Key lime pie (limettipiiras)

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Makeat leivonnaisetpiirakatreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Tämä Key Westistä lähtöisin oleva makean kirpeähkö piirakka sopii hyvin pääsiäiseen. Tarjoile kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa.

Key lime pie

Pohja:

200 g digestive-keksejä
80 g margariinia
1 rkl sokeria

Täyte:

4 keltuaista
1 tlk kondensoitua maitoa (ei keitetty)
1 dl limemehua (3 limeä)


...sokeria Täyte: 4 keltuaista1 tlk kondensoitua maitoa (ei keitetty)1 dl limemehua (3 limeä) Kuorrute: 2 dl vispikermaavaniljasokeria 1. Murskaa keksit ja sulata voi. Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele seos...

Läheiset reseptit

Marthan Key Lime Pie

...sen perusohjeen, jossa oli mukana vielä oikein selkeä video-ohje. Ohjeen piirakkaan löydät täältä: http://www.marthastewart.com/862716/key-lime-pie Vertasin Marthan versiota Kodin kuvalehden sivuilta löytyneeseen key lime pie-reseptiin.  (http://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/ruoka/reseptit/key_lime_pie_) Oma tekeleeni olikin jotain näiden kahden...

Lime-valkosuklaajuustokakku

...tai vanilja. Pese lime hyvin ja lisää seokseen limeviipaleet. Kiehauta ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia, jotta seos paksunee siirapiksi. Poista limeviipaleet, kaada siirappi pieneen kulhoon ja jäähdytä kylmäksi ensin...

Key lime Pie eli limettipiiras

... Ihanan raikas jälkkäri pääsiäiseen! Key lime on helppotekoinen melko makea piirakka, joka valmistuu vähistä raaka-aineista. Key lime on parhaimmillaan seuraavana päivänä, joten vaikka jälkkäri on helppo...

Key lime pie (limettipiiras)

... Tämä Key Westistä lähtöisin oleva makean kirpeähkö piirakka sopii hyvin pääsiäiseen. Tarjoile kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa. Key lime pie Pohja: 200 g digestive-keksejä80 g margariinia1 rkl...

Key Lime Pie

...jos hän olisi käyttänyt piiraassaan ”vääriä” limejä mutta silti kutsunut piirastaan Key Lime Pieksi. No, arvatenkaan laki ei toteutunut ja hyvä niin, sillä onhan se nyt vaan aika turhaa jostain näinkin turhanpäiväisestä...

Key Lime- juustokakku purkissa

...kaurakeksin, syntyy nopea versio Key Lime Pie- jälkiruoasta. Ja kun herkun tarjoilee lasipurkeista, luo illuusion varsin suunnitellusta ja paljon vaivaa aiheuttaneesta jälkiruoasta. Kerrassaan nokkelaa, eikös? 1,5-2dl vispikermaa200g kondensoitua maitoa200g maustamatonta...

Iisi piisi Mile High Key Lime Pie

...Käytin niiden sijaan kokojyvä Digestive-keksejä sekä sokeria, mutta tässä tapauksessa mielestäni sokerin voi kyllä hyvin jättää pois, koska täytteessä on jo ihan tarpeeksi makeutta. Mile High Key Lime Pie pohja:3 dl...

Key Lime Pie - Ameriikanserkun limettipiirakka

... Tiettävästi ainakin yksi sukulainen on asunut Floridassa, Key Lime Pien kotipaikkakunnalla. Key Lime Pie on helppo ja nopea tehdä. Ainoa vaikeus oli löytää kondensoitua maitoa. Limettipiirakka...

Key Lime Pie

... Kevään Floridan reissulla pääsimme kunnon Key Lime Pien, eli paikallisen limepiiraan makuun. Pitihän tätä herkkua sitten kokeilla itsekin valmistaa, vaikka Suomessa en olekaan nähnyt myynnissä oikeaa...

Key Lime Pie

... Kyseistä ”limettipiirakkaa” olenkin halunnut aiemminkin testata, ihan vaan siks kun siinä on limeä 😀 Ei voi olla huonoa 😉 Key Lime Pie Pohja:200g digestive-keksejä100g voita Täyte:3...

Kay Lime Pie (Limettipiirakka)

...ja vaniljasokeri. Kaada täyte pohjalle. Kypsennä limettitorttua uunissa noin 15 minuuttia, kunnes se on hyytynyt. Jäähdytä limettipiiras, peitä se kelmulla ja nosta jääkaappiin odottamaan tarjoilua. Siirrä limettipiiras tarjoiluvadille. Koristele Key Lime Pie vaniljasokerilla maustetulla kermavaahdolla...

Key Lime Pie

... Tein viikonlopun piristykseksi ihanaa Key Lime pieta. Piirakka onnistui todella hyvin ja maussa yhdistyy kivasti makea kondensoitu maito & kirpeä lime. Piirakasta tuli ihanan raikas, eikä yhtään...

Key lime pie (limepiirakka)

... Amerikkalainen Key lime pie on Floridasta kotoisin makean kirpeä limepiirakka, joka sopii erinomaisesti kevääseen. Piirakan maku on ”ristiriitainen”, sillä toisaalta se on liian makea mutta toisaalta...

Key Lime Pie - Helppo limepiirakka

... Kodin kuvalehdestä huomaamani ohjeen innoittamana tuli juhannuksen aikoihin pyöräytettyä Key Lime Pie seuraavalla ohjeella: Täyte:4 keltuaista1 rkl limenkuoriraastetta1 tlk (375 g) kondensoitua maitoa1 dl limemehua Vatkaa...

Key lime pie

... Jos pitää sitruunapiirakasta, pitää myös limepiirakasta? Kyllä.3 dl gluteenittomia digestivekeksejävajaa ½ dl sokeria5 rkl voisulaa 1 tlk kondensoitua maitoa4 keltuaistan.1 dl limen mehua (3-4 limeä)  raastettua limen...

Lime pie

... Olen joskus juhliin tehnyt perinteistä key lime pietä, mutta tämä jonkin lehden sivuilta löytynyt Valion ohje Lime piehen oli ihan uusi ja jännittävä tuttavuus. Mielestäni tämä...

Key lime -leivokset

... Palmusunnuntai on hyvä päivä aloittaa pääsiäisleipomusten suunnittelu ja kokeileminen. Jo yli kaksi vuotta sitten lupasin kokeilla Minileivonnaiset-kirjan pieniä key lime pie -torttusia. Vaikka sukujuurissani ei pitäisi...

Key Lime Pie - Amerikkalainen limettikakku

... Pohja:0,5 pkt Digestivekeksejä (4 dl murua)0,5 dl sokeri5 rkl pehmeää voitaTäyte:4 keltuaista1 prk kondensoitua maitoa6 Limeä1 rkl raastettua limen kuorta- Murskaa keksit morttelissa tai pussissa ja...

Pieni omenapiirakka | Tiny apple pie

...tai -jäätelö, mutta ehkä muistamme sen ensi kerralla. 😉   It takes about 45-60 minutes to prepare this pie. The pie I made was made into a tiny (diameter 20...

KOLMEN JÄLKIRUOAN SUNNUNTAINA: LIME & SUKLAA & VADELMA & APPELSIINI

... KEY LIME -piirakka250g keksejä ja 100g suolatonta voitajauha keksit kutterissa, kaada koneen käydessä joukkoon hitaasti voisula. Painele seos piirakkavuoan pohjalle.Paista pohja 170 asteissa uunissa noin 20...

Lime pie

...päätin tehdä sitä samaa piirakkaa, koska se oli niin herkullista. Vahinkojen sekä tarkoituksellisten säätöjen vuoksi sovelsin ohjetta niin paljon, että laitan tässä ohjeen, kuten itse sen valmistin.Lime piePohja:200g digestive keksejä100g...

Lentil farmer's pie (eli vegaanin shepherd's pie)

... Kas tässä se on, ihanan muheva ja tukeva, vegaani versio shepherd’s piesta – eli aivoitukseni mukaisesti lentil farmer’s pie! 😀 Keittiö tulvii ihania tuoksuja tätä ruokaa...

Cottage pie

...että parhaat reseptit löytyy näppärästi 🙂 Tässä on kuitenkin peribrittiläinen cottage pie, joka kyllä otetaan Suomessakin ruokalistalle. Perinteiseen lihaperunasoselaatikkoon verrattuna tässä on pari juttua, jotka tekevät ruuasta aavistuksen parempaa: punaviini,...

Pinkie Pie-cupcakes

...helposti puolittaa jos haluaa pelkästään mufien päälle.Tarkoituksena oli kuorrutuksen näyttää Pinkie Pien harjalta, mutta kuvia katsellessa tulee mieleen enemmänkin tappivanukas..     Pinkie Pie- muffinssit 12kpl (valkosuklaa-lime mufat)      Taikina 125g    margariinia2dl      ...

Chia-lime-vanukas

...seos on sileää, ripottele chia-siemenet sekaan ja sekoita tasaiseksi. Lisää limemehu (ja halutessa vaniljaa maun mukaan). Lime paksuntaa seosta, joten sekoita mehun jälkeen hyvin. Peitä astia muovikelmulla ja laita jääkaappiin,...

Lime - valkosuklaa juustokakku

...seos irtopohja vuon pohjalle tasaiseksi kerrokseksi. Täyte: 200g maustamatonta tuorejuustoa 4dl kermaa 4dl sitruuna-lime mehua (juissi) 200g valkosuklaata 2 limen puristettu mehu ½ tl vaniljasokeria 7 liivatettaLaita liivatteet likoamaan kylmään veteen....

Shepherds Pie

...tekaisin arki-iltana shepherds pie:n, koska huomasin että tätä perus-laatikkoa en ollut aiemmin tehnytkään. Hyvää tuli, mutta olisihan sen hyvän ja murean lampaanlihan ehkä vähän paremminkin käyttää. Shepherds pie n. 1kg...

Lime pie

... 200 g grahamkeksejän. 100 g voita/margariinia2 rkl intiaanisokeria tai vaaleaa muscovadosokeria Täyte4 limetin mehu (1 dl)2 tl raastettua limetin kuorta4 kananmunankeltuaista1 prk (400 ml) kondensoitua maitoa...

My Little Pony "Pinkie pie" kakku

... Suloinen kahdeksan vuotias Jade tyttönen pohti ankarasti syntymäpäiviensä kaverijuhlissa tarjottavan kakun aihetta. Olisiko se ihana Frozenin Elsa vaiko sittenkin My Little Ponyn Pinkie pie?Tuohon poniin päädyttiin...

Rhubarb-strawberry pie

... Oh, this pie is one of my favorite ones – a rhubarb-strawberry pie. I just got so inspired of all the delicious cakes and pies during...