Syksy 2013

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Tuntuu, että aika kuluu aivan liian nopeasti ja työ vei kaiken ajan ja energian, etten ole ehtinyt edes miettimään tänne kirjottamista. Ja kun aikaa kuluu, tapahtuu paljon asioita eikä oikein tiedä mistä sitä oikein pitäisi aloittaa kertominen.

Aivan uskomatonta, että jouluun on enää vain noin 1,5 kuukautta!…
Läheiset reseptit

Kulunut syksy juoksijan silmin

...– se tuo myös valoa. Lisäksi talvella on lempijuhlani joulu, joka auttaa jaksamaan läpi pimeimmän ja kylmimmän vuodenajan. Mutta syksy. Siitä en ole ikinä pitänyt. Päivät sen kun lyhenevät, tulee...

Syksy 2013

...nopeasti? Vai onko se vaan tämä ikä? 😉 Hyvä että ehti edes nauttimaan ihanan värikkäästä syksystä, kun se jo oli ohi… muutaman kuvan ehdin onneksi kuitenkin napsasemaan: Nyt sitten odotellaan,...

Höst, autumn, syksy

...and serve with croutons. Syksy Se oli sitten tässä, tämä kesä. Hyvin lyhyt ja sateinen sellainen. Huonoin kesä ikinä. Ja nyt on vuosi aikaa seuraavaan. Olin jo apteekissa ja ostin...

Kauden 2013 loppu ja yhteenveto

Ja niin se kausi taas vierähti. Pitää sanoa, että mehut ovat aika loppu ja lopettelu oli tällä hetkellä ihan odotettu juttu. 🙂 Kausi oli loistava,...

Pandan pääsiäisuutuudet 2013

... Panda pääsiäiskarkitPanda on tuonut vuoden 2013 pääsiäismarkkinoille kolme uutuutta. Panda Double choco suklaamunat 150 gVaalean lilan sävyinen pussi on ulkoasultaan raikas. Pussissa maito-, valko- ja tummasuklaamunia...

Joulukalenteri 2013: luukku 11

Tämän päivän luukku on tulvillaan kukkia.  Kävimme joulukukka ostoksilla ihanassa Bella Verdessä Oulunkylässä.Kauppa oli laitettu suloisen jouluisaksi samoin näyteikkuna, joten nähtävää riitti sisällä ja ulkona....

Ravintolapäivä 16.11.2013

Kansainvälinen ravintolapäivä oli 16.11.2013 ja meidän luokka päätti perustaa ravintolan päiväksi. Ideamme oli tehdä erilaisia annosruokia. Tässä on päivän menu:Alkuruoka:Kasvissosekeitto, alkupalaleipä savulohimoussellaGrillattu halloumijuustosalaattiKalalautanen (sinappisilakka, graavilohi,...

Syksy!❤️

... Hellou! Tänään on ensimmäinen päivä syyskuuta eli virallisesti ensimmäinen päivä syksyä. En oo vähään aikaan ehtiny kirjotella tänne mitään, mutta yritän ryhdistäytyä tässä taas. Olin eilen...

Syksy tuo uusia tuulia

...on ainakin kauden herkkuja ja toivottavasti myös paljon muuta. Syksy tuo reseptikokeiluiden ja herkkujen lisäksi tullessaan perheeseemme perheen lisäyksen. Tämä saattaa näkyä jossain määrin myös kirjoitustiheydessä, mutta pyrin päivittämään blogia...

Syksy keittiössä

...saanut treenata ja ulkoilla mielin määrin, kotona on puhdasta ja pyykit silitettynä odottavat uuden viikon alkua. Tunnelmia lenkkipolun varrelta: Syksy meren rannalla Maaruskan parasta antia! Nyt viikonloppuna on ollut aikaa...

Syksy saapuu

... Syksy saapuu ja alkaa tehdä mieli kaikenlaisia lämpimiä uunissa valmistettuja ruokia tai iltapaloja. Hetken olen jo mielessäni miettinyt, että pitäisi tehdä pitkästä aikaa uuniriisipuuroa. Helppo ja...

Jonas Gardell: Älä koskaan pyyhi kyyneleitä paljain käsin, 2. Sairaus (2013)

Muistatteko kun kirjoitin jonkin aikaa sitten Jonas Gardellin Älä koskaan pyyhi kyyneleitä paljain käsin -trilogian ensimmäisestä osasta, Rakkaus ? (Voit virkistää muistiasi TÄÄLLÄ.) Taisin mainita tuolloin, että...

Pääsiäinen 2013

Tässä on vähän tunnelmakuvia meidän pääsiäisestä. Tosin kaikki kuvat ovat keittiöpainotteisia ja otettu sisällä, vaikka me ulkoiltiin paljon. Olipas kerrassaan loistavat kevätkelit. 🙂 Viime pääsiäisenä...

Asuja vuodelta 2013

Nyt on taas aika kurkata 22 kuvan verran viime vuoden asuja 🙂1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22. Teija...

Pikkujoulut vm 2013

Menu Mozzarella-salaattipunasipuliasalaattiaaurinkokuivattua tomaattiapestolla maustettuja mozzarella Saaristolaisleipää savuporotäytteellä (Täytettä olis riittäny puolet)2 prk ruohosipulituorejuustoa1 prk kermaviiliä1 punasipuli1 paprika mustapippuria Lohirullat (3 rullaa)1 pkt rieskarullia150 g graavilohtavillisuolaheinää1...

Joulukalenteri 2013: luukku 21

Tänään täällä tuoksuu vastapaistettu saaristolaisleipä Vuosi sitten tuttavani oli tehnyt tätä leipää, jota pääsin maistamaan. Vaikka olen aina hieman epäilevästi suhtautunut tämän tyylisiin limppuhin, niin...

Joulukalenteri 2013: luukku 5

Julkaistu seuraavalla...

7 ruokalajin perheillallinen 2013 -Makuja maailmalta

Meille on alkanut tulla tällainen mukava jokavuotinen perhetraditio että vietämme 7 ruokalajin illallisen johon jokainen tekee jotain. Tämän vuoden teemaksi tuli ruoka maasta jonne haluaisit...

London 2013!!

At the airport:  Meat burgerDay 1Mikä parempi kuin aloittaa loma with fish and chip’s?                      ...

Joulukulta 2013

Olin joulukorttien kanssa totisen myöhässä tänä vuonna. Havahduin ostamaan materiaalitkin vasta sinä päivänä, kun kortit olisi saanut viimeistään postittaa sillä halvemmalla joulumerkillä… Onneksi on se...

Kesäkurpitsasosekeittoa syksy-iltoihin

Viimeisiä viedään kesäkurpitsoiden suhteen. Meillä kasvaa niin vihreitä kuin keltaisiakin kesäkurpitsoita, mutta minun lemppareitani ovat ehdottomasti ne keltaiset. Keltaisista lajikkeista saa ruokiin kirkkaampia, elävämpiä värejä...

Syksy

... Sain ystävältä tälläisen kortin. Mielestäni tämä on tosi ihana ja jokainen voi ottaa siitä vinkkiä syksystä nauttimiseen…  Syyslehtien väriloistoa… Omenoista tehtyä piirakkaa….  pohja:  4 dl kermaa            ...

Syksy,Pataruoka, Riista

...ei kannata peittä,rasvan kanssa ei tosin tarvi pihtailla. Villsialle tein hvyän syksyisen lisukkeen punakaalista ja omenoista. Lisäksi vielä kastiketta paahdetuista valkosipuleista ja ihan vain kunnon pottuvoita! Jos siis satut saamaan...

2 0 1 3 / part 1

... Ihanaa uutta vuotta kaikille! Nyt kun on vuosi vaihdettu onnistuneesti, voitaisiin vielä hetkeksi palata vuoteen 2013. Vuosi 2013 oli kenties kaikella tapaa merkittävin vuosi koko tähänastisen...

Hellesään herkkuja

...MacCourt – Seitsemännen portaan enkeliGeorg R. R. Martin – A Dance With DragonsThomas Hardy – Tess of the D’UbervillesJ. K. Rowling – Paikka vapaana Vuosi 2013, kirjoja luettu: 18...

Taste of Helsinki 2015

...pääsimme herkkujen makuun lounaskattauksessa. Ensimmäisen päivän lounaskattausta olen suosinut myös aikaisemmilla kerroilla (voit lukea kokemuksia täältä, klik 2014 ja klik 2013, vuonna 2012 ei blogista vielä ollut tietoa) ja tulen...

Paitoja & huppareita pojille

Työkaverin tilaamaa hupparia varten tilasin Kestovaippakaupasta joustocollaria ja samalla pätkän susitrikoota. Ajattelin siitä jollekin koululaisista pitkähihaista. Yllätyin, kun isommat eivät oikein lämmenneetkään kuosille.. Onneksi seuraavalle kelpasi. Kaava:...

Syyspäivien herkku: Stroganoff

... Heippa! Syksy tulee ja kesä on väistynyt. Alku syksy on ollut mun elämän kannalta aikamoista myllerrystä. Muutoksia joka suuntaan, blogijuttuja, työjuttuja, parisuhde kuvioita. Kaipa ne tästä...

2014: Trash Pavilion & Fashion

...oikealta) metsäinen pehmeys lämmittää syksyn ja talven pimeitä päiviä. Tiian Pyörylä-tikkitakkia (alh. vasemmalla) saa useissa herkullisissa väreissä huolella tehdyin tikkauksin, ja ajaton Irja-tunika on asustettavissa moneen menoon. Sekoitemateriaali on tehtaan...

Keskeneräisiä asioita ja Banaanimuffineja

... Nyt kun elellään vuoden 2013 viimeisiä päiviä, on hyvä saattaa päätökseen mahdollisimman moni keskeneräinen asia. Minulle siunaantui joulukiireiden jälkeen hetki aikaa hengähtää ihan itsekseni. Minä olen...