Kaalisalaatti jogurttikastikkeella

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: JogurttikaaliPorkkanareseptitSalaatitsinappiJulkaistu seuraavalla sivustolla

KaalisalaattiKesän kunniaksi pysyttelen yksinkertaisella linjalla. Katsotaan, jos viikonloppuna ehtisin palata pidemmäksi aikaa uunin ja kulhojen ääreen ja täräyttäisin tännekin jotain hieman vaativampaa. Otan pari viikkoa taukoa lomailusta, ja kulutan penkkiä taas työpaikalla. Hiljaista on, ja kahvitauot tulee varmasti vietettyä omalla työpisteellä ruokajuttuja selaillen… Luulenpa, että työviikko saa myös…
...maistuu myös hampurilaisten, hot dogien tai grilliruuan ohessa.Kaalisalaatti jogurttikastikkeella 4 dl varhaiskaalia ohuina suikaleina1 kesäsipuli varsineen suikaloitunahieman valkosipuliapuolikas porkkanaa raastettuna 1/2 dl turkkijogurttialoraus oliiviöljyäloraus valkoviinietikkaa tai kunnon puristukset sitruunasta1 tl...

Läheiset reseptit

Kaalisalaatti jogurttikastikkeella

...maistuu myös hampurilaisten, hot dogien tai grilliruuan ohessa.Kaalisalaatti jogurttikastikkeella 4 dl varhaiskaalia ohuina suikaleina1 kesäsipuli varsineen suikaloitunahieman valkosipuliapuolikas porkkanaa raastettuna 1/2 dl turkkijogurttialoraus oliiviöljyäloraus valkoviinietikkaa tai kunnon puristukset sitruunasta1 tl...

Hyvän mielen viikonloppu & marinoitu kaalisalaatti

...perunoita, paistettuja muikkuja, remoulade-kastiketta, vihreää salaattia sekä marinoitua kaalisalaattia. Tuo kaalisalaatti vei kyllä kielen mennessään. Paljon parempaa kuin tavallinen coleslaw. Tätä on pakko tehdä uudestaankin ja jonkun oikein suolaisen ja...

AVOKADOPESTO & KAALISALAATTI

...juuri tällä hetkellä se ruoka on kaalisalaatti avokadopestolla. Niin perusjuttu että hädin tuskin kehtaa postata, mutta tässä se nyt on. 🙂 Olen niitä ihmisiä jotka tykkäävät syödä kaalinsa yleensä raakana,...

Katoavan kesän kaalisalaatti

... Tämän kesäisen kaalisalaatin on jo aika tulla kaapista ennen kuin kesä on kaukainen, haikea muisto vain. Saanko esitellä: tässä menneen kesän kaalisalaatti-ihastukseni, jossa rapeaa kaalia raikastaa...

Grillattu banaani maapähkinä-jogurttikastikkeella

...aterioidessani seuraavaksi toteutettavaa makupalaa: grillattuja banaaneja maapähkinä-jogurttikastikkeella. Nyt pidän tätä helppoa reseptiä takataskussa tilanteisiin, kun meillä on liikaa banaaneja. Kuulostaa varmaan hassulta, että voi olla liikaa banaaneja, mutta lapseni tekevät...

Juustoinen kaalisalaatti

...Ohje on Yhteishyvän. Juustoinen kaalisalaatti 400 g varhaiskaalia2 porkkanaa1 (pieni) purkki ananasta1 dl majoneesia1 dl kermaviiliä50-100 g Aurajuustoa½ tl suolaamustapippuriapersiljaaRaasta kaali ja porkkanat. Paloittele valutettu ananas. Murenna Aurajuusto. Sekoita juusto, mausteet,...

Polenta-pähkinä-munakoisot jogurttikastikkeella

”Jos omistaisin ravintolan, siellä olisi tarjolla juuri tällainen kasvisannos”, huokaisin maistaessani Glorian ruoka & viini -lehden (2/2016) reseptillä valmistettua rouhean ruokaisaa munakoisoherkkua. Polenta paistuu rapeaksi...

Broileripyörykät ja uunibataatit kurkku-jogurttikastikkeella

Jatketaan ruokalinjalla.Tosin viisas ihminen ei ehkä heittäis uusia kokeiluja kehiin sillon kun lapset on kipeitä eikä muutenkaan oikeen mikään maistu…Lihapullat upposivat lapsille oikein hyvin, bataatit...

Erittäin nopea lohitikka jogurttikastikkeella

Minun vappu kului töissä, eli keittiössä oli kovin hiljaista. Aattona ehdin väsäillä vieraille pizzaa ja perus fetasalaattia, muuten olimme ulkoruokinnassa. Vappupäivänä kävimme syömässä ravintola Kreetassa,...

RAPEA SALAATTI VUOHENJUUSTO-JOGURTTIKASTIKKEELLA

Kyllä tämmöinen elo-kesä toimii myös, mieluummin lämpöä myöhään kuin ei milloinkaan (tai esimerkiksi vuoden päästä). Ja nyt on muutenkin töissäkäyvän näkökulmasta aika ideaalit kelit, ei...

Oreganokurpitsapalat ja karitsalihapullat jogurttikastikkeella

Paluu arkeen ei näy vielä ruokapöydässä, sillä pakko oli loman päätteeksi kokkaila vielä jotain muuta kuin arkiruokaa. Toisaalta, huonompi puoliskoni usein valittaa, etten oikein koskaan...

Kesäkurpitsakiekot jogurttikastikkeella

Täällä Tupun tuvassa on niin ihanat tuoksut valloillaan.Kävin tänään kirjastossa kääntymässä ja löysin Olga Temosen kasviskeittokirjan Emäntänä Olga.Ukkosta odotellessa parturista kerkisin jo selailla kirjaa smoothieta...

Pitaleipä intialaiseen tapaan jogurttikastikkeella

Pihvit 500 g broilerin jauhelihaa1 sipuli raastettuna2 valkosipulinkynttä2 tl tuoretta inkivääriä raastettuna1 rkl mietoa cyrryjauhettaripaus jauhettua cayannepippuria1 tl suolaaVoita/öljyä paistamiseenPäälle 1 limen tai sitruunan mehua4...

Kiinalainen kaalisalaatti

Taas on viikko vilahtanut sellaisella vauhdilla, ettei millään voisi uskoa nyt olevan jo perjantai.Tänään meillä herkutellaan lasten kanssa ranskalaisilla ja sen kaveriksi tein tälläisen hieman...

Coleslaw – Herkullinen kaalisalaatti

... Reseptistä Coleslaw kaalisalaattia neljään annokseen. Coleslaw: 150g valkokaalia 100g porkkanaa 1-1½ dl majoneesia 2 tl dijon sinappia 2 tl vaaleaa siirappia ½tl valkopippuria ½tl suolaa 1...

Kesäinen kaalisalaatti grilliruokien kaveriksi

Kesällä meillä vietetään aikaa saaressa niin paljon kuin mahdollista ja saaressa tietenkin myös grillataan usein.Grilliruuille salaateiksi sopivat erinomaisesti ihanan rouskuvat uuden sadon kaalisalaatit. Salaattiin: pieni...

Goi Ga – Vietnamilainen broileri-kaalisalaatti

Ainekset: (n. 4 hlö) Marinoitu broileri: 1 kg kokonainen paistettu broileri 2 rkl kalakastiketta 1 rkl soijakastiketta 1 rkl inkivääriä 3 valkosipulinkynttä 2 rkl oliivi-...

Se kaalisalaatti.

Tämän kesän hittisalaatti tehdään kaalista. No, joka vuosi se tehdään kaalista, mutta nyt olikin vähän erilainen resepti. Raaka-aineet ovat varsin tavallisia, mutta juju onkin niiden...

Tabbouleh & aasialainen kaalisalaatti

...tai perunamuussaajalla sen verran, että osa niistä hajoaa. Pilko loput ainekset pieneksi ja sekoita kaikki keskenään. Voila!  Tähän kaalisalaattiin mulla ei ole oikeastaan mitään ohjetta, muuta kuin aineet mitä käytin....

Feta kaalisalaatti ja täytetyt kananmunat

Tarvitset:Salaatti:KiinankaaliaTomaattiaKurkkuaSipuliaFetaaTummaa BalsamikastikettaKananmunien täyte:2 KananmunaaValion Viola ruohosipuli tuorejuustoa1. Keitä kananmunat2. Valmista salaatti valmiiksi lautaselle3. Halkaise kananmunat ja lusikoi kananmunan keltuaiset eri kulhoon4.  Lisää keltuaisten joukkoon noin...

Spicy tuna - Rieskarullat

...siirrä jääkaappiin tekeytymään. Valmista kaalisalaatti: suikaloi kaali ohuelti ja kuori ja raasta porkkana. Hiero suola kaaliin ja porkkanaan, mausta riisiviinietikalla ja sesamöljyllä. Sekoita joukkoon hienonnettu kevätsipuli ja runsaasti tuoretta hienonnettua...

Spicy tuna - Rieskarullat

...siirrä jääkaappiin tekeytymään. Valmista kaalisalaatti: suikaloi kaali ohuelti ja kuori ja raasta porkkana. Hiero suola kaaliin ja porkkanaan, mausta riisiviinietikalla ja sesamöljyllä. Sekoita joukkoon hienonnettu kevätsipuli ja runsaasti tuoretta hienonnettua...

Revittyä lammasta

...Kastikkeeksi sopii tsatsiki ja salaatiksi marinoitu kaalisalaatti. Revittyä lammasta kannattaa kerralla tehdä hieman enemmän. Kypsä liha on nopeasti ja helposti käytettävissä erilaisiin keittoihin, salaatteihin, kastikkeisiin, patoihin, muhennoksiin ja lämpimiin voileipiin....

Varhaiskaali-kanasalaatti aasialaisella twistillä

...se on täällä ja monesti voittaa omassa yksinkertaisuudessa monia eksoottisempia kavereita. Salaateissa se pysyy pidempään raikkaana eikä vetisty kastikkeen vaikutuksesta niin kuin monet pehmeät lehdet. Perinteinen kaalisalaatti coleslaw ei ole...

Feta-couscous salaatti ja jogurttikastike

... Kyllä meillä syödään muutakin, kuin leivonnaisia. En vaan koskaan muista ottaa kuvia.No viimeviikolla meillä jokatapauksessa syötiin tällaista couscous salaattia jogurttikastikkeella. Kastike on tässä reseptissä ”se juttu”....

Grillatut ananasvartaat ja hunaja-jogurttikastike

... Grillattu ananas kuuluu ehdottomasti kesään. Pienillä muunnoksilla ananakseen saa kivasti uutta vivahdetta ja tämä kesäkuun yhteishyvän Ruoka -liitteestä bongattu grillatun ananaksen ohje ihanalla hunaja-jogurttikastikkeella pääsikin heti...

Punajuuriquinoa-härkäpapupihvit, pikkelöityä punasipulia & jogurttia

...Anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia ennen tarjoilua.LisäksiTuoretta lehtipersiljaa hienonnettunaTuoretta minttua hienonnettunaRapeaa salaattiaViipaloituja retiisejäPitaleipiäKokoa annokset. Halkaise lämmitetyt pitaleivät. Täytä ne punajuuriquinoa-härkäpapupihveillä, salaatilla, viipaloiduilla retiiseillä, yrteillä sekä jogurttikastikkeella ja pikkelöidyllä punasipulilla....

KAIKKI ELÄMÄNI SALAATIT UPDATE: 44 OHJETTA

...8 uusinta ja linkin takana loput. Kertauksena: Kaikki salaatit ovat luonnollisesti gluteenittomia ja viljattomia. Salaatit sopivat kasvissyöjille, vegaaniset on merkitty (V). Rapea salaatti vuohenjuusto-jogurttikastikkeella Kikherne-pinaattisalaatti ja parsaraitaa (V kasvipohjaisella jogurtilla)Paahdettu peruna-kukkakaali-pestosalaatti...

Grillatut broilerinsiivet & valkosipuli-sinihomejuustodippi

...mm. coleslaw, rapea vinaigrette kaalisalaatti, valkosipuli grillisalaatti sekä peruna-pekonisalaatti.  Atrian ja Blogiringin grillauskampanjassa sain grillattavakseni broilerin. Ja sehän sopii! Jos viime kesän grillihittimme oli grillipizza, tänä kesänä se on ollut...

Rapeat JättirapuWrapit

...jos se alkaa tirisemään on homma valmis. Paista öljyssä kunnes pinnat on rapeita ja kullan ruskeita. Chipotlemajo 1dl  annos majoneesiavalmista chipotlekastiketta miksaa sekaisin ja nauti Lime-kaalisalaatti ½ varhaiskaali1 limen mehu2rkl...