Helpot pikasämpylät

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: helpot ja nopeatLeivät ja sämpylätreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Uusi haastava työ ja uusi asunto ovat pitäneet kiireisenä viime viikot, joten blogin päivitys on jäänyt vähemmälle. Nyt onneksi alkaa elämä hieman tasoittua ja koitan saada laitettua tänne viime aikojen tekeleitä. 🙂 Tämä pikasämpylöiden ohje on ollut reseptivihkossani jo pitkään ja olen muokannut ohjetta moneen kertaan enemmän omaan makuuni…
...tl leivinjauhetta  1 tl suolaa 1 rkl agavesiirappia 2 dl rasvatonta maitoa Sekoita jauhot, leivinjauhe ja suola keskenään. Lämmitä maito kuumaksi (esim. mikrossa) ja lisää maito sekä agavesiirappi jauhoseoksen joukkoon....

Läheiset reseptit

Helpot pikasämpylät

...tuoretta leipää pöytään, eikä maku mielestäni juurikaan eroa ”normaalisämpylästä”. Sämpylöitä tulee n. 8 kpl ja aikaa menee kokonaisuudessaan puolisen tuntia. 🙂 HELPOT PIKASÄMPYLÄT 4 dl vehnäjauhoja 1 dl perunajauhoja 3...

Helpot kaurasämpylät auringonkukansiemenillä

...kännykkäotoksilla 🙂 Käyhän tykkäämässä Ruokausrffauksesta myös Facebookissa saat kaikki uudet reseptit uutisvirtaasi ja pääset mukaan kivaan kokkailevaan porukkaan! Helpot kaurasämpylät auringonkukansiemenillä (12 kpl) 5 dl vettä (42 asteista)1,5 pussia kuivahiivaa10-11 dl vehnäjauhoja3...

Helpot kaakaomuffinit

...jotka vielä muutamankin päivän jälkeen olivat meheviä. Salaisuutena koostumuksessa on se että taikinaan lisätään viimeisenä voisula-kermaseos joka mehevöittää taikinan. Helpot kaakaomuffinit( 12 kpl )3 dl vehnäjauhoja½ dl tummaa kaakaojauhetta2 tl...

Helpot leipärullat

...käyttää niin maustamatonta tai valmiiksi maustettua versiota. Perusidea on sama kuin voileipäkäärössä. HELPOT LEIPÄRULLATPoro-puolukkarullat:1 siivu vaakaleikattua tummaa vuokaleipääkasvislientä tai vettämaustamatonta tuorejuutoapuolukkasurvosta tai -hilloa (tuorejuustoon sekoitettuna)kylmäsavupororouhettaruohosipuliamustapippuria myllystävaaleita seesaminsiemeniä Wasabi-yrttirullat:1 siivu vaakaleikattua...

Helpot sämpylät

...tein tänä aamuna ja olivatpas hyviä! Helpot sämpylät 7 dl vettä25 g hiivaa1 rkl hunajaa2 tl suolaa1 ½ dl täysjyvävehnäjauhoja 1 dl siemeniä, hiutaleita tai leseitänoin 11 dl vehnäjauhoja Pinnalle...

Haukiburger ja helpot ruissämpylät

...vähän suuremmille. Haukipihvit reseptin löydät täältä! Helpot ruissämpylät Taikina (10 kpl) 5 dl vettä2 tl suolaa2 rkl sokeria1/2 dl öljyä11 g kuivahiivaa5 dl ruisjauhoja5 dl vehnäjauhoja (koristeeksi siemeniä) Sekoita jauhot sekä...

Helpot kinuskitäytteiset keksit ja tuotearvonta! (gluteeniton, maidoton, munaton, vegaaninen)

...voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti! Ja ei kun osallistumaan, onnea kaikille arvontaan! Halusin arvonnan kunniaksi valmistaa tähän postaukseen myös jotain hyvää käyttäen tuotekorin aineksia ja valmistin nämä helpot, herkulliset ja rapeat kinuskikeksit....

Helpot lohineliöt

...mutta kokoa on helppo muuttaa mielensä mukaiseksi. Ohje Valiolta.Helpot lohineliöt, 24 kpl3 kpl lehtitaikinalevyjä1 munaseesaminsiemeniä tai unikonsiemeniä200 g raputuorejuustoa75 g kylmäsavulohta1/4 tl rouhittua mustapippuria0,5 rkl sitruunamehua1/4 dl hienonnettua tilliä tai...

Jenni Höijerin helpot macaronit

...Helpot macaronitn.30 valmista leivosta150g, eli n. 4 ison munan valkuaiset45g, vajaa ½ dl hienoa sokeria180g tomusokeria90g tomusokeria135g mantelijauhetta30g maissitärkkelystäMittaa ainekset tarkasti. Vaahdota valkuaiset ja hienosokeri pehmeäksi kiiltäväksi vaahdoksi. Lisää hiljalleen...

Synttärikakku+helpot haamukoristeet

...sitten osui silmiin nuo valkoiset vaahtokarkkipussit ja välähti että nuistahan saa helpot haamut tehtyä mustaa elintarviketussia käyttäen. Joten pääkalloja ja vaahtokarkkeja kärryihin ja hopeatoffeeta lakritsikinuskin tekoon. Haamut pääsi uimaan lakritsikastikkeeseen...

Helpot suklaapikkuleivät

...vielä lahjan antajalle! Minkä kauneudessa menettää sen maussa voittaa! Helpot suklaapikkuleivät2 3/4dl vehnäjauhoja 1 rkl kaakaojauhetta 1,5 tl leivinjauhetta ½ tl suolaa 3/4 dl sokeria 3/4 dl fariinisokeria 1 tl...

♥ Helpot täytettävät sämpylät aamiaispöytään tai evääksi

...kymmenen muuta sämpyläreseptiä. Miten olisi vaikkapa tuoreet porkkanasämpylät, muhkeat yön yli sämpylät tai sydämenmuotoiset sämpylät viikonlopun aamiaispöytään? Helpot aamiaissämpylät 9 kpl 5dl kädenlämpöistä vettä 1tl suolaa 1rkl chiansiemeniä 1dl ruisjauhoja...

Helpot viipalepikkuleivät (munaton, maidoton)

... Tein tuossa pari iltaa aiemmin nopeita ja helppotekoisia pikkuleipiä, että olisi jotain kahvin kanssa. Jos vaikka sattuisi joku poikkeamaan. Pikkuleivät olivat toki nopeat ja helpot, mutta...

Tooooodella herkulliset ja helpot raakabrowniet

...sitä pikkiriikkisen. Herkulliset ja helpot raakabrowniet:3 dl pähkinöitä4 dl taateleita1dl rusinoita3/4 dl raakakaakaojauhettaJauha monitoimikoneessa hienorakeiseksi.0,5 dl kaakaovoisulaa (myös kookosöljy käy)0,5 dl päärynämehua juisserista (voi käyttää myös esim. appelsiinimehua, jota on...

Helpot suklaapikkuleivät

...vielä lahjan antajalle! Minkä kauneudessa menettää sen maussa voittaa! Helpot suklaapikkuleivät2 3/4dl vehnäjauhoja 1 rkl kaakaojauhetta 1,5 tl leivinjauhetta ½ tl suolaa 3/4 dl sokeria 3/4 dl fariinisokeria 1 tl...

Helpot ja nopeat munkkirinkelit

... Helpot munkkirinkelit valmistuvat alle puolessa tunnissa ja ilman kuumaa paistorasvaa. Eihän nämä aivan perinteisten uppopaistettujen munkkirinkeleiden tasolle yllä, mutta kiireiselle tai esim. lasten kanssa leipoville nämä...

Helpot suklaaviipaleleivät (45-50 kpl)

...Hyvin onnistui! (jos käytät leivinjauhetta ota tupla määrä) Joten jos teillä on reseptitoiveita, ottakaa yhteyttä! Tässä sinulle, Ann-Marie (tai itse asiassa Ann-Marien miehelle ) :  Helpot suklaaviipaleleivät (45-50 kpl) 200 g...

Vaarallisen helpot ja herkulliset korvapuustit

...joiden keittiöstä löytyy jonkinlainen monitoimikone, jolla voi vaivata pientä taikinaa. Kun tekee nelihenkiselle perheelle vain pellillesen pullia ei pakastamisesta ole lainkaan vaivaa 😉Vaarallisen helpot korvapuustit monitoimikoneella 100 g voita6,5 dl...

Kuppikakut-kirja & Helpot suklaakakut

...on kirja jossa on kaikki muffinireseptit kuorrutteineen yksien kansien välissä, jes jes jes!) Muffinit olivat hyviä samoin oli kuorrutuskin. Esikoisenikin näytti peukkua ja sanoi näiden olleen parhaita ikinä. 🙂  Helpot suklaakakut(14...

Sitä parempi soppa II -kirja: helpot ja nopeat ideat vappuun!

...äitienpäivän paljon iloa tuovaksi lahjaksi!  With ♥ from beach house kitchen The post Sitä parempi soppa II -kirja: helpot ja nopeat ideat vappuun! appeared first on beach house kitchen....

Helpot munkit uunissa

...sama kuin öljyssä paistaen, mutta meille kelpasi kyllä ja ovatpahan ainakin itse tehtyjä. Helpot munkit uunissa(24–30 kpl) 5 dl maitoa2 dl sokeria1 rkl kardemummaa1 pala (50 g) hiivaa tai 2...

Helpot ja mehevät suklaarouhemuffinit (gluteeniton)

...suklaata marjojen sijaan. Toimi. Ihanan helppo ohje 8-vuotiaan tytön melkein kokonaan itse tehdä, ja tuli oikein meheviä. Tässä alkuperäinen ohje. Vehnäjauhot vaihdoimme myös gluteenittomiin jauhoihin. Helpot ja mehevät suklaarouhemuffinit (gluteeniton) (n....

Helpot ja herkulliset kasvispihvit

... Erittäin helpot ja herkulliset kasvispihvit saavat jopa lihansyöjän suun kääntymään hymyyn. Kaiken lisäksi pihvit ovat gluteenittomia ja maidottomia. 5 porkkanaa raastettunaperunaa raastettunakaalia raastettuna1 iso sipuli silputtuna2...

Helpot juustosarvet

...kermaviiliohjeella, vaan tämä ohje on kyllä ihan hyvä haastaja. Kokeilkaas… Helpot juustosarvet (24 kpl) 8 dl vehnäjauhoja 6 dl juustoraastetta (mulla oli ihan vaan pitsajuustoseosta) 4 tl leivinjauhetta 1 tl suolaa (tällä suolamäärällä...

Helpot mustikkamuffinssit!

...n. 10 min. Ohjeet ovat hyvin helpot ja yksinkertaiset, minkä vuoksi halusin ylipäätään muffinsseja tehdä. Halusin suun makeaksi mahdollisimman nopealla tavalla. Muffinsseja tuli 20 kpl, mutta vuoat olivat aika pieniä....

Pikasämpylät

Joskus tekee mieli ilahduttaa kanssa-asujia. Tänään leivoin pikasämpylöitä aamulla, niin saivat murut tuoretta, kuumaa leipää aamupalaks.. Nää eroo tavan sämpylöistä siinä että näitä ei kohoteta hiivalla....

Helpot parsa-pekonipiiraat

Parsan ja pekonin liitto toimii aina, myös näissä helpoissa parsa-pekonipiiraissa. Nämä käyvät hyvin pikkusuolaiseksi kahvipöytään tai esimerkiksi juhlien buffet -pöytään. Parsat ja pekonit voi valmistella...

Nopeat ja helpot kanaenchiladat

Tein tuossa aiemmin kana enchiladoja yhdellä jenkkiläisellä reseptillä. Joo oli ihan hyvää… ja tulista. Kastikkeesta lähtien ite keitin ja purkillisen säilöttyjä pepperoneja pilkoin kanan joukkoon....

Helpot ja nopeat mustikkamuffinit

Nämä ihanaiset mustikkamuffinit on niin helppo ja nopea valmistaa, että kannattaa laittaa heti uuni kuumaksi ja pian huomaat pöydässä koreilevan kasan kauniita mustikkamuffineita. Tietty valmistukseen...

Tytön huone ja helpot herkut

Heissan pitkästä aikaa!Talvi on mennyt hujauksessa mutta täällä vielä ollaan! 🙂Miehen kanssa on oltu välillä melkeinpä vuoron perään työmatkoilla,ja vapaa-aikana on lasten harrastusmenojen ohella nautittu...