Kinkkupiirakka, pellillinen

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptitSuolaiset leivonnaisetSuolaiset piirakatVälipalatJulkaistu seuraavalla sivustolla

Tässäpä helppo ohje maukkaaseen kinkkupiirakkaan, täytteeseen voi lisäillä oman maun mukaan mitä vaan tai jättää jotain pois. Ohje on kopioitu jostain, en muista mistä mutta näin se menee;
Pohja;2 dl maitoa2 muna½ tl suolaa6 dl vehnäjauhoja2 tl leivinjauhetta100 g sulatettua voita tai margariiniaTäyte:n.400 g savukinkkua pikkukuutioina tai koneen…
...se menee;Pohja;2 dl maitoa2 muna½ tl suolaa6 dl vehnäjauhoja2 tl leivinjauhetta100 g sulatettua voita tai margariiniaTäyte:n.400 g savukinkkua pikkukuutioina tai koneen leikkuriterällä hienonnettuna1-2 paprikaa kuutioina 1 sipuli hienonnettuna1tlk ananasta paloiteltuna4 dl...

Läheiset reseptit

Kinkkupiirakka, pellillinen

... Tässäpä helppo ohje maukkaaseen kinkkupiirakkaan, täytteeseen voi lisäillä oman maun mukaan mitä vaan tai jättää jotain pois. Ohje on kopioitu jostain, en muista mistä mutta näin...

Kinkkupiirakka

... Kinkkupiirakka sopii sekä arkeen että juhlaan. Tässä reseptissä ei erikseen paisteta pohjaa, joten piirakka valmistuu kerralla. Voit vapaasti vaihdella täytteitä makusi mukaan. Alkuperäinen resepti täältä: Kinkkupiirakka Kinkkupiirakka...

Kinkkupiirakka

...aterialle tälle meidän porukalle tästä riittää helposti! Viime viikon kakkukahvit näytti siis tältä syömisten osalta. Kinkkupiirakka on tuolla perällä 😉 Tästä tulee pellillinen Pohja 300g voita kuutioituna6dl vehnäjauhoja1tl suolaa halutessasi1dl...

Gluteeniton tomaatti-kinkkupiirakka

... Valmis Tomaatti-kinkkupiirakka. Leivoin kaksi Tomaatti-kinkkupiirakka yhdestä annoksesta hiukan pienempiin piirakkavuokiin.Piirakkavuokieni halkaisijat ovat yllä olevassa kuvassa 24 cm ja alla olevassa kukkavuuassa 20 cm. Jos teette yhteen piirakkavuokaan sen...

Kinkkupiirakka aurajuustolla

...liikaa ollut. Alkuperäinen ohje löytyy tuolta linkin takaa, alla oma, hitusen muokattu versioni. Tätä ohjetta tulen aivan varmasti käyttämään toistekin! Kinkkupiirakka (pellillinen)  Rukiinen rahkavoitaikina:250 g voita3 dl vehnäjauhoja1 ½ dl...

Pellillinen gluteenitonta kinkkupiirakkaa

...vaan oikein koko pellillinen piti tehdä! Ja mikäs tämän parempaa – joku muu maksaa ainekset ja minä vaan leivon. Todellinen WIN-WIN tilanne! ☺ Ja koska työporukassamme on tällä hetkellä yksi...

Herkullinen kinkkupiirakka

...ihanan maukas, suussa sulava kinkkupiirakka, joka varmasti kelpaa nostaa pöytään missä tilanteessa tahansa 🙂 Pohja: 2dl mummon muusi-jauhetta4dl vehnäjauhoja2tl valkosipulisuolaa2tl leivinjauhetta2dl vettä2dl voisulaa Päälle:1ps kinkkukuutioita1/2 pun. paprika1/2 purjo1ps juustoraastetta200 g ranskankermaa1dl...

Kinkkupiirakka

... KinkkupiirakkaLeivoin tänään kinkkupiirakkaa suolastukseksi synttäreille. Kuinka ollekaan voi loppui kesken leipomusten, joten piti improvisoida. Jääkaapista löytyi eilistä perunamuusia, joten siitäpä sitten taikinan tekoon: 2 dl kylmää...

Texmex-jauhelihapiirakka ja perinteinen kinkkupiirakka

...jauhelihasta ja juustoraasteesta.* Sekoita munat ja ruokakerma tasaiseksi seokseksi. Kaada vuokaan.* Paista uunin keskitasolla 175 asteessa n. 40 min tai kunnes piirakka on kypsä. Perinteinen kinkkupiirakka (Ohje Valion sivuilta)Pohja1pkt. valmista piirakkapohjaa tai...

Juustoinen kinkkupiirakka

...ruohosipulia. Hitsin hyvää tuli ja hyvin kelpasi vieraillekin 🙂 Juustoinen kinkkupiirakka  n. 38 x 25 cm uunipellille, koosta riippuen n. 24-30 palaa Pohja:n. 1/2 annosta rahka-voitaikinaa (osa vehnäjauhoista korvasin graham- ja...

Kinkkupiirakka

... Perinteinen kinkkupiirakka on kyllä hyvää! Tein sellaisen Valion reseptin mukaan ja kyllä vaan maistui! Varsinkin uunituoreana erityisen hyvää. KinkkupiirakkaKinkkupiirakka Pohja:100  g voita2 dl vehnäjauhoja2 rkl vettä1/4 tl suolaa Täyte:150 g...

Rukiinen kinkkupiirakka 2

...olen tehnyt. Myös täytteen ainesuhteet ovat pikkasen erilaiset, vaan kummallakin tulee hyvää piirakkaa. Rukiinen kinkkupiirakka 2 (HUOM! ohjeella tulee 2 pellillistä piirakkaa.  Pellin koko n. 32×33 cm) Rukiinen rahkavoitaikina 500 g...

Gluteeniton kinkkupiirakka

Muistan, kun ensimmäisen kerran kokeilin valmistaa gluteenitonta piirakkaa hieman pettynein fiiliksin. En varmaan ole ainut, kenelle pohjan rakenne on ollut pettymys sen ”murevuuden” ja kasassa...

Pellillinen piirakkaa riisi-kana-kananmuna -täytteellä

... Töihin evästä miehelle. Mitähän sitä keksis? Jotain mitä vois leipoa? Kyllä, suolainen piirakka. Tämä on sen verran täyttävää, että pala tätä toimii erinomaisesti lounaana. Pellillinen piirakkaa...

Pellillinen makoisaa mansikka-raparperipiirakkaa ♥

Juhannuksen alla innostuin harventamaan raparperipuskaa ja hyödyntämään saaliin ihanaan mansikka-raparperipiirakkaan. Ohjeen nappasin tällä kertaa Pullahiireltä. Muuten noudatin ohjetta orjallisesti, mutta lisäsin sekä pohja- että murutaikinaan...

Pellillinen mustikkapiirakkaa

...sitä ennen marjojen pakastamista jotain leipoa, tällä kertaa pellillinen piirakkaa. Taaskin jollain yksinkertaisella ohjeella joka tuli vastaan googlettelemalla, tällä kertaa päädyin Mimmin keittiöön. Pullataikinapohjainen mustikkapiirakka on suosikkiani, mutta iltamyöhään ei...

I want chocolate, gimme some cake! - pellillinen mehevää pätkiskakkua

...vähentäen paistoaikaa. Sokeria voisi laittaa hieman vähemmän, mutta muuten tästä tuli aivan täydellinen…  Pätkiskakku pellillinen8dl vehnäjauhoja6dl sokeria2tl vaniljasokeria4tl leivinjauhetta7rkl tummaa kaakaojauhetta300g sulatettua voita4dl maustamatonta jogurttia tai kermaviiliä12 Pätkistä6 kananmunaaVuoan voiteluun:rasvaakorppujauhojaKuorrutus:400g...

Mama's home made rhubarb pie! - pellillinen raparperi-rahkapiirakkaa

...Kannattaa kokeilla! Osan maitorahkasta voi korvata maustetulla rahkalla, mutta silloin sokeria on syytä laittaa vähemmän.  Maisemakahvilan raparperipiirakka(pellillinen, noin 20 palaa)Muruseos:8dl vehnäjauhoja3dl sokeria2tl leivinjauhetta2tl soodaa2tl vaniljasokeria250g voita sulatettunaPohjataikina:n. 2/3 osaa muruseoksesta1...

Tex mex jauhelihapiirakka (pellillinen)

...reseptissä oli täytteessä myös kirsikkatomaatteja, minä en niitä nyt kuitenkaan käyttänyt, sillä noudatin hyvin säntillisesti Eijan ohjetta. En kyllä jäänyt niitä tomaatteja kaipaamaankaan. Tex mex jauhelihapiirakkapellillinen Pohja:6 dl vehnäjauhoja1 ½...

Poropiirakka (pellillinen)

Instagramissa minua seuraavat tietävätkin, että tein viikonloppuna pojan syntymäpäiville yhdeksi suolaiseksi vaihtoehdoksi tällaista poropiirakkaa. Kuvat julkaistuani tuli kyselyitä reseptistä, joten tässä tulee 🙂 Poropiirakka (pellillinen)...

Raparperi-rahkapiirakka murupäällisellä (pellillinen)

Moikka!Raparperisadon kunniaksi oli pakko tehdä yksi rahkapiirakka. Omasta sadosta ei vielä ole tietoakaan, kun raparperini siirtelyn takia vaan kituuttaa… Nämä raparperit sain tutultani. Tein piirakan...

Pellillinen piirakkaa ja vanhan ajan vaniljakastike

Vanhan ajan vaniljakastikkeeseen tulee keltuaisia, kermaa ja aitoa vaniljaa. Tässä on jujuna nyt se, että ylijääneet valkuaiset käytetään itse piirakkaan. Ei tarvitse sitten niitä säilyttää...

Kinkkupiirakka

Päätinpä tehdä sitten kinkku piirakan, jota voisin tarjota meidän maalari mestarille. Pohja:Ostin kaupasta valmiin Myllynparas Iso lehtitaikinalevyn, kun olin laiska tällä kertaa. Lehtitaikina jäi toisaalta lehtitaikinamaiseen...

Kinkkupiirakka

Tästä on tullut nyt hitti meidän taloudessa! On niin helppo tehdä, liian koukuttava iltapala!Myllyn parhaat piirakkataikinat, on meillä pop! Ne sopii n. 25-30cm pyöreeseen piirakkavuokaan....

Värikäs kinkkupiirakka

  Tämä ohje löytyi makuja.fi -sivustolta, jossa sen mainittiin olleen Arjan Leivontanurkan Isänpäivä-reseptikilpailun parhaimmistoa v. 2006. Alkuperäisessä ohjeessa oli myös purjoa, mutta jätin sen pois,...

Gluteeniton kinkkupiirakka, helppo ja nopea

* Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Taikina: 1,5 dl gluteenittomia jauhoja0,5 tl leivinjauhettaripaus suolaa (noin 1/4 tl)1 dl juustoraastetta1 dl vettä3 rkl öljyä * Sekoita...

Kinkkupiirakka

Aloitetaan tämä blogi nyt sitten jollain harvinaisemmalla herkulla, eli kinkkupiirakalla. Yleensä leivon jotain makeaa, mutta pari päivää sitten kaveri pyysi kinkkupiirakan ohjetta ja sain siitä...

Sinappinen KinkkuPiirakka ♥

Heipsulis Ystäväiset japieni päivitys vuorossa suolaisen herkkupiirakan voimin 🙂Ja tämähän menee taas niin ruokana salaatin kera kuineväänä töissä tai aamu/iltapalana … Pohjaan reseptin löydät*Kliks* Täältä...

juustopohjainen kinkkupiirakka

125g voita2,5dl jauhoja1tl suolaa2dl emmentaljuustoraastetta1½ rkl kylmää vettäNypi pehmeään voihin jauhot ja suola. Lisää juusto, vesi ja laita jääkaappiin täytteen teon ajaksi. täyte:200g palvikinkkua pilkottunavajaa...

Helppo kinkkupiirakka

Tämä on nopea ja helppo piirakka koska tässäkin on käytetty valmista pakasteesta löytyvää ruispiirakka pohjaa.   1 (ruis)piirakka pohja1 pss kinkkusuikaleita1 punainen paprika1 rkl vihreää...