Pikkumiehen 1-vuotis juhlat

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Lokakuussa oli aika juhlistaa kuopuksemme ensimmäistä syntymäpäivää.

Kaupan valmis keksien lisäksi tarjolla oli niin suolaista kuin makeaa leivottua herkkua.
Erityistä hilpeyttä aiheutta minimuffinit 🙂


 


 Suolaiset kalkkunakierteet                                                    noin 20 kpl

1 pkt torttutaikinalevyjä

Täyte
150 g aurinkokuivattutomaatti tuorejuustoa
300…
...noin 20 kpl 1 pkt torttutaikinalevyjä Täyte150 g aurinkokuivattutomaatti tuorejuustoa300 g kalkkunasuikaleita2 dl emmentaljuustoraastettapizzamaustetta kananmunaa voiteluun Otin taikinat sulamaan.Sulamisen aikana valmistin täytteen.Sekoitin keskenään tuorejuuston, hiukan pienemmäksi pilkotut kalkkunasuikaleet ja pizzamausteen.Kun...

Läheiset reseptit

Pikkumiehen 1-vuotis juhlat

...dl vwhnäjauhoja1½ tl leivinjauhetta1 tl vaniljasokeria Kuorrutusvalkoista sokerikuorrutetta ja nonparelleja Pesin hyvin ja raastin appelsiinin kuorren. Raastamisen jälkeen puristin appelsiinistä vielä 1 dl mehua talteen.Vaahdotin munat ja sokerin. Sulatin rasvan,...

85-vuotis syntymäpäivät/85th Bithday Party

... Melko pian juhannuksen jälkeen olikin jo aika pitää seuraavat juhlat. Järjestimme kotonamme Sampan isän 85-vuotis syntymäpäiväjuhlat keskiviikkona, eli vanhan kansan oikeana juhannuksena. Kun Sampan isän nimi...

1-vuotis hääpäivä!

...sopiva hetki fiilistellä vielä tuon ihanan päivän parissa. Häiden vihkitilaisuus järjestettiin meidän omalla pihalla ja juhlat olivat läheisellä nuorisoseuratalolla. Meillä olikin oikein maalaistunnelmaiset häät, joissa olimme tehneet suuren osan koristeista...

1-vuotis synttärikakku ♥

Täytekakun tein syntymäpäiville sankarin äidin toiveiden mukaisesti. Kakkupohjan paistoin jalkapallovuokassa gluteenittomana. Täyteeksi valitsin valkosuklaatäytteen, jonka sekaan ripottelin jäisiä, kokonaisia mustikoita. Kakun kuorrutin toiveiden mukaan vihreällä...

2 0 1 3 / part 1

Ihanaa uutta vuotta kaikille! Nyt kun on vuosi vaihdettu onnistuneesti, voitaisiin vielä hetkeksi palata vuoteen 2013. Vuosi 2013 oli kenties kaikella tapaa merkittävin vuosi koko...

Kouluruokaprojekti Osa 1 – School Meal Project Part 1

Julkaistu seuraavalla...

1-v Syntymäpäiväjuhlien Tarjottavat osa 1

Kun mietittiin, että mitä tarjotaan nuoremman tytön 1-v synttäreillä niin mun vastuulle tuli suolaiset herkut.Oman haasteensa ideointiin toi se, että vieraat tulee kahdessa erässä joten...

50-vuotis kakku

... Kakkua 50-vuotis juhlille. Päällä sinistä sokerimassaa ja sisällä mansikoita, ananasta ja vanilijakermavaahtotäyte. Tarvikkeet:kakkupohja4 munaa1½dl sokeria2dl jauhoja2tl leivinjauhettaMuut4dl kuohukermaa1pkt blå band vanilijakastike1prk ananasmursaa1dl mansikkahilloa2dl mansikoitaValmista ensin kakkupohja. Vatkaa...

2-vuotis synttärit/Second Birthday

... Sunnuntaina lähdin siis reippaana ja raikkaana kummipoikamme 2-vuotis syntymäpäiville. Olisin suonut sään suosivan myös tätä päivää mutta matkalla juhliin alkoi sataa enkä ollut osannut varustautua sateenvarjolla,...

Teemajuhlat keltamusta osa 1

... Viime viikolla tyttäreni 11-vuotis synttäreitä juhlittiin kummien ja sukulaisten kera. Teemana juhlissa oli värit keltainen ja musta. Tarjolla oli kakun lisäksi marenkeja joista täällä olikin jo...

Täytekakkua 1-vuotiaalle!

...maitoa Paistolämpötila ja -aika: 175 astetta, keskitasolla 50-60 minuuttiaKostutus: 1 ¼ dl kostuketta (maito, vaniljamaito, mehu, virvoitusjuoma) Voitele ja korppujauhota vuoka (halkaisija 24 cm).Sekoita kuivat aineet keskenään. Vatkaa voi ja...

Neljän Taviksen illallinen XXIX - Keittokirjakierroksen 1. kattaus: Rakkautta, Oliiveja ja Timjamia

...ryhmälle etukäteen kolme omistamaansa keittokirjaa, josta muut saavat äänestää suosikkiaan. Eniten ääniä saaneesta kirjasta illan emäntä sitten valmistaa illallisen. Valitsin ehdolle seuraavat kirjat: Onnistuneet juhlat (alkup. Fixa festen. Proffssens bästa...

Gastrodontin Espanja - Osa 1: Tapas.

...   Oli tapasten alkuperä mikä tahansa, niihin liittyy olennaisesti viinin nauttiminen hyvässä seurassa. Tällä kertaa kyseessä oli Gastrodonnan syntymäpäiväjuhlat ja teemana oli tapas. Seuraava fiesta on suunniteltu kymmenelle ihmiselle, jotka...

Hääpäivän juhlat puutarhassa

...  Kauniista kutsusta arvasi, että nyt on tiedossa kunnon juhlat.   Lakkasin kynnet kesätunnelmissa vesimelonin sävyyn, Korresin watermelon.  Tarjolla oli herkullisia lämpiä ja kylmiä ruokia. Tulinkin syöneeksi ihan liikaa. Saimme kiitospuheeen ja...

Ravustajan juhlat ja sen kunniaksi omenainen täytekakku

...tarjottavaksi ja rapujuhlat on saatu järjestettyä. Elokuun alun rapujuhlat on meillä perinne. Samalla juhlistamme myös miehen syntymäpäiviä. Nämä elokuun alun rapujuhlat ovat tavallaan myös kesän loppu. Juhlat osuvat yleensä lomien...

Halloween-juhlat

... Pari vuotta sitten järjestimme noin kymmenelle pojalle hurjat Halloween-juhlat (kutsukortti alimpana kuvana). Tarjolla oli mm. sormenpätkiä, mulkosilmiä, irvihampaita, hämähäkinseittikeksejä sekä lepakkomuffineita. Kaupan karkkihyllystä löytyi helposti myös...

Tyttäreni 10-vuotis syntymäpäivät sukulaisten kesken

...  100g Voita 2dl Kaurahiutaleita 1,5dl Sokeria 1 Muna 1 rkl Vehnäjauhoja 1 tl Leivinjauhetta   Sulata voi ja sekoita muut ainekset joukkoon. Nostele pellille nokareita 6-9 kpl pellin koosta...

50 - vuotis kakkuja

Mehevää suklaakakkua marenkivoikreemikukilla, täytteenä mansikkasurvosta maitosuklaamoussella ja lihavoileipäkakku, molemmat noin 30 hengelle 😊...

Kummitytön 2 vuotis kakku vadelmasuklaalla ja marjamoussella

Viime viikonloppuna rakas kummityttöni täytti kaksi vuotta. Sankarittaren kunniaksi sain kunnian tehdä hänelle syntymäpäiväkakun. Sain toteutukseen aikalailla vapaat kädet, ainoana toiveena oli ettei kakku olisi...

12-vuotis synttäreiden perustäyskäri

... Perustäyskäri suklaisella kuorrutteella ja masikkamousse täytteellä. Värjäsin suklaakermapursotuksen reunalle ja tein koristeen vaahtokarkkimassasta. Suklaakermapursotus:  1½ dl Flora Vispyä75 g tummaa suklaata Vaahdota Flora Vispy, jätä se...

Mansikka-raparperi-valkosuklaajuustokakku, versio 1

Kulinaarin koekeittiöstä taas päivää! Kun harvemmin leipoo, niin paljon joutuu testaamaan jos haluaa jotain uutta kehittää. Tämä kakku on juuri sellainen sekatekniikan ylistyslaulu ja ensimmäisen...

Kohti ketoosia - ruokapäiväkirja, päivät 1 ja 2

... Päivä 1: Aamulla:– palanen jauhelihakääretorttua, B-active poretablettiPäivällä:   – broilerisalaatti (150 g voissa paistettua sitruunalla ja valkopippurilla maustettua kanaa , salaattia, kurkkua, puolikas tomaatti)– kermakahvi MCT-öljylläIllalla:– 125...

Kööpenhamina 8. - 12.6. (1/2)

Hei kaikki! 🙂Olen nyt kotiutunut Kööpenhaminan lomalta ja täytyy sanoa, että matka sujui todella hyvin! Sää oli aivan upea ja ehdin jopa hieman palaakin, kun...

1-v Syntymäpäiväjuhlien Tarjottavat osa 2

Mulla on ehdottomana edellytyksenä ruokaohjeille mitä olen julkaissut, että olen ne myös itse valmistanut. Tämä on Saaristolaisleivän jälkeen toinen poikkeus sääntöön.Meillä yleensä vaimo vastaa makeista...

- Nice del 1 -

HUR jag saknat att blogga!Känslan när man har massa bilder men inget internet är inte bra!Men NU är vi hemma igen och jag kan äntligen...

Helppo ja terveellinen smoothie (1-2 annosta)

terveellinen smoothie1 pss Pirkka smoothie hedelmä- tai marjasekoitusta (pakaste)1,5 dl maustamatonta jogurttia0,5 dl kylmäpuristettua Tyrnimehua1 tl kylmäpuristettua Kookosöljyä1/4 tl Merilevärouhetta (Bioteekki/Luomu)1-2 tl Ruusunmarjajauhetta (Coesam/Luomu1-2 tl...

- BRÖLLOPET del 1 -

Jag hade tänkt skriva ett sista Nice inlägg men så fick vi 1200 bröllosbilder.Så nu har jag stirrat mig blind på dom, fällt några tårar,...

Ravintolapäivä: 2 Chicks & 1 Pig

...Se oli ihan pirun hyvää! Mä oon edelleen tosi innoissani meidän nimestä ja se keräsikin paljon kehuja! Viirit on laitettu jemmaan siltä varalta, että 2 Chicks & 1 Pig ottaa...

Kaalikeiton sovellus part 1

Kaapista löytyi kesällä ostettu parsakaali & kukkakaali keittoainespussi, jota raahattiin pyöräreissussa mukana. Keitto ei tosin riitä retkipyöräilijälle, mutta siitä saa ihan valtavan hyvän suurusteen mihin...

Joulukalenteri 1. luukku Kinuskisuklaaleivokset

Joulukuu pyörähti taas käyntiin ja Marian Herkkupuodin joulukalenteri makoisine resepteineen odottaa herkkujen ystäviä. Ensimmäisestä luukusta löytyy todella makoisa herkkusuiden unelmaresepti. Tässä leivoksessa on ihanan rapea...