Panna cotta G

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: cointreaudr. Oetkergluteenitonjälkiruokakermakuohukermapanna cottareseptitst. dalfourvegegelViikunaviikunahilloJulkaistu seuraavalla sivustolla

Helppo liivatteeton, eli kasvissyöjillekin sopiva jälkiruoka.
Cointreaulla piristetty viikunahillo tuo vähän särmää, mantelirouhe purtavaa.

Raaka-aineet4-5 annosta
Panna cotta6 dl kuohukermaa0,5 dl ruokosokeria1 pussi Dr. Oetker Vegegeliävaniljaa
Lisät0,8…
...rkl/annos) Dalfour-viikunahilloa4 cl Cointreau-likööriän. 1 dl (pari per annos) kuorimattomia manteleitaVermeetKattila, vispilä, jäähdytysmuotit (kahvikupit ok) ja alusta niille, jääkaappi (kylmä ulkoilma), kokkiveitsi, leikkuulauta, sekoituskulho hillolleValmistusHeilauta kaikki panna cottan ainekset kattilassa....

Läheiset reseptit

Pehmeä kahvi-panna cotta suklaakastikkeella

...kuppeja kuumassa vedessä hetki, jonka jälkeen kuppi irtoaa kun käännät sen ylösalaisin tarjoilulautasen päällä. Maku on huomattavasti parempi kuin kuva. Kahvi-panna cotta suklaakastikkeellaSuklaakastike:100 g hyvää tummaa suklaata2,5-3 dl kermaaloraus laadukasta...

Kesäinen mansikka-raparperi panna cotta (kakku)

...saati sitten tehnyt panna cottaa itse, ja ajatus tämän jälkiruoan kehittelystä alkoikin juosta jo heti ensimmäisestä lusikallisesta. Selailin netistä erilaisia panna cotta -reseptejä (ja niitä muuten onkin paljon!), ja lopulta...

Panna cotta G

...rkl/annos) Dalfour-viikunahilloa4 cl Cointreau-likööriän. 1 dl (pari per annos) kuorimattomia manteleitaVermeetKattila, vispilä, jäähdytysmuotit (kahvikupit ok) ja alusta niille, jääkaappi (kylmä ulkoilma), kokkiveitsi, leikkuulauta, sekoituskulho hillolleValmistusHeilauta kaikki panna cottan ainekset kattilassa....

Mocca cotta

...I first thought of white chocolate panna cotta with blueberries. However, I was searching for a Christmas casserole recipe and came across this mocca cotta.  Coffee and milk chocolate make...

Tyrnillä maustettu panna cotta

... Panna cotta on kaikessa yksinkertaisuudessaan lempijälkiruokiani. Teen siitä erilaisia versioita fiiliksen mukaan ja tänä jouluna se saa ylleen kauniin keltaisen tyrnihyytelön. Kaamoksen kadottama aurinko paistakoon jouluna...

Lasillinen kesää - maidoton panna cotta tuoreilla marjoilla

... Kesä tiivistettynä yhteen lasilliseen jälkiruokaa. Pehmeä panna cotta yhdistettynä tuoreisiin marjoihin ja hedelmiin.Mielestäni kesässä parasta on ehkä juuri loppukesä, kun kasvien sato alkaa kypsyä. Olen viimeviikot...

Jogurttinen panna cotta vadelmakastikkeella

...tehdä valmiiksi vaikka viinilaseihin ja kaataa vadelmakastikkeen siihen päälle!Jogurttinen panna cotta2 liivatelehteä1 vaniljatanko2,5 dl kermaa0,75 dl sokeria200 g turkkilaista jogurttia vadelmakastike:200 g (pakaste)vadelmia4 rkl sokeria 1,5 rkl vettä1 tl maissitärkkelystä...

Panna cotta (maidoton)

...kertaa testissä oli panna cotta maidottomana. Tästä tuli ihan yllättävän hyvän makuinen, vaikka toki se perinteisempi versio maistuu ainakin omaan suuhuni paremmalta. Voit tehdä kumman version vain haluat.:) Panna cotta6...

Panna cotta

... Helppo ja yksinkertainen jälkiruoka kermasta. Jos haluaa kumota Panna cottan lautaselle, niin liivatelehtiä kannattaa laittaa silloin kaksi. Mielestäni Panna cotta on parhaillaan sellaisenaan, mutta halutessaan sen...

Vadelma panna cotta

... Panna cotta.. Olin kuvitellut, että tämä italialainen jälkiruoka on vaikea ja hankala tehdä. Päätin uuden vuoden aaton kunniaksi tutkia asiaa ja kokeilla. Tämä hienon nimen omaava...

Panna cotta

... Vaniljainen panna cotta, italialainen jälkiruokaklassikko. Jostain syystä olen viime aikoina ollut kovinkin kiinnostunut klassisista jälkiruoista ja leivonnaisista. Erityisesti kaikki herkut, jotka ovat lähtöisin Ranskasta, kiehtovat (olenkin...

Vadelmainen panna cotta

... Kahdelle:1,5 dl kermaa0,5 dl sokeria1 tl vaniljasokeria1 liivate200 g vadelmia2 tl sokeria1 tl hedelmämehua0,5 dl vettälaita liivate kylmään veteenkiehauta kerma ja nosta kattila sivuunlisää sokerit ja...

Sitruunaista panna cottaa sekä Limoncellosiirappia

...Sanomien sivuilta bongasin panna cotta ohjeen, jonka päälle kaadettiin Limoncellosta tehtyä siirappia. Siirappi oli niin maukasta, että päätin kokeilla loppukastiketta myös jäätelön ja mansikoiden kanssa. Ehdottoman hyvää aikuiseen makuun eikä...

Mustikka-vanilja-kerroskakku

...toisenkin palan… 🙂Mustikka-vanilja-hyydykekakkupohja:200 g domino-keksejä50 g voita mustikkatäyte:5 liivatelehtä200 g mustikoita1 dl sokeria2 dl kuohukermaa1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta200 g maustamatonta tuorejuustoatilkka vettä vanilja-panna cotta -täyte:4 liivatelehteä2 dl kuohukermaa3 dl kevytmaitoa2...

Marjoja ja kermavanukasta

...vielä kertauksen vuoksi simppeli ohje panna cotalle. Panna cotta ja marjavartaat (4-6 annosta) 4 dl kuokukermaa1 vaniljatanko2 liivatelehteä1/2 dl sokeriaLisäksi:tuoreita marjojavarrastikkuja(valkosuklaata)Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen. Halkaise vaniljatanko ja kaavi siemenet...

Parsakaaligratiini (G)

...kypsiksi,lisäsin vuokaan reilusti tuoretta persiljaa jayhden mozzarellan revittynä.Päälle keitin ruohosipulituorejuustosta ja kermasta kastikkeen.Suurustin kastikkeen pienellä määrällä perunajauhoa,joten gratiini on gluteeniton. Parsakaaligratiini (G) 500 g parsakaalin kukintojavettä höyryttämiseen0,5-1 dl tuoretta persiljaa...

Kampasimpukka-parsarisotto (G, M)

...kpl kampasimpukoita½ dl oliiviöljyä1 kpl sipulia1 kpl valkosipulinkynttä3 ½ dl risottoriisiä2 dl kuivaa valkoviiniä5 dl kanalientä¼ tl suolaa¼ tl mustapippuria1 dl soija- tai kaurakermaa0,5 dl sitruunamehua50 g maidotonta margariinia(75 g parmesaania)250...

Pääsiäisen mangopiirakka (G)

...fiilispohjalta,tarkkaa ennakkosuunnitelmaa ei tässä keittiössä ollut.Yhtenä päivänä leivoin rahkapiirakan,jonka täytteeseen käytin jääkaapista löytyneen jogurtin ja smoothieta varten ostettuja pakastemangopaloja. Mangopiirakka (G)Pohja:125 g voita100 g mangorahkaa0,5 dl sokeria1 kananmuna1 dl hirssijauhoja1 dl...

Juustokakku G

...manteleita (kuorimattomia)Päällinen400 g (2 rs) Philadelphia-tuorejuustoa2 dl maustamatonta paksua jugurttia (Lindahlsin turkkilainen luomu)vaniljaa2 rkl juoksevaa hunajaaVermeetKutteri (jos ei ole, kokkiveitsi), leikkuulauta, min. 2 l sekoituskulho, sähkövatkain tai vispilä, irtopohjavuoka, leivinpaperia.ValmistusPilko...

Mausteiset katkaravut ja yrtti-kookosleipä (G)

...yrttivoitaja lasillinen (tai kaksi) kuplajuomaa.No, Kriitikot saivat pizzansa ja minä ravut.Apukokki oli äärettömän tyytyväinenja söi kaikkea. Ravut maustuivat puolisen tuntia marinadissa,jossa oli chiliä, inkivääriä, valkosipulia, limeä ja hunajaa. Mausteiset katkaravut (kahdelle)200 g...

Terveellinen energiapatukka (G, Ve)

Tiesitkö, että energiapatukoita on naurettavan helppoa valmistaa itse? Riittää kun sekoittaa ainekset keskenään ja antaa massan tekeytyä jääkaapissa. Kuulostaako jopa liiankin täydelliseltä? Paras juttu tässä...

Kesän paras valkosuklaaraakakakku (G, Ve)

Valkosuklainen raakakakku hurmaa kesäjuhlat niin maullaan kuin ulkonäöllään. Raakakakun voi valmistella hyvissä ajoin etukäteen ja koristella vasta hieman ennen tarjoilua suosikkimarjoilla ja -kukilla. Kesä, juhlat,...

Mangojuustokakku (G, VL) + itsetehty vaniljaesanssi

...pitkään. Voidaan käyttää missä tahansa, esimerkiksi jäätelön valmistuksessa, leivonnassa tai makeuttamassa kahvia. Mangojuustokakku (22-24 cm irtopohjavuoka)Pohja:3 dl rouhittuja pähkinöitä (pekaani & cashew)2 rkl raakakaakaojauhetta2-3 rkl hunajaa50 g margariiniaTäyte:400 g maustamatonta...

Gluteeniton lasagne - myös maidoton versio! (G,M)

...🙂 Maitona käytettiin muuten kevyttä soijamaitoa ja maidotonta voita löytyy esim Floralta. Myös laktoositon margariini (merkkiä en nyt muista) on maidoton. Gluteeniton lasagneBechamel- eli valkokastike60 g (maidotonta) voita50-60 g gluteenittomia...

Gluteeniton lasagne - myös maidoton versio! (G,M)

...🙂 Maitona käytettiin muuten kevyttä soijamaitoa ja maidotonta voita löytyy esim Floralta. Myös laktoositon margariini (merkkiä en nyt muista) on maidoton. Gluteeniton lasagneBechamel- eli valkokastike60 g (maidotonta) voita50-60 g gluteenittomia...

Suklaisimmista suklaisimmat m,g-leivokset kahdelle

...2 tl)60 ml  mantelijauhetta2         kananmunaa60 ml  ruokosokeria½ tl     leivinjauhettaripaus ruokasoodaa Ganache1½ dl  soijakermaa (tai tavallista jos tarve)60 g    tummaa suklaataripaus suolaa Täyte1 dl...

Tattarivuokaleipä (G, M, L) - pehmeä ja muhkea resepti

... Gluteenittomien tuotteiden testaaminen jatkuu. Olen monta kertaa yrittänyt valmistaa gluteenitonta leipää, mutta en ole saanut rakenteesta sellaista pehmeän kuohkeaa ja leipien maun kanssa on myös ollut...

Maidoton riisipuuro (G,M)

Riisipuuro on aina ollut yksi suosikeistani ja sen kanssa on niin hyvä syödä marjoja! Nyt ei ole pitkään aikaan tullut tehtyä riisipuuroa, mutta viikonloppuna kokeilin...

Maidoton riisipuuro (G,M)

Riisipuuro on aina ollut yksi suosikeistani ja sen kanssa on niin hyvä syödä marjoja! Nyt ei ole pitkään aikaan tullut tehtyä riisipuuroa, mutta viikonloppuna kokeilin...

Kikherne-porkkanapihvit ja tzatsiki (G,M)

...meheviä. Tästä innostuneena yritimme kotonakin valmistaa porkkanapihvejä itse alusta asti. Ja tavoitteena oli valmistaa ne maidottomana ja gluteenittomana. Aikaisemmin olimme ostaneet  Kupittaan Citymarketista kuivattuja kikherneitä ja ajattelin niillä tuoda makua,...