Kreikkalainen juustopaistos

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: kasviksetLeivonnaisetreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

  Pohja1 dlperunasosejauhetta2 dlvehnäjauhoja1/2 tlleivinjauhetta100 gleivontamargariinia1 dlkylmää vettäTäyte2-3sipulia1-2 rklöljyä1-2valkosipulinkynttä hienonnettuna1 keltainen paprika1 tloreganoamustapippuria3 tomaattia1 tlk salaattijuustokuutioita suolavedessä tai fetajuustoanippupersiljaa hienonnettuna3kananmunaa1 tlk (2 dl)kevytkermaa12mustaa oliivia  Sekoita pohjan kuivat aineet. Paloittele joukkoon kylmä rasva ja nypi seos ryynimäiseksi. Lisää kylmä vesi ja sekoita nopeasti. Leivo taikina jauhoisin käsin tasaiseksi matalaksi kakuksi…
...Julkaistu seuraavalla sivustolla   Pohja1 dlperunasosejauhetta2 dlvehnäjauhoja1/2 tlleivinjauhetta100 gleivontamargariinia1 dlkylmää vettäTäyte2-3sipulia1-2 rklöljyä1-2valkosipulinkynttä hienonnettuna1 keltainen paprika1 tloreganoamustapippuria3 tomaattia1 tlk salaattijuustokuutioita suolavedessä tai fetajuustoanippupersiljaa hienonnettuna3kananmunaa1 tlk (2 dl)kevytkermaa12mustaa oliivia  Sekoita pohjan kuivat...

Läheiset reseptit

Kreikkalainen juustopaistos

  Pohja1 dlperunasosejauhetta2 dlvehnäjauhoja1/2 tlleivinjauhetta100 gleivontamargariinia1 dlkylmää vettäTäyte2-3sipulia1-2 rklöljyä1-2valkosipulinkynttä hienonnettuna1 keltainen paprika1 tloreganoamustapippuria3 tomaattia1 tlk salaattijuustokuutioita suolavedessä tai fetajuustoanippupersiljaa hienonnettuna3kananmunaa1 tlk (2 dl)kevytkermaa12mustaa oliivia  Sekoita pohjan...

Kreikkalainen sunnuntailounas

...jääkaappin ja leipominen unohdettiin pitaleipiä lukuunottamatta… no sanoisinko siis, että tässä teille kreikkalainen helppo ja melko edullinen lounas! Päivälliseksi tätä ei kehtaa kutsua, sillä pääruokana on kreikkalainen pikaruoka, pita kebab....

Kreikkalainen munakoisopaistos

...kun kohtasin ensimmäisen kerran granaattiomenalla täytetyt munakoisot. Yksi tunnetuimmista munakoisoruoista lienee kuitenkin kreikkalainen moussaka, ja kreikkalaisissa tunnelmissa olen tänäänkin, ja valmistin munakoisopaistosta. KREIKKALAINEN MUNAKOISOPAISTOS 1 munakoiso 1 pkt fetaa (esim. Patros)...

Kreikkalainen piirakka

...kanssa syötynä. Tällä kertaa päätin valmistaa kasvispiiraan, sillä tiedossani ei ollut onko kutsuille tulossa kasvissyöjiä. Kasvispiiraat ainakin sopivat kaikille.Tämä kreikkalainen piiras sai kovasti kehuja kutsuilla, ja koko piiras meni nopeasti...

Ateriakokonaisuus: kreikkalainen salaatti + risotto + uunijäätelö

... Mooi!Keskiviikkona köksästä saatu kotitehtävä suoritettu! Ateriakokonaisuus (alkuruoka, pääruoka ja jälkkäri) köksässä tehdyistä ruuista, eli mun kohalla kreikkalainen salaatti, risotto ja uunijäätelö. Vähän sähläystä keittiössä, mutta kaikesta...

Kreikkalainen voileipäkakku

... Pirkan ohjeesta alkunsa saanut kreikkalainen voileipäkakku muuntui koirankarvojen seassa hieman, mutta kuitenkin niin vähän, että sai säilyttää alkuperäisen nimensä. Kreikkalainen voileipäkakku 16 viipaletta paahtoleipää kostutus:1,5 dl...

GRILLATTUA KARITSANKARETTA JA PURETTU KREIKKALAINEN SALAATTI

... No, eihän tämä ole kreikkalaista salaattia nähnytkään, mutta tykkään koota hyväksi todetuista herkuista uudenlaisia yhdistelmiä – tällä kertaa inspiraation lähteenä toimi kreikkalainen salaatti. karitsan karetta (pari...

Täytetty kreikkalainen leipä

...kreikkalainen leipä Leipätaikina 3 dl jogurttia50g hiivaa2 rkl hunajaa1 tl suolaa2 kananmunaa50g sulatettua voitan. 9 dl vehnäjauhoja Täyte3 keitettyä kananmunaanoin puolikas (pieni) purjoVälimeren tahnaa (esim tämä Pirkan tuote) Muutama kirsikkatomaattiSuolaa,...

Kreikkalainen voileipäkakku

...ihan pienen, joka on passeli, jos syöjiä on vain muutama henkilö. Kreikkalainen voileipäkakku on kiva vaihtoehto perinteisimmille lohi- ja kinkkuvoileipäkakuille ja kasvisversiona se toimii oikein hyvin. Lopputulos oli mukavan raikas...

Kreikkalainen voileipäkakku

...   2,5 pkt kauravuokaa1. Täyte600 g broilersuikaletta200 g fetajuustoa1 punasipuli1 punainen paprika3 prk kreikkalainen valkosipulituorejuustoa (a’100g)1 prk ranskankermaa2. Täyte300 g tuorekurkkua2 dl maustamatonta turkkilaista jogurttiamustapippuria1 valkosipulin...

Gluteenittomat pinchokset. Grillattu parsa, minttu ja lime. Rosmariinibroileri, tzatziki ja kreikkalainen salaatti.

...  ”Kohota punaisella malja menneelle, puhdista aistit samppanjalla ja kohota valkoisella malja tulevalle.”  Lue lisää viinipäiväntasauksesta täältä:hellanjaviinilasinvalissa Vallattoman Keittiön menu:Gluteenittomat pinchoksetkera punaisenGrillattu parsa, minttu ja limekera kuplienRosmariinibroileri,tzatziki ja kreikkalainen salaattikera...

Kreikkalainen filopiiras, parakaló!

...kananmunalla ja ripottele päälle seesamin siemeniä. Paista 200 asteessa puolisen tuntia. Nauti raikkaan salaatin kanssa! With ♥ from beach house kitchen The post Kreikkalainen filopiiras, parakaló! appeared first on beach...

Briami - kreikkalainen kasvispaistos

...timjamia (tai muutama oksa tuoretta)½ ruukkua persiljaa2-3 laakerinlehteä1tl suolaa½tl mustapippuria1-2rkl sitruunan mehua½dl vettä lisukkeiksi sopivat mm.;-mozzarella-feta-ricotta-leipäjuusto-turkkilainen/kreikkalainen jogurtti-ranskankerma -halloumi Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Pese ja esikäsittele kasvikset; kuori ja pilko...

Kreikkalainen grilli-illallinen

...Saimme pari hyvää ystävää kylään ja vaikka keli muuttukin edellisen päivän hehkutuksesta tuuliseksi ja sateiseksi, ei se tunnelmaa latistanut. 🙂 Kreikkalainen teema sopii mielestäni grillaukseen erinomaisesti. Hyvää lihaa, raikasta salaattia,...

Saunaillan juustopaistos

AINEKSET6-8     paahtoleipäviipaletta1 prk  herkkusieniä200 g kermajuustoa2 dl     kermaa2 dl     maitoa4         kananmunaa3-4     valkosipulinkynttä murskattuna            mustapippuria            suolaa            cayennepippuriaAsettele paahtoleipäviipaleet hieman limittäin voidellun vuuan...

Kreikkalainen voileipäkakku

1 pkt Pirkka-juustopaahtoleipä1 pkt Pirkka ruisvuokaleipäkasvislientä kostuttamiseen TÄYTE: 1 pieni ämpäri turkkilaista jogurttia1 iso tuorekurkku1 yksikyntinen valkosipulimustapippuriahunajaa loraus1 tetra Rainbow salaattijuusto (500g) KUORRUTE & KORISTEET:...

Kreikkalainen pyttipannu

Kuvasta jäi pois kastike, joka kuuluu tärkeänä osana ruokaan. Elikkä tässä resepti 1 kg possun ulko- tai sisävilettä Marinadi lihalle1,5 dl öljyä1,5 tl sambal oelekia...

Hyydytetty kreikkalainen voileipäkakku

(Kuvan kakku näyttää hieman ”kärsineeltä”, mutta ei makua haitannut yhtään) 🙂 Elikkästä, tein kokeeksi hyydytetyn voileipäkakun, kun en aina halua tehdä sitä tavallista. Ja näin...

STIFADO, kreikkalainen lihapata

Todellinen välimeren ruoka valmistetaan laadukkaista, tuoreista aineksista. Onneksi pääsiäisen alla kaupasta löytyi hyvä valikoima tuoretta lammasta ja karitsaa. Lampaan paistikimpaleesta valmistin tätä erinomaista stifadoa eli kreikkalaista...

Kreikkalainen jauhelihapiirakka

Pitkästä aikaa suolaista piirakkaa! Eikä ihan mitä tahansa piirakkaa vaan todella hyvää kreikkalaista jauhelihapiirakkaa. Olen käyttänyt jauhelihaa piirakoissa äärimmäisen harvoin mutta sen verran maistuvaa tästä piirakasta...

Kreikkalainen lämmitys loppusyksyn flunssaan (kasvismoussaka)

Kun flunssa tekee tuloaan ja väsyttää, ruoan pitää olla lämmintä ja maukasta. Moussaka täyttää vaatimukset hyvin. Siihen voi halutessaan laittaa extramäärän valkosipulia ja vaikka vähän...

Pie 4 you! - gluteeniton kreikkalainen kasvispiiras

Viikonlopun tuplasynttäreille toivottiin jotain gluteenitonta ja laktoositonta piirakkaa. Valinta osui tällä kertaa kasvisversioon, jotta mahdollisille kasvissyöjillekin oli suolaista tarjolla. Yhdistelin piirakassa kahta eri ohjetta; pohjan...

Munakoisosta moussakaa

...juuri uunista otetusta ruoasta. Edustavaa annoskuvaa en sitten enää ehtinytkään ottaamaan. Hupeni meidän moussaka siihen tahtiin. Hyvä niin, herkkua oli! Kategoria(t): Laatikkoruoat, Liharuoat, Välimeren ruoat Tagged: Bechamel-kastike, Kreikkalainen, Kreikkalainen moussaka,...

Bolognesea ajan henkessä #nyhtöpossusta ja #muttimurskasta.

... Nyhtö[email protected]öbolognese ja kreikkalainen salaatti. Parasta pitkään aikaan.            Tuntuu siltä niin kuin nyhtöpossua eli pulled porkia tehdään nykyään joka paikassa. Meilläkin sitä on...

Raparperi aika! Raparperi -kookos muffinit

... Raparperi-kookos muffinit(12 kpl isoa muffinia)200 g margariinia2 dl sokeria3 kanamunaa4 dl vehnäjauhoja1 dl kookoshiutaleita2 tl leivinjauhetta1 tl kardemummaa1 prk (150 g) valio Eila kreikkalainen kookos jogurttia2...

Mukifondant

...ja vatkaa taas tasaiseksi. Kaada taikina mikronkestävään mukiin ja kypsennä mikrossa täydellä teholla noin minuutin ajan. Koristele vadelmilla ja tomusokerilla ja herkuttele heti. Vaniljakastike, kreikkalainen jogurtti ja ranskankerma sopivat kakun...

Ruokasuunnitelma

...(GL), kananmunaKeskiviikko1. Kookosöljykaakao2. Broilerisalaatti3. Porkkanasämpylä, kananmuna4. Jauhelihamureke, uunikasviksetTorstai1. Kookosöljykaakao2. Broilerisalaatti3. Porkkanasämpylä, kananmuna4. Sei-tomaattikeittoPerjantai1. Kookosöljykaakao2. Kreikkalainen salaatti3. Porkkanasämpylä, kananmuna4. KarppipizzaViikonloppuna1. Pekonia ja kananmunaa2. Seitä ja aura-punajuuripaistosta3. Tomaatti-jauhelihakeittoa+ jotain luovaa jämäruokaa...

Nyhtölammas Nigella Lawsonin tapaan – pulled lamb

...olisi riittänyt lampaan hauduttamiseen. Opettajamme kannusti kokeilemaan kotona. Nyt on kokeiltu erinomaisella menestyksellä, kiitos mukavalle opettajallemme. Suosittelen nyt itsekin reseptiä kaikille lampaan lihan ystäville! Nyhtölampaan kanssa sopii erinomaisesti intialainen kurkkuraita tai kreikkalainen...

Osa 19 - Leipää meiltä ja maailmalta

...1prk paseerattua tomaattiaLuraus sitruunatiivistettä                                     1prk tomaattipyreetäRouhittua mustapippuria                                      vettä ja mausteita Tsatsikin valmistus on äärimmäisen helppoa ja lopputulos on hyvinkin maukas ja kreikkalainen. Sekoitetaan vaan kaikki ainekset keskenään ja annetaan makustua...

Kasvischili ja superhyvä tortilla-avokadosalaatti

...päälle kastikenokareita. Muita kokeilemiani reseptejä 15 minuutin ateriat -kirjastaGrillattuja katkarapuja cajunmaustein, bataattia ja holy trinity -kasviksia Kampasimpukat ja oranssi muusi Kanaa cacciatore Sinisimpukat marokkolaisittain Kikherne-fetapaistos filotaikinassa ja kreikkalainen salaatti...