Yrttiset parmesaanilihapullat

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: lihapullatreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Nämä mainiot lihapullat maistuvat perinteiseen tapaan perunoiden tai muusin kanssa, tai hyvässä tomaattikastikkeessa keittettynä pastan kaverina. Kummin vain. Maistuvia ovat, lupaan sen!

Olen aivan ihastunut pankojauhoon. Käytin lihapullamassassa korppujauhon sijaan japanilaista korppujauhoa, pankojauhoa. Pankojauholla saa kauniin rapsakan pinnan esimerkiksi friteeratuille isoille katkaravuille. Pankojauho on löytänyt meillä tiensä myös…
...timjamia, persiljaa, basilikaa.. mitä nyt löytyy1 dl parmesaaniraastettapitkä loraus kermaasuolaa ja pippuriaoliiviöljyä paistamiseen Kuutioi sipuli, raasta valkosipuli. Paista tilkassa oliiviöljyä kypsäksi. Laita kulhoon. Lisää sipulin kaveriksi jauheliha, hienonnetut yrtit, mausteet...

Läheiset reseptit

Yrttiset parmesaanilihapullat

Nämä mainiot lihapullat maistuvat perinteiseen tapaan perunoiden tai muusin kanssa, tai hyvässä tomaattikastikkeessa keittettynä pastan kaverina. Kummin vain. Maistuvia ovat, lupaan sen! Olen aivan ihastunut...

Kesken jäi: parmesaanilihapullat.

...mies paisteli pullat mun päiväunien aikaan enkä jaksanut jälkikäteen enää kastikettakaan tehdä vaikka suunnitelmissa kyllä oli. Niin taí näin, lihapullista tuli todella hyviä ilman kastikettakin! Parmesaanilihapullat400g jauhelihaa1 dl maitoa0,5 dl...

Gluteenittomat yrttiset feta-pestomuffinit

...ja nyt siihen tuli oiva mahdollisuus.Päätin käyttää Meiran mausteseoksia hyväksi ja tein siis yrttiset muffinssit. Resepti on kuitenkin hyvin sovellettavissa, joten mikään ei estä sinua taikomasta muffinsseja juuri omaan makuun....

Yrttiset jauheliharullat

...koska onhan niitä piirakoitakin monia, niin miksei myös jauheliharullia. Joten tässä tulee yrttiset jauheliharullat. Raaka-aineet: 400g naudan jauhelihaa1 pkt pekoniapersiljaapaprikamaustettabasilikaamustapippuriasuolaa Ota taikinasta n. kourallinen massaa ja painele siitä 6-8 cm...

Yrttiset broileripihvit

Hengissä ollaan yhä jos joku on sitä ehtinyt jo viimeaikoina epäillä 😀 Noh, hädin tuskin koska tälläkin hetkellä vaihteeksi antibiooteissa mutta suurin syy blogihiljaisuuteen on...

Yrttiset chilisämpylät

Tällä kerralla sämpylöitä leipoessa sattui silmiin liian runsasta satoa tuottava chili ja yrtit parvekkeella, niin päätin kokeilla miltä ne maistuvat sämpylässä. Itse käytin yrtteinä basilikaa,...

Osa 11 - Leipää

...kun rauta on kuumaa. Tässä tuleekin nyt makean vastapainoksi vähän erimallisia leipiä! Yrttiset juustopatongit (3kpl) 2,5 dl kädenlämpöistä vettä25 g hiivaaripaus suolaa3 rkl öljyän. 5,5dl vehnäjauhoja200g juustoraastettarunsas kourallinen silputtua tuoretta...

Pruuvi: Trendikkäät roseet

...Caesar salaatti, Bouillabaisse, grillatut kalat, äyriäiset, kasvikset sekä pizzat, piirakat, yrttiset pastat, paella, sienet. Piknikille, terassille, vaan ei minulle. Klassisimmat roseet tulevat Ranskasta ja se onkin maailman suurin rosetuottajamaa. Ranskassa...

Uunimunakas jauhelihalla

...valitsin ruohosipulituorejuuston. Koska juustossa jo itsessään on suolaa, en lisännyt sitä enää erikseen. Munaruokiin sopivat monenlaiset, etenkin yrttiset mausteet, kuten timjami, basilika ja rakuuna. Muskottipähkinä on itselläni melkein ”pakollinen” munaruoissa....