Maapähkinävoiwokki

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: MaapähkinävoireseptitWokitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Tässä tämän perheen (lukiolais)vauvan toiveruoka. Mitään ihmeellistä ohjeessa ei ole, mutta arkistoin sen tänne kahdesta syystä:1. Kouluaikojen kiinankaalitraumoista voi toipua. Kiinankaali on oikeesti hyvää – ainakin kevyesti paistettuna.2. Ei pidä unohtaa maapähkinävoita ruoanlaitossa. Se on hyvää – muuallakin kuin leivän päällä.
Tästä syö 4 – ehkä jopa…
...paprika1/4 isosta kiinankaalista1/2 dl soijaa3 rkl seesamiöljyä3 rkl mirin-kastiketta (tai vähän sokeria)3 rkl maapähkinävoitapuolikas sitruuna350 g nuudeleitaLisämateriaalina:korianteriakuorittuja maapähkinöitäSuikaloi broileri. Paloittele herkkusienet, paprika sekä kiinankaali isohkoiksi palasiksi.Keitä nuudelit valmiiksi (ohje löytyy luultavasti...

Läheiset reseptit

Maapähkinävoiwokki

Tässä tämän perheen (lukiolais)vauvan toiveruoka. Mitään ihmeellistä ohjeessa ei ole, mutta arkistoin sen tänne kahdesta syystä:1. Kouluaikojen kiinankaalitraumoista voi toipua. Kiinankaali on oikeesti hyvää –...