Valkosuklaa-keksit

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Teki taas vaihteeks niin mieli leipoa eilen ja oli sit pakko keksiä jotain herkkuja. Eka ajattelin leipoa mokkapaloja, mutta päätinki sitte tehä keksejä. En oo ikinä tehny muita keksejä kuin lusikkaleipiä, joten eiköhän se ollut aikakin!
Mun on vähän paha sanoa kuinka monta keksiä tällä ohjeella tulee, koska mun…
...30 keksiä! 200 g                 valkosuklaata170 g                 voita2 dl                    ruokosokeria½ dl                   sokeria1 kpl...

Läheiset reseptit

Keksilinna pojalle + arvonta

...tuo alustan koko oli muuten yllätys! Keksit vievätkin ”hieman” enemmän tilaa, kuin perinteinen kakku 😉 Noh, käytin lopulta alustana päällystämääni tukevaa pahvia. Tästä alla olevasta suunnitelmasta kaikki siis lähti liikkeelle....

Parhaat macadamia-valkosuklaa keksit

...paistaa vaikka tuntuukin että keksit olisi hieman pehmeitä ja vaaleita. Macadamia-valkosuklaa keksit200 g voita2 1/2 dl sokeria1 muna 5 dl vehnäjauhoja1 tl soodaa150 g valkosuklaata100 g macadamia pähkinöitäPilko suklaa ja pähkinät...

Pursotettavat keksit

...hyvä pursotettavien keksien ohje, ja pikkujutuilla aina maistuu uudelta. Näitä voi tehdä vain puolikkaina tai täytettynä kaksi keksiä vastakkain, niinkuin kuvissa.Itse keksit ovat muunneltavissa eri mauilla, ja samoin täyte! Muutama vinkki...

Nutella-valkosuklaa juustokakku/Nutella and White Chocolate Cheesecake

...päällä aamiaisella!). Nutella-valkosuklaa juustokakku26 cm vuoka, n. 16-18 annosta pohja:185g Ballerina maitosuklaa täytekeksejä (Kantola)50g voitaMurskaa keksit hienoksi muruksi. Sulata voi mikrossa ja sekoita voisula keksimuruun hyvin. Vuoraa irtopohjavuoan (halkaisija 26...

Aivan ihana valkosuklaa-marjajuustokakku

...olla 🙂Niinpä aloin väsätä vielä juustista. No ainoat keksit joita siinä vaiheessa pystyin käyttämään, olivat kaapissa olevat dominot (olisin halunnut vaaleita keksejä, kuten digestivejä) ja niillä oli mentävä.Täytteeseen aioin ensin...

Valkosuklaa-keksit

...ja laittaa ne leivinpaperin päälle pellille. Kannattaa jättää pallojen väliin kunnolla väliä, koska uunissa keksit kummiskin leviää keksien muotoon.Sitten pelti uunin keskiosaan 20 minuutiksi. Uunin jälkeen jätä keksit jäähtymään ennen tarjoamista....

Keksit purkissa :) / Suklaahippu-keksit

... Ehkä maailman parhaimmat suklaahippu-keksit. Vietiin tyttöjen opettajille joululahjaksi purnukat, jotka sisälsivät keksitaikinan aineksia.  Tässä ohje itse kekseihin.  Tein nimittäin koeversion, koska en ollut aiemmin tuota muscovado-sokeria kokeillut.  Suklaana käytin...

Twix-keksit

...on loistava keino hyödyntää omat lempparipatukat – nämä keksit toimivat varmasti loistavasti Snickersin, Pätkiksen tai vaikka Kitkatin kanssa.Seikkailin jälleen jenkkireseptien maailmassa. Taidan olla vieläkin San Franciscon huumassa. :)Ja jenkkikeksejähän näistä...

Kookos-Matcha Latte & Keksit (Gf, V)

...tomuksi ja sitä voidaan käyttää niin teejuomana, kuin myös ruoanlaitossa. Koska minua viehättää kaikki vihreä ruoka, olen luonnollisesti todella viehtynyt ideaan, jossa juomien lisäksi myös leivokset, keksit ja kakut ovat...

Gluteenittomat, viljattomat ja sokerittomat Digestike-keksit

...päätin myös käyttää värin ja maun takia. Lisäksi ajattelin niiden auttavan siinä, että keksit eivät täysin hajoa, koska nämä eivät sisällä munaa eikä gluteenia. Vaaleita pellavansiemeniä saa ainakin netistä tilaamalla...

Lime-valkosuklaa pannacotta, mansikoilla

... Valkosuklaa, kerma ja lime. Kun annos viimeistellään kotimaisilla mansikoilla. Hei! Se on jälkiruoka.Näitä pannacottareseptejä on aivan niin paljon kuin on tekijöitä. Keitettyä kermaa ja se maustetaan...

Valkosuklaa-lakritsikakku

...kylmään veteen. Sulata valkosuklaa vesihauteessa. Vatkaa kananmunan valkuainen vaahdoksi. Vatkaa myös kaikki kakkuun tuleva kuohukermamäärä (4 dl) vaahdoksi omassa kulhossaan. Sekoita kulhossa tuorejuusto, sitruunamehu, sokerit ja valkosuklaa. Kuumenna tilkka vettä...

Testissä Fast Hera80 Cookies & Cream ja Mansikka-Valkosuklaa + herkullinen resepti

...useita makuvaihtoehtoja, joista jokaiselle löytyy varmasti oma suosikki. Laajasta valikoimasta löytyy perinteisiä makuja, kuten suklaata, vaniljaa ja mansikkaa, sekä hieman erikoisempia makuvaihtoehtoja, kuten Lime-Valkosuklaa ja Cookies & Cream. Jälkimmäisen protskujauheen...

Valkosuklaa-rahkakakku

...kulhossa 10 minuuttia. Siivilöi jauhot ja hämmennä varovasti munavaahtoon. Lisää sulatettu valkosuklaa.3. Siirrä taikina vuokaan ja paista 180 asteessa 25 minuuttia. Jäähdytä ja siirrä sen jälkeen takaisin vuokaan. 4. Täytettä...

Valkosuklaa-nutella

...Kermaisat hasselpähkinät ja miedon makea valkosuklaa ovat täydellinen pari. Valkosuklaa-nutellaan tarvitaankin periaatteessa vain kahta raaka-ainetta, hasselpähkinöitä ja valkosuklaata. Halutessaan joukkoon voi kuitenkin lisätä myös esimerkiksi hitusen vaniljaa ja kookosöljyä aromia...

Valkosuklaa mansikkakakku

...Kaada mansikkatäyte ensimmäiseen väliin ja valkosuklaa toiseen väliin. Laita lopuksi kelmu kakkuvuoan ympäri tiukasti sekä pieni paino kakun päälle. Anna jähmettyä jääkaapissa noin vuorokausi. Kumoa kakku varovasti sopivalle alustalle ja...

Valkosuklaa-sitruunamuffinit pääsiäiseksi

...lopuksi valkosuklaa.7. Jaa taikina 12 muffinivuokaan ja paista uunissa noin 25 minuuttia.8. Sillä välin kun muffinit jäähtyy, valmista kuorrute.9.  Sulata valkosuklaa.10.Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja tomusokeri keskenään murumaiseksi seokseksi.11. Lisää joukkoon...

Suven päiviä ja valkosuklaa-marenkikakku

...he pitivät tauon juuri kotimme kohdalla.  Leivoin viikonlopuksi valkosuklaa-marenkikakkua.POHJA100 g kaurakeksejä50 g valkosuklaata50 g voita1/2 sitruunan raastettu kuori1 dl lemon curdia Murenna keksit esim. monitoimikoneessa. Sulata valkosuklaa mikrossa. Sekoita valkosuklaa...

Äitienpäiväksi valkosuklaa-lime juustokakku mansikkamelballa

...vaniljakastiketta1 lime 4 liivatelehteämansikoita Murusta keksit tehosekoittimessa tai muovipussissa kaulimella painellen.Sulata voi ja sekoita se keksimurujen joukkoon. Painele murupohja irtopohjavuokaan. Laita pohja jääkaappiin. Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa. Vaahdota vaniljakastike.Sekoita...

Lime - valkosuklaa juustokakku

... Lime-valkosuklaa juustokakku  (kakkuvuoka halkaisijaltaan n. 25cm)Pohja: 300g keksejä (itse käytin kaurakeksejä mutta digestive käy myös) n. 120g voisulaa Murskaa keksit muruiksi ja lisää keksimurskaan voisula. Levitä...

Valkosuklaa-marjajuustokakku

...kuumaa vettäVALKOSUKAATÄYTE (ULOMPI KERROS):100 g valkosuklaata125 g mascarponea2 ½ dl vispikermaa2 liivatelehteä2 rkl kuumaa vettäKORISTELUUN:tuoreita marjojavalkosuklaarouhetta POHJA: Vuoraa halkaisijaltaan n. 23 – 24 cm irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla. Murskaa keksit. Sulata...

Valkosuklaa-mansikka hyydykekakku

...mansikat.2. Murskaa keksit. Sulata voi. Kaada voi keksimuruihin ja sekoita. Painele massa vuoan pohjalle. Asettele pohjan päälle kaksi ympyrää puolikkaita mansikoita. –> jääkaappiin 3. Tee täyte. Laita liivatteet likoamaan kylmään...

Valkosuklaa-tuorejuustokakku ilman liivatetta tai uunia

...tuorejuustoa Leivinpaperoi irtopohjavuoan pohja (Itselläni käytössä 24cm irtopohjavuoka, joten teen pohjan tuplana). Murskaa keksit ja psekoita sulatettu voi joukkoon. Painele seos ohueksi kerrokseksi vuoan pohjalle. Pane vuoka jääkaappiin tai pakastimeen...

PUOLUKKA-VALKOSUKLAA COOKIET

...12 minuuttia. Älä paista liikaa, etteivät keksit kuivahda. Riittää, että reunoilta keksit näyttävät kypsiltä.Anna cookieiden jäähtyä. Sulata valkosuklaa (100 g). Valuta teelusikan avulla keksien päälle valkosuklaata. Leivoin nämä cookiet yhdessä...

Hämähäkki-keksit

...suklaat, sekoita tasaiseksi* tee taikinasta lusikalla palloja pellille, taikinapallossa on n. ruokalusikallinen taikinaa, jätä riittävästi tilaa, koska keksit leviää * paista 175 asteessa n. 10-12 minuuttia * keksien paistuessa puolita minttusuklaarakeet...

Bloggari mokailee: viheliäiset sitruunatäytekeksit

...omasta mielestäni on mukavaa lukea muiden töppäilyistä. Haluan siis rehellisesti tunnustaa, että nämä pirulliset keksit koettelivat kärsivällisyyttäni aika huolella. 😀 1) Meillä oli leivontahetkellä hirveän kuuma sisällä ja jääkaapissa viilennyt taikina...

valkosuklaa-mustikkacupcaket

...kuorrutusta. Sulata valkosuklaa vesihauteessa. Sekoita pehmennyt voi, tuorejuusto, tomusokeri ja sitruunamehu valkosuklaan kanssa sekaisin. Laita pursotinpussiin ja pursota kaunnit kuorrutteet.(Mä en ite osaa pursottaa kovin kauniita, täytyy harjoitella lisää!)...

Raparperitäytekakku paahdetulla valkosuklaalla

... Heippa! Halusin leipoa synttäripäivän kahvitarjottavaksi jotain kesäistä, mutta kuitenkin perinteisestä mansikka-kermakakusta poikkeavaa. Kinuskikissan idea yhdistää paahdettu valkosuklaa kirpeään raparperiin jäi pyörimään mieleen, joten päätin kokeilla täytekakun...

Heikot sydämenlyönnit ~ & valkosuklaa mutakakut

...ja tekevät varsin kipeää. ~~~~~~~~~~~Muutama viikko sitten tein valkosuklaa mutakakkuja muffinivuoissa ja tässä niistä ohje; Valkosuklaa mutakakut muffinivuoissa 100g valkosuklaata100g voita 3/4 dl sokeria1 tl vaniljasokeria2 munaa1 ½ dl vehnäjauhoja ½ tl...

Valkosuklaa-minttujuustokakku

...Valkosuklaa sulatetaan mikrossa lämmittämällä 30 sekuntia kerrallaan ja sekoitetaan tuorejuuston kanssa ja lisätään kermavaahdon joukkoon. Pehmenneet liivatelehdet puristetaan ylimääräisestä vedestä ja sulatetaan kattilassa vesilorauksen kanssa ja kaadeaan ohuena nauhana samalla...