Hello Kitty-laukku pikkusiskolle

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: LahjatlaukutreseptitvirkkausJulkaistu seuraavalla sivustolla

Yhä edelleen silloin tällöin näitten joululahjojen jälkiesittelyä, nyt vuorossa on varmaan joululahjoista työläin eli pikkusiskon Hello Kitty-laukku. Ennen joulua mietin pääni puhki, että mitä hänelle antaisin ja lopulta päätin avata Ravelryn ja kysyä, että mikä olisi pikkuneidille mieleen.Melkein heti tämä pieni Hello Kitty-fani bongasi superhienon laukun, ja senhän…
Läheiset reseptit

Hello Kitty -kakku / Hello Kitty cake

... Minulta toivottiin tässä vähän aikaa sitten pienelle neidille syntymäpäiväkakuksi Hello Kitty -aiheista kakkua. Muutoin sain vapaat kädet kakun tekemiseen, ja tälläisiin koristeisiin päädyin. Hello Kitty -kakussa...

Hello Kitty-laukku pikkusiskolle

... Yhä edelleen silloin tällöin näitten joululahjojen jälkiesittelyä, nyt vuorossa on varmaan joululahjoista työläin eli pikkusiskon Hello Kitty-laukku. Ennen joulua mietin pääni puhki, että mitä hänelle antaisin...

Sokerimassalla kuorrutettu Hello Kitty -kakku

... Pienen Hello Kitty -fanin kakku sai kuorrutteen sokerimassasta. Koska kakusta toivottiin myös pakastuksen kestävää, täytin kakun valkosuklaamoussella, jonka pitäisi kestää pakastus hyvin. Kakku piti toteuttaa pika-aikataululla....

Ystävänpäivän Hello Kitty-kakku

... Ihanan ystävänpäivän kunniaksi päätin tehdä kerrankin jotain muuta kuin ainaisia muffinseja. Kaappiin olen hamstrannut erilaisia vohvelisia kakkukuvia, ja yksi hellyttävä Hello Kitty kuva löytyi niiden joukosta,...

Hello Kitty -kakku

... Tämän Hello Kitty -kakun tein pienen tytön synttärijuhliin. Toiveena oli Kinuskikissan kakku, jossa sisällä mokka-suklaa- ja vanilja-suklaatätettä. Alkuperäinen ohje löytyy täältä. Halkaisijaltaan 24 cm vuoka +...

Palomies Sami-kakku ja Hello Kitty-kakku

...luvattua ”kakkumaalaus”-kakut lapsille, niin ei auttanut enää perua. Tässä siis Rasmuksen Palomies Sami-kakku, jossa täytteenä kondensoidusta maidosta ja kermavaahdosta tehty toffeevaahto sekä appelsiinimarmeladia ja mango-mandariinisosetta. Tässä Minjan Hello Kitty-kakku, jossa...

Hello Kitty-kakku

... Pikku Elsalle tehtiin toiveiden mukainen Hello Kitti-kakku, niinkuin Elsa itse tätä kisulia kutsuu. Väleissä oli ehkä kuitenkin enempi aikuisen makuun appelsiini- ja lakritsamousse taytteet. Mun mielestä...

Hello Kitty-keksit ja Black Forest Cake

Tein tyttäreni yksivuotispippaloihin näitä söpis-keksejä ja kakkua. Suosittelen kokeilemaan pipareita, sillä ne on tosi helppoja tehdä ja tulos on rapea ja herkullinen! Rapeutta tuo cornflakesit,...

Lisää synttäreitä

... Neiti näki Meidän Perhe lehdessä prinsessa muffinseja, ja niitähän piti saada ja äiteehän tekee.Hello Kitty kakku oli äidin valinta, neiti olisi halunnut kaikkea aivan jotain muuta...

Hello Kittyä 4-vuotiaalle

... Tämän tilauksen sain työkaverin kautta. Toiveissa oli vain Hello Kittyä 🙂 kahdellekymmenelle hengelle. Joten viiden munan pyöreää kakkua paistamaan; vaalea sienipohja, ja täytteinä Sitruunaa: 1 prk...

KORSIN HUOLTOA

... Nykistä ostamani Michael Korsin laukku on ollut käytössäni kuukauden päivät. Harmikseni huomasin, että villakangastakkini oli värjännyt Korsin laukkuani takapuolelta.  Laukun takapuolelta havaitsin n. 12 sentin pituisen ja sentin...

Kirppislöytö: Vintage Louis Vuitton St Cloud GM Cross Body Bag

... Tein nettikirppikseltä viime viikolla löydön, Louis Vuittonin vintage crossbodylaukku ja vielä se suurin malli. Laukku on valmistettu Ranskassa 90-luvulla. Se on jo 22 vuotta vanha kaunokainen....

2014: Trash Pavilion & Fashion

...ylijäämää. Ivanan kravattihameen (alh. oikealla) uumaa kauniisti korostamaan on valittu ukin komein solmio. Asusteissa Uniqecon rannekkeet, rusettilaukku ja pikkulaukku. Uniqeco on Tekstiilisuunnittelija Leena Tuomasen tuotemerkki, joka valmistaa uniikkeja asusteita ja koruja kierrätetyistä...

Minun syntymäpäivälahja Louis Vuittonilta!

...tällä ihanalla olkalaukulla. En omista kuin yhden olkalaukun, joka on tosi vanha ja väsynyt, joten tämä laukku tuli tarpeeseen ja onkin ollut jo kovassa käytössä kesän aikana. Valitsin juuri kyseisen...

Eväsvinkkejä liikkuville

... Eväät kulkevat mukanani niin työpaikalle kuin muihinkin reissuihin.Töihin eväsboksit matkaavat ihan käsilaukussa, mutta kun olen reissunpäällä koko päivän, tai jopa useamman, niin mukana kulkee kylmälaukku. Ihana...

Second hand muotia

...on nähnyt myös tämä iki-ihana Mulberryn Rosemary-laukku. Nahka on pehmennyt ja laukun luonne tullut esiin. Tätä laukkua himoitsin ja metsästin kauan. Pihinä luonteena en kuitenkaan ollut valmis maksamaan siitä maltaita....

Blogiarvonnan voittaja

...ja myös sisälle. Uusi somiste on myös tulossa, mutta siitä sitten lisää, kun saan ne. Tämä Hello Kitty oli löytö kirpparilta. Sen sisälle sujahti pääsisäismuna meidän pikku Papuselle, ja tänään...

Sirkuskakku

 Ystäväni tytär sai tarjota kavereilleen tänään kymppisynttäreiden kunniaksi valmistamaani sirkuskakkua. Ensimmäinen sirkusteemainen kakkuni 😉 Hauska tehdä jotain erilaista välillä.  Paljon onnea Senni vielä kerran 🙂...

Kakkuja kesäkuumalla

...huoneenlämpöinen voi ja vaniljasokeri. 5. Säilytä jääkaapissa. Käytä leivontaan tai paahtoleivän päällä. Synttärikakusta toivottiin hello kittyä.  Vaalean kakkupohjan kostutin vadelmamehulla ja pinnalle sipaisin pienen kerroksen vadelmamarmeladia. Tämän jälkeen laitoin vadelmatäytettä...

Suklaista pääsiäistä!

...Siitä se ajatus sitten lähti ja klo 0.15 maissa minulla oli edessäni nämä itse tehdyt suklaamunat, joiden sisällä on pienet Hello Kitty -hahmot tytöille.Laitoin tyhjät muotit hetkeksi pakastimeen kylmenemään ja...

Helpot Cake Popsit

...siinä 3 kynttilää. Kuten on aiemmin tullut esiin, en ole mikään näiden upeiden kakku luomusten tekijä. Meillä ei siis ole tiedossa Hello Kitty kakkua. Jos ihan rehellisiä ollaan, niin en...

Paulalla on villit rillit!

...kuin liukuhihnalla. Kun edellisen lapsen maalaus oli valmis, oli seuraava jo tulossa maalauttamaan poskensa tai kämmenselkänsä. Minulla ei ole mitään hajua, kuinka monta Angry birdiä, Hello kittyä, perhosta ja traktoria...

syksyn varrelta osa2: lasten kakkuja

...mikä?  joo kyllä se Real Madrid oli, piti ihan googlesta tarkistaa. ja tästäkin kehkeytyi ihan kivan näköinen.hello kitty- kakku paavo pesusieni-kakku paavo kakku oli gluteeniton ja laktoositon, sen kanssa matkaan...

Leluelämää

...on kiva. Vaikka leikkien sisältöön ei aivan vielä pääse sisälle (esimerkiksi miksi on olennaista ensin lastata palikoita purkkiin ja sitten yhtäkkiä ottaa palikat pois ja laittaa tilalle Hello Kitty -legot), niin...

KÄYTÖSSÄ: ELISA VAHTI LIVE

...pieni. Eli ainakin meillä se sulautuu mainiosti sisustukseen!  Ihan ekassa kuvassa muksut on lähdössä kouluun ja Pikkusiskolle laitetaan just ponnaria. Sininen palkki kuvan alaosassa on ”aikakone” ja käyrät siinä ovat...

Raakakakku Mini-Festival

...koristeilla, jotka tuovat tekevät kakuista vielä hieman juhlavammat. Tekstit on leikattu PaperTreyInkista tilaamillani stansseilla ja kuumaliimattu taustapahviin, jotka puolestaan on kuumaliimattu puutikkuihin kiinni. Paljon hyvää onnea rakkaalle pikkusiskolle ♡...

Ylioppilas- ja valmistujaisjuhlien tarjoilut

...Kaskinen – Tämän ruono myötä toivotan pikkusiskolle lämpimästi onnea saavutuksestasi ja myötätuulta tulevaisuuteen. (Kuvat, joita ei ole merkitty Herkkujen Helmiä -tekstillä, ovat Ville-Veikko Kinnusen ottamia. Kiitos vielä hurjasti laadukkaista, taidolla...

Kuusikuisemme

...omatkin ruoat voisi antaa pikkusiskolle. Viimeksi tänään poimin vauvalta pois puoliksi syödyn näkkileivän, jonka velipoika oli käynyt vauvalle antamassa. Ehkä veli ajattelee, että tämä voisi olla kaksisuuntainen tie, koska veli...

Raskausajan pukeutuminen, OOTD 04/07/2015

...purista mistään.  Tallinnassa laittauduin joka päivä ja täällä kotonakin olen ainakin juhliin mennessäni muistanut laittaa muutakin kuin sobean päälle 🙂OOTD 04/07/2015 Mekko Vila / sandaalit Bianco / laukku Michael KorsMyös...

My new love

...🙂  Ensimmäinen Ralphini on ostettu Roomasta ja se on melko iso. Laukku on tosin ollut niiiiin monikäyttöinen, etten enää käytäkään muuta kuin sitä. Tahdoin ja tarvitsin sen rinnalle jonkun pienemmän...