Kasvismunakas

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: kasviksetpääruokareseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

½ punasipulipala purjoa2 perunaa1 isohko porkkanapala kukkakaaliapala parsakaaliapakastemaissiapakasteherneitäruokaöljyämustapippuria ja suolaa3 kanamunaan.1 dl vettäKuori ja kuutioi peruna ja porkkana. Silppua sipuli ja purjo. Pilko kaalit sekä sulata pakastemaissi ja -herneet. Riko kananmunien rakenne ja lisää vesi sekä mausteet.

Laita pannulle ruokaöljyä ja lisää porkkana- ja perunakuutiot pannulle,…
...Julkaistu seuraavalla sivustolla ½ punasipulipala purjoa2 perunaa1 isohko porkkanapala kukkakaaliapala parsakaaliapakastemaissiapakasteherneitäruokaöljyämustapippuria ja suolaa3 kanamunaan.1 dl vettäKuori ja kuutioi peruna ja porkkana. Silppua sipuli ja purjo. Pilko kaalit sekä sulata pakastemaissi...

Läheiset reseptit

Kinkku-kasvismunakas

...tavoitteen tehdä edes kerran kuussa munakkaan eri täytteillä, niin ei tarvisi enää harmitella! 😉Kinkku-kasvismunakas yhdelleAinekset:3 kananmunaa0,5 dl maitoa75 g kinkkuan. 5 kirsikkatomaattiapuolikas paprikapala juustoa1 pieni sipuli2 valkosipulinkynttä0,5 tl suolaa1 tl...

Kasvismunakas

½ punasipulipala purjoa2 perunaa1 isohko porkkanapala kukkakaaliapala parsakaaliapakastemaissiapakasteherneitäruokaöljyämustapippuria ja suolaa3 kanamunaan.1 dl vettäKuori ja kuutioi peruna ja porkkana. Silppua sipuli ja purjo. Pilko kaalit sekä sulata...

Kasvismunakas uunissa kypsyttäen

 Tänään syntyi lounas helpon nopeasti, kun munakkaasta on kyse.Kypsensin kasvismunakkaan uunissa.2 kevätsipulia pilkottunapala varhaiskaalta pienittynä (kaksi kourallista)2 rkl kasvis/voirasvaa180 g pakastejuureksia,  porkkanaa, palsternakkaa, lanttua, purjoaKuullota...

Vegaaninen pinaattikeitto ja rouhesämpylät

...kanssa. Koska tämä versio on vegaaninen, en keittänyt mukaan perinteisiä kananmunia, mutta toki nekin keittoon sopivat, jos et välitä vegaanisuudesta. Vegaaniseen versioon voisi paistaa vaikka kikhernejauheesta ”kasvismunakas”palasia. Sopisivat varmasti!...

#aamiaiskutsu - Kerrossmoothieta ja kasvismunakasta

...#aamiaiskutsu -haasteesta Arlan sivuilta ja siitä miten voit itse lähteä haasteeseen mukaan! 🙂 Itse kutsuin aamiaiselle ihanan avomieheni ja tarjosin hänelle kasvismunakasta sekä kerrossmoothieta. Aamujuomana toimi God Morgonin herkullinen mansikkamehu!  Munakkaaseen...

Minimunakkaat uunissa

...suolaaripaus mustapippuria VINKKI: Halutessasi voit sekoittaa munakasmassan joukkoon esimerkiksi hienonnettuja tuoreita yrttejä tai pinaattia. Myös garam masala tai dijonsinappi piristää perusmunakasta kivasti. TÄYTTEET:  1. Kasvismunakas: lehtikaali, fetajuusto, kirsikkatomaatti ja paprika...