Porkkanacupcaket

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Makeat leivonnaisetMuffinitPorkkanareseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Koska rakastan porkkanakakkua, ajattelin kokeilla soveltaa samaa ideaa myös kuppikakkuihin. Hain ohjetta vähän sieltä täältä ja sitten lopulta vähän sovelsin muutamaa eri ohjetta. Lopputulos oli kuitenkin ulkonäöstähuolimatta hiukan pettymys – ei se suoranaisesti pahaa ollut mutta jäi kyllä kauas porkkanakakulle tyypillisestä…
...taikinan suosiolla vaan porkkanakakun ohjeella, löytyy esim. täältä. Kuppikakut: 100gr voita tai margariinia2 dl sokeria3 munaa3,5 dl vehnäjauhoja2 tl leivinjauhetta1,5 tl kanelia(ripaus suolaa jos käytit margariinia)4 dl porkkanaraastetta (noin 3-4 porkkanaa,...

Läheiset reseptit

Porkkanacupcaket

Koska rakastan porkkanakakkua, ajattelin kokeilla soveltaa samaa ideaa myös kuppikakkuihin. Hain ohjetta vähän sieltä täältä ja sitten lopulta vähän sovelsin muutamaa eri ohjetta. Lopputulos oli...