Ebb & flow rehottaa

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: aji amarilloAji CristalAji fantasyebb flowKausi 2013lemon dropreseptitVesiviljelyJulkaistu seuraavalla sivustolla

“Vuoksi-luode”-vesiviljely on ollut menestys tänäkin vuonna. Sato siinä on vielä raakaa, joten varsinaista kypsymisaaltoa odotellaan edelleen. Joitakin Aji Cristaleja ja Lemon Droppeja tuolta on jo otettu. Viime vuotiseen tapaan tämä järjestelmä kasvattaa huomattavasti suuremmat puskat kuin verrokit turpeessa. Ja kaiken lisäksi tämä tapahtuu lähes automaattisesti. Veden kulutus on huimaa…
...kolmesta 55 litran tynnyrisekoituksesta, jossa kahdessa oli 65g Vihannes-Superexiä ja 40g Calcinittia. Tuon laskennalliseksi voimakkuudeksi kovalla vedellä on 2,9 mS/cm, mutta todellisuudessa voimakkuus pyörii (mittaamatta) jossakin 2,6-2,7mS/cm voimakkuudessa. Noiden lisäksi...

Läheiset reseptit

Sekaisin sokerista hilloja & Pikkelöityjä kasviksia ja vähän muutakin..

...eri kompinaatioiden yhdistelmät.Itse pidän yhden marjan tai yhden hedelmän hilloista – jonka makua voi korostaa tai muunnella, yrtillä tai muilla mausteella.Sekaisin sokerista hillomaku-yhdistelmiä: mansikka&raparperi, mansikka&karviaismarja, vadelma&mustikka, vadelma&punaherukka, mustikka&juolukka, mustikka&punaherukka, kirsikka&raparperi, kirsikka&karviaismarja, marja-aronia&omena,...

Isompaa vesiviljelyä – ebb & flow

...se kuluttaisi mahdollisimman vähän energiaa. Ebb & flow jossa ovat vuorovesi-ilmiöstä tutut vaihtelut kuluttavat vähän energiaa, koska pumppua pitää pyöräyttää vain muutama minuutti muutaman kerran vuorokaudessa. Rakenne systeemissä oli myös...

Ebb & flow rehottaa

“Vuoksi-luode”-vesiviljely on ollut menestys tänäkin vuonna. Sato siinä on vielä raakaa, joten varsinaista kypsymisaaltoa odotellaan edelleen. Joitakin Aji Cristaleja ja Lemon Droppeja tuolta on jo...

Sitruuna & Marenki, Marja & Kinuski, Jogurtti & Vanilja

...vaniljatanko, halkaisematon Yhdistä ainekset ja keitä hiljalleen kunnes sakenee (130`).Lisäksi: ***tuoreita marjoja: mustikoita, mansikoita, vadelmia: kerrosten väleihin kinuskin ja rahka-kermavaahdon kanssa sekä kakun päälle.**paahdettuja valkosuklaalevyjä**macaron-pikkuleipiä**italialaista marenkia viimeistelyyn. Jogurtti &Panna cotta4...

Munakoiso & Polenta, Nieriä & Tomaatti, Luumu & Manteli

Paahdettua munakoisoa ja sitruunapolentaMunakoiso: itketettynä, villoitettuna, oliiviöljy-pesto -paahdettunaSitruunapolenta: kasvislientä, polentaa, sitruunankuori raastetta, kuohukermaa, parmesaani raastetta, nokare voitaLisäksi paahdettuja retiisejä, kukkien terälehtiä…Munakoisososekeitto3-4 munakoisoa kääritään folioon ja...

Sarjassa yksinkertaista: Parsa & Muna - Ossobuco & Polenta - Mustikka & Lime

Perhe, elämä ja yksinkertainen ruoka..Kaikki asioita, jotka ovat vain yksinkertaisesti parasta. Parsaa ja uppomunaaSalad nicoiseOssobucoSitruunapolentaaMustikka-uunijäätelöLimepossetKeväinen juustokakku  Parsa ja uppomunaPuntti vihreää parsaa 4 kananmunaa etikkaa, vettä1 rkl...

Sarjassa Yksinkertaista: Makupareilla parempaan arkiruokaan

...lempiraaka-ainettasi, jonka jälkeen listaa toiset kaksikymmentä mahdollista lempiraaka-ainetta, sekä katso mitä on jo keittiön kaapeissa ja rakenna oma ruokalistasi. Voit päättää valmistustavat ehkä vasta myöhemmin… Esimerkiksi: Riisi & SuppilovahveroPunajuuri & Mozzarella &...

Kirjahyllyssä

...Kuolleet sielutGolden, Arthur – Geishan muistelmat Golding, William – Kärpästen herraGolding, William – PaperimiehetGrimm, Jakob & Wilhelm – Grimmin sadut Gudmundsson, Einar Már – Kaikkeuden enkelitHamsun, Knut – NälkäHayden, Torey...

KOLMEN JÄLKIRUOAN SUNNUNTAINA: LIME & SUKLAA & VADELMA & APPELSIINI

KEY LIME -piirakka250g keksejä ja 100g suolatonta voitajauha keksit kutterissa, kaada koneen käydessä joukkoon hitaasti voisula. Painele seos piirakkavuoan pohjalle.Paista pohja 170 asteissa uunissa noin...

Ristiäis- & hääkakku / Christening & Wedding Cake

...olisi sisäpiirijuttuna siili. Ristiäis & hääkakkuChristening & Wedding CakeHääkakkuosioon tuli päälle simppelisti ruusu… Hääkakun ruusuRose on a Wedding Cake…ja kakun alareunassa olevasta sangosta tippuu confettia… Sangollinen confettiaBucket full of confetti…joka...

Kevyttä & Herkullista Lomaa - ruokaa!

...Besancon – kasvisruoka filosofiaa! Ruokaohjeita, niille kaikille jotka haluavat painonsa putoavan ja silti syödä herkullista ruokaa lomallaAamiainenRaejuustoa & MarjojaAamujogurttiJogurttia/raejuustoa/maitorahkaa/ricottaa, pellavansiemen-/oliivi-/seesamöljyä, sitruunanmehua/greippimehua/appelsiinimehua, hunajaa/vaahterasiirappia, hienoksi jauhettuja siemeniä&hienoksi jauhettuja saksanpähkinöitä/hasselpähkinöitä/pekaanipähkinöitä&hienoksi jauhettuja leseitä/kauraa/tattaria/ohraa, marjoja.Sekoitetaan ainekset yksitellen jogurtin joukkoon.Jogurttia ja suklaakermaa,...

Bordeaux & maailman parhaita viinitiloja

...Lähes Bordeauxin keskustassa sijaitsee Chateau Haut-Brion ja heidän kakkosviininsä La Mission Haut-Brion Ennen viinitiloja meillä oli edessä kuitenkin ihan oikeaa ohjelmaakin, joista ensimmäisenä vierailu tunnetulla Chateau Lynch & Bagesin tilalla....

Solstice, Sibelius & Soup

...and the sun comes out just for the opening night of Soivaksi kirjoitettu, a musical drama based on letters Aino and Jean Sibelius wrote each other; the touching performance was produced by Teatro Productions & OperArt...

ILO & KIITOLLISUUS & ILO

Missä olen?  Minne tahdon?  Miten löydän? Helposti tulee ostettua sekä haalittua ympärille kaikkea sitä mitä ei oikeasti tarvitse…ja siinä sitä sitten on jotenkin eksyksissä kaiken turhan...

NIERIÄ & POLENTA | RAPARPERI & RAPARPERI

SUNNUNTAINA KOTONA – SAVUVOISSA KYPSENNETTYÄ NIERÄÄsavuvoi: voin voi savustaa hentoisesti savustuspöntössä tai vaihtoehtoisesti käyttää Maldon savusuolaa (kuumenna voi, lisää joukkoon Maldon savusuola ja kiehauta)Savuvoi laitetaan uunivuoan...

Vegaaninen "Täytekakku" (Kookosvaahto & Mansikat & Kaurakeksit)

Tämä serkkuakin herkumpi jälkkäri sopii myös heille jotka välttelevät maitoa ja kaikenlaisia muitakin eläinperäisiä tuotteita. Tietty jos käytät gluteenittomia keksejä, tästä tulee myös gluteeniton. Kyseessä...

Vintage Wine Bar & Bistro, Athens, Greece

... From Christmas at Lefkada 2015 Vintage Wine Bar & Bistro could be seen from the balcony of our room. On Saturday, 8th of January we left...

Crème brûlée & Marenkia & Sitruunaa

Italialainen marenki0,75 dl vettä 60 g1,5 dl sokeria 185 g100 g valkuaista (3 kpl) 100 g1 tl sitruunanmehua1 rkl sokeria 16 g (tomusokeria)*sopii pakastettavaksi*Keitä sokerilientä...

Testissä Fast Hera80 Cookies & Cream ja Mansikka-Valkosuklaa + herkullinen resepti

...useita makuvaihtoehtoja, joista jokaiselle löytyy varmasti oma suosikki. Laajasta valikoimasta löytyy perinteisiä makuja, kuten suklaata, vaniljaa ja mansikkaa, sekä hieman erikoisempia makuvaihtoehtoja, kuten Lime-Valkosuklaa ja Cookies & Cream. Jälkimmäisen protskujauheen...

Limeposset & Paahdettu valkosuklaa & Vaahtokarkki

Limeposset2 dl kuohukermaa¾ dl sokeria½ dl siivilöityä limemehuaLaita kerma ja sokeri kasariin ja kiehuta kevyesti pari minuuttia. Yhdistä kerma-sokeri ja limemehu. Annostele massa tarjoiluastioihin ja laita...

Juuria ja ruukkuja

...pitää tarjota lisää tilaa. Perliitti vaatinee melko aktiivisen kastelujärjestelmän, joten en usko sen toimivan suoraan turpeen korvaajana.   Viimeisenä eikä missään nimessä huonoimpana juuriston kehittäjänä on ebb&flow allas. Tänä vuonna...

MexMex henkinen Broilersalaatti & Chipotlevinaigrette

...sirkkalehtimerkistä, niin  kannattaa klikata itsesi tänne .Lisää tietoa vihanneksista yms & reseptejä löytyy myös vihannes.net facebook sivuilta Kampanjassa bloggareita hieman kategorisoitiin tähän tehtävään ja minulle tuli teemaksi yrtit & salaatit. Hieman laittoi ajattelemaan sillä...

2014: Trash Pavilion & Fashion

...Mirka Pukineen Kaarrokemekossa.(fin) Mirka Pukine & Uniqeco – Pauleenin Kaarrokemekon materiaaleina ovat laadukkaat pukukankaat hameista, housuista ja pakanlopuista. Kankaita kerää ja lajittelee mm. Tekstiilinkierrättäjät ry. Minnin Sammal-neulostunikan (ylh. oikealla ja alh. toinen...

Sähäkämpi Sweet & Sour

... Thaimaassa matkaillessani eräs paikallinen rouva tarjosi minulle sweet&sour -kastiketta, joka oli taivaallisen hyvää. Mutta, mutta… siellä oli klönttejä… ja siinä oli potkua kuin orivarsassa! Olin tottunut...

KAHDENKOKIN MENUT

...ja simpukat. Ympäri vuoden maistuvia! Monet hedelmät, punajuuret, munakoisot, paprikat, bataatit. Makusteluun Makuparejam-a-k-u-ja &  t-u-o-k-s-u-jasavumuikkuja, punasipulia ja perunasalaattiasitrusmarinoitua siikaa ja vihanneksiasavumaustettua kalkkunaa ja karamellisoitua omenaapaahdettuja juureksia, minttua ja juustoam-a-k-u-ja &  v-ä-r-e-j-äjokirapusalaattia ja marinoitua fenkoliakylmäsavustettua...

M&M-keksit, mmm.... miten hyvää!

... M&M-keksit ovat parhaimmillaan vasta leivottuina, juuri ja juuri jäähtyneinä. Lasillinen kylmää maitoa ja lämmin keksi…. mmmmiten hyvää! Jos kaikki keksit eivät mene kerralla parempiin suihin, ne...

Perfect Boy & Picnic

...we like: Cavalls Garnacha Tintorera & Monastrell Very Old Vines 2012 Globe Hope & ”Paris” trench coat, made of a snow camouflage uniform that used to serve in the Swedish...

M&M-keksit

...lisäämällä taikinaan m&m’s suklaakarkkeja.  Noin 15-20 kpl 125 g voita1 dl sokeria2 dl vehnäjauhoja3/4 dl-1 dl perunajauhoja2 rkl tummaa kaakoajauhetta1 tl leivinjauhettanoin 100 g m&m’s suklaakarkkeja Vaahdota pehmeä rasva ja...

Kukkakaalinen mac&cheese

...johtuu myös lisukkeista. Hyvin usein pasta tarjoillaan täyttävän ja juustoisen kastikkeen kanssa tai lasagnessa koko settiä kruunaa juustokastike. Amerikasta onkin tullut tämä ihan perinteinen juustomakaroni mac&cheese, joka on käytännössä sitä...

West - Mexican & Burger in Lefkada Town, Greece

... From Christmas at Lefkada 2015 West – Mexican & Burger We first visited the Island of Lefkada, Greece, in July of 2015. We were to spend...