Torikorttelin katujuhla

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: RavintolareseptitTapahtumattorikortteliJulkaistu seuraavalla sivustolla

Torikorttelin katujuhla houkutteli meidät tänään Katariinankadulle maistelemaan hyviä ruokia. Maaliskuisen Torikorttelin Ulkoruokariehan jälkeenhän innostuimme kokkailemaan pulled-pork-hodareita. Torikortteleissahan on paljon kivoja putiikkeja ja ravintoloita, mutta kovin usein ei sillä suunnalla tule valitettavasti pyörittyä.

Nyt kadulle oli katettu pöytiä, kadun päässä oli lava ja elävää musiikkia ja pitkin katua…
Läheiset reseptit

Torikorttelin katujuhla

... Torikorttelin katujuhla houkutteli meidät tänään Katariinankadulle maistelemaan hyviä ruokia. Maaliskuisen Torikorttelin Ulkoruokariehan jälkeenhän innostuimme kokkailemaan pulled-pork-hodareita. Torikortteleissahan on paljon kivoja putiikkeja ja ravintoloita, mutta kovin usein ei sillä...

Pihviä aamupalaksi? - Aamiainen amerikkalaiseen tapaan

...jälkeen lähdettiin apukokkien kanssa ulkoilemaan ja siitä sitten keskustaan pyörimään ja Torikorttelin katujuhlaan. Shoppailujen jälkeen käytiin Kitty´s:ssä juomassa janojuomat. Valintsin Brew Dog Cocoa Psychon. Se on todella tumman musta Imperial Russian stout, jossa...