Aurinkoinen Helsinki

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: kesämatkatreseptitulkonaJulkaistu seuraavalla sivustolla

Täällä yksi rentoutunut lomalailen, moikka moi!

Loma alkaa olemaan loppusuoralla, mutta kesä näyttää vain jatkuvan ja hyvä niin. 🙂 Olen istunut koneella tosi tosi vähän ja on ehtinyt tulemaan jo pieni ikävä tänne kirjoittamisenkin suhteen, mutta en vain ole saanut itsestäni sen vertaa irti, että olisin…
Läheiset reseptit

Aurinkoinen pasta ja aurinkoinen tervehdys

...saada tänne talteen! Nimittäin tänään Koivulehdossa syötiin ihanan värikästä kasvispastaa, johon hain inspiraatiota muutamastakin eri lähteestä. Lopputuloksena pasta omasta päästä.Koivulehdon aurinkoinen pasta: 4-5 porkkanaa1-2 punaista tai keltaista paprikaa2-4 luomuvalkosipulin kynttä4...

Helsinki-päivä Hernesaaressa | Helsinki day in Hernesaari

...mielenkiintoisia kuvauspaikkoja, omat ilmeeni ”tyylikuvissa” olivat sen verran oudot, etten niitä nyt liitä tähän. Sunday was the Helsinki day. Despite many activities in city center, we headed to Hernesaari. We...

Aurinkoinen Helsinki

Täällä yksi rentoutunut lomalailen, moikka moi! Loma alkaa olemaan loppusuoralla, mutta kesä näyttää vain jatkuvan ja hyvä niin. 🙂 Olen istunut koneella tosi tosi vähän...

Miniporkkanaleivokset gluteenittomina ja Taste of Helsinki-ARVONTA

...of Helsinki 2015. Gluteenittomien leivonnaisten kokeilukipinä jatkuu ja nyt vuorossa ovat kielen mennessään vievät porkkaleivokset. Reseptin jälkeen ohjeet kuinka voit voittaa liput Taste of Helsinki -tapahtumaan! Vihreätä kesäkuuta! MINIPORKKANALEIVOKSET 12 kpl...

What´s cooking Helsinki - tunnelmapaloja

... Lauantain What’s cooking Helsinki ruokatapahtuma Teurastamolla keräsi yhteen ruoasta kiinnostuneita ruoka- ja leivontabloggareita sekä yleisöä. Aamuseminaari oli suunnattu yksinomaan ruoka- ja leivontabloggaajille ja ilmoittautumisen  sekä puurobaarin...

Löysin uuden rakkauden Taste of Helsingistä * A new love at Taste of Helsinki

...was Ragu’s marinated fennel, liquorice mousse and lemon ice cream. A true perfection! Husband usually isn’t fond of big events, there is trash everywhere, too few personnel… But Taste of Helsinki he liked;...

Arjen luksusta salatussa Helsingissä | Every day luxury in secret Helsinki

...salaisesta puutarhasta, vaikka paikka onkin moottoritien vallin ja joutomaan välissä. Salattu Helsinki 💚 Kaupungista löytyy paljon tällaisia salattuja keitaita, kun vain osaa etsiä. Luksusta on kulkea luonnossa miltei keskustan kupeessa....

Hyvän kahvin lähteellä – Helsinki School of Coffee

... Sain kunnian osallistua keväällä kutsuttuna Kaffa Roasteryn Helsinki School of Coffee -kahvikursseille. Varsinainen kurssitoiminta avattiin suurelle yleisölle vastikään. Oletpa sitten aloitteleva kotibarista tai jo piintynyt kahviaddikti...

Vinkit Taste of Helsinki 2015- festareille

... * * * For English please see here * * * Olen odottanut Taste of Helsinkiä, kulinaristin kesän kuuminta tapahtumaa niin paljon, että syöksyin sinne heti ensimmäisen päivän...

Juhannuskalenterin 21. luukku: Taste of Helsinki- arvonta!

...annokset ovat sinun Taste of Helsinki- haavelistallasi?* * *  Me kävimme jo etukäteen tutustumassa Emon, Brödin ja Sinnen tarjontaan – lisää juttua siitä täällä!Viime vuoden Taste of Helsinki – orgiamme...

AURINKOINEN KALAKEITTO

...kunniaksi meillä taivaalle ilmestyi tänä talvena sangen harvinainen valoilmiö, Aurinko! Siitä innostuneena valmistin Aurinkoista kalakeittoa, joka varmasti maistuu myös hiihtolenkin tai mutkamäen jälkeen… Keltaisen aurinkoinen väri saadaan sahramista. Pääraaka-aineena käytin...

Aurinkoinen persikkakku

... Isäpuolen 40-vuotiskahveille väsäsin tälläisen. Monet ovat varmasti kokeilleet, tai ainakin maistaneet, mangososeesta tehtyä kakkua. Tämä on muuten samanlainen, mutta kiilteessä käytin mangopiltin sijasta Piltti Aurinkoinen sosetta,...

Aurinkoinen avokadopasta

... No joo… nimi nyt on mitä on. Mutta aurinkoinen siksi, että pastassa oli reilusti aurinkokuivattua tomaattia. Ja tietysti avokadoa, valkosipulia ja chiliä. Oli kerrassaan herkullista. Ohje...

Taste of Helsinki 2015 - Suosittelen!

... Eilen kävin vihdoin hemmottelemassa makuhermojani Taste of Helsinki -tapahtumassa, joka levittäytyy Kansalaistorin Puistoon tänä vuonna 11.-14.6.2015. Olen jo parina aikaisempana vuotena suunnitellut tapahtumaan menemistä, mutta aiemmin...

Råstekt potatis, fried raw potatoes, raakapaistetut perunat

... Råstekt potatis, fried raw potatoes, raakapaistetut perunat Sashimi Beef tartar Purjolök och ost, leek and cheese, purjoa ja juustoa Taste of Helsinki Råstekt potatis Dagarna går...

Taste of London vs Taste of Helsinki

...myös meidän ravintolamme, jotka eivät todellakaan kalpene kansainvälisessäkään vertailussa.Helsinki 6 – Lontoo 0.Onko teillä kokemusta muista Taste of-festareista? Ovatko ne olleet millaisia kokemuksia?_________________ SAISIKO OLLA LISÄÄ?       ...

Ravintola Finnjävel, Helsinki - ravintola ei niin helvetistä

... Ravintola Finnjävel, Helsinki. Suomiruoka ja – design samassa konseptissa. Atelje Sotamaa ja Finnjävel.Finnjävel ravintola ei kauheasti esittelyjä kaipaa eikä myöskään kuvia, sanoja, kirjoituksia. Ei mielestäni myöskään...

Taste of Helsinki 2016

... Kävin tänään mieheni kanssa herkuttelemassa Taste of Helsinki -festivaalissa, joka levittäytyi Kansalaistorin Puistoon tänä vuonna 16.-19.6. Valinnanvaraa ravintoloissa ja annoksissa oli jälleen lukuisa määrä, 10 ravintolaa ja...

Taste of Helsinki arvonta

... Taste of Helsinki starttaa taas 11.-14.6.2015 Kansalaistorin puistossaSain teille ihanille blogin lukijoille arvottavaksi 2 hengen lippupaketin tapahtumaan, jeeee! Käykää ihmeessä kurkkimassa Taste of Helsinki tapahtuman sivuilta...

Taste of Helsinki 2015

... Taste of Helsinki -tapahtuma järjestettiin nyt neljättä kertaa. Ja myös minä olin mukana neljättä kertaa. Turkulaiselle tyttärelleni tämä oli ensimmäinen, mutta veikkaanpa, että ei viimeinen kerta....

Aurinkoinen Chili-Porkkanakeitto

...on, sen voi luvata.Lämpöä chilistä ja pientä makeutta porkkanasta ja, ah, niin ihanan väristäkin! Aurinkoinen Chili-Porkkanakeitto:(kahdelle-neljälle) – n. 7 porkkanaa- 4 jauhoista perunaa (pienehköä)- 5 dl vettä- 1 fondikuutio (kana)-...

Helsinki-Moskova-Bangkok

... Niin päästiin matkaan ja matka alkoi Helsinki- Moskova lennolla.Lennettiin siis Aeroflotilla ensin Moskovaan, jossa vaihdettiin lentokonetta myöskin Aeroflottiin ja siitä matka jatkui Bangkokiin.Lento kesti vaihtoineen (...

Taste of Helsinki 2015

... Kaupungin kaunein ja maukkain festivaali Taste of Helsinki on käynnissä juuri nyt.  Tapahtumassa 10 ravintolaa tarjoaa maisteluannoksia omalle tyylilleen uskollisena, annosten oheen voi maistella viinejä joko...

Aurinkoinen juustokakku

Tämä nopea herkku piristää päivän jos toisenkin. Sopii hyvin kesäpäiviin tarjoiltavaksi. Tarvitset:175g digestive keksejä75g voita 200g maustamatonta tuorejuustoa2dl kermaa2dl tomusokeria 2 purkkia aurinkoista pilttiä2 kiiwiä...

Aurinkoinen helistinkakku

Työkaverini jää pian toistamiseen äitiyslomalle ja halusi tarjota tälläkin kertaa kakkua meille iki ihanille työkavereille. 😉 Sain vapaat kädet kakun toteutuksessa sekä koristelussa. Kakun värin...

Aurinkoinen kanakeitto

Mun miehen vuorotyö sotkee meillä kuvioita välillä niin, että ihmiset joutuvat vierailemaan meillä totutusta poikkeavaan aikaan nähdäkseen myös talon isäntää. Sisareni oli perheineen pitkästä aikaa...

AURINKOINEN BANAANIJUUSTOKAKKU

Omaani ja siskoni nimipäivää juhlistimme perheen kesken banaaniauringolla. POHJA200 g Digestive-keksejä75 g margariinia Murskaa keksit tehosekoittimessa. Sulata margariini. Sekoita keskenään tasaiseksi ja painele irtopohjavuoan (24cm)...

Aurinkoinen Äitienpäiväkakku

Tein kerran töissä täytekakun, johon harjoittelin kaksiväristä pursotusta. Vaikka kerma tuolloin loppuikin kesken tuli kakusta ihan hieno. Äitienpäiväksi työkaverini tilasi kakun, johon sain uudestaan kokeilla...

Aurinkoinen panzanella-salaatti

Tämä nopea ja helppo versio panzanella-salaatista sopii hyvin kiireisemmänkin kokin aikatauluihin sekä myös mökkiolosuhteisiin. Väsäämistä ei ole kuin nimeksi. Aina ihana panzanella tuo Toscanan auringon...

AURINKOINEN APPELSIINIKAKKU PÄÄSIÄISEKSI

   Saatiin kutsu ystävän luo lounaalle samalla kun vietiin tytär sinne kummitätinsä luokse ensimmäistä kertaa yökylään. Ensimmäinen yritys edellisellä viikolla kariutui lapselle yllättäin nousseeseen kuumeeseen, mutta nyt...