Makkaramunakaspannu

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: AamupalaMakkaraMunatreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Aamupalaksi, brunssille, iltapalaksi, yöhiukoon, dagen efter.. ei ole tilannetta missä meillä ei oltaisi makkarapannua pyöräytetty. Tuhti satsi sipulia, makkaraa ja kananmunaa hyvän chilisoosin kera potkaisee päivän käyntiin sellaisella voimalla ettei nälkää ihan heti tarvitse olla hätistelemässä. Makkaramunakkaaseen voi kätevästi tyhjennellä jääkaapin sisältöä ja sekalaisia vihanneksia.

– -…
...– – – kahdelle 2 makkaraa1 sipulipala paprikaamuutama kirsikkatomaatti2-3 munaaloraus oliiviöljyäsuolaa ja pippuria Pilko makkara, tee sipulista ohkaisia lohkoja ja pieni paprika. Paista kaikki oliiviöljyssä pannulla kunnes sipuli on kypsää....

Läheiset reseptit

Makkaramunakaspannu

Aamupalaksi, brunssille, iltapalaksi, yöhiukoon, dagen efter.. ei ole tilannetta missä meillä ei oltaisi makkarapannua pyöräytetty. Tuhti satsi sipulia, makkaraa ja kananmunaa hyvän chilisoosin kera potkaisee...