Piparkakkumousse

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: jälkiruokapikkujoulureseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Torttujen sijaan jouluisena jälkiruokana toimii pehmeä, piparkakuilla maustettu suklainen mousse. Tämä sopii juhlavampaankin pikkujoulu- tai joulupöytään! Valmistuskaan ei ole vaikeaa; suklaan sulatus vaatii tarkkuutta jos sen tekee mikrossa, mutta muuten mousse on varsin helppo tehdä. Ohje on mitoitettu pienelle perheelle; tuplaamalla ohjeen tästä riittää jälkiruoaksi isommallekin porukalle.


...tekee mikrossa, mutta muuten mousse on varsin helppo tehdä. Ohje on mitoitettu pienelle perheelle; tuplaamalla ohjeen tästä riittää jälkiruoaksi isommallekin porukalle. Piparkakkumousse, resepti, neljä annosta10 piparkakkua1 rkl voita 100 g...

Läheiset reseptit

Piparkakkumousse

...tekee mikrossa, mutta muuten mousse on varsin helppo tehdä. Ohje on mitoitettu pienelle perheelle; tuplaamalla ohjeen tästä riittää jälkiruoaksi isommallekin porukalle. Piparkakkumousse, resepti, neljä annosta10 piparkakkua1 rkl voita 100 g...

Jouluinen suklaakakku

...Vatkaa kerma ja kääntele joukkoon. Levitä edellisen kerroksen päälle tasaisesti ja siirrä jälleen hyytymään jääkaappiin. Piparkakkumousse:400 g (2 prk) piparirahkaa (Arla)1 dl kuohukermaa0,5 dl tomusokeria6 kpl pipareita4 liivatettatilkka sitruunamehua Laita...