Mansikka-raparperi-valkosuklaakakku

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Makeat leivonnaisetreseptitTäytekakutJulkaistu seuraavalla sivustolla

Tein ystävälleni valmistujaislahjaksi kakun raparperista, mansikoista ja valkosuklaamoussesta. Makuyhdistelmä oli loistava, sillä raparperit toivat kakkuun kirpeyttä, tuoreet mansikat antoivat kesäisen maun ja valkosuklaamousse toi kakkuun makeutta. Pohjana käytin suklaakakkupohjaa ja kuorrutin kakun itsetehdyllä vaahtokarkkimassalla. Kakun koristeet liittyivät ystäväni tutkintoon. Sekä kakkupohja että täyte on peräisin Kinuskikissalta.
...sokeria1 ½ dl keittolientä  2rkl perunajauhoja/maissitärkkelystä1 ½ rkl vettäValkosuklaamousse:4 dl vispikermaa200 g valkosuklaata1 litra tuoreita mansikoita Leikkaa raparperit paloiksi ja laita ne kattilaan yhdessä sokerin kanssa. Kuumenna ja keitä hetken aikaa,...

Läheiset reseptit

Mansikka-raparperi-valkosuklaakakku

... Tein ystävälleni valmistujaislahjaksi kakun raparperista, mansikoista ja valkosuklaamoussesta. Makuyhdistelmä oli loistava, sillä raparperit toivat kakkuun kirpeyttä, tuoreet mansikat antoivat kesäisen maun ja valkosuklaamousse toi kakkuun makeutta....

Sekaisin sokerista hilloja & Pikkelöityjä kasviksia ja vähän muutakin..

...omena&puolukka, omena&luumu, omena&pihlajanmarja, omena&päärynä, persikka&vadelma, sitruuna&mansikka, luumu&sitruuna, puolukka&päärynä, vadelma&raparperi, aprikoosi&raparperi. lime&raparperi, mustaherukka&appelsiini, sitruuna&valkoherukka…sekä:tyrni&omena&vanilja, omena&valkosuklaa, valkosuklaa&vadelma, tummasuklaa&mansikka, basilika&mansikka, timjami&vadelma, mustapippuri&mansikka&laakerinlehti, laventeli&mansikka, minttu&raparperi, minttu&karviainen, pinjansiemen&luumu, kaneli&neilikka&luumu, päärynä&saksanpähkinä&kaneli&vanilja, minttu&sitruuna&päärynä, päärynä&suklaa&inkivääri&hunaja, kardemumma&raparperi, vanilja&raparperi&rosepippuri, ikivääri&raparperi, laventeli&mustaherukka,...

Mansikka-raparperi-valkosuklaajuustokakku, versio 1

...Halusin näin raparperi- ja juhlasesongin aluksi yhdistää kakkuun raikasta mansikkaa ja omatekoista raparperihilloa. Mieto valkosuklaajuustokakku tuntui niille sopivalta pohjalta. Se kohta, jossa testi meni vikaan, oli hillon lisäys kakun kokoamisvaiheessa....

Mansikka-Raparperi Kevytsima ja Hauskaa Vappua!

...Mansikka-Raparperi Kevytsima3,8 litraa vettä2 dl Mansikka-raparperi mehua (tiiviste) esim. Pentik200 g SteviaSokeria1 tl vaniljasokeria 1 sitruunan mehu (n. 0,75 dl mehua)herneen kokoinen pala tuorehiivaasokeria, rusinoita pullotukseen 1. Mittaa vesi ja...

Gluteeniton raparperi-vanilja juustokakku, pala raparperitaivasta?

...makea, ei yhtään liian ällö. Koostumus on pehmeä ja päällisen ansiosta ja rapareprin rouheaakin rakennetta näkyvissä. Pidän myös siitä että vanilja ja raparperi näkyy ja maistuu myös juustomassasta. Lisäksi tuli...

Raparperi-Mansikka Välipalamuffinit (Gf, V)

...käytät. Yhdistä seokset ja sekoita niin, että jauhopaakkuja ei ole. 3. Kääntele joukkoon pilkottu raparperi, mansikka ja mantelilastut. 4. Vuoraa muffinssipelti muffinssivuoilla ja lusikoi taikina tasaisesti kahteentoista vuokaan.5. Sekoita muruseoksen ainekset keskenään...

Mansikka ja raparperi ne yhteen soppii!!

...veitseä apuna käyttäen. Ruukut lähti muuten yllättävän hyvin pois muffinipelliltä vaikka hetken jo epäilin miten mahtaa käydä.Nämä mehevät mansikka raparperi ruukut on todella maukkaita ihan sellaisenaan tai sitten voit tarjoilla...

Mansikka-vuohenjuustosalaatti & mansikka-balsamicokastike

...kaikkiin kategorioihin, tai vaikka vain yhteen. Miten nyt ideoita sattuu riittämään. Tartuin mansikkaiseen haasteeseen ja aloitin alkuruoasta. Salaatteihin mansikka sopii mainiosti ja salaatti on muutenkin hyvin kesään sopiva alkuruoka. Salaatin...

Raparperi-mansikka pikapullat & -mehu!

...sekoita huolellisesti. ( Mehusta raparperia sokerin kanssa yön yli huoneenlämmössä, voit välillä sekoittaa syntyvää lientä.) Onnistuu myös hyvin ilman yön yli mehustumista – Kun raparperi on mehustunut, siirrä kattila liedelle...

Raikas raparperi-mansikka -nakukakku synttäreille

...soodaa0.5 tl suolaa1 rkl vaniljasokeria  Raparperi-mansikkahillo (jää hieman yli):n. 350 g mansikoitan. 350 g raparperin paloja250 g hillosokeria  Täyte:reilu 6 dl mansikka-raparperihilloa1 prk Flora Kuohua1 prk Flora Vispiä500 g maitorahkaa4.5...

Raparperi aika! Raparperi -kookos muffinit

...min. Herkuttele jäätelön tai kermavaahdon kanssa ! Tämä herkullinen resepti syntyi viime kesänä rakkaudesta kreikkalaiseen kookos jogurttiin 🙂Nyt alkaa olemaa raparperi aika parhaimmillaan, suosittelen testaamaan näitä ihanan pehmeitä muffineita.Ihanaa viikkoa!!!Hanna...

Mansikka-raparperi juustokakku

...tasoita raparperi piiloon. Anna hyytyä 4-6 tuntia tai yön yli. Koristele tuoreilla mansikkasiivuilla.Kakun voi myös pakastaa ja se kannattaa tarjota hieman kohmeisena. Ota kakku sulamaan ainakin tuntia ennen tarjoilua....

Mansikka-raparperi Britakakku

...     Neitikän 16-vuotisjuhliin tein toiveesta raparperi Britakakun, laitoin myös mansikoita kun niitä oli nyt saatavilla ”kohtuuhintaan”. Päälle ja väliin tein kermarahkan (2½dl FloraKuohua, 2½dl FloraVispiä...

Raikkaan kesäinen raparperi-mansikka lassi

...lähtönsä Intiasta. Kokeilin omaa versiotani turkkilaiseen jogurttiin enkä lisännyt lainkaan vettä, sillä kauden raaka-aineet: raparperisurvos ja mansikka ovat itsessään jo sen verran vetisiä. Teen smoothiet usein maustamattomaan rahkaan tai jogurttiin,...

Mansikka-Raparperi Pannukakku (V, Gf)

...TÄMÄN linkin takaa. Instagramissa minut löytää TÄÄLTÄ. Tulen aina ihan mielettömän iloiseksi kun näen teidän tekemiänne herkkuja. Erityisesti tätä banaanileipää innostui moni kokeilemaan, kiitos kaikille kuvansa jakaneille! Mansikka-Raparperi Pannukakku Vuoka: 23cm...

RAIKAS RAPARPERI-MANSIKKA JUOMA

...taatusti tähän kesään.Raparperi-mansikka juoma3l vettä5dl mansikoita2 raparperin vartta pilkottuna4cm pätkä inkivääriä5 mintun oksaan.3dl sokeria Mittaa ainekset kattilaan ja keittele parikymmentä minuuttia.Siivilöi ja pullota.Laimenna sopivaksi joko vedellä tai vissyllä.Tai valmista ihana alkoholiton...

Mansikka-valkosuklaakakku

...kolmen munan kakusta kahden päivän herkkuhetkiin. Gluteenittoman kakun saat käyttämällä pohjassa pelkästään perunajauhoja ja jauhottamalla vuoan korppujauhojen sijaan kookoshiutaleilla. Oikein kesäinen ja ihana oli tämä herkku. 🙂 Mansikka-valkosuklaatäytekakkupohja:3 munaan. 2...

Kermainen raparperi-pitsikakku

... Olen jo viime kesästä saakka haikaillut Annen raparperikakun perään  ja nyt päätin sen toteuttaa, kun omalla pihalla kasvaa todella paljon raparperia. Tuo Annen kakku näyttää niin...

Raparperi-juustokakku tartaletit

...hiukan levymäiseksi ja laita taikinat omissa pakastepusseissaan jääkaappiin n. 30 minuutiksi.Valmistele sillä välin täytteen päälle tuleva raparperi. Huuhdo ja kuivaa raparperi. Keväällä raparperissa on niin ohut kuori, etä raparperin voi...

Suven suloisin raparperi-inkivääribritakakku

...vielä lisäämällä raparperihillokkeeseen tuoretta inkivääriä. Idea tähän tuli itse asiassa äidiltäni, joka tekee törkeän hyvää raparperi-inkiväärihilloa – se vie muuten raikkaudessaan perinteisen mansikka-banaanitäytekakun aivan uudelle tasolle. 😉 Äitini on varsinainen...

Raparperi-pekaanicrumble - sesongin ykkösherkku

... Raparperi tarkoittaa kesää. Kesä vuorostaan tarkoittaa pientä hengähdystä opintojen saralla, aurinkoa ja tietysti kotimaisten vihannesten sesonkia. Meillä molemmilla on takana pitkä ja työteliäs opintovuosi, jonka tiimellyksessä...

Kesäinen mansikka-raparperi panna cotta (kakku)

...jäähdyttämistä hieman kiinteämmäksi ennen vuokaan laittoa. Tai vaihtoehtoisesti puolen tunnin välein lusikoimaan ulos valunutta seosta takaisin vuokaan. Raparperi-kiille: 2 dl        vettä2 dl        raparperia pilkottuna...

Mansikka-raparperi -piirakka - nyt on sen aika

...tämä taikina. Ohjeita on netissä pilvin pimein ja tämä on yksi muunnelma niistä. Mansikka-raparperipiirakkaKakkumuotti oli alkuasennossaan. En laajentanut sitä. n. 5dl raparperian. 5dl mansikoita2 dl + 2 rkl sokeria200g voita2,5...

Mansikka-raparperihyydykekakku

... Raparperi ja mansikka sopii hyvin yhteen. Käytä tähän muutama raparperin varsi ja nauti. Oikeesti. Idea lähti Sari Spåran kirjasta Meren maku jossa on ihana resepti nimittäin...

Mansikka-raparperijuustokakku

... Ristiäiset lähestyy , puuhaa riittää. Ehdin kuitenkin viikonloppuna tehdä meille itselle mansikka-raparperijuustokakun. Saa edes johonkin käytettyä noita hurjan isoja raparperin varsia. Reseptejä oli monia, mutta tällä kertaa...

NIERIÄ & POLENTA | RAPARPERI & RAPARPERI

...maun mukaan ja noin kourallinen parmesanjuusto raastetta.   RAPARPERIPIIRAKKAPohja: 150g voita 1 dl sokeria vaahdotetaan, lisätään joukkoon 1 kananmuna, 3 dl vehnätäysjyväjauhoa ja 1tl leivinjauhetta. Taikina levitetään vuoan pohjalle. Pohjan päälle levitetään...

Raparperi-mansikkahilloke

...raparperihilloketta. Eilen nyppäisin raparperipenkistä ensimmäiset varret ylös ja keitin pienen erän hilloketta. Koska pakastimessa oli vielä mansikoitakin, en tehnytkään hilloketta pelkästään raparperista. Mansikka ja raparperi täydentävät hienosti toisiaan ja mansikoilla...

Mansikka-raparperi-proteiini-murupatukat

...vaaleaa palmusokeria3/4 tl leivinjauhetta1/4 tl himalajan suolaa1 sitruunan raastettu kuori½ cup kookosöljyä2 kananmunaaTäyte:220 g raparperia, kuutioituna332 g mansikoita, halkaistunapienen sitruunan mehu1 tl vanilja-aromia1/4 cup vaaleaa palmusokeria4 rkl maissitärkkelystä Lämmitä uuni...

Mansikka-aika parhaimmillaan juuri nyt!

...niillä nyt runsain mitoin, kun ne ovat parhaimmillaan! Sarjassa muuta hyvää mansikasta, löytyy blogista jo aiemmin, esim. tällaisia: Raparperi-mansikka-tuorejuustopiirakka Kookos-mansikkakääretorttu (gluteeniton) Annospavlovat mansikoilla Nopeat mansikkawienerit Raparperi-mansikka- ja mansikka-kirsikka triflet...

Meren makuja-kirja sekä mansikka-raparperimousse

...paloina250 g mansikoita, pakaste1 1/2 dl sokeria1/2 rkl vettä3 dl vispikermaa3 liivatetta1 rkl mansikkamehua Huuhtele, kuori ja paloittele raparperi. Lisää palat kattilaan mansikoiden, sokerin ja veden kanssa.Sekoittele, kunnes sokeri on...