Grillatut jättikatkarapuvartaat

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: kalaruoatreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Grilliruoka voi olla vähän kevyempääkin…aina ei tarvitse makkaroita syödä. Katkaravut ovat hyvinkin kevyt vaihtoehto, mausta tinkimättä. Näiden seurana voi tarjota tuoretta salaattia tai vaikkapa grillatuja vihanneksia. Lisäsin vähän eksoottisutta vartaisiin lisäämällä marinadiin kurkumaa. Kurkuma ei ole voimakkaan makuinen mauste ja sitä käytetäänkin usein muun muassa antamaan…
...aina tervetulleita ja kaikki parannusehdotukset blogiini. Ja ei kun grillaamaan ! n. 10 varrasta 500 g tiikerikatkarapuja (tai muita jättikatkarapuja) 3 rkl oliiviöljyä 1 valkosipulinkynsi ½ sitruunan mehu              ½ dl persiljasilppua...

Läheiset reseptit

Grillatut jättikatkarapuvartaat

Grilliruoka voi olla vähän kevyempääkin…aina ei tarvitse makkaroita syödä. Katkaravut ovat hyvinkin kevyt vaihtoehto, mausta tinkimättä. Näiden seurana voi tarjota tuoretta salaattia tai vaikkapa grillatuja...

Grillatut bataattiviipaleet

... Bataattibuumini ei ota laantuakseen. Tällä kertaa grillatut bataattiviipaleet pääsi ruokapöytään. Grillatut bataattiviipaleet on niin hyvää siis todella hyvää! Kun lisää makean bataatin pintaan limellä ja valkosipulilla...

Grillatut nektariinit kinuskilla ja mascaspone-jogurtilla

...sellaisinaan. Nyt kun koko kansa on kantanut grillit ulos ja säätä uhmaten grillataan kaikkea mitä käsiin osuu, minäkin päätin valmistaa vale grillatut nektariinit parilapannun päällä. Pekoniin niitä en ole buumista...

Grillatut broilerinsiivet & valkosipuli-sinihomejuustodippi

...ehdottomasti grillatut broilerinsiivet. Grillauskausi aloitettiin jo hyvissä ajoin keväällä, ja broilerinsiipiä on ehditty grillaamaan jo kilo jos toinenkin. Atrian Perhetilan broilerituotteissa on maustamattomia siipiä, jotka ovat suosikkimme grilliin. Naturellit siivet...

Grillatut broilermakkaravartaat pekoniperunoilla

...otti voiton. Grillatut broilermakkaravartaat pekoniperunoilla sai kaverikseen kotitekoista paholaisen hilloa ja kurkkusalaattia. Grillatut broilermakkaravartaat pekoniperunoilla sopii erinomaisesti kesäjuhlien grillitarjottaviin ja tuovat mukavaa vaihtelua grillimakuihin. Kyl nyte alja hetimite grillaa! Grillatut...

Grillatut katkaravut ja raikas valkosipulikastike

... Grillatut katkaravut ovat herkullisia, erittäin helppo valmistaa ja ne maistuvat aivan huisin hyvältä raikkaan valkosipulikastikkeen kanssa! Valitsin grilliin kokonaisia ja kuorellisia katkarapuja, koska ne pitävät mehukkuutensa...

Grillatut latva-artisokat & aliolia

...päädyin postaamaan tämän päivänvalossa napatun kuvan. Grillatut artisokat ovat oiva alkupala tai lisuke grillikemuihin, mutta halutessaan tämä menee myös kevyestä lounaasta. Lisää matkamakuja luvassa lähitulevaisuudessa! Grillatut artisokat Mahdollisimman pieniä tuoreita latva-artisokkia (määrä...

Häränfilee sienigratiinilla ja grillatut kasvikset

... Tämä ateria ei tarvitse erikseen kastiketta, koska sienigratiini toimittaa samalla kastikkeen virkaa. Grillatut paprikat ja kesäkurpitsat toimivat “kevyenä” kesäisenä lisukkeena. Sienigratiiniin voit käyttää mitä sieniä haluat....

Grillatut halloumitaskut paras gluteeniton leivonnainen -kilpailuun!

...hieman jälkeen keskivälin kun scrollaat alaspäin. Äänestäjien kesken arvotaan kolme muhkeata tuotereppua (á 100,-). Kiitän, kumarran ja jatkan entistä innokkaampana gluteenittomien tuotteiden kehittelyä! GRILLATUT HALLOUMITASKUT 6 kpl 3 dl kädenlämpöistä...

Grillatut katkarapuvartaat

... Aina on hyvä sää grillata! Grillatut katkaravut on nopea ja helppo valmistaa. Ne sopivat hyvin vaikka salaatin kanssa tai alkupalaksi. Kyytipojaksi kylmää valkoviiniä tai kuohuviiniä. Oisko...

Grillatut tiikeriravut ja kampasimpukat kantarellirisotolla / Grilled Tiger Prawns and Scallops with Chanterelle Risotto

...ja hedelmäisen Fatalii-chilin. Kokeilu kannatti ja ruoka hävisi lautaselta taas liian nopeasti! (Fuusio muodostuu leikillisesti logiikalla: italialainen = risotto/oliiviöljy, suomalainen = kantarelli, afrikkalainen = Fatalii-chili, aasialainen = korianteri) Grillatut tiikeriravun...

Grillatut pienet broilerivartaat

...tulpiksi vartaiden päihin. Meitin tekemät vartaat ovat ihan tarkoituksella tuollaista pienempää sorttia…. semmosia naposteluvartaita. Grillatut pienet broilerivartaat broilerin ohutleikkeitä (mulla oli 3 ohutleikettä (noin 300 g lihaa) ja niistä tuli 5 pientä...

Grillatut fetatäytteiset jauhelihapihvit

...pihviä kerralla vaan söin kahdessa erässä 🙂 Mielestäni kannattaa tehdä kuitenkin isoja pihvejä koska jauheliha kuivaa niin helposti grillissä. Grillatut fetatäytteiset jauhelihapihvit (2 kpl) 400g naudanjauhelihaa1 kananmuna100g fetaa1 pieni sipuli1...

Simppeli on usein parasta - grillatut banaanit

...Jos oikein gourmetia haluat tehdä, voit ennen grillaamista tehdä banaanin kuoreen viiltoja ja laittaa suklaapaloja väleihin. Minusta se on liian vaivalloista ja sotkuista puuhaa. Pidetään parhaat asiat yksinkertaisina. Grillatut banaanit...

Grillatut kananmunat kinkulla ja paprikalla

...Ei kovin vakavaa. Ensimmäisen palan leikkaaminen saattaa olla konstikasta ja se voi vähän rikkoutua. Loput annokset on helpompi ottaa. Grillatut kananmunat kinkulla ja paprikalla4-6:lle 50 g      voita0,5 dl...

Grillatut paprikat pekonilla ja koskenlaskijalla

...paprikoiden lakin kiinnittämättä. Eivät nimittäin millään ilveellä pysyneet paikoillaan. Juuston valuminen kannattaa siis estää pekonilla ja coctailtikuilla. Grillatut suippopaprikat pekonilla ja koskenlaskijalla:4 suippopaprikaa1 pkt pekonia1 pkt voimakast koskenlaskijaacoctailtikkujaöljyä Leikkaa paprikoiden...

Grillatut munakoisokääryleet

...edellisenä päivänä. Sopivat siis erinomaisesti myös kesän juhliin. Grillatut munakoisokääryleet:2 keskikokoista munakoisoasuolaaöljyä Täyte: 1 ½ dl turkkilaista jogurttia150g fetaa murustettuna2 rkl sitruunan mehua½ dl tuoretta hienonnettua minttua1 savustettu valkosipulin kynsi...

Grillatut Parsat Pekonikääreessä

... Grillattu parsa on keikkunut kesäherkkujen kärkitiloilla jo useamman vuoden – kuten olette varmasti huomanneet. Tässä minun versioni tästä kohta-jo-klassikko reseptistä.Suolaisuutta pekonista ja raikkautta sitruunasta, eikun syömään. Grillatut...

Grillatut Nektariinit Pekonilla ja Auralla

...Tosin ihan raaoistakaan ei hyviä tule. Loppusilaukseksi kannattaa vielä pyöräyttää hiukan mustapippuria myllystä niin nautinto on taattu. Saa nähdä ideoituuko tästä grillausklassikosta vielä muita versioita kesän aikana. Grillatut nektariinit pekonilla...

Grillatut avokadot & lohiceviche

...grillatusta (ja paahdetusta) varhaiskaalista, nyt on avokadojen vuoro. Cevichellä täytetyt avokadot ovat näyttävä sapuska, joka sopii tarjottavaksi joko alkupalana tai kesäisen keveänä lounaana. Olisiko tässä hyvä ruoka myös juhannusjuhliin? Grillatut...

Avokadotäytteiset grillatut herkkusienet

Vaikka grillikausi ei ole enää kuumimmillan, niin loppukesän sato on! Poimi kaupasta tuoreet ainekset ostoskoriisi ja grillaa vaikkapa grillipannulla tai uunissa grillivastuksella, jos ulkona grillaaminen...

Grillatut seesami-jättikatkaravut

Vihdoin grillikausi on avattu räntäsateista huolimatta ja on aika vihdoin alkaa kehittämään yhtä omista heikoimmista alueistani, eli grillaamista. Olen kova äyriäisten ystävä, joten on kovasti...

Grillatut Kanaburgerit

Kukapa voisi vastustaa maukasta burgeria? Tämä burgeri on hyvin mehevä ja herkullinen. Väliin leivitetään ja grillataan kanan rintafilee. Burgerit maustaa ihana tomaatti-sipulisalsa ja täyteläinen caesar...

Grillatut ananasvartaat ja hunaja-jogurttikastike

Grillattu ananas kuuluu ehdottomasti kesään. Pienillä muunnoksilla ananakseen saa kivasti uutta vivahdetta ja tämä kesäkuun yhteishyvän Ruoka -liitteestä bongattu grillatun ananaksen ohje ihanalla hunaja-jogurttikastikkeella pääsikin...

Lähdeviitteettömät grillatut maissintähkät

Mikä onkaan parempaa, kuin suolavedessä hiljalleen mehukkaaksi hauduteltu, voilla valeltu ja lehtien sisällä grillattu maissi? Tee näitä kerran ja jätät jatkossa kaupan esikypsytetyt, vakuumipakatut maissintähkät...

Grillade grönsaker, grilled vegetables, grillatut vihannekset

Black Angus Glass, ice cream, jäätelö Östersjön, Baltic Sea, Itämeri Östersjön, Baltic Sea, Itämeri Grillade grönsaker Vi festade till ordentligt häromdagen och köpte två dyra...

GRILLATUT KUKKAKAALIPIHVIT

Minkä IHMEEN takia en ole aiemmin tajunnut grillata kukkakaalia?! Uusia grillausideoita haikaillessani bongasin onneksi tämän reseptin Glorian Ruoka&Viini (5/15) -lehdestä. 1 iso kukkakaalikastike1 limetin kuori ja mehu1...

Grillatut japanilaiset pihvit ja olutsipulit

From Blogirinki – Yhteistyössä Sinebrychoff – 2014-06 Äijäruoan tämänkertainen Blogirinki-kampanja syntyi yhteistyössä Sinebrychoffin kanssa. Kesä ja olut? Japanilainen ruoka ei ole koskaan Äijäruokalassa kaukana, joten...

Grillatut härän grilliluut ja chilinen perunasalaatti

Meillä on onni, kun on niin loistava lähikauppa. K-Supermarket Muuramesta löytää vaikka mitä. Erityisen onnellinen olen hyvästä lihatiskistä. Sieltä tarttui tämäkin herkku matkaan – muuramelaisia...

Grillatut Broilervartaat

Kesä ja grillausreseptit ovat taas täällä 🙂 Mun vanhan kaasugrillin käyttötunnit alkoivat jo viime kesän lopussa tulemaan täyteen joten ensitöiksi piti grilli päivittää uudempaan. Käännyinkin...