihan ihana joulukylä Tampereella

...tyyliin näkyy… ei näy… tuolla vilahti… nyt ei näy… mihin ne meni… oi tuolla näkyy… että tosi hieno tulitus 😉 Onneksi korvaavaa toimintaa löytyi ihan läheltä: Tallipihan ihana Joulukylä <3Sen...

♥ Ihana raparperipiirakka kanelimurupäällisellä

...yökylään ja tehtiin pitkästä aikaa tortilloja. Leivottiin myös piirakan lisäksi sämpylöitä ja tänään sain kahvitteluvieraita ja ihana äitini kävi laittamassa meidän pihaa kuntoon, kun itse en enää pysty kyykkimään kukkapenkissä...

Puutarhuri Lintsillä

...löytyy?Jättikokoinen lintu pesässä! Vau! Ihana rinne muutenkin, tekstuureja ja kerrostumaa. Tämän takia istutinkin vuorimäntyjä.Tällaisen minäkin haluan. Haluan, haluan haluan!Jumalattoman hienot amppelit. Huomaa hienot ripustinkeppijutut.Kun käytetään keltaista, käytetään sitä sitten kunnolla!Aika...

Ihana kesälohi

...kohta syntymäpäivä <3. Ohjeen pinaatit, tillit ja basilika löytyivät kasvihuoneesta. Ihana kesälohi 700 g lohifilettä 5 dl tuoreita pinaatinlehtiä pari tuoretta basilikanoksaa 2 dl silputtua tuoretta tilliä 3 kesäsipulin vartta...

Ihana pääsiäinen Salossa

...tuntui mukavalta eikä yhtään liian kovalta pitkisvauhdilta 🙂 Iltapäivällä kävin vielä parilla pikku metsäkävelyllä ensin Annin ja Karon sekä myöhemmin Kiian kanssa. Ihana tapa yhdistää kavereiden näkeminen ja luonnosta nautiskelu!...

Ihana smoothie!

...nollakeli. Onneksi ei ole liukasta. Pimun kanssa oli kiva tehdä pitkä lenkki aamupäivällä. Sen jälkeen smoothie maistui! Eikä postausta ilman Pimua! Pimun kanssa lenkillä 25.1.15. Oli ihana päivä, kun aurinkokin...

♥ Ihana marjasmoothie ja yllätysjuhlat

...jotka tulivat itselleni täytenä yllätyksenä. Ihanat ystävät ja läheiset olivat järkänneet mulle baby shower-juhlat, joista löytyy postaus toisen blogini puolelta. Päivä oli niin ihana, että vieläkin sen ajatteleminen saa hymyn...

Ihana Mansikkainen Brita-kakku

...  Brita-kakku on pitkään ollut testattavien paakkelssien listalla. Siis Nam! Aivan ihana, tästä tuli Ruusperin Rouvan uusi suosikki! Niin kaunis, helppo ja ihanan makuinen. Tätä täytyy kyllä...

Kesä(rullaton)salaatti vietnamilaishenkeen

Kevät toi, kevät toi innostuksen raikkaisiin aasialaistyylisiin ruokiin (ja lentoliput sinne suuntaan kesälomalle jeeeee!). Kokeilimme joskus täyttää itse riisipaperirullia, mutta hommassa riitti sen verran näpertelyä,...

Kesä herkkuja

Vaikka nyt on ollut ihan karmeat säät, voi silti syödä herkkuja jotka silmät sulkiessaan tuo auringon paisteen ja meren kohinan mieleen. VALKOSUKLAA KEKSIT125g Voita2dl Sokeria1...

Kesä tarjottimella! - vadelmabrowniet viimeisen lomapäivän kunniaksi

Miehen kesäloma meni melkein täysin työn merkeissä. Loman alussa käytiin toki mökkeilemässä serkkuni sukulaisten mökillä ja siitä suunnattiin Särkänniemeen, mutta muuten aika kului kotona ahertaen....

Kesä(loma) loppuu

Aurinko hävisi pilvien taa, tokaluokkalaisen kouluvuosi alkoi, minun kesälomani vetelee viimeisiään, huomenna on palattava työmaalle. Mutta tänään vielä rentoudutaan!...

Kesä ilman jäätelöä on kuin...

Alan olla vakuuttunu, että kesäksi toukola kokee aina sisältömuutoksen ja tästä tulee leivonta- ja puutarhapainotteinen blogi. No, haitanneeko tuo! Kesällä on aina juhlia, joten leipoa...

Kesä ja muurinpohjaletut

Voi kun aika onkin mennyt nopeaa ja työntäyteinen kevät onkin ohi. Onneksi! sillä tykkään niin paljon kesästä ja toivon että aikaa on nyt paljon muuhunkin...

Kesä ja jäätelö

Sitä voisi tehdä itsetehtyä jäätelöä ympäri vuoden, mutta kummasti asian muistaa vasta näin kesällä lämpöisten kelien koittaessa. Itselläni ei ole jäätelökonetta käytössä, joten teen jäätelöni...